سلام بچه ها کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
Printable View
سلام بچه ها کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
براي رفع مشكل خود به ترتيب كارهايي كه ميگم را انجام بديد:نقل قول:
1-ابتدا فايل passOFF2010.zip را از لينك زير دانلود كرده و آنرا Extract كنيد:
2-2 فايل به شرح زير داخل پوشه فوق مشاهده خواهيد كرد:کد:http://support.kaspersky.com/downloads/products2010/passoff2010.zip
فايل x86.reg براي ويندوزهاي 32 بيتي
فايل x64.reg براي ويندوزهاي 64 بيتي
3-كامپيوتر خود را Restart كنيد و وارد محيط Safe Mode بشيد.اگر ويندوز شما 32 بيتي هستش روي فايل x86.reg دابل كنيد(مطابق شكل زير):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-در نهايت روي دكمه Ok كليك كرده و سيستم خود را Restrat كرده و در حالت معمول ويندوز خود را راه اندازي كنيد:
سلام دوستان. اقا این کاسپر 2010 ما ویروس autorun.inf رو نمی گیره! چی کار کنم؟؟؟؟
نقل قول:
این ویروس که با این پسوند هست inf ساده ترین ویروس آتوران هست. و امکان نداره نگیره ;) احتمالا فعال نیست کسپر شما. یعنی باید کلید معتبر استفاده کنید.
فعال سازی + update
:46:
نقل قول:
آقا واقعا دمت گرم دست طلا مشکلم حل شد خیلی حال دادی با اینکه نباید اینا بگم و فقط کیلید تشکر رو فشار بدم ولی با این کارت یک مشکل خیلی بزرگم رو که الان یک هفتست برام عذاب شده رو حل کردی امیدوارم یک روزی جبران کنم البته فکر نکنم بتونم در هر حال کارت درسته
فقط برای اینکه پستم پاک نشه میخواستم بدونم ورژن جدید کسپر کی میاد ؟؟؟
بازم ممنون
خواهش ميكنم.كاري نكردم.خوشحالم كه مشكل شما هم حل شد.نقل قول:
در مورد ورژن جديد كاسپر كه فعلا خبري نيست.
سلام
ببينيد من KIS2010 را نصب كرده ام
سوالي كه دارم در باره فايروال است
اول اينكه اگر بخواهم فايلي را در فايروال قرار دهم تا به اينترنت دسترسي نداشته باشد بايد چه كنم
دوم اينكه
براي فايروال كردن يك نرم افزار مثل نرو يا ادوب اكروبات كه به اينترنت دسترسي نداشته باشد و سريالهايش چك نشود بايد كدام فايل انرا در ليست قرار داد ايا همه فايلهايش را يا فايلي ديگر
وقتي يك برنامه را اجرا كنيد بطور اتوماتيك در ليست فايروال كاسپر قرار ميگيره.براي مشاهده برنامه هاي مورد نظر وارد بخش Settings كاسپر شده و به گزينه Firewall بريد.در تنظيمات فايروال برنامه مورد نظر خود را كه ميخواهيد به اينترنت دسترسي نداشته باشه را انتخاب كنيد.روي علامت + كنار آن كليك كنيد تا باز بشه.روي هر 3 گزينه مربوط به آن برنامه كليك راست كرده(گزينه Any Network Activity) و گزينه Deny را انتخاب كنيد.سپس تمام پنجره ها را Ok كنيد.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز
بنده براي اولين بار با كاسپرسكي 8 به يك مشكلي برخوردم كه از اين قراره :
بعد از يك فول اسكن يك آيتم هايي رو پيدا كرده كه نميتونه روشون هيچ اعمالي انجام بده و مداوماً رنگش قرمز مونده
خواهش ميكنم راهنمايي كنين كه چگونه كاسپر اين ها رو پاك دليت و يا skip كنه و حالتش مجدداً سبز بشه
نقل قول:
این رو هم به مطلبتون اضافه کنید تا بچه ها بهتر بتونن کمک کنن.
کسپرسکی آپدیت کامل هست؟ ( نه تا یک ماه پیش البته آپدیت روزانه میکنی؟)
اگه نیست انجام بده تا رفع کنه !
-------------
اون فایل هایی که نمیتونه اعمالی انجام بده مربوط میشه به سیستمی ویندوز؟ یا برنامه های نصبی خودت؟
اگه سیستمی دقیقا نام ببر چه فایل هایی هستن.( عکس هارو کامل بذاری هم خوبه)
یک سری از فایل های ویندوز رو میتونی پاک کنی و ویندوز رو repair کنی بعد یا جتی بدون ریپیر.
اگه نرم افزاری که خودت نصب کردی ایراد گرفته کاملا پاکش کن اون نرم افزار رو.
-------------
بله دوست عزيز
آپديت هر روز شايدم ساعتي
ميگم اصلا كاسپر اينجوري نبوده
عين يك آدم بيمار و بي حال هر چي بش ميگم بابا neutralise all اصلا انگار كه به يك ميت ميگي
هيچ واكنشي نشون نميده
لطفا در اين باره هم توضيح بدهيدنقل قول:
براي فايروال كردن يك نرم افزار مثل نرو يا ادوب اكروبات كه به اينترنت دسترسي نداشته باشد و سريالهايش چك نشود بايد كدام فايل انرا در ليست قرار داد ايا همه فايلهايش را يا...
ممنون
نقل قول:
توی کسپرسکی ما 2 نوع اسکن داریم. یکیش معمولی و یکیش فقط برای پیدا کردن برنامه های آسیب دیده و یا برنامه هایی که احتمال آسیب دیدن رو دارن رو پیدا میکنه.
این بخش اسمش vulnerability هستش. که با اسکن معمولی هم گاهی اوقات یک سری هارو چک میکنه.
توی سیستم های سالم خب وقتی این بخش رو اسکن کنی برات یک سری از ایراد ها نرما افزار هارو میگه مثلا من برای اولین بار توی ویندوز جدیدم اجرا کردم و این جوری میشه
کد:http://xs.to/image-B75F_4B8C92ED.jpg
که یک سری از تنظیمات برنامه فایرفاکس و ... رو می خواد فیکس کنم که با یک کلید فیک میشه به راحتی.کد:http://xs.to/image-DA8A_4B8C92ED.jpg
اما برای شما مسئله متفاوت شده. به نظر من شما اول باید یک بار تنظیمات کلی کسپرسکی رو به حالت default برگردونید. شاید دقت اسکن رو انقدر بالا بردین که اینگونه ایراد میگیره ( احتمال این مورد باشه با توجه به عکس خیلی کمه)
اما احتمال بیشتر:
سیستم شما کاملا ویروسی شده است. این ویروس خودش رو با سایر برنامه های دیگتون bind کرده و مطمئنا وقتی که این ویروس به برنامه win rar شما متصل شده کسپرسکی نمی تونه قسمت ویروسی رو جدا از برنامه اصلی پاک سازی کنه.
من اگر جای شما بودم این روش رو انجام میدادم.
1_ تمام اون چند برنامه ای که کسپرسکی بهش ایراد گرفته مثل گوگل کروم . وینرر . فایرفاکس و آفیس ....
رو از سیستم کاملا پاک میکردم uninstall و هم خود فایل نصبی اون برنامه های ایراد گرفته شده.
2_ سپس خود کسپرسکی رو کاملا uninstall میکردم.
3_ یک ورژن خوب از کسپر یعنی کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2010 ورژن 9.0.0.736 رو نصب میکردم و آپدیت سپس اسکن کامل پی سی.
4_ بعد از این کار به احتمال زیاد سیستم شما پاک سازی کامل بشه. و سپس یک نسخه خوبی از این گونه نرم افزار ها مثل فایرفاکس . winrar و.... رو نصب میکردم. برای بدست ارودن یک نسخه خوب شما باید از یک سایت معتبر برنامه هارو دانلود و نصب کنید. مثلا سافتگذر و ...
امیدوارم مشکل شما حل بشه.
موفق باشید.
شما وارد setting فایروال بشید. در این قسمت تمام نرم افزار ها به طور کامل نشان داده شده. مثلا در این قسمت برنامه نرو رو پیدا میکنید. و مثل این عکس ارتباط با شبکه رو ازش میگیری.:نقل قول:
من ابتدا از اين 2010 استفاده كردم
ديدم كلي به تنظيمات اينترنت گير ميده وجالب بود كه سيگنال دريافتي داشتم
اكانتم تموم ميشد اما هيچي دانلود نميشد
با حذف 2010 مشكلم حل شد
در ضمن سابق بر اين فايلهاي خطرناك رو ميگفت خطرناكه
ديگه قرمز شدن نداشت كه
نقل قول:
تنظیمات رو به حالت default بردی؟ در هر قسمت از Setting دقت آنتی ویروس رو میشه بالا برد شاید به خاطر زیاد کردن دقت بوده باشه. برای این گفتم تنظیمان به این حالت ببری.
در حالت معمول برنامه های خطرناک رو در ویندوز فقط آفیس نشون میده. اونم با عنوان بسیار خطرناک. که فقط به قول خودت میگه خطر ناک و قرمز نمیشه و اصلا نمی گه پاک کن و ...
اما فایرفاکس win rar ... اون برنامه هایی که شما عکسش رو گذاشتین این مطلب رو به نظر من نشون نمیده.
من نظرم همون پست قبل هست.
موفق باشید
سلامنقل قول:
ممکنه این پیغام مربوط باشه به اینکه کسپر یه ویروسی را نمیتونه پاکش کنه
دقیقا الان یادم نیست که چه مراحلی را باید انجام بدین ولی قبلا که از نسخه 2009 استفاده میکردم این مشکل چندین بار پیش اومد برام
خب حالا کسپرو open کنید بعد روی گزینه fix now کلیک کنید ببینید چه پیغامی میده
اگه ویروسی را قرنطینه کرده باشه کلیک راست کنید ببینید گزینه حذف و یا دلیت داره بعد پاکش کنید کسپر سبز میشه
من اصلا در درجه اسكن و گير دادنش هيچ تغييري ندادم
و همه همون حالت اوليه هستند .
براي فيكس كردن همه هر چي كليد ميكنم انگار كه غير فعاله :19:
با درود
من این نرم افزار رو نصب کردم
Kaspersky.Internet.Security.2010.v9.0
ولی توی بخش راهنمایی ها آموزشی رو برای وارد کردن کلید ها پیدا نکردم. چگونه می تونم برای این نسخه از نرم افزار کلید وارد کنم؟
:31: خب با فریاد زدن که کاری درست نمیشه. اون کاری که گفتم یه کار کامل و خوبه. راهی دیگه نداشتی میتونی امتحانش کنی.نقل قول:
در این قسمت وارد بشیدنقل قول:
روش فعالسازی نرم افزار:
برای Active کردن ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. گزینه ای که عبارت Trial دارد را انتخاب کنید و Next را بزنید. برنامه پیغام خطای اتصال به اینترنت را داده و به شما اجازه Browse کردن Key را می دهد.
key هارو هم دوستان در همین انجمن قرار داده اند.:10:
ببخشيد چه جوري ميتونم پوشه آبديتهاي كاسپر 2009 را جابجا كنم تا بعدا دوباره از اول نخوام آبديت كنم در ضمن من از تريال استفاده ميكنم كه بعد يكماه با كرك كردن آن دوباره يكماه تريال فعال ميشه ايا بعد از هربار كرك بايد از اول آبديت كنم يا آبديتها باقي ميمونه ممنون
نقل قول:
این تاپیک رو بخون :10:
نه اپدیتی کردین اگه ویندوز رو عوض نکنین و یا پاک نکنید برنامه رو باقی میمونه :46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391400
استفاده از key معتبر هم خوبه ها میتونی استفاده کنی.
موفق باشید
سلام
من صفحه اول را خواندم اما يك چيز را نفهميدم و اون اينكه فايل آپديت بصورت افلاين را از كجا بايد دانلود كنم
مثلا براي نورتون من از سايت زير فايل را دانلود ميكردم و بعد انرا اجرا و نورتون اپديت ميشد اما براي كسپر چجوريه
کد:http://www.symantec.com/business/security_response/definitions/download/detail.jsp?gid=savce
نقل قول:
ممنونم بابت جواب دادن
من الان نود 32 رو نصب کردم و از نظر اتصال به اینترنت هیچ مشگلی ندارم حتی وقتی اسکن هم میکنم ویروسی پیدا نمیکنه حتی با آنتی ویروس آنلاین prevx هم چیزی پیدا نمیشه کسپر 2007 که روی سیستمم نصب بود هیچ مشگلی نداشت ولی وقتی 2010 رو نصب کردم اینطوری شد وقتی که کانکت اینترنت رو میزنم کامپیوترم هنگ میکنه حتی ماوس هم حرکت نمیکنه که باید از پایین ریستارت کنم الان نود 32 نصبه آپدیت هم هست ولی زیاد راضی نیستم سرعت رو میاره پایین از کسپر خیلی راضی بودم و اگه بتونم کسپر رو نصب کنم حاضرم دوباره کسپر رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و اگه بتونید بگید که کامپیوترم ویروسی هستش چطوری پیدا کنم؟
نقل قول:
نخیر. حالا که میگید وقتی نود32 آپدیت کردین و مشکل کانکشن ندارید و هیچ ویروسی هم پیدا نمیکنه نود به نظر من یعنی سیستم شما ویورسی نیست. همونطور که گفتم شاید کسپر 2010 به سیستم شما نمی خوره. اما اینم بگم که نود32 یکی از آنتی ویروس هایی هست که سرعت سیستم رو خیلی کم می گیره. اگر هم معروف شده به خاطر در گیر نکردن سیستم هست.
از بابت سیستم هم مطئن باشید ویروس نیست اگر الان مشکل ندارید.
به هر حال اگر میخواهید کسپرسکی رو امتحان کنید بازم. میتونید اخرین ورژن رو از خود سایت کسپرسکی
دانلود کنید. بعد از ورود به سایت روی قسمت تریال ورژن کلیک کنید از اونجا خود برنامه رو دانلود کنید و با key هایی که دوستان میدن و یاسایت های دیگه اکتیو کنید و اپدیت.کد:www.kaspersky.com
موفق باشید
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
نقل قول:
برای آپدیت افلاین کسپرسکی میتونید از یک سایت دانلود مثل سافتگذر استفاده کنید.
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=209&Title=Kaspersky-Anti-Virus-2010-Offline-Update-2010-03-06
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=305&Title=Kaspersky-Internet-Security-2010-Offline-Update-2010-03-06
Safe Run Shared Folderکه توی My Computer هست برای چیه؟!
نقل قول:
برای جابه جایی مطئن فایل بین یوزر ها:7:
آپديت جديد آنتي ويروس Kaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-03-06[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Kaspersky Internet Security 2010 Offline Update 2010-03-06
می دانید که نسخه های 2010 محصولات Kaspersky را نمی توان از طریق فایل به روز کرد. در واقع شرکت Kaspersky این امکان را در نسخه های 8 به بالا غیر فعال کرده است. فایلهای Updateی هم که از طریق سایت این شرکت قابل دانلود است نسخه های 7 را به روز می کند.
روش به روز رسانی:
1- ابتدا فایل دانلود شده را اجرا و آن را از حالت فشرده خارج می کنید. به داخل فولدر باز شده می روید و به فولدر KIS9Update می رسید.
2- این فولدر را در مسیری مانند ریشه درایو C کپی می کنید.
3- به داخل برنامه Internet Security یا Anti-Virus می روید و به قسمت Settings و سپس My Update Center رفته و در قسمت Update Source بر روی Settings کلیک می کنید.
4- بر روی Addکلیک کرده و فولدر KIS9Update که در درایو C است را انتخاب کرده و OK را می زنید.
5- گزینه Kaspersky Lab's Update servers را از حالت انتخاب خارج کنید و OK را بزنید.
6- دوباره OK را بزنید.
7- به قسمت My Update Center در برنامه بروید و بر روی Start Update کلیک کنید. برنامه بدون مشکل به روز می شود.
نکات:
1- این فایل بر روی نسخه Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0459 تست شده است و ممکن است بر روی نسخه های بالاتر و البته 2010 نیز کار کند.
2- این روش Update از بلک لیست (Blacklist) شدن کلید (Key) ها جلوگیری نمی کند و نیاز شما را به Key جدید برطرف نمی کند.
3- تنظیمات را می توانید در تصویر بزرگ برنامه ببینید.
4- فایل تا حداکثر ممکن فشرده شده است.
کد:http://rapidshare.com/files/359747432/Kaspersky_Internet_Security_2010_Offline_Update_2010-03-06.exe.html
کد:http://depositfiles.com/en/files/xmr0609m3
کد:http://uploading.com/files/86a685fe/Kaspersky+Internet+Security+2010+Offline+Update+2010-03-06.exe/
کد:http://hotfile.com/dl/31471821/280b3d2/Kaspersky_Internet_Security_2010_Offline_Update_2010-03-06.exe.html
سلام دوستان ببخشید اگه تکراریه این پیغام Network Attack Blocker دقیقا چیه ، چرا جدیدا اینقد زیاد شده ، خیلی زیاد ؟!!
خطرناکه؟!
ممنون
ممنونم ازت که زود جواب میدی
اخه بازم مطمئنم اگه کسپر رو نصب کنم نمی تونم دوباره کانکت شم من کسپر رو از cd کینگ نصب کردم فکر نمی کنم مشگلی داشته باشه کلآ سیستمم خیلی سرعتش اومده پایین حالا نمی دونم چرا فکر می کنم بخاطر نود باید باشه چون با کسپر واقعآ داشتم خوب کار می کردم از روزی که نود رو ریختم اینطوری شده
بازم ممنونم از راهنماییات
نقل قول:
شما حتما کسپر رو اپدیت کنید و اگر ورژن قدیمی هست جدید رو استفاده کنید 9.0.736 .
این هارو میگم تا اگه تروجانی رو سیتم باشه پاک بشه.
این پیام یعنی حمله اینترنتی :20: همون ه-ک خودمون. اون IP که تو گزارش میاد رو نگه دار.
لطفا برای بالا رفتن اطلاعات ما هم اون عکس گزارش کسپر رو اینجا بذار تا ببینیم.
من چند سال هست که استفاده میکنم برام اتفاق نیوفتاده ;)
خوبه اینجا بحث بشه :46:
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
نقل قول:
مشکل باید از چیزه دیگه باشه. نود خیلی کمتر از کسپر سرعت سیستم رو میاره پایین.
مشکل یا از ویندوزت هست . یا از ویروس یا غیره...
+
اگر از نود استفاده میکنید کرک نکنید.
هر انتی ویروسی که کرک بشه قابلیت نرم افزار اصلی رو نداره و دچار باگ میشه.
یا از یوزرنیم و پسورد و یا از سرور اپدیت رایگان سافتگذر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما حتما کسپر رو اپدیت کنید و اگر ورژن قدیمی هست جدید رو استفاده کنید 9.0.736 .
این هارو میگم تا اگه تروجانی رو سیتم باشه پاک بشه.
این پیام یعنی حمله اینترنتی :20: همون ه-ک خودمون. اون IP که تو گزارش میاد رو نگه دار.
لطفا برای بالا رفتن اطلاعات ما هم اون عکس گزارش کسپر رو اینجا بذار تا ببینیم.
من چند سال هست که استفاده میکنم برام اتفاق نیوفتاده ;)
خوبه اینجا بحث بشه
سلام ، کسپر آپدیت هست تا چند دقیقه پیش و از همون نسخه 736 استفاده میکنم
اینو اضافه کنم که وقتی نرم افزار تورنت فعاله این اتفاق بیشتر میفته ؟!! اون پورتی هم که توی گزارش اشاره شده پورتیه که نرم افزار µTorrent ازش استفاده میکنه که البته الان تغییرش دادم
ممنون
نقل قول:
خب شما تو گزراش نتورک اتک رفته اید و event هارو داشتید میدید. این موردی نداره و مهم نیست.
در مواقعی که کسی بخواد به سیستم نفوذ کنه یک گزارش مثل گزارش پیدا کردن ویروس و ... پایین سمت راست ویندوز میاد نمایش داده میشه و در اون گزارش IP شخصی که قصد نفوذ و پورت مورد حمله قرار گرفته شده رو نشون میده من یه مقدار توی نت گشتم تا اون ریپورت مربوط رو پیدا کنم و اینجا بذارم پیدا نکردم متاسفانه.
این event ها موردی نداره.
موفق باشید.
دوست عزیز دقیقا این اتفاقی که شما میفرمایید رخ میده...نقل قول:
وقتی برنامه های P2P فعال هستند بعضی ها از طریق پوتهایی که همین برنامه های برای باز کردنشون استفاده میکنند سعی میکنند که وارد سیستم شما شوند. پس زمانی که از هر برنامه P2P استفاده میکنید هیچوقت فایروال خود را غیر فعال نکنید. گزارشهایی را هم که کسپرسکی بهتون میده طبیعی است و هیچ ضرری برای شما نداره. کسپرسکی جلوی ورود و یا حملات این افراد و یا کرمها رو گرفته.نقل قول:
اگر از پیغامهای کسپرسکی خسته شدید میتونید طبق عکس زیر عمل کنید و تیک های روبروی شماره 3 را بردارید تا پیغام این حملات از این به بعد گزارش نشه. این قسمت فقط تنظیمات گزارش های کسپرسکی است و ربطی به فعال بودن و یا نبودن قابلیت ها مانند فایروال نداره.
يعني غير از سايت سافت گذر راه ديگه براي آپديت افلاين كسپر نيست
نقل قول:برنامه ای برای دریافت آپدیت های تمامی محصولات شرکت کسپرسکی
اين برنامه رو قبلاً معرفی کردم ولی چون پست رو پيدا نکردم دوباره عنوان ميکنم
این برنامه توسط خود شرکت کسپرسکی ارایه شده و با استفاده از این برنامه میتوانید آپدیت تمامی محصولاتی که از طرف شرکت کسپرسکی معرفی شدند رو دریافت کنیددر زیر عکسی از برنامه مشخص هست که شما میتوانید آپدیت هر کدوم از محصولات رو که نیاز داشته باشید را با تیک زدن بر روی آن ،اقدام به دریافت آن کنید ،که ابتدا گزینه Apply رو زده و سپس گزینه Start را برای شروع کار بزنید: (در هنگام اجرای پروسه دریافت آپدیت صفحه Command ویندوز فعال میشود)
در قسمت Setting برنامه هم میتونید مسیر قرار گیری پوشه آپدیت ها رو به دلخواه تغییر دهید..ولی بصورت پیش فرض در همان پوشه برنامه هست، و همچنین اگر در زمان دریافت آپدیت اینترنت شما قطع بشود ، برای دفعه بعد از ادامه راه اقدام به گرفتن آپدیت ها میکنددرضمن برای این که متوجه بشوید که پروسه دریافت آپدیت چگونه به پایان میرسه، این طور هست که در زمان انجام مرحله ابتدا 2 پوشه به نام های Temp و Update در مسیر تعیین شده ساخته میشود که ابتدا فایل های دریافتی در داخل پوشه Temp قرار میگیرندو با پایان مرحله دریافت فایل های نهایی برای استفاده های بعدی در داخل پوشه Update قرار میگیرند، به این صورت که عمل کپی فایل ها در پوشه Update به سرعت بعد از پایان دریافت آپدیت توسط صفحه باز شده Command انجام میگیرد و نشان داده میشود،(مانند عکس پایین) پس اگر مشاهده کردین که فایلی در پوشه Update قرار نگرفنه است پروسه آپدیت ناقص انجام شده است...
درضمن يکبار بعد آپديت اوليه که حجم زيادی دارن ، برای دفعات بعدی آپديت جديد به پوشه مربوطه اضافه شده و شما ميتونيد از اون برای انتقال برای سيستم های ديگر هم استفاده کنيد...
لينک دريافت برنامه KasperskyUpdater : (لينک مستقيم از سايت کسپرسکی)
کد:http://data2.kaspersky-labs.com:8080/updater/KLUpdater.zip
نقل قول:
IP شخص مقابل هم گفتید میده دیگه درسته. بنده اطلاع دارم که میشه به مخابرات با این مدراک شکایت کرد :27: حالا چطوری شو زیاد در جریان نیستم . با برنامه و یا سایت های مخصوص به IP ببینید چی گیرتون میاد واقعا یک شخصی اونم توی ایران :18: هست یا نه. اگه IP چک کنی ببینی ایرانی هست یکم خطرناک تر میشه فکر کنم !
حالا به نظر من شما باید دنبال مورد برطرف کردن این قضیه باشی !
من با اطلاعات کمی که دارم از ه_ک اینه که بدون تروجان و برنامه مخرب یکم غیر معمول هست پس اگر فرض بذاریم اینکه برنامه غیر سالمی روی سیستم شما هست و این باعث انجام این موارد شده.
من اگر جای شما بودم اون نرم افزار هایی که مشکوک بودن رو یک بار کامل ریمو می کردم و دفعه بعدی که می خواستم نصب کنم مثل همین تورنت که گفتید چک میکردم ببینم موردی ندارن یا نه اگه داشت از یه ورژن دیگه و کرک دیگه استفاده میکردم.
آیا شما کرک یا نرم افزاری رو که کسپر اون رو خطرناک حساب می کنه نصب نکردین؟ ویا در موقع اجرای یک کرک ابتدا کسپر رو خاموش کرده باشید و سپس کرک رو نصب کنید و دوباره کسپر رو روشن !
و آیا برنامه ای رو موقع نصب کسپر فوق خطرناک آلارم نداده و شما باز هم اون رو نصب کرده باشید؟( پیام آلارم قرمز رنگ)
و به این ترتیب دنبال حذف اون نرم افزار میگشتم.
اگر یکی از بچه ها که با تمام شرگرد های ه_ک آشنا هست اینجا کمک کنه هم خوب میشه :10:
در آخر بازم میگم که بوسیله IP شخص هکر میشه از طریق مخابرات ازش شکایت کرد( البته اگر واقعا وجود داشته باشه )
لطفا برای بالا رفتن آگاهی ما هم در این مورد ادامه نتیجه رو اینجا اعلام کن
موفق باشی
اون IPها كه دوستمون گذاشتند براي ايران نيستند كه دوستمون بخواد شكايت كنه.از طرف ميخواد شكايت كنه كه چي عايدش بشه ؟با يك IP كه كاسپر گزارش كرده؟به چه جرمي از طرف شكايت كنه؟ اصولا كسانيكه از برنامه هاي P2P استفاده ميكنند با اين موارد مواجه ميشن.بهمين خاطره كه هميشه توصيه اكيد شده در هنگام كاركردن با برنامه هاي P2p فايروال و آنتي ويروس حتما فعال باشند.نقل قول:
اين دوستمون هم نگران چيزي نباشن و با فعال بودن آنتي ويروس و فايروال نگراني خاصي نداشته باشند.