دوستان معمولا فن آوا چند روزه خط رو تخلیه میکنه ؟ کسایی که سرویس 1 مگ با دانلود شبانه دارن لطفا بیان از سرعتشون توی روز و شبانه تست بزارن
Printable View
دوستان معمولا فن آوا چند روزه خط رو تخلیه میکنه ؟ کسایی که سرویس 1 مگ با دانلود شبانه دارن لطفا بیان از سرعتشون توی روز و شبانه تست بزارن
من تقریبا 20 روز پیش 1 مگ فن آوا داشتم سرعت دانلودم تو روز 270 بود تو تایم رایگان 150 البته کشش خطم اینجوری بود " تقریبا 45 روز از فن اوا سرویس داشتم 20 روز آخرش هر روز نتم قطع میشد( مشکل از فن اوا تو مرکز مخابراتی بود ) تو سایت 195 درخواست تخلیه زدم دقیقا 5 روز بعدش خطم کاملا تخلیه شد ...نقل قول:
الان از های وب سرویس 1 مگ با ترافیک 3 گیگ دارم روز 470 سرعت دانلودمه تایم رایگانم 300 تا سرعت میده تو 3 ساعت رایگان راحت 3 گیگ میگیرم کلا راضیم از های وب تو این 10 روز قطعی نت و افت سرعت نداشتم
مکس ریت خطم تو فن اوا روز 2.5 مگ و شب 1.3 مگ بود ( فن اوا Mode: خط رو روی G.Dmt گزاشته بود و میگفت
مرکز مخابرای شما از ADSL2+ پشتیبانی نمیکنه!! و 56 : Attenuation بود )
مکس ریت خطم تو های وب روز 4.5 مگ و شب 2.7 مگ هست ( Mode خط هم روی ADSL2+ هست و Attenuation: 47 هست )
نمیدونم چه مشکلی داره خطم که هر 12 ساعت 7 شب تا 7 صبح مکس ریت خطم کم میشه و 7 صبح تا 7 شب زیاد میشه !! سر خطم تست کردم همینجوری بود!
شما چرا میخوای تخلیه کنی ؟
شما الان اپراتور چهارم مخابرات (پرديس رايان جنوب)هستيد فنآوا با لقمان فرق داره خوزستان فعلا فنآوا ندارهنقل قول:
من 7 ماه از طلوع رایانه لقمان سرویس داشتم ( اهواز هستم ) همه چی عالی بوذ سرعت توی روز و شب 250 تا فیکس بود تا اینکه هفته پیش رفتم توی مشخصات کاربری دیدم نوشته منتقل شده به فن آوا بعد رفتم فن آوا دیدم بله اونجا با مشخصاتم بالا میاد لقمان 2 مگ داشتم ولی از وقتی منتقل شدم فن اوا 256 نامحدود جایگزین سرویس 2 مگ کردن و اصلا راضی نیستم ازش میخواستم 1 مگ بگیرم که دوستمون هم مثل من هست میگه زیاد جالب نیست حالا منتظر اینم که دوستمون بیاد بگه سرعتش چنده و تصمیم بگیرم توی لقمان اصلا قطعی نداشتم از وقتی اومدم فن آوا همش قطع میشهنقل قول:
دوست عزیز فرشاد 0123 اهواز هم فن آوا داره توی سایتش هم لقمان رو زده نمایندگی فن آوا الان هم که منتقل شدم حرف aresenal 2012 کاملا تایید میشه توی مودم تا میزارم ADSL 2+ نت قطع میشه و فقط G.Dmt میشه گذاشت در حالی که من لقمان بودن این مشکل را اصلا نداشتم
دیشب تست کردم. سرعت توی روز 220 . شب هم بین 170 تا 220 نوسان داره. مثل لقمان نیست که ثابت باشه. ساعت شبانه اش هم از 2 تا 7 هست.نقل قول:
نه منتقل شدم فن آوا , پنل ام توی سایت فن آوا ثبت شده و به طرح هاش دسترسی دارم.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟ به نظرت بمونم خوبه پایدار هست یا همش قطعی داره مال شما ؟ توی شبانه چقدر دانلود کرد ؟نقل قول:
ولی دیروز که من با لقمان حرف زدم گفت داریم تغییر سیستم میدیم تا یک هفته دیگه همه چی درست میشه و گفت به فن آوا منتقل نمیشید همین لقمان میمونید دیگه نمیدونم چقدر حرفش درست باشه
سی متری ام , مرکز مخابراتی رو یادم رفته :n13: به نظرم خوبه , الان دم عید هم هست بخوای تخلیه کنی بری یه شرکت دیگه , همش به تعطیلات میخوری و نتت وصل نمیشه به این زودیا. قطعی نداشته فعلا. شبانه هم دانلودی نداشتم ولی شبی 2-3 گیگ میگیره.نقل قول:
والا من که اومدم از نت استفاده کنم پیغام فن آوا اومد که سرویس تون تموم شده , از توی سایت فن آوا سرویس رو شارژ کردم , بعید میدونم دوباره منتقل شم به لقمان. شاید نصف کاربرا رو نگه دارن
شما برو توی پنل کاربری توی لقمان ببین تو وضعیت قفل چی نوشته مال من قبلا زده بود NO بعد چند روز پیش شد منتقل شده به فن اوا الان از دیروز باز زده NO برای همین باز زنگ زدم که گفت تا 1 هفته دیگه درست میشه و همین لقمان میمونید . شما سرویس 1 مگ را آنلاین پرداخت کردی بعد 1 مگ برات باز بود و راحت انتخاب کردی ؟
دوستان فن اوایی یه چیز پی ان تو PM معرفی بکنین که با فن اوا جور باشه ماله ما هی قطع میشه تا حالا سه تا عوض کردم همشون این مشکلو داشتن :-|
دوستان كمك ....
نصف سايتها بدون قندشكن باز نميشه.نميدونم چي كار كنم.مثلا همين پي سي وورلد هم بدون قند شكن نميتونم بيام.راه حل بديد لطفا كه كلافه شدم حسابي
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان با چه مرورگری تست می کنید ؟ تست کنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه تنظیم کردن مرورگر اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم روال زیر را انجام دهید : در ابتدا به کنترل پنل بروید یا از منوی tools اینترنت اکسپلورر گزینه internet option را باز کنید بعد از باز کردن به سربرگ Advance بروید و در پایین صفحه بر روی گزینه restore defult و بعد از آن بر روی گزینه reset کلیک کنید و بعد از رست کردن close رابزنید سپس مرورگر خود را ببندید و دوباره باز کنید برای مرورگر موزیلا هم به منوی tools بروید و بعد از کلیک بر روی گزینه option به سربرگ advance بروید و بر روی قسمت network کلیک کنید و گزینه no proxy را تیک بزنید
واسه منم همینطور بود . اول NO بعد شد انتقال به crm فن آوا , الان هم دوباره No شده. بله هر طرحی که میخواستم میتونستم انتخاب بکنم. به نظرم منظورشون از اینکه لقمان میمونید اینه که همین شرکته اما منتثل شده به نمایندگی فن آوا. صبر کنید تا خودش پیغام بده که سرویس اینترنت شما به پایان رسیده بعد میتونین طرح جدید فعال کنید از پنل فن آوا.نقل قول:
تنها خوبی که فن اوا داشت برام این بود که من لقمان 15 ماه سرویسم تموم میشود ولی از وقتی رفته اونور شده 21 ماه
نقل قول:
این روز های خوشیت موقته !!!
دوستان بهترين dns براي فناوا چيه ؟! من نصف سايتا برام باز نميشه.ديوونه شدم.يه چيزي بدين من ست كنم شايد فرجي شد.
الان هم تماس گرفتم پشتیبانی راست یا دروغش رو نمیدونم ولی گفت ما خودمون هم مشکل داریم و نمیدونیم دلیلش چیه !
یه DNS داد ولی ست کردم و هیچ فرقی نکرد.
برای اولین بار توی این 4 ماه امروز واقعا مشکل داشت اونم 30 دقیقه الان اوکی شد.
DNS گوگل من استفاده میکنم (8.8.8.8 ) مشکلی ندارم ار برنامه ی Dns Jumper هم میتونی استفاده کنی بهترینش رو بهت میده اما فکر کنم مشکل از جای دیگه ای باشه برای شما
دوست عزیز sh93 شما چه سرویس دارید و سرعتتون توی روز و شبانه چقدر ؟ ساکن کجا هستید شما ؟
آره دوستان توجه کنید من خودم چند ماهه دارم قبلا که پارس آفلاین رو داشتم واقعا پینک خوبی میده حتی با گوگل یک سری 80 میلی ثانیه داد با وجودی که تجهیزات فن آوا برای منطقه مخابراتی من به روز نیست ، روز ثابت بدون هیچ افت و محدودیت شب هم ثابت بهت میده یعنی عالیه عالیه ؛ حالا تعریف کردم یک وقت میبینم فردا خراب میشه ! :n02:نقل قول:
fanoudi بزرگوار شما از چه سرویسی از این شرکت استفاده می کنید ؟
دوستان با قندشکن که وصل میشم پیچ با سرعت بسیار پایین باز میکنه , چندتا قندشکن متفاوت و خوب رو امتحان کردم باز سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه در حد 2-3 کیلوبایت.
اگه رو لپتاپ استفاده میکنید حتماً از کریوو استفاده کنید.نقل قول:
هم با لپ تاپ هم با پی سی تست کردم. کریو, تونل , سایقون هم همینطور. ولی باز به شدت سرعت کم میشه.نقل قول:
هیچ چاره ای نداره کلا نمیدونم چرا در تایم شبانه سرعت قندشکن به شدت میاد پایین و کلا سرعت پیج باز کردن میاد پایین این مشکل سراسریه فکر کنم از دستی این کار رو میکنن الان سرور داخلی سرعت دانلودم بین 20 تا 30 کیلوبایت کم شده قند شکن هم خیلی کند شده سرعتش تقریبا باز نمیکنه از هفت صبح به بعد همیشه درست میشهنقل قول:
واسه من همیشه همینجوری یا حداقل بیشتر ساعات. الان ساعت 8 صبحه بازم دیر باز میکنه(باز نمیکنه در واقع) . اول فکر کردم شاید از کریو باشه ولی با نت ایرانسل تست کردم باز میکنه سریع.نقل قول:
منم مشکل شما را دارم اصلا به هیچ رقمه نمیتونم از فیل..تر شکن حتی استفاده بکنمنقل قول:
من خودم سرور کریو داشتم ولی خودم از سرور خودم نمیتونستم استفاده کنم !
صبا نت چنین مشکلی نبود ولی روی فن آوا من هنوز نتونستم یک برنامه درست حسابی پیدا کنم
سلام دوستان من یه سرویس 1 مگ با حجم 6 گیگ شبانه رایگان دارم 5 روز دیگه هم بیشتر باقی نمونده از این دوره . این هفته 2 شب گذاشتم برای دانلود صبح دیدم حجم بین 1400 الی 1500 مگ دانلود کرده بقیه رو خطا داده مشکل کجاست؟؟
بابا این چه وضع سرویس دادنه؟. الان 6-7 ساعته سرویسم قطعه توی قزوین.اگه نماینده های فن اوا این پیامو میبینن می گم انصافا این وضع قطعی های مکرر رو اصلاحش کنید.
والا خسته کردید مارو.مگه می شه یه سرویس دهنده توی قرن 21 یه روز در میون و گاهی هر روز قطعی های طولانی داشته باشه.
فن آوا تو مشهد که مشکل قطعی نداره من تو چند ماهی که داشتم راضی بودم خیلی کم قطعی داشتم ولی سرعت قند شکن تو شبانه بشدت میاد پایین
از چه ساعتی تا چه ساعتی گذاشتید برای دانلود؟نقل قول:
تماس بگیرید با پشتیبانی تهراننقل قول:
بگید میخوام تخلیه کنم دلیلش رو هم قطعی پیاپی بگید
در جا میبینید سرویستون وصل میشه
برای من هم همینطوری شده بود ، توی یک ماه فقط 5 یا 6 روز وصل بــود !!!
همین کار رو انجام دادم در جا وصل شد بعد دلیلش رو هم نویز یهویــــی اعلام کردند !
از اون روز هم تا الان اصلا قطع نشده که یه 10 12 روزی هست
همون ساعت 2 تا 7 صبح -دقیقا تا 1500 مگابایت که میرسه بقیه دانلود هارو خطا میدهنقل قول:
مشکل از شما نیستنقل قول:
توی این ساعت اینترنتون رو قطع میکنن
این رو هم من تجربه کردم
اصلا این شرکت نمی دونم چی جوریه
یک صفحه از استاتوس یا صفحه اول مودمتون میذارید؟
یه چند روزی میشه فیلتر شکن ها اینطوری شده
نمیدونم مشکل از چیه ولی شهر با شهر فرق میکنه
من رشت هستم اینطوریه در صورتی که دوستان شهرهای دیگه مشکل ندارند ، قطعا ربطی به فن آوا نداره ، چون کاربرهای مخابرات و ... هم این مشکل رو داشتند یه دست کاری سراسری دارن میکنن ، کلا فیلتر شکن هایی که از ssl وصل میشن اینطوریه هر چی رو تست کردیم مشکل داره بازم گمونم پورت های مخصوص اینا رو دارن دست کاری میکنن
همین فیلتر شکن رو دوستم 15 کیلومتر اونور داره راحت باش کار میکنه ربطی به فبلتر شکن نداره شاید بعضی شهر ها رو اینطوری کردن یا مناطق
چرت ترین شرکت فن اوا هست اول که تماس گرفتم میگفتن توی روز سرعت تا یه مگ هم میرسه
الان سرویس گرفتم سرعت روز 50 سرعت شب 30 نمایندگی شهر میگه همینه ناراضی هستی تخلیه کن نمایندگی مرکزی هم میگه خطت هنوز روی حالت دایر هست و وصل نشده ! میگم یه هفته اس دارم استفاده میکنم :|
تنها عیبی که فن آوا میتونه داشته باشه اینه که کاربر هر شهر یک جور رضایت داره ممکن کاربرای یک شهر راضب باشن و یک شهر ناراضی ولی در کل بنظرم سرویس دهنده خوبیه البته اگه نامحدود یا شبانه هاشو دستکاری نکنه
شما چه سرویسی تهیه کردید دوست عزیز؟نقل قول:
می تونم بگم تنها راهی که شما تو فن آوا می تونید سرعت دانلود 1 مگابایت بر ثانیه بگیرید اینه که براتون خط رو روی 10 مگابیت ببندن. 8 هم تقریباً هیچوقت سرعت 1 مگ نمیده.
سلام
چه قد این نامحدود 512 داغون شده !
من الان 3 ماهه شارژ کردم ولی میخوام با محدود عوضش کنم
محدود 1مگ ماهی 6 گیگ رو بنظرتون میتونم بگیرم دیگه ؟