من موقعی که سرویس گرفتم به من کارت طلایی ندادند. پولی هم باید در قبالش بهشون بدم؟نقل قول:
Printable View
من موقعی که سرویس گرفتم به من کارت طلایی ندادند. پولی هم باید در قبالش بهشون بدم؟نقل قول:
اونا همینطوری کارت طلایی نمیدن، شما باید بگیری، یعنی باید مراجعه کنی و درخواست کارت طلایی بدی. خیر هیچ هزینه ای نداره.نقل قول:
این مودم همش تو برق باشه خراب نمیشه ؟
داغ میکنه آخه
توي پيج هم ميتوني درخواست بدي.نقل قول:
نه چيزيش نميشه.فقط يه جا باشه هوا بهش برسه كه خب فكر كنم برسه(دورش نايلون مايلون نكشن ملت :) )نقل قول:
خيلي اصرار داري ميتوني شب كه ميخواي بخوابي خاموشش كني...
اونجا درخواست بدی برات نمیفرستننقل قول:
من 2-3 بار درخواست دادم ولی نفرستادن برام
منظورت از خیلی اصرار داری اینه که اگه شب از برق نکشم ممکنه خونه بره رو هوا ؟نقل قول:
نه چيزيش نميشه.فقط يه جا باشه هوا بهش برسه كه خب فكر كنم برسه(دورش نايلون مايلون نكشن ملت )
خيلي اصرار داري ميتوني شب كه ميخواي بخوابي خاموشش كني...
نقل قول:
کلا یه جایی باشه که هوا خور داشته باشه، من بصورت عمودی گذاشتمش که پشتش داغ نشه. روزی 1-2 ساعت هم خاموش میکنم.
نقل قول:
عباس جان شما متخصص بمب نبودی قبلاً ؟؟؟ علاقۀ زیادی تو حرفات به ترکیدن و انفجار و رگبار و کشت و کشتار می بینم ... :31:
من هم پیشنهاد میکنم در ۲۴ ساعت بیش از یکبار خاموشش نکنی. گرم و سرد شدن های متوالی هم چیز خوبی نیست.نقل قول:
هرچند چون مودم خودم به دو تا کامیپوتر وصله، همیشهٔ خدا روشنه. فعلا هم که چیزی نگفته. داغ هم میشه، اما فقط در حدود ۴۵ درجه سانتیگراد.
یه نرم افزار بود قبلا در این تاپیک معرفی شده بود
برای فهمیدن اینکه غیر از دانلود چه قسمتهایی آپدیت میشن
نام نرم افزار ؟
منظورت Net Limiter هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من مادربردم گیگابایت و بایوس را طوری تنطیم کردم که در ساعت مشخصی کامپیوتر را روشن کند ولی خاموش کردن کامپیوترم توسط نرم افزار Idm است.
محل این تنظیمات بسته به مدل مادربرد و نوع آن فرق دارد. حتی امکان دارد این قابلیت در مادربردهای قدیمی نباشد که شاید با به روز کردن نرم افزار این قابليت به آن اضافه شود.
ولی تنظیمات مذبور برای بايوس مادربرد من در منوی POWER و زير مجموعه POWER UP CONTROL قرار دارد. که بايد Automatic power UP و TIME را تنظيم کنم.
تغيير تنظیمات نادرست بایوس امکان دارد که باعث شود کامپوتر دچار مشکل شود لطفا در صورت اشنایی نداشتن با آن از تغییر دادن تنظیمات بایوس پرهيز شود.
دیروز با 128 کانکت شدم امروز سرویسم رو کردم 512
پس نتیجه میگیریم منطق تیربار جواب میده
فقط یک سوال :
تو اکانتم قسمت سابقه مالی زده تفاوت قیمت سرویس جدید حدود پنج هزار تومن. اینو الان باید بهشون بدم یا ماه بعد هنگام تمدید قرار داد هم میشه داد ؟
گیر نمیدن اگه الان ندم ؟
ولی سرعت این 512 مثل 128 حقیقی نیست. نوسان خیلی داره. 128 که بود همش روی 17 بود و تکون هم نمیخورد. اما این 512 همش بندری میزنه.
در ضمن من فکر میکردم 512 بگیرم صفحه های وب رو لحظه ای باز میکنه ولی نه طول میکشه یک خورده ....
عجیب نبیــــــــــــــد جیــــــــــــگر ؟
گیر نمیدن، ولی پرداخت کنی بهتره، 5 تومن ارزش رو نداره بد سابقه بشی. اعتبارت رو بذار برای چند میلیون بدهکاری و اینا!:31:نقل قول:
توی صفحه باز کردن زیاد محسوس نیست، ولی وقتی با 128 هر شب 300-400 مگ دانلود میکردی الان که با 512میشه 1200-1300 مگ محسوس میشه!:27:نقل قول:
شب که دانلود نمیتونم بکنم. کامپیوتر صداش زیاده نمیزاره بخوابم
خب اين كارا چيه يه شب نميخواي روشن شه مثلاً دردسر داره :31: برنامه AUTO POWER-ON & SHUT-DOWN همه اين كارها + 10ها كار ديگه ميكنه :31:نقل قول:
سلام دوستان
من به پیکشون که فردا میاد چه مدرارکی بدم خودشون هیچ حرفی بمن نزدند
ايول ! خيلي ايده خوبيه. ولي مودم من عمودي واينميسته ! ( بر آيند نيروها در راستاي افقي در حالت عمودي صفر نميشه!) . چي كار كنم ؟نقل قول:
کلا یه جایی باشه که هوا خور داشته باشه، من بصورت عمودی گذاشتمش که پشتش داغ نشه. روزی 1-2 ساعت هم خاموش میکنم.
هرچی گیر دستت اومد بده بهش، البته فتوکپی: شناسنامه، کارت ملی، اخرین قبض، اگر هم مستاجر هستید و تلفن به نامتون نیست فتوکپی اجاره نامه، اگر هم بالای 128 میخوای نامه دانشگاه یا شرکت.نقل قول:
ای بابا؛ اینطوری که به کمبود حجم دچار میشی، با 3 گیگ در ماه چی میخوای دانلود کنی آخه! حجم کم میاری.نقل قول:
خواهش میکنم، ولی نمیدونم چیکار باید بکنی، من دیلینک دارم راحت عمودی وای میسته؛ اینم عکسش. ولی خداییش اینکار تو خنک موندن مودم خیلی خیلی تاثیر داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...نقل قول:
منم از همین مودم دارم..چیز خوبیه! اما به فکرم نرسیده بود عمودی بذارم, ایده جالبی بود!:31:
راستی وقتی اول pc رو روشن میکنم و بعد از وایرلس استفاده میکنم(برای لب تاب) مشکلی پیش نمیاد...اما اگه اول با لب تاپ به وایرلس کانکت بشم و بعد کامپیوتر اصلی رو روشن کنم (که با لن به مودم وصله) دیگه pc کانکت نمیشه!! شما همچین مشکلی نداری؟:20:
یعنی چی که باید نامه دانشگاه بدی؟نقل قول:
والا من از آسیانت 512 گرفتم و از این داستها هم نداشتم.
با اون ابزار مخابرات که تست کردم 512 نیست، حدودا 300میشه.
تو دانلودم 60 تا راحت میزنه. فکر کنم محدودیت 128 رو برداشته باشن.
بچه ها اینو ببینید فقط کف نکنید :
.
.
.
.
.
.
من تا دیروز 512 اکو داشتم ولی یه دفعه شاتل سرعتمو 4 مگ کرد :31::31:
فکر کنم واقعا مخابرات تو مشهد قاط زده من اصلا نمی تونم فایل آپلود کنم ولی سرعت دانلودم این میزنه !!
دوستان مشهدی مشکل آپلود فایل کسی نداره ؟؟
با تهران 2 بار تماس گرفتم هیچ کس نتونست بفهمه قضیه چیه :19:
در ضمن سرعت دانلودم 60 کیلو بایت هست اما آپلود هیچ !! :13:
حدس میزنم لپتاپت تنظیم شده که انتخاب آیپیشو به عهدهٔ مودم (DHCP) بذاره. اما کامپیوتر دسکتاپت تنظیم شده که یک آیپی خاص رو داشته باشه (احتمالا 192.168.1.2). حالا وقتی اول لپتاپ رو روشن میکنی، چون اولین آیپی خالی 192.168.1.2 هست، مودم اینو به لپتاپ اختصاص میده. حالا دسکتاپ که میخواد آیپی شو تعیین کنه، نمیتونه، چون اون آیپی که میخواد، قبلا اشغال شده.نقل قول:
روی عکس اون دو تا مانیتور که مربوط به LANهست کلیک کن و بقیه مراحل رو روی عکس دنبال کن. اگه عکس اون دو تا مانیتور روی taskbar نیست، برو Control Panel بعد Network بعد روی Local Are Connection راست کلیک کن و Properties رو بزن.
دوست عزیز، شاتل سرویس های 128 به بالا رو فقط و فقط به کسانی میده که یا نامه از دانشگاه بیارند یا نامه ممهور شده از شرکت. حتی کارت دانشجویی هم قبول نمیکنه. اینم متنش:نقل قول:
مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است.
نقل قول:
نمیدونم این شاتل چی داره؟ فقط اسم در کرده.
یه سر به سایت sabaadsl.com بزنید. 512 فقط 13600. انصافا هیچ رقمه کم نمیاره. از این قرتی بازیا هم در نمیاره...
نقل قول:
خوب حالا مگه ما گفتیم شاتل بگیر دوست عزیز؟! ایشالا خیر همین isp رو که گفتی ببینی.:31:
خوشم میاد اکثر دوستان پایند منم هر چی بود بهش دادمنقل قول:
رچی گیر دستت اومد بده بهش، البته فتوکپی: شناسنامه، کارت ملی، اخرین قبض، اگر هم مستاجر هستید و تلفن به نامتون نیست فتوکپی اجاره نامه، اگر هم بالای 128 میخوای نامه دانشگاه یا شرکت.
خوب کردی، من روزی که رفتم برای درخواست، هرچی کپی تو کیفم بود ریختم رو میزه خانومه، کپی گواهینامه، کپی پاسپورت، کپی لیسانس، خلاصه فقط مونده بود فرم واکسیناسیون بچگیام رو هم بدم به طرف!:16::26::22:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینصورت اگه ip لپ تاپ رو دستی وارد کنم(مثلا:192.168.1.3) + dns و default gateway مشکل حل میشه . درسته؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پس از تحقيق و تلاش مداوم موفق شدم مودم رو به حالت عمودي بذارم. :5:
بايد آنتن رو هم رو به بالا مي چرخوندم تا عمودي وايسته !! ولي اين مورد مهم رو انجام نمي دادم ! :31:
الان خيلي خيلي خنك تر شده .
اگه مشکل اینی بوده که من گفتم، آره باید درست شه.نقل قول:
آقا این تب عمودی گذاشتن، منو هم گرفت!نقل قول:
آنتن رو هم چرخوندم جواب داد :31:
فکر کنم چندوقت دیگه فن هم بذاریم واسه مودم
(عجب باروووووونیه :18:)
جالبه اصلا باید مودم رو ایستاده گذاشت تا داغ نکنه
واسه من که سیمفونی هست خودش یه پایه داره که ایستاده بشه
راستی بابک جان چه مودم با کلاسی داریا:46:
سلام
الان یه sms برام اومد با این متن:
شاتل:مشترک گرامی(با کد...)به اطلاع می رساند ترافیک سرویسهای ECO256 و ECO512 در قم تا 18 اردیبهشت 1388 در کل 24 ساعت رایگان است.
مراحل دریافت سرویس
1.درخواست دوشنبه 14/2/1388
2.دریافت قرارداد چهارشنبه 16/2/1388
3.زایره کردن پنج شنبه 17/2/1388
4.راه اندازی :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
با درود ...
یه خبر توپ برای کاربرهای شیرازی دارم ... شاتل ترافیک کلیۀ سرویس های آرت و اکو های 128 و 256 این شهر رو تا 25 اردیبهشت رایگان کرده ...
این خبر بصورت SMS برای یکی از دوستانم که شیرازه اومده ...
من 17:30 پیام فرستادم ولی باید تایید بشه،تو قم هم تا 18 رایگانه.
داستان چیه ؟؟؟ دارن به شهرستان ها حال میدن ... پس تهران چی ؟؟؟
تهرونیا رو مظلوم گیر اوردن:(نقل قول: