شما به بزرگی خودتون ببخشید که ننوشته.حالا منی که استفاده میکنم میگم ماهی 500 گیگ هستش ولی باز دارید از خودتون داستان میگید.کدوم انسانی واسه 500 گیگ نت 1.800.000 پول میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما به بزرگی خودتون ببخشید که ننوشته.حالا منی که استفاده میکنم میگم ماهی 500 گیگ هستش ولی باز دارید از خودتون داستان میگید.کدوم انسانی واسه 500 گیگ نت 1.800.000 پول میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد اشتباه تایپی هست.
سرویس 50 مگ 500 گیگ ماهیانه آستانه مصرف منصفانه داره.
تو همون جدول نگاه کنین برای 6 ماه و سه ماه و یک ماه همه رو
2000 گیگ ترافیک زده.
تو مخابرات این چیزا خیلی عجیب نیست!
ببخشید کمترین تعرفه مخابرات 3 ماهه هست ، شما چطور سرویس یک ماهه هم دارید ؟نقل قول:
شما طرح ویژه کابل کشی رایگان رو میبینید تو سایت، اگه کابل کشی رو خودتون پرداخت کنید، تعرفه ها همینیه که دوستمون گذاشتن.نقل قول:
دوستان کسی از شیراز مرکز امیرکبیر تونسته این سرویس رو دریافت کنه؟
منظور از کابل کشی : از باکس فیبر جلوی در تا داخل منزل ؟نقل قول:
بله، طبق تجربه دوستان.نقل قول:
بجای هزینه کابل کشی میشه روی همین بستر VDSL هم گرفت ... و هزینه اضافی نداشته باشینقل قول:
تو طرح یک ساله اش کل حجم یکسال رو یکجا میده یا اینکه هر ماه 500 گیگ ؟نقل قول:
عوضش مشکل نویز، فاصله از کافو، پینگ افتضاح و ... نداره تانوما. یه بار هزینه واسه یه عمر استفاده. بستر کابل مسی مخصوصا تو ایران هیچ آینده روشنی نداره. بعدش VDSL هم هزینه مودم داره و باید خطتون رفته باشه تو پوشش کافوی نوری مجهز به کارت DSLAM مخصوص VDSL. اگه من حق انتخاب داشتم مستقیم درخواست تانوما میدادم جای VDSL. فعلا مجبورم با همین VDSL سر کنم.نقل قول: