سلام
چطوری میشه یه سری اسم زیر هم یا زیر هم در داخل یک جدول را بر حسب حروف الفبا مرتب کرد؟؟
ضمنا سوال پست بالایی رو هم دارم
Printable View
سلام
چطوری میشه یه سری اسم زیر هم یا زیر هم در داخل یک جدول را بر حسب حروف الفبا مرتب کرد؟؟
ضمنا سوال پست بالایی رو هم دارم
سلامنقل قول:
منظورت اگه اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که این علامت نشان دهندهی پایان یک پاراگرافه و فکر میکنم برای تشخیص پاراگراف در یک متن طولانی باشه و ویراستاری آسانتر در یک متن تایپ شده. و نقطه ها نشان دهنده فاصله بین کلمات. هر نقطه نشان دهنده یک بار زدن کلید space
برای برداشتن هم کافیه روی همین علامت پاراگراف کلیلک کنی تا غیر فعال بشه.
سلامنقل قول:
برای این کار باید بخش و یا Section های مختلفی ایجاد کنی.
تغییر هدر و فوتر برای هر بخش به صورت کامل اجرا میشه.
برای اینکار در صفحه ماقبل صفحهای که میخوای فوترش رو عوض کنی قرار بگیر و بر روی break و سپس از قسمت section break قسمت next page رو انتخاب کن.
به صفحه مورد نظر برو و یک بار دیگه این کار رو انجام بده.
فرض کن متنی داریم با 5 صفحه . میخوایم فوتر صفحه 3 رو عوض کنیم.
بر روی صفحههای 2 و 3 این کار رو انجام میدیم.
حال سه section داریم.
بر روی فوتر صفحه 3 دبل کلیک کن و بر روی Link to previous که در تب design مشخصه کلیک کن.
با اینکار عبارت same as previous در کادر فوتر همین صفحه 3 حذف میشه.
یکبار دیگه بر روی فوتر section 3 هم همین کار رو تکرار کن. تا اون هم حذف بشه.
حالا عبارت فوتر صفحه 3 رو تغییر بده.
میبینی که فوتر فقط در همین صفحه عوض شده.
برای هر صفحه باید این عمل تکرار بشه. یعنی اون صفحه به یک بخش جدا تقسیم شده و ارتباطش با بقیه قطع بشه.
سلامنقل قول:
کافیه اون ستون انتخاب بشه و بعد از تب layout گزینه sort رو انتخاب کنی و سپس با استفاده از گزینههاش ascending یا descending اون رو مرتب کرد.
مرسی
آیا راهی هم هست که مثلا در یک ستون از جدول از بالا تا پایین از 1 تا آخر شماره گذاری بشه؟ بجای این که دستی این کارو کنیم
ستون مورد نظر رو از اول تااخر انتخاب کنید بعد رویnumberingکیلیک کنیدنقل قول:
نقل قول:اینجا توضیح دادن:(پست اول)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189129&page=3
شما باید فوت نوت بذارید نه فوترنقل قول:
درهرصفحه که نیاز داشتید کلیدهای Ctrl+Alt+Fرو همزمان باهم فشار بدهید درکادری که درپایین صفحه باز شده میتوانید تایپ کنید
نقل قول:اینجا توضیح دادن:(پست سوم)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189129&page=3
راهی هم هست که با این کار نقطه ، پرانتز و ... جلوی عدد و تب پشت عدد درج نشه و فقط خود عدد باشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
راستش در مورد
نوشتن شماره صفحه به صورت حروف (یک، دو، سه) من چیزی پیدا نکردم
احتمالاً شما منظورتون شماره صفحه زدن متفاوت است
من می خوام به صورت حروف (یک، دو، سه) بزند
2- در مورد اون موردی که دوستمون گفتند برای فصل و زیر فصل ها به صورت اتوماتیک
مثلاً 1-2 بزند و غیره
را هم پیدا نکردم
اتفاقاً برای من هم سوال شده
مرسی از شما
سلام خسته نباشید:
چند تا سوال دارم
1- چگونه می توان در ورد2007 فهرست منابع اتوماتیک تهیه کرد
2- چگونه می توان در ورد 2007 فهرست اعلام اتوماتیک تهیه کرد
3- می خواهم در ورد 2007 فرمی را تهیه کنم و داخل وب سایت یک اداره بگذارم که تمام قسمت های آن فرم غیر قابل ویرایش باشند ولی قمستی های بله و خیر آن فعال باشد بریای علامت زدن فقط می دانم از منوی Developer گزینه controls موجود در ورد 2007 می توان این کار را انجام داد توضیحات مراحل کار در Help آن موجود می باشد ولی من زیاد نمی توانم ترجمه کنم و کار را انجام دهم لطفا مرا راهنمایی کنید.
متشکرم
دوستان سلام ....
میخواستم ببینم چطور میشه که در ورد رنگ های rgb رو به cmyk تبدیل کرد ....
بچه ها ممنون میشم کمکم کنید
من یه متن دارم می خوام یکی 2 تا از صفحه ها از حالت عمودی بصورت افقی دربیاد ولی بقیه صفحه ها همونطوری حالت عمودی داشته باشن می تونم بپرسم به چه شکلی می تونم اینکارو انجام بدم؟فرقی واسم نداره توی ورد 2003 یا 2007 چون هردوش رو سیستمم نصبه
من الان تو ورد 2003 این مشکل را دارم کلیک راست کار نمی کنه و بجاش یک مربع سفید میاد یک بار پاکش کردم اما حل نشد.....
و مشکل دوم وقتی یک متنی که توش حروف اینگلیسی رو داره از جایی مثل صفحات وب کپی میکنم همش بهم میریزه..
سلام
وورد 2007 دارم . اگه چند پنجره باز از وورد رو ميني مايز كنم و درصورتي كه بخوام يك فايل وورد ديگه رو باز كنم ، تمام
پنجره هاي ميني مايز شده همراه اون فايل وورد جديدي كه باز كردم بالا ميان و من مجبور ميشم قبليها رو دوباره
ميني مايز كنم . چطور ميتونم مانع از بالا اومدن همه پنجره هاي ميني مايز شده وورد بشم ؟ ممنون
سلام تو ورد 2010 چطوری باید متنی رو که شامل کلمات انگلیسی وفارسی هست و کپی کنم تو ورد تا ترتیب کلمات بهم نخوره ؟
وقتی کپی کردی، متن رو انتخاب کن و Alt+Shift سمت راست رو بزن.نقل قول:
ممنون ولی نشد ...نقل قول:
میشه یه عکس بگیری از متن و اینجا بزاری ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
رو صفحه ورد Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد Paste کنید.
سلامنقل قول:
دوستان كسي در اين مورد اطلاعي نداره ؟ من تو تنظيمات گشتم نتونستم گزينه اي پيدا كنم كه مانع از ماكسي مايز
شدن همه پنجره هاي ميني مايز شده بشه . اين مشكل توي وورد 2010 نيست . گفتم شايد تنظيمي چيزي داشته
باشه كه من نتونستم پيدا كنم . ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام
من می خواستم با استفاده از ورد 2010 پاورقی ایجاد کنم ولی پاورقی که می زارم سمت راست هستش چجوری می تونم ببیرشم سمت چپ؟
چگونه می توانم 10 صفحه را در ورد 2003 شماره گذاری کنم
بچه ها ممنون میشم کمکم کنید
من یه متن دارم می خوام یکی 2 تا از صفحه ها از حالت عمودی بصورت افقی دربیاد ولی بقیه صفحه ها همونطوری حالت عمودی داشته باشن می تونم بپرسم به چه شکلی می تونم اینکارو انجام بدم؟فرقی واسم نداره توی ورد 2003 یا 2007 چون هردوش رو سیستمم نصبه
سلام.نقل قول:
متنی رو که نوشتی به عنوان پاورقی رو انتخاب سپس Ctrl+Shift سمت چپ و Ctrl+L رو بزن.
سلام . من چند تا مشکل دارم توی ورد 2010 . ممنون میشم راهنماییم کنید
1 - چه طور می شه تو یه جدول بعضی از خونه هاش رو توش به صورت عمودی بنویسیم ؟(جدول و نوشته های توی اون افقی هستند تنها چند تا از ستون هاش رو می خوام توش عمودی بنویسم )
2 - قاعدتا دیدید که توی مقاله ها زیر شکل ها و جلوی فرمول ها شماره ی شکل و شماره ی فرمول رو می نویسند و هر جا که لازم هست به اون شکل یا فرمول اشاره کنند از اون شماره ها استفاده می کنند مثلا می گند شکل 1 یا ....
چه طور می شه کاری کردی که وقتی مثلا توی متن 200 صفحه ای جایی گفته شکل شماره ی 5 من بخوام سریع برم و این شکل رو ببینم روی همون متن شکل شماره ی 5 کلیک کنم و خود ورد اون صفحه از متن رو که توش همون شکل هست رو نشون بده ؟( در واقع یه جور لینک دادن باشه )
3 - مثل بالا که گفتم برای شکل ها و فرمول ها و امثال اونا مثل جداول شماره گذاری میشه می خوام کاری کنم . مثلا من متنی تایپ کردم و توی اون متن تعداد فرمول توش نوشتم و شماره گذاری کردم و از این شماره ها توی متن برای ارجاع به فرمول ها استفاده کردم فرض کنید تعداد فرمول ها شده 50 تا . حالا می خوام مثلا 3 تا از این فرمول ها رو حذف کنم . به صورت معمول باید تمام شماره گذاری ها رو تغییر بدم ( اگر فرمول های اول باشه که پدر آدم در می یاد ) . چه طور می شه کاری کرد که خود به خود شماره ها اصلاح بشند . مثلا فرمول 30 رو حذف کردم بنابراین فرمول شماره ی 31 خود به خود بشه 30 و به همین ترتیب تا آخر . مخصوصا می خام که تمامی شماره هایی که از فرمول ها توی متن استفاده شده نیز اونها هم اصلاح شوند .
با تشکر . می دونم زیاد شد اما ممنون میشم راهنماییم کنید .
اولیش رو فهمیدم برای بقیش کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یک مشکل با ماکرو نویسی در ورود 2010 دارم و اون اینکهم یخواهم برای عبارت های یکسان و نامها یکسان که در متن استفاده می کنم یک ماکرو درست کنم و یک شورت کارت براش ایجاد کنم من اینکارو انجام می دم و شورت کات هم بهش اضافه می کنم ولی در سند جدید که می خواهم استفاده کنم وقتی از وامرو استفاده می کتم متن مورد نظر رو ایجاد می کنه ولی فونتی رو که من موقع درست کردم ماکرو داده بودم اعمال نمی کنه
کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/kf88a64lg4fr5ug4ga7u.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/16pvtsgn9qqe4u4lc8ul.jpg
سلام
من یه مشکل دارم،با جستجو چیزی دستگیرم نشد
وقتی متنی رو کپی میکنم (مثلا ازاینترنت ) توی word ،چند کلمه اخر جمله رو اول جمله مینویسه
لطفا بهم بگین چی کار کنم که درست شه
شما می تونی متن رو ابتدا توی notepad کپی کنی و بعد اون رو از notpad بیاری توی wordنقل قول:
یا می تونی از از تنظیمات Past option خود word استفاده کنید وقتی متنی رو توی ورد کپی می کنی کی گزینه کوچک انتهای متن past شده نمایش داده می شه شما وقتی گزینه keep test only رو انتخاب کنید متن بدون هیچ استایلی نشون داده می شه و مشکل شما هم بر طرف می شه
درود به همه دوستان
موقع پرینت همیشه یک صفحه اضافه پرینت میگیره که شامل یک سری توضیحات در مورد ایجاد کننده فایل و... هست.
مثل فکس که یک گزارش میده...
آدرس یک فایل رو هم میده که داخل User ، Application Data ، Microsoft.... و یک فایل تمپلیت بنام Normal ایجاد کرده...
من پاکشم کردم اما بازم....
حتی آفیس رو دوباره هم نصب کردم اما..
فقط برای ورد این اتفاق می افته
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود به همه دوستان
موقع پرینت همیشه یک صفحه اضافه پرینت میگیره که شامل یک سری توضیحات در مورد ایجاد کننده فایل و... هست.
مثل فکس که یک گزارش میده...
آدرس یک فایل رو هم میده که داخل User ، Application Data ، Microsoft.... و یک فایل تمپلیت بنام Normal ایجاد کرده...
من پاکشم کردم اما بازم....
حتی آفیس رو دوباره هم نصب کردم اما..
فقط برای ورد این اتفاق می افته
ممنون میشم راهنمایی کنید
شاید مشکل این باشه:نقل قول:
بر روی Office button در بالا سمت چپ کلیک و word options رو انتخاب کن.
بر روی Display کلیک کن.
انتخاب Show all formatting marks
و دقت کن print document properties انتخاب نشده باشه.
اگه نشد یه نگاه به properties خود پرینتر بنداز.
شاید مشکل اونجا باشه.
تست میکنم ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
سپاسگذارم
سلام این رو جواب می دهیدنقل قول:
1- شماره صفحه به صورت حروف (یک، دو . ...) بخورد
2- سرفصل ها به صورت اتوماتیک بخورد مثلاً 1-2 و غیره
سلام دوستان . برای مشکلات بالا ( به غیر از اولی ) هنوز راه حلی پیدا نکردم ممنون میشم کمکم کنید . اما یه چند تا سوال دیگه هم داشتم که در ارتباط به شماره صفحه ست .نقل قول:
1 - من چیکار باید بکنم که شماره ی صفحه ها فارسی بشه . اضافه کنم وقتی که کیبورد رو در حالت فارسی قرار میدم اعداد به صورت فارسی نوشته می شند اما هر کاری می کنم نمی تونم شماره صفحه ها رو هم فارسی کنم .
2 - من دارم یه مقاله می نویسم برای دانشگاه . می خوام مثلا چند صفحه ی اول رو شماره ی صفحه ها فارسی و به حروف نوشته شند و بقیه هم به عدد و به فارسی . اولا نمی دونم که چه طوری مقاله رو طوری تنظیم کنم که برای یه سریش شمارهی صفحه فارسی و به حروف و یه سریش فارسی و به عدد . تاز ه اون قسمت دوم که باید به عدد نوشته بشه باید صفحه ی اولش چیزی نوشته نشه و خالی باشه و صفحات بعدش از 2 شروع بشه تا آخر .
اگر یکی کمکم کنه خیلی ممنونش می شم کارم خیلی گیره
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
من نیاز به فونت کلاس اوّل ابتدایی دارم که توسط آقای کامران انصاری طراحی شده است. همانطور که میدانید کتاب کلاس اوّل ابتدایی تغییر کرده و فونتهای جدید در آن به کار رفته است.
اگر این فونت رو کسی داشت لطفاً بذارید که خیلی به آن احتیاج دارم.
با تشکر فراوان.
سلامنقل قول:
باتشکرازتون من همشو امتحان کردم درست نشد ،میدونم چون ازاینترنت کپی میکنم این جورمیشه ،حتی برای نمونه یک
کپی از متنو که میخوام اینجا (مثلا توی همین سایت )بذارم ،متنو درست نشون میده
اگه میشه راهنمایی کنید،
سلام به همه اساتید
یک مشکل خیلی ساده دارم که هر کاری می کنم حل نمیشه
می خوام تو چند صفحه اعداد انگلیسی تایپ کنم اما شماره صفحات فارسی باشه باید چیکار کنم ؟؟
هر کاری می کنم یا هر دو فارسی می شه یا هر دو انگلیسی ...با word 2007 هم کار می کنم... ممنون اگر سریعتر کمکم کنید دوستان ...منتظرم
کسی نیست جواب سوال من رو بده؟
من فقط 1 راه بلدم :13:نقل قول:
شما برای اون دو صفحه دو تا table یک خونه ایجاد کنید(برای صفحه اول 1 جدول که فقط 1 خونه داره برای دومی هم یه جدول دیگه)بعد این دوتا جدول رو انتخاب کنید از منوی layout روی text directionکیلیک کنید(اگر جدول عمودی وکوچک شد فقط کافیست ضلع پایینی ان را dragکنید )
بعد میتونید کادری که دور نوشتن ایجاد شده رو از منوی design(وقتی جدولو انتخاب کردید)از بین ببرید
من امتحان کردم شد
امیدوارم متوجه شده باشید
شما وقتی متن انگیلی دارید ولی میخواهید شماره صفحات فارسی باشهنقل قول:
از مسیر زیر:
office button>>word option>>advanced>>show document content>>numeral=hidini
حالا هر فوتر یا number pageی که انتخاب کنید اعداد رو فارسی نشون میده
اگر متنتون بهم میریزه کل متنو انتخاب کنیدنقل قول:
اگر فارسیه روی دوتایی که کادر قرمز داره کیلیک کنید اگر انگیلیسیه روی ابیها
لینک تصویر:کد:http://up6.--------.com/images/h3j84w21wd48ssyzjx70.jpg