واسه نهایی گل واژه بهترینه به نظر من.البته پرسمان گاج هم من جبرش را داشتم خوب بود!
واسه نهایی گل واژه بهترینه به نظر من.البته پرسمان گاج هم من جبرش را داشتم خوب بود!
برای کنکور زبان کتاب تست چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
میخواستم بدونم این احمد مصلایی برای فیزیک پیش 2 هم میخواد کتاب بزنه یا نه؟
چون یه نگاه به فیزیک پیش 1 جلد اول انداختم و میخوام از ترم بعد تستاشو بزنم.حالا میخوام بدونم برای فیزیک پیش 2 هم امیدی هست کتاب تالیف کنه؟اگه نزنه چه کتابی رو بگیرم؟:20:
کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟:19:نقل قول:
تقریبا فرق چندانی ندارن ولی من منتشران رو بیشتر میپسندم برای این مورد چون جواباش درسته (نشر آزمون رو دیدم پر از چرت و پرته!)نقل قول:
مرسینقل قول:
گام به گام دروسو بگیرم یا تک درس؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
حالا به نظر شما من واسه همه درسا گلواژه رو بگیرم؟نقل قول:
زیاد تفاوتی نداره من تک درس استفاده میکردم ولی همه درسا با هم باشه هزینه ش کمتر میشه طبیعتا:46:نقل قول:
نقل قول:
اگه کتاب جامعشو که همه ی درسا رو داره بگیری خوبه و واقعا میتونه بهت کمک کنه ولی اون بیشتر به درد نزدیک امتحانات میخوره . اما اگه میخواهی به تدریج یک درس رو در سال بخونی باید تک درس بگیری. اگه در درسی واقعا نیاز به تمرین بیشتر و مسئله های بیشتر داری بهتره تک درسشو بگیری. مثلا من برای زبان انگلیسی گل واژه نگرفتم. چون اگه برای کنکور خونده باشی نیاز به انگلیسی گل واژه نداری. ولی مثلا برای فیزیک پیش 1گل واژه رو گرفتم . چون برای قرقره و مسائل سطوح شیب دار و حرکت پرتابی دوست داشتم مسئله حل کنم تا تقریبا خوب یاد بگیرم و بیشتر تمرین کرده باشم.گل واژه واقعا برای درسای تمرینی به خصوص ریاضی و فیزیک مفیده و یادت نره که هرچه در درسای اختصاصی به خصوص ریاضی و فیزیک تشریحی کار کنی تاثیرشو در تست زنیت میبینی.
البته من برای دین وزندگی هم گل واژه رو گرفتم.چون در طول سال فقط نگاه تستی به کتاب داشتم و اصلا نمیدونستم چه جوری میخوان در امتحان تشریحی ازش سوال طرح کنن!!.و نتیجه اش هم در امتحان هماهنگ هفته گذشته دیدم.
پس اگه میبینی در درسی نیاز به تمرین بیشتر داری یا در طول سال اون درس رو به صورت تستی خونده ای ،گل وازه ی اون درسو بگیر. تشریحی پایه ی تسته.
عزیز سوالای استعداد های درخشان فکر کردی چیه ! معلمای ما هم میان سوالای کنکورو بر میدارن یکم تغییر میدن . یا منبعشون از همین کتابای دیگه مثل الگو یا خوشخوانه !نقل قول:
ین کار رو برای هر مبحث انجام میده و بعد از اموزش میاد سوالات هماهنگ و نهایی و برخی مدارس معتبر (و بسیار به ندرت سوالات استعداد های درخشان ) رو ارائه میده با جواب کاملا تشریحی (اگه جواباش تشریحی نبود که اصلا به درد نمیخورد.)
وگرنه خیلی خیلی کم پیدا میشه که یه معلم بیاد یه سوال طرح کنه که واقعا جدید باشه !
مثلا من پارسال از گلواژه فیزیکو میخوندم بعضی سوالای فرزانگان تهران از مدارس عادی هم ساده تر بودن !
منتشران مسلما ! دست کم نگیریدا !نقل قول:
کسی نمیخواد راهنمایی کنه؟
منم اول فقط برای تمرینای کتاب خریده بودم مال هندسه 2 اش رو ! ولی بعد یه نگاه به آموزش هاش انداختم دیدم خیلی کامله ! مثلا ماتریس دوران رو ... تست کنکور هم داره ! :دی
به هر حال برای سال 3 کتاب بسی خوبیه !
نقل قول:
اگه کسی جواب سوال منو هم بده ،ثواب داره!!!!!:46:
تو ليست كتاباي سبز نبود حتي تو ليست در دست انتشارنقل قول:
اگه کسی جواب سوال منو هم بده ،ثواب داره!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره تاليف ميكنه ولي كي خدا ميدونه :14:
دوستان گرامی اگه در موارد زیر کمکم کنید ممنون میشم:
1-یه کتاب برای آموزش دیف 2
2-یه کتاب تست برای تحلیلی (از گاج خوشم نیومده)
3- یه کتاب تست برای فیزیک 2 پیش
باتشکر از همتون >>>:46::40:
حالا فیزیک مصلایی تستایی تو مایه های خوشخوان داره یا بهتر !!!!
واسه دیفرانسیل کدوم کتاب بهتره؟؟(پاسخ های کتاب قانع کننده باشه )
1-رمزینه
2- انرژی اتمی
3-ده استاد
4-قلم چی
سلام
لطفا برای درس های ریاضیات سال دوم حسابان دیف 1و2 هندسه جبر و احتمال 1و2 هندسه تحلیلی گسسته فیزیک پایه و پیش 1و2 مناسبترین کتابهارو معرفی کنید، از لحاظ آموزشی، نکات و درسنامه بهترین و روان ترین کتاب باشه
؟تست و درس باهم بخرم بهتره یا برای آموزش کتاب جدا بخرم؟
آیا کتاب درسی حسابان تغییر کرده؟ چون من سال دوممه میخوام کنکور بدم؟ تغییرش زیاده یا کمه؟ با همین کتاب خودم سر کنم؟
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
بهترین کتاب: کتاب درسی
مدت مدیدی گذشت تا این رو فهمیدم.
و متاسفم که دیر فهمیدم.
کتابهای کمک درسی جز کتاب تست (و نه تستهای تالیفی) رو نخرید تا به مافیای آموزشی ایران کمک نکنید.
:13: .نقل قول:
آقا دیف 2 رمزینه بگیریم?
سلام
کتاب جمع بندی پیش کانون اومده؟کسی گرفته؟چطوره؟
من دارم فیزیک پایه گاج سفید می زنم(تست های ستاره دار) ولی بعضی از تست ها خیلی آسون هستند٬ احساس می کنم وقتم تلف میشه. همین کتاب رو ادامه بدم یا برم روی یه کتاب دیگه؟ نظرتون چیه؟
بعد سطح تست های رمزینه مهربان چطوره؟ آسون که نیستند وقتمون نلف شه؟
سلام عزیزنقل قول:
سایت خیلی سبز گفته پایان مراحل تالیف ! ولی به نظرم منظورش حداقل چند ماه دیگه باشه. به نظرم از همه کتابای فیزیک، فیزیک پیش گاج بهتره. هم تستاش زیاده و هم درسنامه های جامعی داره. من که کاملا می فهمم ! :21:
---------- Post added at 04:02 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------
تست های ستاره دار رو بزنی، وقت تلف نمیکنی + تست های کنکور بجز بخش خازن و مقاومت و مدارهای RC در همین حد و حتی ساده تر هستن (مثلا تست های کنکور ریاضی 10 سال گذشته، ازشون واقعا زیبا و آموزنده ان، مثل گزینه 2 :31: ) + بعضی تست های که ستاره ندارن خیلی جالبن و نباید از کنارشون رد شد ! :20:نقل قول:
با کتاب درسی توی کنکور بیشتر از 60 درصد نمیتونی بزنی اکثر درسارونقل قول:
بهترین کتاب: کتاب درسی
مدت مدیدی گذشت تا این رو فهمیدم.
و متاسفم که دیر فهمیدم.
کتابهای کمک درسی جز کتاب تست (و نه تستهای تالیفی) رو نخرید تا به مافیای آموزشی ایران کمک نکنید.
تست های ستاره دار رو بزنی، وقت تلف نمیکنی + تست های کنکور بجز بخش خازن و مقاومت و مدارهای RC در همین حد و حتی ساده تر هستن (مثلا تست های کنکور ریاضی 10 سال گذشته، ازشون واقعا زیبا و آموزنده ان، مثل گزینه 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) + بعضی تست های که ستاره ندارن خیلی جالبن و نباید از کنارشون رد شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------
سطح تست های مهربان ساده تر از کنکور نیستند که؟
اون درس هایی رو که میدونید بگیدنقل قول:
لطفاً
سلام.نقل قول:
کتاب فیزیک پیش 2 خیلی سبز رو مصلایی باز تالیف نمیکنه همون کتاب چاپ میشه و قرار نیست ویرایش بشه.
بعد از تالیف فیزیک پیش 1 جلد دوم قرار هست فیزیک سال اول و دوم دبیرستان تالیف بشه (این طور که تو وبلاگشون نوشتن)
حتی کتاب فیزیک کم حجم و قوی خیلی سبز رو اگه اشتباه نکنم مهندس نوکنده داره تالیف میکنه.
موفق باشی
-----------------------
دوستان کتاب اموزش حسابان خیلی سبز چند روز هستش چاپ شده
کتاب ریاضیات تجربی خیلی سبز ویرایش جدید هم اومده و با تخفیف به فروش میرسه (تو وبلاگ خیلی سبز زده)
كاملا درسته ولي عكس اين قضيه هم صادقه و خيلي درس ها رو بدون كتاب درسي حتي 40% هم نميشه زد به فرض كه همه كتاب هاي گاج و مبتكران رو خونده باشي ولي كتاب درسي شيمي رو نخونده باشي ( مخصوصا شيمي پايه ) خيلي از سوالات رو كه مستقيما از متن كتاب طرح ميشن + سوالاتي كه تو گزينه هاشون جمله هاي كتاب درسي هستن رو ميتوني بزني فقط رياضي و فيزيك هستن كه ميشه گفت كتابهاي كمك آموزشي كفايت ميكنننقل قول:
این کتاب فیزیک کم حجم کی میاد کتاب فروشی هانقل قول:
این چیزیه که به چشم خودم دیدم .نقل قول:
همه چیزو که نمیشه زیر سوال برد .
وقتی یه چیزی رو همه میگن حتما دلیلی داره که کلیشه شده و الزاما هم دلیلش این نیست که یه مشت میخوان سر ما رو شیره بمالن !
با کتاب درسی شما هیچوقت نخواهی تونست به اون سطح تسلطی که لازمه برسی . چرا ؟ چون اولا که کتاب درسی خیلی خیلی مختصر توضیح داده خیلی جاها رو
دوما کتاب درسی 50 درصدش بر عهده ی معلمه که تمرینای کتابو حل کنه و جواب بده که معمولا نمیده
سوما طراحای کنکور طراح های کتاب های درسی نیستن !
چهارما خیلی از تست هایی که برای کنکور طرح میشه از همین کتابای کمک درسی ممکنه نشات بگیره ! نمونه : تستای زیست که از خیلی سبز طرح شدن یکی دو بار
نتیجه : تا وقتی چیزی رو ازش مطمئن نیستید نگید تا بقیه گمراه نشن . هر وقت شما با مطالعه ی فقط کتاب درسی شدی زیر 500 اونموقع بیا و بگو تا بقیه هم استفاده کنن
من قبول دارم خیلی از رتبه های اول کنکور میان و جلو تلویزیون میگن ما فقط کتاب درسی رو خوندیم
اما همینا میرن پس فردا برای کتابای کانون و گاج تبلیغ میکنن ...
مگه کنکور بر مبنای کتاب درسی نیست ؟ 100% باید از کتاب درسی بیاد پس !نقل قول:
پس حفظ کردنی ها همه از کتاب درسیه ...
میمونه فیزیک که اکثرا تا جایی که من دیدم اکثر تمرین های آخر فصل فیزیک بدون هیچ تغییری جزو سوال بودند
ریاضی هم که با 2 تا کتاب کمکی حله ...
هندسه هم مثل ریاضی !!×
پس میشه زیر 500 شد !
درضمن، هر درستی 100 بزنی 200% حساب میشه ؟! ( از یکی شنیده بودم مطمئن نیستم ... )
بخدا همه ی اینا حرفه ! دوستان که تستای کنکور رو حل میکنن میدونن من چی میگم ! بعضی تستای کنکور واقعا سختن و به هیچ وجه هم تو کتاب نیستن .نقل قول:
مگه کنکور بر مبنای کتاب درسی نیست ؟ 100% باید از کتاب درسی بیاد پس !
