سلام
ببینم گزارش فارسی برای بازی اومده؟
کسی میتونه برام فقط فایلهای گزارش رو آپلود کنه؟
Printable View
سلام
ببینم گزارش فارسی برای بازی اومده؟
کسی میتونه برام فقط فایلهای گزارش رو آپلود کنه؟
دوست عزيز همه مثل شما اينترنت پر سرعت ندارند تازه حتي داشته باشند هم شايد مقدور نباشه آپلودشون چون فايل هاي گزارش گيگا بايتي هستنقل قول:
اصلا گزارش فارسیش مزخرف میشه
من نمی دونم چرا اینقدر به این گزارش های فارسی علاقه دارین؟
یک دونه بازی گزارش فارسی بخرین تا بفهمین چی میگم
یکی یه پج توب برای من بزاره
یا یک منویی چیزی
یه چیز باحال
ممنون
شما یک کمی به خودتون زحمت بدین و چند صفحه قبل رو نگاه کنید می بینید که چندین و چند پچ قرار داده شده
صفحه 675 فقط به خاطر حرف شما پچ كاملي كه ساخته بودم رو آپلود كردم ديگه چيز باحال تر از اين چي مي خواينقل قول:
عزیز من خودم انگلسی بازی رو دارم...نقل قول:
اینکه میگم فارسی رو میخوام دلیل دیگهای دارم
آخرین آپدیت پچ گیمینگ اکسس رو میشه بذارید ؟
2.6 رو دارم اگه از اون جدید تر هست می خوام ...
من توی صفحه 675 چیزیی ندیدم میشه لینکشو همین جا بزارین؟ یا این که شما صفحه 3 رو میگین که در 3 پارته؟نقل قول:
پچ شما بدون cv0f کار نمیکنه
در ضمن من تمام کیت سروریو که داشتم پاک کردم و مال شما رو ریختم
ولی این هیچی توش نیست
منویی
بزکی
من وارد بازی شدم ارور داد
این هم برای شما:نقل قول:
GA Community Patch 3.0 (Easy Installation) - Audio Add-On
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31931
بعلت خرابی مادر بورد تا کی نخواهم بود .......!؟
خداحافظ تا کی .......!
:44:
تكراري شد...
دوست عزيز پچي كه ساختم متناسب با نياز هاي خودم بود و با توجه به اونچه كه بود درست كردم بنابه اصرار دوستان گذاشتم البته همين الانشم اگه كسي ورژن بازيش 1.20 باشه و آپديت جديد cv0f رو هم گرفته باشه بهش خيلي فاز ميده استفاده از اين پچ اتفاقا توي شروع نصب تمامي موارد مورد نياز رو به انگليسي ذكر كردم الان اكثر PES بازهاي حرفه اي از نسخه 1.20 استفاده ميكنن و آپديت جديد رو هم گرفتن و با استفاده از سايتهايي كه همون لايسنسر من هم تاليفي از اونها هست بازيشون رو اصلاح كردند اسامي Fake رو و حال مي كنننقل قول:
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز :10:
krauser جان من اون فایل ادیت رو اجرا کردم ولی ارور داد ومن برای اینکه مطمئن بشم که ادیت درسته رفتم به اسم های بازیکنان pes Uو we Uسر زدم ولی اسمها درست نبود انگار این ادیت عمل نکرده بود لطفا راهنمایی کنید
اما در مورد ارور :اون طور که نوشته من باید data مو اپدیت کنم ومن مخوام از توی بازی بخش دان اپدیت کنم لطفا بگین حجم این اپدیت چنده وایا میشه با این اینترنت نفتی اپش کرد یا نه.
با تشکر از شما دوست عزیز :10:
قربانتان:40:
نميدونم ارور رو به چي داده شما ورژن بازيت چي هست پچ 1.20 رو نصبيدي؟ فكر نكنم به نبودن فايل cv0f ارور داده باشه ولي به هر حال بايد داشته باشي چون بر اساس اون آپديت درست كردم اديت فايل رونقل قول:
ولي با سرعت كمتر از 512 دانلود اين cv0f رو به كل بيخيال شو من با 64 خواستم دانلود كنم نشد زنگ زدم آي اس پي گفتم 1 ساعت سرعتم رو به 512 افزايش بدن توي 50 دقيقه دانلود كردم. مشكل اينه كه دانلود فقط از داخل بازي ميشه لينك مستقيمش معلوم نيست كجاست
دوستان یه سوال.
چرا پرو 2009 اصلی برای پلی استیشن 2 جام یوفا رو نداره؟!
روو جلدش نوشته که داره ولی توو بازی خبری ازش نیست...
شایدم داره و من نتونستم پیداش کنم!نظر شما چیه؟!
من پچ 1.20 رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه ارور میده
ولی کرکو کپی کردم گزینه دانلود اومده الانم دارم دانلود میکنم
رفيق پچ 1.20نصب نشه كه گزينه دانلود نمياد حتما نصب شده براي اطلاع از اين موضوع برو كنترل پنل و Add or Remove بالاي صفحه يه گزينه هست Show Updates اون چك رو بزن ببين زير PES آپديت داره يا نداره اگه داره نوشته 1.20 يا نهنقل قول:
خیلی ممنون .نقل قول:
این اتنخاب اسکربورداش واقعا ایده ی جالبی بود ...
اقا وقتی 100% تموم شده حدود یک ساعت طول کشید زد Install faild
در ضمن من چون بازیو در این ویندوز نصب نکردم تو ادریموو نیست
پس اصولا نبايد بتوني پچ 1.20 رو نصب كني و كيت سرور هم همينطور شما از كيت سرور مي توني به درستي استفاده كني؟نقل قول:
سلام به همگی:20:
آقا تو bal من چیکار باید بکنم تا تیمی که دلم میخواد بیاد و منو موقع نقل و انتقالات بخره ؟؟
من الان تو نیوکاسل بازی میکنم ولی خیلی دوست دارم برم لیورپول یا منچستر یونایتد !! چیکار باید بکنم؟
بله مشکلی در کیت سرور ندارمنقل قول:
سلام این بازی به سیستمم میخوره؟
vga 7200
ram 1 gig
cpu 3.4
اگه منظورت be come legendهستش که خوب باید خیلی خوب بازی کنی وامتیازت بره بالانقل قول:
ببخشید من یه مشکلی تو be come legend دارم 2فصلی میشه توهر باز 8 میگیرم ولی اسمم تو 5تا از پرامتیاز ترین بازیکنا نیست
7200 geforce هست؟اگه هست میخورهنقل قول:
من که هنوز نتونستم دانلودش کنمنقل قول:
ولی کلا این پچ هایی که gcp خیلی خوب بودن و من ازشون راضیم
قراره این اخری رو هم دانلود کنم
با سلام به دوستان آقا ما خیلی تازه کاریم با هر تیمی بازی می کنیم 4-5 گل میخورم تا حالا هم گل نزدم یه 5 روزی هست میشه
در مورد کلید ها کیبورد یه توضیحی بدید این رقیبا همین طوری میرن طرف دروازه ما هیچ کاری نمی کنیم !!!! یا مثلا همچین که توپ تو دستمه نمی تونم به محوته جریمه تیم مقابل برسم ؟؟؟ یه چندتا راهنمایی بکنید؟؟؟؟ با تشکر
یه سوال مبتدیانه یا شاید مفتضحانه !
من چجوری میتونم دکمه های بازیرو تغییر بده ؟ تو کنترل ستینگ - باتون ستینگ که میرم نمیتونم تغییری بدم و فقط جاهای گزینه ها رو عوض میکنه ولی میخوام مثلا سرعت دکمه w باشه چیکار باید کنم ؟
شما باید توی پوشه ای که بازی رو نصب کردی ایکون ستینگ رو پیدا کنی و از منوی بالا گزینه کیبورد یا جوی استیک رو انتخاب کنی
بعد اونجا میتونی کلیدهای مورد نظرت رو تنظیم کنی
آخ آره منظورم bal بود !!:31:نقل قول:
چجوری باید خوب بازی کنم ؟؟ مگه تا حالا بد بازی میکردم ؟؟ :27:همین الان هم رتبه اول پاس گل رو تو دنیا دارم !!:19:
مشکل اینه که از بس پاس گل دادم تو رده بندی منچستر یونایتد اومده پایینتر از نیوکاسل (( تیم ما رده دوم جدول هست )) و منهم الان 24 ساله شدم و یکی از مهارتهای فوتبالم به رنگ قرمز (( بالای 95 )) رسیده و چهار تا هم زرد شده !! ولی بازهم موقع نقل و انقالات تیمهای خیلی رده پایین بهم پیشنهاد میدن و انصافا تا آخرین حد ممکن هم قیمت رو بالا میبرن !!
من فکر میکردم یه قسمتی باشه که مثلا بتونیم اسممون رو برای تیمی که میخوایم بهش بپیوندیم ثبت کنیم تا بر اساس نتایج بازیهامون احتمال ترانسفر شدن به اون تیم افزایش پیدا کنه !!
حالا یه چیز دیگه !!
احتمال داره من که الان دارم برای لیگ انگلستان بازی میکنم بتونم یه روزی سر از لیگ ایتالیا دربیارم ؟؟ یا اینکه تا ابد تو همین انگلستان میمونم ؟؟ آخه اینجا بارون زیاد میاد !!:31::27:
ممنون:11:
برای سوال اولت : باید بگم که اگه توی چمپیونز آقای گلبشی و توی اونجا اگه خوب کار کنی تیمای خوبی میخرنت .نقل قول:
اما برای دومی : هرگز اینطوری نیست که فقط توی یه لیگ بمونی بلکه اگه از لیگای دیگه هم پیشنهاد داشتی میتونی بری.
و باید هم بری چون اگه توی قسمت کاپهای دریافتی هم قسمتهایی هستن که باید توی لیگای مختلف باشه.
بازيهاي قبل احتمالا (-) كه همون صفر هست رو زياد گرفتي وقتي بيرون زمين هستي بايد شانس بياري دقيقه 85 به بازي نياي چون اگه توي اون 5 دقيقه كاري نتوني انجام بدي جلوي اسمت - مياد كه ارزش صفر داره و با معدل كل جمع ميشه و شديدا معدل رو پايين ميارهنقل قول:
نه واقعا اصلا روي هيچ حساب كتابي نيست شايد بيش از 20 بار با بازيكنان مختلف BAL رو شروع كردم هيچ نسبت و تناسبي نيستنقل قول:
شما مطمئني CPU شما 3.4 هست؟ اين قدرت پردازش سي پي يوتون هست يا اسمشه؟ آخه من CPU با قدرت 3.1 رو گرفتم 106 تومن. حالا اينا به كنار اين سي پي يو شما ابدا به گرافيك و رم 1 گيگ تون نميخورهاين سيستم شما مال 3 سال پيش هست 3 سال پيش هم cpu با قدرت 3.4 نبود. مطمئنم در مورد cpu اشتباه ميكنينقل قول:
هيچي فقط منتظر بمون راهي نيست شانسي هست فقط بايد خوب كار كني تازه اينجوري هم تضمني نيست فقط بايد اميدوار باشينقل قول:
از بيگينر شروع كن روي ريگولار بازي نكن احتمالا روي اين درجه بازي ميكني كم كم پيشرفت ميكنه بازيتنقل قول:
کسی ستینگ بازی واسه دسته بازی را نداره واسه من هر کاری میکنم مثل قبل نمیشه
دوستان کسی پچی ؟ .... چیزی نداره که اسم این بازیکنای ایرانی درست شه ؟
مونده به اينكه شما بازي رو آپديت كرديد يا نه و چون هركس اين كار رو بر حسب نيازش انجام ميده ممكن به بازي شما نجوره درست شدن اسامي Fake در گرو يه اديت فايل هست . بهترين راهي كه پيشنهاد ميشه اينه كه با داشتن يه مرجع نوشتاري و يه PES Editor خودتون اسمي غلط رو اصلاح كنيد من توي همين فروم يه لايسنسر كه در قالب نوشتار هست يه دفترچه مانندي رو تاليف كردم كه توش دقيق نوشته اسمي چه بازيكنهايي fake هستند و دقيقا بايد به چه اسمي تغيير نام پيدا كنند جستجو كني پيدا ميكنينقل قول:
با سلام به شما :10:نقل قول:
krauser جان برای من هم همین مشکل وجود داره یعنی :
پچو نسب مکنم ولی ارور میده اما کرک نسب کردم وگزینه ی دانلود اضافه شده .
وبه گفته شما به کنترل پنل رفتم ولی چیزی در مورد اپدیت نشون نداده
ومن ویندوزمو دو روزه نسب کردم وبازی رم اصلا اپدیت نکردم
قربانتان:40:
اين cv0f كه 180 مگ هست زيپ شدني ميشه 33 مگ كاش سرعتم بالا بود اپلود ميكردم براتون تا نياز به دانلود 180 مگ اونم از داخل بازي نباشه كافيه اين cv0f در مسير خاصي كپي بشه اونوقت بازي شما آپديت ميشه سعي ميكنم آپلودش كنمنقل قول:
چرا اینجا کسی جواب نمی ده؟!نقل قول: