شما بهتره با استفاده از یک سی دی بوت xp فرمتش کنید.نقل قول:
Printable View
شما بهتره با استفاده از یک سی دی بوت xp فرمتش کنید.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز 100 گیگ اطلاعات دارم .نمیتونم این کار رو کنم .
تو رو خدا کمک کنید
اون سه تا برنامه ای که گفتی ورژن اخرشون روی ویستا کار میکنه البته الکل رو زیاد مطمئن نیستم چون باهاش کار نمیکنم ولی حتما ورژن اخرش باید روی ویستا جواب بده اون دو تا رو هم الان دارم استفاده میکنمنقل قول:
با ویندوز ویستا بیا بالا بعدش فیل های xp رو پاک کن هر کدومم پاک نشد برنامهUnlocker رو نصب کن خودش برات پاک میکنه(فایل هایی که پاک نمیشن)نقل قول:
فکر میکنم اگه با بوت 98 بیای بالا تو مد داس میتونی بری و اونجا با دستور داس پاک کنینقل قول:
دوست عزیز ! ممنون از راهنماییت ولی من چطوری با دایل آپ 450 مگابایت دانلود کنم ؟!نقل قول:
nero 8 من روی ویستا ریختم کار کرد مشکلی نداره
لینک :
بازم ممنون از راهنماییت ولی میرم میخرم .
دوست عزیز الکل کار نمیکنه . وقتی کامل نصب میشه ؛ اون آخر نصب که میخواد درایو مجازی ایجاد کنه یه صفحه ی آبی میاد که یه درصدی تا صد پر میشه و Restart . خلاصه سیستم قاطی میکنه .نقل قول:
اون سه تا برنامه ای که گفتی ورژن اخرشون روی ویستا کار میکنه البته الکل رو زیاد مطمئن نیستم چون باهاش کار نمیکنم ولی حتما ورژن اخرش باید روی ویستا جواب بده اون دو تا رو هم الان دارم استفاده میکنم
از شما هم ممنون .
یه سوال دارم تو نصب ویستا زبان نوشتاری رو موقع نصب وقتی persian میزارم وارد ویندوز میشم زبان اولم فارسیه و بایئد برو تو کنترلپنل و زبان انگلیسی رو زبان اول کنم حالا چی کار کنم موقع نصب خودش زبان اول رو انگلیسی کنه و زبان دوم فارسی باشه
دوست عزیز شما این نرو رو نصب کن این همون نرو 8 ولی حجمش پایین .نقل قول:
کد:http://files.9down.com:8080/Nero.8.Micro.8.1.1.0.rar
ممنون Toraj عزیز . ولی باز 13MB واسه دایل آپ زیاده . میزارم فردا که رفتم کافی نت دانلود میکنم .
خلاصه ممنون از راهنمایی های همگی .
برنامه virtual clone drive یک برنامه کم حجمه که میتونه با ساختن 8 درایو مجازی تمامی ایمیج ها رو باز کنه و رو ویستا هم کار میکنه
فکر کنم یکی از دوستان برنامه ای برای باز کردن ایمیج ها رو ویستا خواسته بودن اینو گفتم
درسته. اما ورژن پایینش ممکنه سازگار نباشه. من این کارو کردم. سیستم crash کرد. اون صفحه آبی مرگ و این چیزا. طوری که حتی با safe mode هم نتونستم بیام بالا. آخر سر ناگزیر از فرمت ویستا شدمنقل قول: