من تهرانمنقل قول:
پس پستهای قبلی قضیش چیه یکسری عکس گرفتن که سیم لحیم کردنو از این چیزا.عکسهای برد هستش
پس اگه نرم افزاریه خودمون کپی خور کنیم بهتره؟؟؟!!!!! آموزششم تو سایت هست دیگه!!!!
من تهرانمنقل قول:
پس پستهای قبلی قضیش چیه یکسری عکس گرفتن که سیم لحیم کردنو از این چیزا.عکسهای برد هستش
پس اگه نرم افزاریه خودمون کپی خور کنیم بهتره؟؟؟!!!!! آموزششم تو سایت هست دیگه!!!!
در مورد تهران نظری ندارم.اما مثل اینکه توپخونه معروفهنقل قول:
اونها برای ساخت باطری پاندورا به روش سخت افزاری هست.
آموزش توی سایت هست.میتونی از پست های تاپیک زیر را بخونی
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن Psp
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
اما من نمیفهمم شما چرا اصرار داری psp کپی خور نشده بخری و خودت کپی خور کنی.؟؟؟!!!!:13:
الان psp هایی که مادربورد آنها زیر TA-088 v3 باشند کم هست.ممکنه فروشنده یکی از این psp ها با مین TA-088 v3 بهت بده و به هیچ وجه نتونی کپی هور کنی.
حالا انتخاب با خودته.
شما توی این مرحله به 3 چرخ دنده احتیاج داری.2 چرخ دنده اولی راحت پیدا میشه.نقل قول:
برای چرخ دنده سوم باید بری اونجایی که چرخ دنده ها را متصل میکنی.با نصب 2 چرخ دنده اولی یک سری چرخ دنده بزرگ تر هست که شروع به چرخیدن میکنند.به آنها میله هایی وصل هست از میله اول به میله دوم برو و بعد به نردبان.
همین جوری به جلو برو تا به دیواره سنگی برسی.تا جایی که میتونی جلو برو و بعد به پشت سر بپر و یک لبه چوبی هست اونا بگیر.
نمیدونم منظورم را درست متوجه شدی یا نه.اگه تا اینجا را تونستی بری بقیه را نفهمیدی بگو تا بقیه را بگم.
خودم خیلی سر این مرحله معطل شدم.
اگه بد توضیح دادم ببخشید چون دیگه بهتر از این نمیشد توضیح بدم.اگه نفهمیدی بگو تا دوباره بازی را بریزم و برات عکس بگیرم از روی عکس توضیح بدم.
خوب یه سوال آماتور همه ببخشن
من کپی بازی هارو کجا باید کپی کنم تو مموری استیک؟
در ضمن ورژن 4.05 هست psp
خودم کپی کردم تو psp-game
بعد اینکه کپی هایی که کپی کردم تو پوشه ای به اسم psp-game بود باید از اون خارج کنم یا با همون کپی کنم؟
وقتی توسط یک دستگاه که کپی خور باشه مموری را فرمت کنی یک سری فولدر ساخته میشه.یکی از این فولدر ها iso نام دارد.شما بازی ها باپسوند cso و iso را باید در این پوشه کپی کنید.نقل قول:
متاسفانه دستگاه شما کپی خور نیست و شما نمی توانید بازی های کپی را اجرا کنید.
البته به احتمال کم psp شما قابلیت کپی خور شدن دارد.
به یک فروشنده مراجعه کنید و دستگاه را کپی خور کنید و یا به تاپیک زیر یک سر بزنید اگه می توانید خودتون کپی خور کنید.
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن Psp
چند فریمور هک شده به ترتیب از آخرین فریمور به پایینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
5.02GEN
5.00m33
4.01m33
3.95GEN
3.90m33
3.80m33
3.71m33
و.....
(البته بعد m33 ممکنه عدد دیگه ای هم باشه مثلا 5.00m33-4 که نشان دهنده شماره آپدیت آن هست)
اگه میشه یه لیست از بازی های psp که کیفیتشون بالا هست بزارین ممنون میشم
سلام . آقا من gta liberty رو دانلود کردم . یه جاهایی سرعتش کم میشه مال چیه ؟؟؟؟؟
مال تم و ایناست که نصب کردم یا فرم ور ؟ یا چیز دیگه ؟
بای
اگه میشه در مورد د فریمور هم یه توضیحی بدین این دقیقا چیه
یعنی همون کار ویندوز کامپیوتر رو می کنه؟؟؟!!!
یعنی موقع هک شدنش میشه حتی اخرین ورژن رو رو دستگاه نصب کرد(آیا دستگاه حتما باید کپی خور شده باشه تا بشه نصب کرد)
حالا ما اگه ورژن های قدیمیش رو داشته باشیم چی اشکالی نداره؟؟؟
مرسي اتفاقا خيلي هم خوب توضيح دادي ولي ايني كه ميگي بايد بپريم روي ميله هايي كه به چرخ دنده وصله به نظرم ماله چرخ دنده دوم هست كه اونو من پيدا كردم . چرخ دنده سوم رو نميتونم پيدا كنم .نقل قول:
اگه راهنمايي كني ممنون ميشم .
سلام دوستان.
میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد انواع مختلف psp و قیمتشون و بازیهایی که
داره برام بذارید؟ خیلی ممنون میشم.
سلام.نقل قول:
مموری شما اصل هست؟
اگه اصل هست که هیچ اما اگه اصل نیست و مجیک گیت را پشتیبانی نمیکنه ممکنه عیب از اون باشه.
و این بازی را حتما باید با پسوند iso داخل مموری بریزید.اگه با پسوند cso باشه ممکنه بعضی از جاها با مشکل افت فریم مواجه بشوید.
نقل قول:
بارها به این سوال جواب داده شده است.
توضیحات سایت ویکی پدیا
برنامه های کامپیوتری که برروی حافظه فقط خواندنی ، مدارهای مجتمع و... نصب میشن. مثلا برنامه ای که روی حافظه rom کامپیوتر نصبه یه فریموره ...
اما در کل
Firmware در واقع نرم افزار داخلي سيستم (کنسول) براي ارتباط بين قطعات سخت افزاري مي باشد. هکر ها با ايجاد تغييرات در اين فريمور توانسته اند كنسول PSP را کپي خور کنند تا بازي هاي کپي را اجرا نمايد.
شما برای اجرای بازی های کپی باید یک فریمور هک شده را از روشی که آموزش آن در تاپیک مربوطه هست روی psp نصب کنید.بعد از این کار به راحتی میتوانید بازی های کپی شده را روی دستگاه اجرا کنید.و به راحتی به فریمور های هک شده جدید آپدیت کنید.
معمولا بازی های جدید برای اینکه در موقع اجرا با مشکل مواجه نشوند به آخرین فریمور احتیاج دارند + با هر آپدیت قابلیت هایی جزیی به کنسول اضافه میشود.
چرخ دنده اولکه اون پایین آبشار هست.چرخ دنده دوم هم باید از کنار آبشار از دیواره بری بالا و چرخ دنده دوم را بر داری.نقل قول:
وقتی چرخ دنده اول و دوم را جا زدی باید به طرف اون صخره ای بری که اول مرحله از داخل اون اومدی بیرون.
شما جوری وایسا که پشتت به طرف آبشار باشه و رو بروی شما صخره.حالا به بالا نگاه کن از سقف چند تا ستون چوبی آویزان هست.شما باید خودت را به آنجا برسانی.
توی عکس های زیر مسیر مشخصه.
فقط عکس هارا به صورت کد قرار میدهم تا صفحه سنگین نشود.
کد:http://i44.tinypic.com/2u8j8z5.jpg
http://i44.tinypic.com/vmsmqp.jpg
http://i41.tinypic.com/2hp3tjs.jpg
http://i44.tinypic.com/34r9lix.jpg
http://i42.tinypic.com/30m0p6x.jpg
http://i42.tinypic.com/28spuv5.jpg
دوست عزیز شما لطف کن حداقل 10 صفحه آخر تاپیک را بخون اگه باز سوالی بود بپرس در خدمتیم.نقل قول:
چون واقعا خیلی خیلی در مورد این سوال شما بحث شده.
chorry جان خيلي ممنون
فقط يه سوا ديگه تو اين عكس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجايي كه با فلش مشخص كردي بعد از اينكه اومدم پايين برم روبرو يا برم سمت راست . ( روبرو ميره تو يه غار و سمت راست ميره سمت آبشار ) ؟؟
با تشكر
شما باید بری روبرو توی غار.سمت راست برای وقتی هست که چرخ دنده سوم را پیدا کردی و میخواهی برگردی برای نصب چرخ دنده سوم.نقل قول:
شما داخل غار برو کلا برای پیدا کردن چرخ دنده سوم خیلی دیگه مانده است چون وارد یک مکان جدید میشی.:46:
آقا مهدی واقعا ممنونم.شما کاملا حق داشتید.حالا خریدن در خریدن psp باید عجله کنم چون دلم می خواد یه god of war دیگه رو هم تموم کنم.واقعا ممنونم:8::8::5::5::31:نقل قول:
دمت گرم choory جان . من تو غار رفتم و تا يه جاهايشم جلو رفتم ولي بعد ميرسم به چند تا چوب كه به شورت كج قرار گرفته و نميشه از روشون رد شد چون سر ميخورم .نقل قول:
میگم این مراحلش با نسخه ی pc فرق داره یا همونه!؟ به نظرت بازیه خوبیه !؟ ارزش داره دانلودش کنم...تو سایتا که تقریبا نمرش خوب بود میخواستم بدونم نظر تو چیه!؟نقل قول:
به نظر من كه گرافيكه خيلي خوبي داره . البته اول فكر نميكردم اين طوري باشه ولي چند روزه پيش همين طوري بازي رو ريختم و تا قبل از اينكه گير كنم واقعا داشتم لذت ميبردم .نقل قول:
به نظر من كه دانلود كن ارزش داره
سلام
آخرین مدل psp که اومده چیه...؟ قیمت؟؟کیفییت؟؟؟ کدوم مدل کپی خور شده؟؟
ممنون...
آخرین مدل 3000 هست که هنوز کپی خور نشده ...نسبت به 2000 وضوح تصویرش بیشتره و میکروفون هم داره...نقل قول:
آخرین مدل کپی خور شده (PSP 2000 (Slim هست....که فکر کنم معقول ترین انتخاب واسه خرید هم باشه.
اگه همین 10 صفحه ی آخرو بخونی همه ی سوالات به طور کامل توسط بچه ها به خصوص (Choory جان) جواب داده شدند...
سلام .
آقا من god of war 1 و 2 رو توی ps2 تا آخرش رفتم ولی دم غول آخر هنگ میکرد :) این چین اف المپیوس رو هم تموم کردم .
شماره 2 یی که عکس گذاشتید مال psp هست ؟
اگر میشه لینک دانلود جوفتشو بهم بدید آخه من زمانی که psp اولی رو پس دادم گاد آف وارشم باهاش باید پس میدادم .
بای
اقا پس این بازی هایی که تو بازار واسه psp هست چیه ؟؟؟؟...شما که گفتین umd کپی نمیشه..؟؟
بعدشم قضیه این iso و cso چیه...؟؟ فایل هایی هستن که از طریق pc متقل میشن به مموری psp...؟؟همون بازیها هستن؟؟ میشه اونارو رو umd ریخت؟؟
ببخشید که سوالای مبتدیانه میپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون تازه تو فکر خریدش افتادم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
umd رایتر هست ولی اون کاور دورش نیست . واسه همین نمیشه کپی کرد . در مورد بازی ها هم بله کپی میشه توی مموری و از اونچا اجرا میشه
سلام .
چوری جان یه سوالی دارم . من یه باطری پاندورا دارم که از 20 درصد بیشتر شارژ نمیشه . میتونم psp رو با اون رو سرویس مود بوت کنم بعد کابل شارژر رو بزنم و آپ کنم یا نه ؟؟؟؟
از خرید گوشی n-gage دار منصرف شدم میخوام psp بگیرم به نظرتون ارزش خریدن داره؟؟؟ ازش راضی هستین...؟در یک کلام خر کار هست؟
آره دوست عزیز کنسول خوبیه.بازی هاشم خیلی کیفیتشون خوبه.چند تا عکس بچه ها از بازی های خوبش تو صفحات قبل گذاشتن.)کلی بازی خوب و جالب داره..اصلا از لحاظ بازی بخوای مقایسه کنی با بازی های n_gage قابل مقایسه نیست...صفحه نمایش بزرگی هم داره تازه باهاش میتونی موزیک گوش کنی , فیلم ببینی..کتاب بخونی.از لحاظ خر کاری هم که واسه من تا حالا مشکلی پیش نیومده..کلا محصولات سونی میگن همشون خرکارن.:31:نقل قول:
از بچه ها کسی از این کیفا گرفته : اینجا تو شهر ما یه فروشنده میداد 11_12 تومن...میگم قیمتش خوبه یا گرونه ..تو تهران چنده از این کیفا!؟ کیف جالبی به نظر میاد.
سلام .نقل قول:
من پک کاملش رو خریدم .
کیف
خش گیر umd
اسگرین پروتکتور
2 تا قاب کریستالی
جای یو ام دی
کابل یو اس بی و شارژ
شارژر ماشینی و یه ذره خنزر پنزر دیگه 29 یورو
بای
دوستان عزیز یه سوال الان دقیقا فرق psp مدلslim-3000 چیه(البته به جز کپی خور شدنش)وکدوم بهتره(از لحاظ شکل و گرافیک وغیره)اگر هم لطف کنید عکسی از این دو مدل تو تاپیک بذارید ممنون می شم.
سلام دوستان میشه یه عکس از این UMD برامون بذارید تا ببینیم این umd که کپی نمیشه اصلا چه جوریه
مرسی
الان اگه من بخواهم psp بخرم چه مدلي چه باطري چه مادربرد slim يا fat و كلا همه ي توضيحات و تست هاي لازم را بگيد لطفا
نسبت به slimنقل قول:
1.میکروفون
2.شفافیت و نور بیشتر صفحه نمایش
3.قابلیت اتصال به انواع TV (در 2000 فقط به HDTV در 1000 امکان اتصال به TV نیست)
4.در مدل 1000 ایفرارد هم موجود هست
به ترتیب 3000 2000 1000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زياد گرون نميده اينجا حدوه 8 يا 9 تومان هستنقل قول:
در ضمن بازی های psp رو باید خرید یا دانلود کرد؟؟؟
من با psp عین همین رو 5 یا 6 تومن خریده بودم ....نقل قول:
از بچه ها کسی از این کیفا گرفته : اینجا تو شهر ما یه فروشنده میداد 11_12 تومن...میگم قیمتش خوبه یا گرونه ..تو تهران چنده از این کیفا!؟ کیف جالبی به نظر میاد
اگه اينترنت adsl داري ميتوني دانلود كني . اگرم نداري الان تو بازار پره و سريع هم بازي هاي جديد رو ميدن بيروننقل قول:
psp خیلی شکل قشنگی داره ولی ای کاش براش یه joystick هم قرار می دادن.این طوری بازی کردن راحت تر می شد.البته اونوقت دستگاه خیلی بد شکل می شد!ولی بازم راه داشت!می شد یه joystick قابل اتصال و جدا کردن براش بذارن نه؟؟!!
psp تا دلت بخواد accessories داره میتونی جداگانه تهیه کنی.نقل قول:
ویرایش :
بیا برات پیدا کردم :دی
adsl دارم ولی دانلود کردن حوصله می خواد (که من ندارم) مخصوصا وقتی بخوای چند تا بازی دانلود کنی! آدم بی حوصله ای مثل من خریدن براش بهتره تا دانلود کردن.:27:نقل قول:
این که خیلی عالیه!!!!!!!!!دیگه نمی دونم از خدا چی بخوام:31::31::31:نقل قول:
psp جوي استيك داره . اوني كه زيره دكمه هاي جهت نما هست جوي استيكه .نقل قول: