نقل قول:
تیپ 5 مدل 90 کارکرده میشه پیدا کرد بدون شک.
اگر یه تیپ 5 مدل 90 کارکرده پیدا کنی همه چیزش مشخصه
نمایشگاه های ماشین رو سر بزنید حتما هست
نقل قول:
تیپ 5 مدل 90 کارکرده میشه پیدا کرد بدون شک.
اگر یه تیپ 5 مدل 90 کارکرده پیدا کنی همه چیزش مشخصه
نمایشگاه های ماشین رو سر بزنید حتما هست
حرف خنده دار نزن عزیز...نقل قول:
اگه دولت بخواد ملت رو ادم حساب کنه سایپا و ایران خودرو غلط میکنن با مردم این کارا رو بکنن...
این توهین به لیاقت یه ایرانیه...
البته حق دارن هر کاری با این مردم گوسفند خواستن بکنن(هر جا همچین گوسفندهایی گیر میاوردن خیلی بدتر از این باهاشون رفتار میکردن،باز دم دولت ایران گرم)...
منتظر روزهای درخشان تر از این باشید...:46:
بله با این دوستمون موافقم! اگر اجازه ورود خودرو رو می دادن و می زاشتن هر شرکت ماشین سازی نمایندگیشو تو ایران بزنه اینجوری نمیشد. الان سمند دارن میندازن به مردم 22 میلیون در صورتی که اگر واردات ماشین آزاد بود با این قیمت می شد یه ماشین خیلی خوب خرید با کلی امکانات و امنیت خیلی خیلی بالاتر از سمند.نقل قول:
الان شما بخوای یه BMW که قیمت اصلیش 100 میلیون تومن باشه بیاری داخل ایران به جای 100 میلیون حدود 210 یا 220 میلیون باید پرداخت کنی.
بی ام دبلیو 100 هزار دلاری مثل ام 6 چیزی حدود 400 ملیون تومان در ایران پای شما آب میخوره . تازه پلاک هم نمیکنن . بنز و بی ام دبلیو از قاعده 90 درصد گمرک پیروی نمیکنن . خاص هستن .
با سلام
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید با مبلغ 9/5 الی 10 تومن:
1.ابتدا نو پیشنهاد می کنید یا دست دو؟
2.در هرکدوم از فروض بالا چه ماشینی؟اگه کارکرده از چه مدل(سال) پایین تری رو توصیه نمی کنید؟
3.از اونجایی که خودم کارکرده تمیز رو ترجیح میدم به نظر شما چه ماشینی با چه مشخصاتی(مدل،رنگ،دوگانه سوز یا...)گیرم میاد؟
4.سمند یا 405 ؟
5.سمند ال ایکس چه مدلی گیرم میاد؟
7.دوگانه سوز کارکرده چی گیرم میاد؟اگه 405 باشه از چه مدلی پایین تر نباشه؟
8.اگه حوصله داشتید خیلی به اختصار معایب و مزایای ال ایکس و 405 رو نسبت به هم توضیح بدید.
9. 206 کارکرده چطوره؟
10.تو خرید خودرو کارکرده به چه فاکتورهایی باید دقت کرد(در این مورد به یه لینک هم ارجاع بدید ممنون میشم)
11.خیلی مخلصیم.
خوب دوستان فردا پراید 111 رو ثبت نام می کنم. تحویلشم 15 روزس. سمند رو هم شاید تا چند روز دیگه بفروشم و پژو 405 رو هم ثبت نام کنم. شایدم بی خیال شدم و همین سمند رو نگه داشتم. امیدوارم پلاک فرد بدن به پراید که لااقل روزای فردم بتونم برم بیرون. چون سمند زوجه:31:
سلام دوستای گلم. یکی از آشناهامون یه پرشیای نوک مدادی مدل 85 داره که می خواد بفروشه. قیمتشم 11 تومن گذاشته. ماشینش خیلی تر و تمیزه. نظرتون در مورد خریدش چیه؟ من خودم قصد خرید یه 205 تیپ 5 صفر دارم ولی خوب با توجه به اینکه واسه این پرشیا 5.5 میلیون قراره کمتر هزینه کنم یجورایی می خوام اینو وردارم. البته اینم بگم که دنبال یه ماشینی می گردم بخوام باهاش جوونی و عشق و حال بکنم :31::8: می خواستم نظر شماها رو بدونم. موندم کدومشو انتخاب کنم :20:
ایران یعنی من و شما و ...نقل قول:
ایران خودرو یعنی شرکتی که خودرو کپی میکنه
دولت ایران هم یعنی کسی که خون شمارو تو شیشه کرده
امیدوارم فرق اینارو دونسته باشید
به راحتی مشخصه که تیپ 5 صر کیلومتر گزینه برتر هست.نقل قول:
با توجه به اینکه میخواین عشق و حال و جوونی کنید بهترین گزینه تیپ 5 هست
که به نظر من نسبت به پارس 85 خیلی سرتره
سلام
من امروز که برای ثبت نام رتم نمایندگی ....برای این ماه برای بعضی ماشینا که من 206 صندوقدار می خواستم...در فروش نقدی کارت طلایی یک ستاره گذاشتن و 400 تومن هم تقریبا گرون تر از بدون کارت طلایییه.....در حالی که من با حدود 250 میتونم ماشینم رو بیمه بدنه کنم.....به نظر شما کارت طلایی بگیرم؟...چه فرقی با بیمه بدنه داره؟....ممنون میش راهنمایی کنید
ایران خودرو واسه دهه فجر و 22بهمن قیمت ماشین رو کم نمیکنه؟؟یکی از دوستان میگفت یه سری تخفیفات میدن حالا میخواستم ببینم اینجوری هست یا نه؟؟
نقل قول:
نه ایران خودرو از این هنر ها نداره.
خیلی کار انجام بدن اینکه مدت اقساط شاید طولانی تر بشه
و خودروها رو با مدل 91 تحویل بدن. همین.
سلام خدمت دوستان.
دوستان گرامی نظر شما درباره پراید 141 دولوکس چی هست؟؟
آیا ارزش خرید داره؟؟
اصلا یه مدل 84 رنگ نقره ای ظاهری تمیز و البته فنی . گلگیر جلو سمت راننده و عقب سمت شاگرد یه کم رنگ داره. میخواستم اگه زحمتی نیس یه قیمت بزارید.
ممنون میشم.
من 5 تا 5.5 میتونم واسه ماشین سرمایه بزارم به نظرتون چی میتونم بخرم. منظورم پراید هست و تا چه مدلهایی.!!؟؟؟؟
ممنون میشم.
نقل قول:
سلام.
با این بودجه پراید صندوقدار معمولی مدل 84 میتونید انتخاب کنید
نسبت به 141 دولوکس هم درسته ساده تره اما راحت خرید و فروش میشه
و همیشه مشتریش هست.
پراید 141 مدل 84 با تفاسیر بالا قیمت 5000000 تومان
آقا محمد ممنون از راهنماییتوننقل قول:
یه سوال به نظرتون نزدیک های عید قیمت ماشین های دست دوم ویا ماشین صفر تغییر می کنه یا نه مثلا تو تاریخ 14/12/90؟
می خواهم دو تا بخرم یکی با بودجه ی 6ملیون ودیگری با 10.500ملیون؟
نقل قول:
نزدیک های عید قیمت ماشین ها کمی پایین میاد و بازار خودروهای صفر کیلومتر بیشتر میخوابه تا کارکرده ها
اینجا مرم 2 جور فکر میکنن.
دسته اول لنگ پول هستن و برای اینکه یه مدل دیگه از ماشین نیوفته سریع با قیمتی ارزون میفروشن.
دسته دوم ماشینشون تمیز و سالم هست و کسر مدل براشون اهمیت نداره و به قیمت روز میفروشن.
پس قبل از عید دوباره مضاوره می خواهم نزدیک به سه ماه دیگه من که ماشین مد نظرم تندر 90 است ویه روا تندر 90 برای خودم وروا هم برای برادرم.
قیمت 206 بالا رفته؟
از یه نمایشگاه قیمت گرفتیم گفت که تیپ 5 صفر رو میده 16.950
به نظرتون قیمت رو خوب گفته؟
کمتر از این قیمت هم پیدا میشه؟
سلام بهترین موقع برای خرید ماشین چه ماهی هست ایا بهمن خوبه میخوام یه پراید 131 sl بگیرم بودجه کمه 6 تومنه مجبورم باقیشو چک بدم کار کرده این ماشین چند میارزه ؟این مدل بدرد میخوره یا صبا بگیرم 131 بهتره یا 132؟
قیمت صفرش چنده؟
کی اقدام به خرید کنیم خودروهارو مدل 91 میزنن؟؟؟نقل قول:
نه ایران خودرو از این هنر ها نداره.
خیلی کار انجام بدن اینکه مدت اقساط شاید طولانی تر بشه
و خودروها رو با مدل 91 تحویل بدن. همین.
سال گذشته که از دهه فجر شروع شدنقل قول:
امسال هم باید تا دهه فجر صبر کنید ببینید چی میشه
سلام بهترین موقع برای خرید ماشین چه ماهی هست ایا بهمن خوبه میخوام یه پراید 131 sl بگیرم بودجه کمه 6 تومنه مجبورم باقیشو چک بدم کار کرده این ماشین چند میارزه ؟این مدل بدرد میخوره یا صبا بگیرم 131 بهتره یا 132؟
قیمت صفرش چنده؟
دوست گرامی شما تا میشه 131 SX بخری خیلی خوبه چون الان بهترین پراید هست.
پراید 131 SL مدل 90 قیمت 8831000 تومان
پراید 131 SX مدل 90 قیمت 9100000 تومان
با 6 میلیون تومان نمیتونید کارکرده پراید های X100 رو انتخاب کنید
باید مدل های 87 یا 88 رو انتخاب کنید.
من بیشتر کارم با ماشین داخل شهری هست سری SX میفرمایید مناسبتره بخاطر فرمان هیدروالیک
حال اگه کارکرده SX گیرم نیمود SL بگیرم چطوره چون یه کار کرده 7500 میلیون تو نمایشگاه آشنا ها هست؟ضمنه سری SX خیلی کمه یا من ندیدم
نقل قول:
اتفاقا سری SX خیلی پرفروش تره نسبت به SL
اگر SL رو قیمت 7.5 میلیون تومان میگن خیلی مناسبه
لطفا بفرمائید در 131 sx از لحاظ امنیتی چه تغییراتی صورت گرفته است و چقدر در ارتقاء ایمنی نسبی این ماشین موثر است با تشکر
نقل قول:
تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=449011
يه جورايي فوري يكي كمك فكري بهم بده پرايد صفر بگيرم؟ ( اگه بگيرم چه مدليش تك سوز يا دوگانه سوز و چرا؟ ) يا اينكه مثلا پژو 206 يا 405 كار كرده بگيرم؟
هركي يه چيزي ميگه . ترو خدا هركي كارشناس تره جواب بده . ممنون :19:
دوست عزیز منم تاپیک رو دیده بودم اما نمی خواستم 18 صفحه رو بخونم تا تغییرات امنیتی رو بدست بیارم. ضمنا تو این نوع تاپیکها متاسفانه یک جمع بندی نهایی بعضا وجود ندارد و خودروسازی کشور هم که به هم ریخته است و هی تغییرات میاد لذا می خواستم تغییران نهایی تا امروز رو بدونم. اگر در چند سطر بنویسید کافیه و فکر نمی کنم با این تاپیک هم بی ارتباط باشدنقل قول:
دوست من عجله نکنید.نقل قول:
شما اول باید سقف بودجه برای خرید خودرو همچنین ملاک هاتون رو برای انتخاب خودرو مشخص کنید.
الان من از کجا بدونم مثلا شما پراید هاچ بک میخوای یا صندوقدار برای 206 هم همینطور
بهتره این موارد رو مشخص کنید
من ميخوام پرايد صبا بنزين سوز صفر بخرم. در مورد تك تكشون اگه نظري دارين لطف كنين بگين. نوع پرايد و دوگانه سوزش و آپشن هاي مختلفش اگه ميشه برام راهنمايي بنويسيد. ممنون
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
نقل قول:
من ميخوام پرايد صبا بنزين سوز صفر بخرم. در مورد تك تكشون اگه نظري دارين لطف كنين بگين. نوع پرايد و دوگانه سوزش و آپشن هاي مختلفش اگه ميشه برام راهنمايي بنويسيد. ممنون
سلام
دوستان نظرتون راجع به 207 چیه؟
اگه میشه بهم بگید کی بگیرم که قیمت مناسب باشه صفر میگیرم نقد..
فقط کی بگیرم که تو اوج قیمت نباشه؟؟
و اینکه الان بگیرم مدل 90 میخوره؟ چه فرقی میکنه مدل 90 باشه یا 91 ؟
به نظر بنده که ماشین خوبی نیست چون هم 207 نیست در اصل 206+است و قیمتش هم نسبت به امکاناتش زیاده واگه می خواهی بخری صبر کن بعد دهه فجر بخر مدل 91 می زنند که بهتره.نقل قول:
گه الان که بگیری مدل 90 محسوب میشه!نقل قول:
سلام
دوستان نظرتون راجع به 207 چیه؟
اگه میشه بهم بگید کی بگیرم که قیمت مناسب باشه صفر میگیرم نقد..
فقط کی بگیرم که تو اوج قیمت نباشه؟؟
و اینکه الان بگیرم مدل 90 میخوره؟ چه فرقی میکنه مدل 90 باشه یا 91 ؟
من در مورد قیمتش نمیگم اما بدون که همون 206 هست و فقط یه سری تغییرات تو شکل ظاهریش داره!
با این مشخصات فنی که تو سایت ایران خودرو زده اگه با این مشخصات تحویل بده قیمتش مناسبه !
---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:33 AM ----------
امکانش هست افت قیمت داشته باشه تا دهه فجر؟
کدوم مشخصات فنی!:31:نقل قول:
همون تیپ 5.6 خودمونه دیگه ایران خودروی عزیزم اسمشو گذاشته 207 !!
تا حالا چی تو این مملکت ارزون شده!!!:31:
ولی اگه اون موقع بخری بهتره شاید تسهیلاتی در نظر گرفتن
اقا الان قیمت 207 چنده؟
پژو 207 اتوماتیک مدل 90 قیمت ایران خودرو 20397500 توماننقل قول:
قیمت بازار 22000000 تومان
محمد جان اینکه میگن ایران خودرو 250تومن تخفیف میده درسته؟؟ الان پسترشو گرفتم دیدم تیپ 5 توش نیست! :41: