دوستان من یه مشکل دارم.
نمیدونم چرا پینگم دو برابر شده و همچنین تو اسپیدتست مکان IP رو تو انگلیس میندازه. اومدیم بازی کنیم، حالمون گرفت...
Printable View
دوستان من یه مشکل دارم.
نمیدونم چرا پینگم دو برابر شده و همچنین تو اسپیدتست مکان IP رو تو انگلیس میندازه. اومدیم بازی کنیم، حالمون گرفت...
می بینم که آسیا تک هم کم آورد سرعتها رو داره واقعی می بنده
قبلا آپ استریم من 420 و داون استریم 2 مگ بود الان آپ شده 128 و داون شده 800
من رفته بودم سرویسم رو فسخ کنم یارو میگفت ما برای افت سرعت اطلاع رسانی کرده بودیم هم بشما زنگ زدیم هم با موبایتون تماس گرفتیم پاسخگو نبودید:2:
مردک خجالت نمیکشه !!!!!!
خدا رو شکر 4 روز دیگه از شررش خلاص میشیم:31:
اخه مگه مریض بودم الکی 40 تومن بدم هیچ تفاوتی هم با اونی که 15 تومن میده نداشته باشه:41:
مرگ بر اسیاتک:19:
من الان سرویس دو مگ دارم خیلی هم راضی هستم. سرعت دانلود 450-500 هستش. سرعت لود صفحه ها هم خیلی خوبه.
کدوم شهر هستی ؟نقل قول:
شب هم سرعت همین ؟
سلام منم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم.خیلی عجیبه:18:نقل قول:
دوستان اینترنت شبانه دیشب چطور بود ؟ از من که خیلی افتضاح یعنی از افتضاح هم افتضاح تر سرعت = 1kb :41:
تایید میشهنقل قول:
سلام
مال من خیلی بهترشده
اینم بگم که برای شبابادانلودمننجروقتی تکی دانلودمیکنم سرعت به50هم نمیرسه ولی وقتی سه تافایلوباهم دانلودمیکنه سرعت هرکدوم 50هست یعنی درکل 150.شماهم امتحان کنین شایدجواب بده
همین الان وسط بازی اینترنت قطع شد(ولی سایت آسیاتک باز میشد) بعد از 1 دقیقه وصل شد و همون اتفاق دیشب دوباره تکرار شد، پینگم دو برابر و مکان IPـیم رفت تو انگلیس، چرا یه واسط تو انگلیس باید وجود داشته باشه؟
جریان چیه؟
در این مورد، دیشب اینترنت من(مخابرات ایلام!) هم همین مسئله رو داشت و البته فقط سایتهایی که سرور ایرانی دارن لود میشدن... ولی ایپی رو چک نکردم...نقل قول:
همین الان وسط بازی اینترنت قطع شد(ولی سایت آسیاتک باز میشد) بعد از 1 دقیقه وصل شد و همون اتفاق دیشب دوباره تکرار شد، پینگم دو برابر و مکان IPـیم رفت تو انگلیس، چرا یه واسط تو انگلیس باید وجود داشته باشه؟
اقا خدا وکیلی یکی این صفحه رو یه نیگا بندازه:
اینا برا اسیاتک ایلام هستن.....میشه بگین برا من که به شدت دانلود میکنم... کدوم سرویس بهتره؟!کد:http://www.yousof.net/page.php?m1=7&m2=40&m3=65
تفاوت سرویس های ۱به ۷ و یک به ۱۰ چقدر میتونه باشه؟ کسانی که ۱۲۸ از ۱ به ۷ ها دارن، سرعت دانلودشون ۶۵ بوده و ۵۱۲ ها، ۱۲۰ به بالا دانلود میکردن.... حالا ۱ به ۱۰ نامحدود بهتره با توجه به افت سرعتش یا ۱ به ۷ که ۵۱۲ باشه؟ یا ۱۲۸ که ۱ به ۲ باشه؟؟؟ یعنی سرعتش چقد میتونه بالا بره این سرویس های ۱۲۸؟؟؟؟
دوستان خواهشا کمک کنین...من بعد از ۴-۵ سال اینترنتم شده ۱۲۸ و نمیتونم باهاش کنار بیام(در بهترین حالت بتونه ۱۲ کیلوبایت در ثانیه دانلود کنه!)...ویلون شدم تو خیابونا که از وایرلس هتل های شهر استفاده کنم....فقط و فقط هم برنامه نویسی حالیمه و شبکه و سخت افزار اندازه چینی می فهمم....یکی کمک کنه......
سلام این یکی از نمایندگی اسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت تعرفه عجیب نوشته از ساعت 1 تا 9 رایگان ؟!
چقدر مسخره سرویس میده این نمایندگیتون! من اگه بودم میرفتم خوب ضایعشون میکردم!!!!نقل قول:
این تعرفه ی خود آسیاتک هست:
اینترنت پرسرعت حامی 1گیگ در ماه (اقتصادی) 79000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا 20 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رایگان) 639000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا 3 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نیم بها) 209000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا 30 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رایگان) 864000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا 40 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رایگان) 1119000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رایگان) 489000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا 2 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نیم بها) 179000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا 5 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رایگان) 309000 ريال
اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود 3899000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 5 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 219000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 319000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 2 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) 139000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 20 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 409000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 3 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) 159000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 30 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 529000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود 919000 ريال
اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 269000 ريال
اینترنت پرسرعت چالاک 2 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) 119000 ريال
اینترنت پرسرعت چالاک 20 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 349000 ريال
اینترنت پرسرعت چالاک 3 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) 139000 ريال
اینترنت پرسرعت چالاک 5 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 189000 ريال
اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود 419000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 20 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 489000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 389000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 2 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) 159000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 3 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) 179000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 30 گیگ در ماه (1تا 9صبح رايگان) 649000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 40 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 829000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 5 گیگ در ماه (1تا 9 صبح رايگان) 259000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک نامحدود 2099000 ريال
اینترنت پرسرعت حامی 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 229000 ريال
اینترنت پرسرعت حامی 2 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) 99000 ريال
اینترنت پرسرعت حامی 3 گیگ در ماه (1تا 9 صبح نيم بها) 119000 ريال
اینترنت پرسرعت حامی 5 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 159000 ريال
اینترنت پرسرعت حامی نامحدود 269000 ريال
سرویس شتاب 1 با بالاترین سرعت 6G شش ماهه ویژه70000تومان 107500 ريال
اينترنت حجمي 1G ويژه با بالا ترين سرعت براي ثبت نام جديد 35000 ريال
اينترنت حجمي 1Gدر 3ماه رايگان با بالا ترين سرعت براي ثبت نام جديد 0 ريال
اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز) 383200 ريال
اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز) 99200 ريال
اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز) 745600 ريال
اينترنت پر سرعت 256 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز) 125600 ريال
اينترنت پر سرعت 512 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز) 204800 ريال
دلیلی داره که سرویس 2مگ محدود به شما نمیدن؟
اشتراک های 1 به 10 افتضاحن، در اصل اینترنتت 1/10 میشه.
ساعت1شب تا الان که ساعت 7:30 هست با سرویس 512
800 مگابایت دانلود داشتم !!!!!!
دو سه بار باهاشون درگیر شدم....به اسیاتک زنگ زدم!! به وبگردی ۲۰:۳۰ اطلاع دادم!! هیچکس هیچ کاری نمیکنه....تعزیرات رفتم:18: ولی بازم هیچی به هیچی.....نقل قول:
چقدر مسخره سرویس میده این نمایندگیتون! من اگه بودم میرفتم خوب ضایعشون میکردم!!!!
۵۱۲/ ۱۰ میشه ۵۰ کیلوبایت درسته؟
اخه ۱۲۸ هاش رو که ۱ به ۲ میده، سرعتش میشه ۶۴ کیلو....
خودشون میگن نامه اومده که به غرب کشور ندین....میگم شهر های اهواز و کرمانشاه ۲ مگ از مخابرات میگیرن چطو به ایلام بالای ۱ مگ نمیدین؟؟؟؟ چرت میگن برا خودشون.....چون انحصار دارن، هر جور دلشون بخواد کار میکنن..... من ۲۰ تومن پول دارم شیطونه هر روز میره تو جلدم که برم یه نمایندگی این اینرنت ها رو بزنم دهنشون رو سرویس کنم....با وام و قرض و قوله....باز اسیاتک نمایندگی نمیده....نقل قول:
دلیلی داره که سرویس 2مگ محدود به شما نمیدن؟
حالا کدوم سرویس رو بگیرم؟
منم چند روزه پینگم بالاست و لوکیشن انگلند نشون میده!!!پینگ>پینگ؟پینگ!:32:نقل قول:
وای خدای من شبا چقدر سرعت پایینه
از دایال اپ هم پایین تر میاد
ننگ بر تو ای لایزر مارو انداختی هچل
ديشب 2.1 گيگ دانلود شد دوستان ديگه مثل قديم نميشه ؟؟ يادش بخير 3.3 گيگ راحت دانلود داشتيم ...
دوستان سلام کمک فوری ایا کسایی که سرعت 2مگ گرفتند روز سرعتشون چندهوشبانه چنده منتظر جوابم
چرا نمیشه؟من شبی 4.3گیگ میگیرمنقل قول:
اصلا با قبل مقایسه نیست کاملا پس رفت کرده آسیاتک.
hexor جان شما 2 مگ داری که 4 گیگ دانلود می کنی ، با 2 مگ قبلا میشد خیلی بیشتر از اینا گرفت
قبلا با 2مگ شبی 6.4 گیگ میگرفتم جدیدا 4.4 گیگ . قبلا پینگ هم خیلی بهتر بود.
من یه سوال اساسی واسم پیش اومده.چرا این آسیاتک صاحاب نداره؟
مازندران با مخابرات شریک شده،کلاً سیستمش فرق میکنه
همچنان 2 تا 8 رایگانه به جای 1 تا 9
قیمتها با اینی که داخل سایته فرق میکنه
چرا همچینه؟
این چلچله و قمری و گنجیشک و این چیزا چیه؟:دی
بچه ها واسه شما هم توی سایت speedtest مکان رو میزنه انگلیس؟پینگها هم رفتن بالا:41:
دوستان دوباره همون اتفاق افتاد از عصری تا حالا لوکیشن رفته تو انگلیس و پینگ گوگل هم حدود 340 هست.
چیکار میکنن اینا؟
سرعت دانلود شبانه ی 2 مگ تو تهران چقدره ؟ من تهرانپارس هستم مرکر عاطف:20:
شب ها 1 مگابیتنقل قول:
روزها 2 مگابیت
سلام به دوستان
دوستان ، کسی با پورت اپ تی تی پی اس مشکل نداره ؟ نه جی میل می آد بالا ، نه گوگل ، نه لاگین یاهو ، نه هیچ کدوم از صفحات پرداخت بانکی . نه تو کروم ، نه تو FF . به شرکت هم پیغام زدم ، گفت مشکلی نداره .
اما من روی همه سیستم هام ، همه مرورگرهام ، این مشکل رو دارم . کسی مشکلی نداره ؟
کلیر هسیتوری و این کار ها رو هم کرده ام ، اما فایده نکرده ( ضمنا ، با دور زدن قیلترینگ ، مشکل حل می شه )
اگه کسی چیزی می دونه و می تونه راهنمایی کنه ، ممنون می شم
ادیت :
دوستان ، نتیجه این تست رو ببینید :
Port Status Application 21 Open FTP 22 Timeout (Blocked) SSH 23 Timeout (Blocked) Telnet 25 Closed Mail [SMTP] 53 Closed DNS 80 Timeout (Blocked) Web Server [HTTP] 110 Closed POP3 137 Closed netbios 138 Closed netbios 139 Closed netbios 143 Closed Mail [IMAP] 443 Timeout (Blocked) Web Server [HTTPS] 548 Closed Apple Filesharing Protocol 587 Closed Mail [SMTP Submission] 993 Closed Mail [IMAP SSL] 995 Closed Mail [POP SSL] 1433 Closed Database [MSSQL] 1701 Closed VPN [L2TP] 1723 Closed VPN [PPTP] 3306 Closed Database [MySQL] 5432 Closed Database [PgSQL] 8008 Closed Calendar Server [CalDAV] 8443 Closed Calendar Server SSL[CalDAV]
1مگ و 2 مگ شبی چند گیگ دانلود دارند؟
سلام به دوستان
دوستان ، کسی با پورت اپ تی تی پی اس مشکل نداره ؟ نه جی میل می آد بالا ، نه گوگل ، نه لاگین یاهو ، نه هیچ کدوم از صفحات پرداخت بانکی . نه تو کروم ، نه تو FF . به شرکت هم پیغام زدم ، گفت مشکلی نداره .
اما من روی همه سیستم هام ، همه مرورگرهام ، این مشکل رو دارم . کسی مشکلی نداره ؟
کلیر هسیتوری و این کار ها رو هم کرده ام ، اما فایده نکرده ( ضمنا ، با دور زدن قیلترینگ ، مشکل حل می شه )
اگه کسی چیزی می دونه و می تونه راهنمایی کنه ، ممنون می شم
دوست عزیز مودمت چیه؟
من قبلا با این مشکل روی البته یه سرویس دهنده دیگه مواجه شدم دقیقا عین شما و به مدت چند ماه و جالب اینکه کسی چیزی نمیدونست ولی مشکل اینطوری حل شد که مقدار mtu رو تو مودم تفییر دادم .....باید مقدار mtu رو تو مودمت اگه لینک سیس هست تنظیم کنی
اینجا رو هم ببین بد نیست :
من الان mtu رو 1362 ست کردم و مشکلی ندارم
سلام. من یه مشکل بزرگ واسم پیش اومده. وقتی ازین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوام وارد این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشم . همش میگه : پيغام سيستم: شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد! . به نمایندگی هم زنگ زدم به تهران هم زنگ زدم. اما تهران میگه باید به نمایندگی زنگ بزنی. به نمایندگی هم که زنگ میزنم همش میگه درست میشه. خود نمایندگی از پیسی خودش میتونه وارد بخش کاربری من بشه ولی من خودم نمیتونم. از یه طرف مطمئن هستم که پسورد عوض نشده . چون وقتی ازین سایت وارد ریز مصرف میشم :
پسورد درسته و خیلی راحت میتونم وارد ریز مصرف بشم. دوستان اگه میتونید کمکم کنید که من چیکار باید بکنم که بتونم از این قسمت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد بشم؟
خاک تو سر آسیاتک با این دانلود شبانش :41:
گوش شیطون کر چند وقت سرعت من خوب شده
تایید میشه
سرعت بهتر شده
دوستان دانلود شبانه چه شبایی خوبه
pفعلا که هیچ دیشب هم فقط ارور 691 :19: گیرمون اومد:37:نقل قول:
خدا رو شکر دیشب سرعت رو 70 بود (512 دارم) خیلی حال کردم ولی چه فایده 700 مگ بیشتر دانلود نداشتم که اونم 3 ساعت بیشتر طول نکشید.(تو دلم گفتم خدایا این حالو از ما نگیر:31:)
کاشکی ادامه داشته باشه