مرحله سوم آدرسش اصلا وجود نداره...؟؟؟:n29::n29::n29::n29:
Printable View
مرحله سوم آدرسش اصلا وجود نداره...؟؟؟:n29::n29::n29::n29:
من سیمز 3 رو نصب کردم ولی بعد از نصب و آپدیت پیغام میده که دیسک رو داخل کامپیوتر قرار بدم هر کاری هم کردم درست نشد . اگه کسی میدونه میتونه برام بگه چیکار کنم ؟؟؟:n13:
کرک رو ریحتین؟
کسی میدونه بهترین پک برای سیمس 3 چه پکی هست که ارزش دانلود کردن رو داره
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
من همه رو دارم به جز این 2 تا جدیدا .
هموشن عالین
مخصوصا Expansion pack ها. Stuff pack ها خیلی مهم نیستن.
مثلا Pets -University-Late Night عالین
بله ولی بازم ارور میده :n03:
میشه کمکم کنین منم مشکل شما رو دارمنقل قول:
میشه برای من دوباره آپ دیت کنید لطفا
سلام. این لینک ها که کار نمیکنه!!!!!!:n15::n14:
من این آپدیت رو نصب کردم. بعد از نصب این، پک سوپرنچرال شروع به نصب شد بدون مشکل.نقل قول:
اما وسط نصبش ارور داد که فایل "FullBuild_p15.package" رو نداره! لینک دانلود مستقیم هست واسه این فایل؟!
سلام
The Sims 3 Base Game رو که مال رازور باشه هست برای دانلود ؟
که بشه پچ ها رو روش نصب کرد
لطفا آخرین ورژن معرفی کنید با کرکش
سلام دوستان :n14:
میشه خواهش کنم دوستان لینک دانلود sims 3 + پک های باحالش ( مثل pet o season o stuff ha o .... ) ( نه future i ina :n22:) برای من قرار بدین ؟
از چند سایت معروف دانلود کردم ، خود sims سالم بود بعد چند وقت قاطی می کرد ، exe seasoon ریختم کل صفحه قرمز شد :n14:ممنون میشم لینک سالم در اختبار من بزارین .
در ضمن خبر های sims 4 هم میزارین ؟ من نگاه می کنم ، از لحاظ گرافیک اصلا تغییری نکرده انگار :n14:
salam vevjen bazie mn 1.0.615.00107 chetori apdeit konm???
سلام ورژن بازی من 1.0.615.00107 هستش من چطوری اپدیتش کنم?
با سلام .نقل قول:
فایل آپدیت 1.66 کامل :
کد:http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.66.2.0240xx_update.exe
کرک :
برای کرک ، به پوشه بازی اصلی بروید ، سپس فایل کرک را در Game/bin کپی کنین . از دو فایل اصلی حتما بک آپ تهیه کنیدکد:http://www.rodfile.com/2q68zo86joyt
ببخشید چطوری بک اپ کنم؟ بعد دو فایل اصلی یعنی کدوما؟؟
سلام راستش من اینو نصب کردم بعد روش که کلیک میکنم تا اخر پر میشه بعد آخرش یه اروری میده من این کرکو توی بین ذخیره کردم چه فایدهای داشت?? الآن که یه ساختمونو دانلود کردم این ارورو میده. Error. Requires missing expansion pack . Done,,
توروخدا یکی جواب بده..!!نقل قول:
دوست عزیز مشکل اینه که شما یه مود رو می خواین نصب کنین ولی Expansion pack مورد نظر رو ندارین .نقل قول:
موقع دانلود مود مورد نظرتون دقت کنین مود مورد نظر نیاز به چه expansion pack هایی داره .
سوالی هم می پرسین اسکرین شات بزارین
سلام وقتی من لانچر بازیمو باز میکنم این ارورو میده
there was an error during startup. Please see the log for more details.
ببخشید لینک های rapidshare خراب هستند
درود
لطفا لینک دانلود اپدیت سمیز 3 رو بدین که بتونم پک هارو نصب کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی هر پچ که بری لینک دانلودش رو هم از خود سایت EA داده .
البته من میگم بهتره چند وقت صبر کنی تا کلا نسخه 4 بیاد
نسخه چهار کی میادنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ببخشید لینک کرک اپدیت 1.66 خرابه
من متوجه شدم که سیمزم کرک razor 1911 نداره
چی کنم؟
سلام دوستان. من یه مشکلی دارم. وقتی اکسپنشن پک Generations رو نصب می کنم وارد بازی که میشم با این پیغام مواجه میشم: "کارت گرافیک شما در دیتابیس موجود نمی باشد."