میمونه فیزیک که اکثرا تا جایی که من دیدم اکثر تمرین های آخر فصل فیزیک بدون هیچ تغییری جزو سوال بودند
هندسه هم مثل ریاضی !!×
پس میشه زیر 500 شد !
درضمن، هر درستی 100 بزنی 200% حساب میشه ؟! ( از یکی شنیده بودم مطمئن نیستم ... )
بعضی درسا رو خارج از کتاب درسی نمیدن مسلما ! مثل دینی و زیست و ادبیات ! اما اینا رو شما اگه کتاب کمک درسی بگیری که خودش نکته ها رو دراورده باشه واقعا بت کمک میکنه !
بعضی سوال ها مهارتین یعنی با کتاب نمیشه حلشون کرد باید کلی تمرین حل کرده باشی . مثلا زبان فارسی یا مسایل شیمی یا قرابت معنایی یا ریدینگ
اختصاصیا هم که وضعشون روشنه ! باید تمرین کنی تا مسلط شی و اگه در حد کتاب تمرین کنی نمیتونی حتی سوالایی که در حد کتاب میانو بزنی
به قول یکی برای اینکه تیرت بخوره به هدف همیشه باید یکم بالاتر از نشون رو هدف گیری کنی
زیر 500 هم به این سادگیا نیست ! رقابت زیر 2000 واقعا سخت میشه . همه هم کتاب کمک درسی میخونن
در مورد اون 200 هم من پرسیدم از یه مشاور گفت اینجوری نیست
گفت فقط بعضی وقتا که یه درس خیلی خراب میشه ممکنه ببرن رو نمودار و به درصد همه یه مقدار اضافه شه که خیلی کم پیش اومده
بخدا همه ی اینا حرفه ! دوستان که تستای کنکور رو حل میکنن میدونن من چی میگم ! بعضی تستای کنکور واقعا سختن و به هیچ وجه هم تو کتاب نیستن .نقل قول:
مگه کنکور بر مبنای کتاب درسی نیست ؟ 100% باید از کتاب درسی بیاد پس !
هندسه هم مثل ریاضی !!×
پس میشه زیر 500 شد !
بعضی درسا رو خارج از کتاب درسی نمیدن مسلما ! مثل دینی و زیست و ادبیات ! اما اینا رو شما اگه کتاب کمک درسی بگیری که خودش نکته ها رو دراورده باشه واقعا بت کمک میکنه !
بعضی سوال ها مهارتین یعنی با کتاب نمیشه حلشون کرد باید کلی تمرین حل کرده باشی . مثلا زبان فارسی یا مسایل شیمی یا قرابت معنایی یا ریدینگ
اختصاصیا هم که وضعشون روشنه ! باید تمرین کنی تا مسلط شی و اگه در حد کتاب تمرین کنی نمیتونی حتی سوالایی که در حد کتاب میانو بزنی
به قول یکی برای اینکه تیرت بخوره به هدف همیشه باید یکم بالاتر از نشون رو هدف گیری کنی
زیر 500 هم به این سادگیا نیست ! رقابت زیر 2000 واقعا سخت میشه . همه هم کتاب کمک درسی میخونن
در مورد اون 200 هم من پرسیدم از یه مشاور گفت اینجوری نیست
گفت فقط بعضی وقتا که یه درس خیلی خراب میشه ممکنه ببرن رو نمودار و به درصد همه یه مقدار اضافه شه که خیلی کم پیش اومده
1- آزمونهای کانون مبنای کنکور نیست. اگر در آزمون کانون یک چرتی میدن، دلیل نمیشه که "اوه خارج از کتاب توی کنکور هم حتما همینجوری میاد کلاهمون پس معرکه ست بریم 100 هزارتومن توی جیب انتشارات مکتب النور بریزیم".نقل قول:
2- کتاب درسی مختصر توضیح نداده، شما باید تک تک مثالها و فکر کنیدها رو بخونید و حلشون کنید تا همه ی کار دستتون بیاد. گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟
3- گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟ یا کسی که کتاب کمک درسی رو مینویسه، توی مغز طراحان زندگی میکنه که بدونه چه "نـــکـــته"هایی رو بنویسه یا نه؟
4- چه حرف زیبایی زدید من مانیتور رو پرت کردم حیاط. حتما یک نکته ای در بین متون کتاب بوده که هیچ بنی بشر حماری نتونسته پیدا کنه و شده "ورر سوال خارج از کتاب". اصلا سوال خارج از کتاب معنی نداره. همه چیز برمبنای کتابه، و باید کتاب رو تفسیر کرد تا به نتیجه رسید. و اگر کتاب رو نخونده برید سر کنکور همانا به که مستقیما برید یک مرغداری ای جایی برای کارگری ثبت نام کنید چون اونقدر در سن 18 سالگی به اون درک و فهم نرسیدید که وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست و اونها هم بدون تبلیغ نمیتونن کتابشون رو بفروشن. پس نتیجتا ختم میشه به پروپاگاندا و مافیای تحصیلی.
جواب به نتیجه (!) ی شما: رتبه ی 128 کنکور، سالی که من اول دبیرستان بودم، برارِ دوستم، فقط تست میزد و کتاب کمک درسی هم نمیخوند. و مطمئنما هزاران رتبه ی دو-سه رقمی کنکور در 20-30 سال گذشته اونقدر عاقل بودن که مثل آدم کتاب درسیشون رو بخونن و برای جلب توجه نرن کتاب کمک درسی بخرن و بیشنن در حین "اس ام اس بازی" با رفقاء و نشماء، هیچی ازش نفهمن.
فی الواقع سیستم آموزشی ایران به قدری ساده و استاندارد هست که حسنی که به مکتب نمیرفت هم توی کلاس مطالب رو به گونه ای درک کنه که احتیاج به بازخوانی حتی کتاب درسی نباشه.
سوال دوست گرام، اگر در کتاب نیستن پس کجا هستن؟نقل قول:
هیچ درسی رو خارج از کتاب درسی نمیدن! همه چیز برمبنای کتاب درسیه.
تمرین هم میشه با خود کتاب درسی کرد، نه سرسری خوندن متون کتاب! باید فعالیتهای کتاب فیزیک، فکر کنیدهای شیمی، مثالهای بلند حسابان و جبر، و و و رو به دقت بخونید!
کتاب درسی رو هم باید با کتاب درسی تمرین کرد. کسی برای تفسیر قرآن نمیره صحیفه سجادیه بخونه.
لازم هم نیست که جونتون رو پای کنکور بذارید، این چیزیه که کسایی که هوش کافی نداشتن بهش رسیدن و در موهومات به این خیالن که اگر "بیشتر" درس میخوندن، رتبه شون بالاتر میرفت.
بله، همه کتاب درسی رو میخونن، چونکه رقابت برمبانی کتب درسی هست.
مشاور؟ بگو مشکل از کجا نشئت میگیره. این "مشاورین" که با کنکور دوکون باز کردن، از قوم یزید هم بدترن. چرت پشت چرت پشت چرت پشت چرت. نمونش هم همین.
حقیقت مهم: اگر هوش کافی نداشته باشید در کنکور شکست میخورید، چه 24 ساعت در روز بخونید، چه 2 ساعت، و چه هیچی، و یا چه کتب درسی رو بخونید، یا کتب مبتکران رو، یا کتب گاج رو و یا همش رو باهم بخونید.
احتمال زیاد برای کنکور 90 نمیرسه!نقل قول:
هم حرف شما درسته هم حرف دوستمون ولي به نظرم در كنار كتاباي كمك درسي حتما كتاب بايد يه بار كتاب كامل خونده بشه راستش من خودمم تاثير كتابو تازه فهميدم و اي كاش قبلا ميفهميدم!نقل قول:
اتفاقا ادبيات خارج از كتاب سوال مياد. بيت هاي قرابت معنايي خارج از كتاب هستن اكثرا :20:نقل قول:
ولي خب كتاب درسي در همه درسها لازمه . بايد كتاب درسي خونده باشه حالا زيست شناسي و دين و زندگي كه قطعا بدون كتاب درسي نميشه كاري كرد ولي براي شيمي هم كتاب درسي لازمه به نظر من خچون حتي خود كتابهاي تست هم گفتن كه كتاب درسي رو حتما بخونين :13:
بايد بهترين كتابهاي بازار رو خوند ولي كتاب درسي رو به هيچ وجه فراموش نبايد كرد
خواهشن یه نفر بگه تو رشته ریاضی چه کتابهایی تغییر داشتن برای سال بعد
مثلاً حسابان 87 دارم ولی انگار برای 88 تغییر کرده خب دیگه چه کتابهایی تغییر کردن؟ پیش دانشگاهی هم تغییر داشته؟
مگه من گفتم مبنای کنکوره ؟ :-؟نقل قول:
1- آزمونهای کانون مبنای کنکور نیست. اگر در آزمون کانون یک چرتی میدن، دلیل نمیشه که "اوه خارج از کتاب توی کنکور هم حتما همینجوری میاد کلاهمون پس معرکه ست بریم 100 هزارتومن توی جیب انتشارات مکتب النور بریزیم".
ببینم شما اسم مختصر رو چی میزاری ؟ من از وقتی یادمه کتاب درسی تو خیلی از مباحث نیم صفحه هم توضیح نداده بعد تستای کنکور میاد ازش در حد لالیگا ! مثالش کتابای ریاضی و حسابان ... مثلا امثال تابع زوج و فرد یه صفحه هم نمیشه درسش ! یا تعیین برد و دامنه که دیگه شاهکاره ! شما اگه میخوای روی نیم صفحه بشینی وقت بزاری پیش خودت تخیلتو به کار بندازی از توش مفهوم در بیاری با خودته البته ! من ترجیح میدم 3-4 تومن بریزم تو جیب همون "مکتب النور" اما تو 3 ساعت به جای 1 مبحث 2-3 مبحثو بخونم !نقل قول:
2- کتاب درسی مختصر توضیح نداده، شما باید تک تک مثالها و فکر کنیدها رو بخونید و حلشون کنید تا همه ی کار دستتون بیاد. گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟
مسلما کتاب آموزش پرورش ! اما طراح های کنکور خواب نیستن و از دنیا بی خبر ! هر معلمی هر سال کتابای مربوط به درسش که تازه اومدنو میخره و نگاه میکنه ببینه چه چیز جدیدی داره . برای همین خیلی وقتا از ایده های کتابای کمک درسی استفاده شده و مثال هم زدم ... مثلا سوالای زیست شناسی خیلی سبز ... بحث شبدرنقل قول:
3- گرامی، اصلا کسی که تست کنکور طرح میکنه بر مبنای کتاب مندس بازرگان طرح میکنه یا کتاب رسمی آموزش و پرورش؟ یا کسی که کتاب کمک درسی رو مینویسه، توی مغز طراحان زندگی میکنه که بدونه چه "نـــکـــته"هایی رو بنویسه یا نه؟
مانیتور گرون شده نکن ازین کارا ! بعد میاین میگین فلانی بود ! : دینقل قول:
4- چه حرف زیبایی زدید من مانیتور رو پرت کردم حیاط. حتما یک نکته ای در بین متون کتاب بوده که هیچ بنی بشر حماری نتونسته پیدا کنه و شده "ورر سوال خارج از کتاب". اصلا سوال خارج از کتاب معنی نداره. همه چیز برمبنای کتابه، و باید کتاب رو تفسیر کرد تا به نتیجه رسید. و اگر کتاب رو نخونده برید سر کنکور همانا به که مستقیما برید یک مرغداری ای جایی برای کارگری ثبت نام کنید چون اونقدر در سن 18 سالگی به اون درک و فهم نرسیدید که وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست و اونها هم بدون تبلیغ نمیتونن کتابشون رو بفروشن. پس نتیجتا ختم میشه به پروپاگاندا و مافیای تحصیلی.
اینکه عقل من در چه حده خودم نمیتونم بگم ولی مسلما شما رو هم کسی نمیدونم که بتونید در مورد عقل من اظهار فضل و نظر کنید :)
این جمله ی شما میتونی بگی چطوری ازین فرض به اون حکم رسیدی ؟ "وقتی 1000 تا کتاب کمک درسی در بازار هست حتما 100% ریگی در کفش مولفینشون هست"
به هر حال من اینو بسیار عاقلانه تر میدونم که تو این چیزا دخالتی نکنم . وقتی آدم کنکوریه فقط یه سال وقت داره اگه کسی بخواد وقتشو صرف بررسی این کنه که کی دزده و کی نیست و کی آدم خوبیه و کی بد فقط کنکور خودشو گند میزنه هیچ دزدیم نمیشه مسلمون ! من تا به حال اگه کتابی خوب بوده گرفتم . حالا مولفش دزد هم بوده به درک ! الان توی وضعیتی نیستیم که بخوایم با تحریم این مولفا یا امثالهم طرح براندازی نرم و سفت یا کودتا راه بندازیم ! به قول هرچی مشاور که دیدم شده ورد زبونشون : "خودتونو درگیر حاشیه نکنید !"
به برارِ دوستت سلام برسون! اولا که با یه گل بهار نمیشه . دوما من حرف شما رو باور کنم باید چرت و پرتای قلمچی هم که جون ننشو قسم میخوره که هر کی دو رقمی میگیره حتما از کتاب سبز و صورتی و سرخ آبی قلمچی استفاده کرده رو هم باور کنم .نقل قول:
جواب به نتیجه (!) ی شما: رتبه ی 128 کنکور، سالی که من اول دبیرستان بودم، برارِ دوستم، فقط تست میزد و کتاب کمک درسی هم نمیخوند. و مطمئنما هزاران رتبه ی دو-سه رقمی کنکور در 20-30 سال گذشته اونقدر عاقل بودن که مثل آدم کتاب درسیشون رو بخونن و برای جلب توجه نرن کتاب کمک درسی بخرن و بیشنن در حین "اس ام اس بازی" با رفقاء و نشماء، هیچی ازش نفهمن.
حالا اینم قبول . ما اصلا کتاب کمک درسیو میخونیم برای تثبیت مفاهیم . برار دوست شما مشکلی با مفاهیم نداشته یا خیلی باهوش بوده یا ... شایدم ایشون مفاهیمو با تست یاد میگرفته که خوب ... تست رو هم از کتاب کمک درسی میزده دیگه ...
بله این استانداردی و سادگی سیستم آموزشی منو خفه کرد !نقل قول:
فی الواقع سیستم آموزشی ایران به قدری ساده و استاندارد هست که حسنی که به مکتب نمیرفت هم توی کلاس مطالب رو به گونه ای درک کنه که احتیاج به بازخوانی حتی کتاب درسی نباشه.
اگه سیستم آموزشی کارش عین آدمیزاد بود میانگین درصد داوطلبای رشته ی ریاضی تو خود درس ریاضی زیر 20 درصد نمیشد ! اینجوری نبود هرکی بخواد فرار کنه از درس بره رشته ی ریاضی . اصلا اینهمه فراری نبود
درون که هیچ شکی نیست ! من به هیچ وجه هیچ جا نگفتم کتاب درسیو بیخیال برین کتاب مبتکران بخونید ! اصل کتاب درسیه وقتی باید برید سراغ کمک درسی که واقعا نیاز بود یا جایی سخت بود یا تسلط نداشتید یا ...نقل قول:
-----
هم حرف شما درسته هم حرف دوستمون ولي به نظرم در كنار كتاباي كمك درسي حتما كتاب بايد يه بار كتاب كامل خونده بشه راستش من خودمم تاثير كتابو تازه فهميدم و اي كاش قبلا ميفهميدم!
اگه پستمو کامل خونده بودی گفته بودم قرابت معنایی و یه سری چیزای دیگه مثل دستور استثنائن :نقل قول:
اتفاقا ادبيات خارج از كتاب سوال مياد. بيت هاي قرابت معنايي خارج از كتاب هستن اكثرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خب كتاب درسي در همه درسها لازمه . بايد كتاب درسي خونده باشه حالا زيست شناسي و دين و زندگي كه قطعا بدون كتاب درسي نميشه كاري كرد ولي براي شيمي هم كتاب درسي لازمه به نظر من خچون حتي خود كتابهاي تست هم گفتن كه كتاب درسي رو حتما بخونين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد بهترين كتابهاي بازار رو خوند ولي كتاب درسي رو به هيچ وجه فراموش نبايد كرد
نقل قول:
نقل قول:
پس دوستان خواهشا بگید برای فیزیک 2 پیش چی بگیرم؟!!!!!:41: