ولی میگن پرموم 60 گیگ کمتر از بقیه احتمال 3 چراغه شدنش هست اینو آمار گفته دیگه نمیدونمنقل قول:
ولی میگن پرموم 60 گیگ کمتر از بقیه احتمال 3 چراغه شدنش هست اینو آمار گفته دیگه نمیدونمنقل قول:
دوستان من با نرم افزار iPrep مشکل دارم !!
زمانی که میخوام آپدیتش کنم ارورر میده !!؟؟
کسی تجربه ای نداره ؟؟؟
این ماله زمانی هست که میخوام وارد برنامه بشم و قبل باز کردن برنامه این ارورر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماله زمانی هست که میخوام آپدیت کنم این ارورر رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امار ها به خاطر این کمه که هنوز خیلی Perimium جاسپر جا نیوفتاده و زیاد خریدار نداشته .نقل قول:
اینم حرفیه. ولی حیف که ps3 کپی خور نشده اگه میشد حتما به جای ایکس باکس ps3 میگرفتم بدون هیچ گونه تردید.نقل قول:
امیدوارم این دفعه ی آخری باشه که این حرفو اینجا میزنید !!!نقل قول:
اینجا همه رو X360 تعصب دارنا !!!!
بچه ها xbox360 من افتاد تو جوب کار نمیکنه چی کنم ؟
جانم !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو جوب واسه چی !!؟؟!؟!؟!؟!
برو 2 تا بطری آب مقطر از این یدک فروشی های ماشین بخر .بعد کل کیس دستگاه رو باز کن .
اگه تونستی heat sink هاشو هم باز کن.
Drive DVD رو هم باز کن.فنهاشو هم باز کن.
مادربورد دستگاه رو کامل بشور و بزار تا 2 روز کامل خشک بشه .امکان داره درست بشه.
نقل قول:ایشون فکر کنم این پست رو از روی تمسخر و توهین زدننقل قول:
چون با عقل جور در نمیاد
سعید جان کنسولی که تو جوب افتاده باشه فکر کنم فاتحش کامل خونده شده باشه
دوست عزیز اسپم های زیبای شمارو در بخش بازی دیدم ! حتی اینجا هم یه تاپیک زدی بستمش !نقل قول:
تا باهات برخورد جدی نشده دیگه اینجا اسپم نده !
xbox همینجوریشم با کلی ناز نوازش و خوابوندن تو پر قو خراب میشه. تو جووووووووووووووب افتادههههههههههه؟نقل قول:
الــــــــــــفاتحه!
البته که با عقل جور در نمیاد ولی اصلا فکرشو نمیکردم کسی بخواد مسخره کنه !!!نقل قول:
این خطا مربوط به پایین بودن نسخه NET Framework ویندوز شما هست که باید به نسخه 2 یا بالاتر ارتقا بدین..نقل قول:
یا میتونی دانلودش کنی (تو گوگل ورژن 2 رو سرچ کن فکر کنم 20 مگی باشه) .. یا اینکه تو بسته های نرم افزار هست که باید رویه سیستم نصب بشه..
مرسی عزیز.خدا کنه همین باشه .نقل قول:
من هم ورژن 2 رو دارم هم 3.5 رو
امروز میریزم ببینم چی میشه
چرا از برنامه JungleFlasher استفاده نمیکنی..؟ خیلی کاملتر و بهتر هست..
آپدیت 130 مگی رو ریختم 90% بهتر شد! الان یه مقدار کمی فقط تو داشبورد هاله داره و تو بازی ها [تقریبا] درسته.نقل قول:
مطمئنم مشکل از کابل (VGA) نبود، چون با کابل خودش هم که به تلوزیون وصلش می کردم همین بود.
ما اینیم دیگه، مشکلاتمون به آدمیزاد نبرده...:31:
سلام
من یه ایکس باکس مدل core داشتم که سه چراغه شد.
حالا دارم یه مدل جدید Arcade میخرم با برد فالکون یا جاسپر.
ولی فقط خود دستگاه رو میخرم و بقیه لوازمش را از مدل قبلی که سه چراغه شده بود دارم.
ضمنا پاور مدل قبلی ام 220 ولت با Dc 203 وات بوده.
میخوام بدونم که ممکنه این پاور با مدل جدید arcade فالکون یا جاسپر بعدا برام مشکل ساز بشه یا نه.!؟
نه دوست عزیز شما یه جاسپر بگیر خیالت راحت باشه !نقل قول:
چند تا سوال :
1 - من چند ماه پیش بازی burnout paradise رو خریدم و تا لایسنس الیت هم رفتم ولی الان هر وقت بازی می کنم بعد یه مدت میگه clean....i(دیسک رو تمیز کنید و دوباره قرار بدید) و رو خود دیسک هم هیچ لک و خط و خشی نیست و فقط هم در مورد این یه بازی این اتفاق می افته .(دیسش ار این ایرانی ، پشت بنفش هاست)
اصل مطلب : الان می خوام دوباره این بازیو بخرم (play box) ، این جوری سیوام میپره و دوباره باید از اول برم یا از همون سیوهای دیسک قبل استفاده میکنه ؟
2 - چه جوری میشه برند دیسک های بازی رو تشخیص داد ؟ (ورباتیم یا ... )
3 - بازی های play box روی چه دیسکی رایت میشن ؟
ممنون
پیشنهاد میکنم play box تهیه نکنید .... همچنین سیو های بازی روی دیسک نیستند روی مموری کارت یا هارد هستند ....نقل قول:
با نرم افزار نرو هم میتونید نوع دیسک رو بفهمید ...
نه نمیشه !!!نقل قول:
شما باید از پاور جدید استفاده کنید که 175 وات هست.
1-زمانی که DVD بسوزه این پیغام رو میده.علتش هم به خاطره نا مرغوب بودن DVD هست.نقل قول:
2-بازیه play box نگیرید چون درایو DVD رو اذیت میکنه.
3-سیو بازیهات هست و میتونی ادامه بدی.
4-شاید از رو رنگش بشه تشخیص داد.(بنفش .آبی)
4-دیسک های play box ماله ملزی هستند و بدرد نمیخورند
در مورد سوال دوم میشه دقیق تر راهنمایی کنید ؟
[2 - چه جوری میشه برند دیسک های بازی رو تشخیص داد ؟ (ورباتیم یا ... ) ] در زمان خرید .
من شنیده بودم play box از ایرانیها خیلی بهتره ...
آره ! به حرف فروشنده ها گوش نکن اصلا ! منم اون اوایل که 360 گرفته بودم ! 2 سال پیش طرف میگفت اینارو ببر ( همون PlayBox ) مال مالزیه اصله 8 تومن میدم ! اورجینال ! این حرفشون منو کشته ! تجربه ثابت کرده بدترین نوع دیسک playbox هستش ! اصلا میزاری تو کنسول صدا 2 برابر میشه !نقل قول:
آقا شرمنده هی تکرار می کنم ( فردا آخرین امتحانه ، میخوام برم 7-8 تا بخرم) چه جوری دیسک های ورباتیم رو تشخیص بدیم ؟
راستی قیمت هارد 20 گیگ فابریک رو هم اگه زحمتی نیست لطف کنید ...
من اصلا حواسم نبود به اون یکی جواب بدم ! والا نمیدونم چجوری بگم راحشو ! راه علمی بلد نیستم !نقل قول:
هارد 20 من قیمت گرفته بودم حدود 50 تومن بود ! هارد نداری شما ؟! Arcade گرفتی ؟!
آره ارکیده
اگه هارد بگیرم و بازی ها رو بریزم رو هارد نوع دیسک مهم نیست دیگه .... درسته ؟
ولی فکر نکنم 50 تومن باشه ( اختلاف آرکید با پرمیون 60 گیگ حدود 60 تومنه ) که هم هارد 60 گیگ داره ، هم هدست . اون وقت یه هارد 20 گیگ 50 تومن ؟
یه فروشنده بازی با انصاف هم میشه معرفی کنید ؟ ( بازی هاش رو ورباتیم باشه )
چرا نمیشه عزیزم .نقل قول:
آدرس میدم بیا واست درستش میکنم که نوه نتیجه هاتم باهاش بازی کنن !!!
آموزشی داری واسم بزاری ؟؟ من فقط با iprep رو بلدم عزیز !!!نقل قول:
ببین دوست خوبم اکثر شرکت هایی که بازی رو کپی میکنند بدون عکس هست وشما به راحتی میتونی نوع DVD رو تشخیص بدی .نقل قول:
بعضی ها هم هستند که با عکس میزنند و دیگه مارک DVD معلوم نمیشه .یکی از دوستان گفته که رنگشون با هم فرق داره پس اگه فبلا دیده باشی میتونی تشخیص بدی که نوع برند DVD چی هست.
(منظور از رنگ DVD قسمت رایت شده هست نه پشتش )
نقل قول:
آره در واقع میشه گفت تا 99 % دیگه مشلکی بوجود نمیاره.
آخه الان که دیگه هارد 20 گیگ تولید نمیشه !! بعدشما شما با هارد 20 گیگ 2 تا یا حداکثر 3 ت ابازی رو میتونی رو هارد بریزی !!!
ولی قیمت باید همینی باشه که نوید جان گفت.
تو پاساژ ولیعصر زیاده .
دوستان بالاخره قرار شد پریموم جاسپر سفارش ژاپن (نه ساخت ژاپن) بخرم. چطور میشه از روی کارتن فهمید جاسپره در ضمن توپترین بازیای xbox کدومان؟
مواظب باش یه موقع بهت چینی نندازن !!!نقل قول:
از روی کارتن نمیشه باید زمان ساخت دستگاه و درگاه آداپتور رو ببینی .تو چند صفحه ی قبل عکس هست.
دوست عزیز همه xbox ها چینی هستن حتی اونایی که تو آمریکا هستن. یه سری به سفارش اروپا یه سری امریکا و یه سری دیگه واسه asia/japan ساخته شدن همشون چینی هستن؟ کجایی داداش؟نقل قول:
مواظب باش یه موقع بهت چینی نندازن !!!
بله منم میدونم !!!!نقل قول:
ولی این حرف بازار گرمیه یه سری از فروشندگان هست که با این حرفها میخوان امثال شما رو گول بزنن !!!
تمام سفارشات از طریق خود ماکروسافت انجام میشه .یعنی هرکی میخواد باید اول به ماکروسافت سفارششو اعلام کنه !!!
سلام
آقا امروز زنگ زدم یه مغازه که چند تا بازی رو آماده کنه عصر برم بگیرم ، همین که به HAWX رسیدم گفت کنسولت مال چه تاریخیه ؟ گفتم آخرای 2008 ، گفت چون ورژن کنسولت 1.5 هست بازی های جدید رو نمی خونه و باید 1.6 کنی ( 25 تومن هم خرج داره ! )
راست میگه ؟؟؟
فتحی تموم گرد!!جاسپر نداره!!
جای دیگه کجا هست؟؟پرمیوم 60 گیگ با چاسچر!!
nextgen چند می ده؟؟
فکر کنم منظور شما ریجن هست.. چون چیزی به اسم سفارش نداریم تمام کنسولها مطعلق به شرکت ماکروسافت آمریکا هست که به خاطر بازار کار ارزان با همون تکنولژی در چین ساخته میشه..نقل قول:
دوست عزیز همه xbox ها چینی هستن حتی اونایی که تو آمریکا هستن. یه سری به سفارش اروپا یه سری امریکا و یه سری دیگه واسه asia/japan ساخته شدن همشون چینی هستن؟ کجایی داداش؟
اگر فروشنده ای به شما گفت این مدل ساخت کشور بهتر هست شما باور نکن.. رجن هم سعی کن پال بگیری..
نکست جن فکر کنم 320 یا 330 بده..نقل قول:
فتحی تموم گرد!!جاسپر نداره!!
جای دیگه کجا هست؟؟پرمیوم 60 گیگ با چاسچر!!
nextgen چند می ده؟؟
پسر خوب ازونجا نگیریا ! اصلا بازی رو بگیر ببین رو کنسولت میاد یا نه ! چون بازی های روی 1.51 هم اجرا میشن ! برای نصب 1.51 و 1.6 هم نهایتا 10 تومن باید بگیرن !نقل قول:
عجب بی انصافی بوده طرف ! خدا به دور !
بچه ها امروز پرمیوم جاسپرم رسید (از فتحی البته) (فعلا مجید شامی نداده کنسول رو)
خلاصه بازی کردم خیلی فاز داد
این gears of war 2 چرا انقدر سخته!
واقعا باحال بود!
راستی
اولین بار بلد نبودم از بازی برم داخل داشبورد که مجبور شدم DVD rom رو ایجیکت کردم و اومد توی محیط داشبورد!
حالا فهمیدم چه طور باید رفت!
ولی این یک بار مشکلی پیش نمیاره؟
راستی بعضی ها میگند وقتی میخوای کنسول رو خاموش کنی از دسته خاموش کن بهتره!
حقیقت داره؟
ممنون
شما چند خريدي؟؟ اين فتحي به شهرهاي ديگه هم ميفرسته؟نقل قول:
مبارکت باشه ! ایشالا به پولت هم میرسی و به خیر و خوشی تموم میشه قضیه !نقل قول:
نکنه بازی رو با درجه ی Insane رفتی که میگی خیلی سخته ! البته چون تازه شروع کاری برات سخته و این عادیه ! اونم Gears Of War ! با اون کنترل عجیبش !
در مورد این که چحوری بیای رو داشبورد که خودت متوجه شدی دیگه ! اون دکمه ی XBOX رو میزنی که وسط دسته هستش و بعد Y و در آخر YES !
معمولا برای خاموش کردن فرقی نمیکنه با چی خاموش کنی فقط توصیه میشه اول بیای تو داشبورد و بعد کنسول رو خاموش کنی ! وسط بازی خاموشش نکنی !
سلام بچه ها!
من یکم سوال داشتم!
من میخواهم یک 360 بخرم!من فقط 360 رو برای بازی کردن میخواهم و اهل دانلود و xbox live واینا
نیستم و فقط میخواهم بازی کنم نه چیزه دیگه و اینکه میخواهم خوب باشه و قیمتش هم خوب باشه!
حالا به نظرتون کدوم مدل 360 رو بگیرم؟
و اینکه وقتی میخواهم بخرم به چه چیز هایی دقت کنم تا جنس خوب گیرم بیاد و به قول معروف کلاه سرم نره!
واینکه چطوری از 360 مراقبت کنم چطوری نگه داریش کنم،چه مدل بازی هایی براش بخرم و چه طوری میتونم احتمال سه چراغ شدنش رو کاهش بدم!لوازم چی باشه؟(مثل مودم و ....)
ممنون!
چون جریان مجید شامی رو واسش تعریف کردم :D بهم 295 داد + 40 تومان دسته اضافه که کلا شد 335 هزار توماننقل قول:
شما چند خريدي؟؟ اين فتحي به شهرهاي ديگه هم ميفرسته؟
آره واسم تی باکس کردم!
پول تی اکس هم شد 5700 تومان
خیلی جالبه ! من ساعت 11:30 پول رو از رشت واریز کردم ! فرداش ساعت 9-10 دستم رسید!
نقل قول:
مبارکت باشه ! ایشالا به پولت هم میرسی و به خیر و خوشی تموم میشه قضیه !
نکنه بازی رو با درجه ی Insane رفتی که میگی خیلی سخته ! البته چون تازه شروع کاری برات سخته و این عادیه ! اونم Gears Of War ! با اون کنترل عجیبش !
در مورد این که چحوری بیای رو داشبورد که خودت متوجه شدی دیگه ! اون دکمه ی XBOX رو میزنی که وسط دسته هستش و بعد Y و در آخر YES !
معمولا برای خاموش کردن فرقی نمیکنه با چی خاموش کنی فقط توصیه میشه اول بیای تو داشبورد و بعد کنسول رو خاموش کنی ! وسط بازی خاموشش نکنی !
ممنون مرسی
نه بازی فکر کنم روی normal بود ! ولی خدایی کنترل کردنش خیلی سخته ولی یکخورده تمرین کنم خوب میشه!
الان 30 دقیقه است که کنسول توی داشبورده! این مقدار کافیه؟
ممنون
بهترین انتخاب برای شما Permium هستش با برد جاسپر ! فقط تو جای بسته نزارش مثلا میز TV ! یه جایی بزار که هوا جریان داشته باشه به راحتی !نقل قول:
برای بقیه ی موارد هم پست اول رو بخون !