وقتی هم که وارد نقشه شهر میشم تا بتونم خانواده جدید بسازم و خونه انتخاب کنم نقشه خوب رندر نمیشه و بیشتر نقشه سیاه هست و آبجکت ها مشخص نیست. این فقط زمانی رخ میده که فقط Generations رو نصب کنم با بقیه اکسپنشن پک ها مشکلی نداره. در ضمن قبلا این اکسپنشن پک رو داشتم و بازی هیچ مشکلی نداشته. چی کار باید بکنم؟؟
سلام. بعضی موقع ها یه دزد میاد و 1یا2 تا از وسایل خانه ام رو می دزده و می ره هر کاری می کنم نمی توانم جلویش را بگیرم اگه می تونین کمکم کنین. ممنون می شم
این دزد نیس مامورنقل قول:
باید از تو صندوق پستی پول بدید
لینکو درست نمیکنین؟ 03
خوب یه کرک دیگه نصب کن :n02:نقل قول:
معمولا این مشکل زمانی پیش میاد که توی دیتابیس ورژن بازی کارت گرافیک شما وارد نشده ( یعنی کارت گرافیک پس از انتشار نسخه Expansion pack عرضه شده )نقل قول:
برای جلوگیری از این گونه مشکلات پس از نصب نسخه Base یا همون نسخه اصلی شما آخرین آپدیت موجود رو دانلود و نصب کنین ( یا سعی کنین آخرین Expansion Pack موجودو نصب کنین خودش اتوماتیک بازی رو آپدیت می کنه ) . سپس به نصب سایر Expansion pack ها بپردازین .
مثال : فرض کنیم من Expansion pack های زیر رو دارم و نمی خوام فایل جدیدی رو هم دانلود کنم :
late night , world advanture , generations , pets , island paradice , supernaturals .
خوب ترتیب نصب باید به این صورت باشه : اول نسخه اصلی . سپس آخرین Expansion pack که عرضه شده و دارم ( در مثال الان Island paradice دیرتر از همه عرضه شده ) . سپس بقیه به هر ترتیبی که دوس داشتین .
معمولا دو نفر به وسایل شما دستبرد می زنن :نقل قول:
۱ - دزد محترم ! که همیشه زحمت می کشن شبا تشریف میارن . قبل ورودش هم همیشه یه آهنگ پخش می شه . موقعی می تونین با دزد مقابله کنین که ۱ - خونه باشین ۲ - از نظر قدرت بندی زورتون به دزد بچربه ۳- دزد محترم در حال ترک محل نباشه .
برای جلوگیری از دزدی سیستم ضد سرقت جلوی تمام در های ورودی نصب کنین و یا اگر Pets دارین زمان خواب سگ رو طوری تعیین کنین که شبا بیدار بمونه
اگر هم سریع موقع پخش آهنگ از خواب بیدار بشین شانستون بیشتره که با پلیس تماس بگیرین .
۲ - روز ها هم یکی هست اگر چند روز از نپرداختن مالیاتتون بگذره از ستاد تشریف میاره !!! چند تا از وسایلاتونو به عنوان جریمه ور می داره .
لینک ها قدیمی هستند . باید یا از تورنت دانلود کنین یا خودتون مستقیم سازی کنین یا از بازار بخریننقل قول:
دو ماه دیگهنقل قول:
سخه چهار کی میاد
یه جور دوستان صحبت می کنند انگار سیمز یه نرم افزار مثل آفیس و این جور چیزاست تا ورژن جدیدش اومد ورژن قبلی میره تو اعماق تاریخ .نقل قول:
۱ - مثلا اگر صبر کنن چی می شه ؟
۲ - یعنی حالا که مثلا Need for Speed سری جدید اومده ملت نباید سری های قدیمو بازی کنند ؟
۳ - اگر 4 هم بیاد اول کار بدون Expansion pack میاد . هنوز سیمز 2 با قدیمی بودنش به خاطر Expansion pack های منحصر به فردش طرفدارا خاص خودش رو داره و خیلی از چیزا که تو Sims 2 هست تو Sims 3 نیست .( EA نمیاد تمام قابلیت های Sims های قبلی رو به ورژن های جدبد استفاده کنه .
من که اینطوری فکر میکنم . هر بازی از شماره های قدیمی یک فرنچایز رو اگه بازی کنم فقط به خاطر داستانش هست نه چیز دیگه .نقل قول:
به هر حال نسخه جدیدتر معمولا هوش مصنوعی و گرافیک بهتری داره . دلیل زیادی وجود نداره که وقتی سیستمت هنوز جواب میده نری سراغ نسخه جدید .
حتی بازی هایی مثل فیفا هم با اینکه ممکنه یک سال نسبت به سال قبل افت داشته کنن اما بالاخره نسخه جدید اپدیت هستش و کاملا میارزه به گرفتنش .
اما به صورت کلی ...
بازی هم مثل بقیه نرم افزارهاست و فرق چندانی نداره . ممکنه نسخه جدید خیلی دل طرفدارهاش رو بدست نیاره . حالا به هر دلیلی مثل ناسازگاری با سیستم جدید نرم افزار یا بازی . مثل ویندوز 8 که ملت اکثرا روی همون نسخه قبلی یعنی 7 موندن .
و هم ممکنه نسخه جدید کاملا بهتر باشه و دلیلی وجود نداشته باشه که روی همون نسخه قبلی بمونی . شما اگه تریلر های سیمز جدید رو دیده باشی معلومه از نسخه 3 خیلی بهتره . و در ضمن همه هم میگفتن نسخه 2 باز از 3 بهتر بود .
در ضمن توی کشور ما کپی رایت نداریم و دلیل مالی هم وجود نداره که نسخه جدید رو نگیریم .
شما هم این حرف منو
خوب بود همونطوری میخوندی نه اینطوری :نقل قول:
نقل قول:
من میگم به هیچ وجه سیمز 3 یا قبلیها رو بازی نکن تا چند وقت دیگه نسخه 4 بیاد
من نمیتونم سیمزمو آپدیت کنم!اصلا بلد نیستم لطفا کمک...لینک آپدیت دوستان هم امتحان کردم ولی هیچ کدوم باز نمیشه!:n13:
بچه ها من کلا از نصبش سر در نمیارم اگه میشه از اول تا اخرشض رو به صورت تصویری قرار بدید و یا یه سایت براش بگید!:41:
ببخشید من وقتی بازی رو اجرا میکنم میگه سی دی وارد کنید و هر سی دی میزارم قبول نمیکنه:n28:
سلام بروبچ
من یه سیمز خریدم 3 dvd
بازی اصلی+fast lane stuff
هردوشون با هم نصب میشن
بازی اصلیه تو یه فلدر و پک هم تو یه جداگانه نصب میشه.
بازی اصلی 8 گیگ و پک 2.5 گیگه
پک خودش فایل اجرایی داره واسه خودش.
قضیه چیه؟چرا حجمش کمه؟
با بازی اصلی ادغام شده یا خودش جداگانه س؟
Fast Lane Stuff فقط یک اضافات هست و برای اجرا از بازی اصلی استفاده میشه. به خاطر همین هست که حجمش کمتره!نقل قول:
سلام به همگی....
راستش من چند رو پیش رفتم بیشتر پک های سیمز 3+سیمز 3 اصلی رو خریدم
ولی از اونجایی که تازه کارم،اصلا نمیدونم چطوری باید نصبش کنم!
اگه میشه یکی راهنمای قدم به قم نصبشون رو بهم بگه!
من واقعا هیچ ایده ای برای نصبش ندارم.....
به یک توضیح با جزییات نیاز دارم!
تو رو خدا کمکم کنین من واقعا از سیمز خوشم میاد....
لطفا پیش نیاز های بازی رو هم بهم بگین...
مرسی....
کمک من sims 3 version 1.0.615.00107 نصب کردم موقع اجراش میگه رجیستر کد میخواد هزار تا کد زدم جواب نداد کسی نمیدونه باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟ :n28:
دوستان درک می کنم پست اول قدیمیه اطلاعاتش به درد نمی خوره تعداد پست ها هم زیاده کسی حوصله گشتن نداره . ولی حداقل یه زحمت بکشین 20 صفحه آخر رو نگاه کنین شاید کسی جوابتونو داده باشه .
ـــــــــــــــــــــــــ
با سلام . سیمز هارو به این ترتیب نصب کنین :نقل قول:
اول نسخه Base ( نسخه پایه . معمولا دی وی دی اوله ) .
سپس بقیه .
سپس کرک کردن .
اما چون هر اکسپنشن پکی که نصب می کنین سعی می کنه Base رو آپدیت کنه که وقت گیر هست .ترجیحا پس از نصب Base آخرین نسخه موجود رو نصب کنین تا هم در سرعت نصب صرفه جویی شه هم از ایرادات احتمالی جلوگیری شه .
لذا راه درست تر به این شکله :
نصب نسخه Base
نصب آخرین آپدیت ( بهتره از سایت خودش دانلود کنین . البته حجمش زیاده حدود 1.2 گیگ . اگر نمی خواین دانلود کنین پس از نصب Base آخرین Expansion Pack که دارین رو نصب کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نصب سایر نسخه ها به هر ترتیبی که دوست دارین .
کرک
شما بازی رو کرک نکردین . نسختونم خیلی قدیمی هست .نقل قول: