به خدا یووه هرچی داره از زلاتان داره . اگه زلاتان رو نداشتین هیچ کاری نمیتونستین بکننین .
ولی خدایی شانس اوردین . داور هر چی ایستگاهی براتون میگرفت بازیکنها رو یه متر عقب تر میچیند تا راحت تر بتونید ضربه بزنید .
Printable View
به خدا یووه هرچی داره از زلاتان داره . اگه زلاتان رو نداشتین هیچ کاری نمیتونستین بکننین .
ولی خدایی شانس اوردین . داور هر چی ایستگاهی براتون میگرفت بازیکنها رو یه متر عقب تر میچیند تا راحت تر بتونید ضربه بزنید .
قيصر فوتبال آلمان در جلسه ديروز با خبرنگاران همه کار کرد تا دلمان را به دست آورد.
فرانتس بکن باوئر ، مرد همه کاره آلمان براي برگزاري جام جهاني 2006 در آغاز تور خوشامدگويي به کشورهاي راه يافته به اين جام ، ديروز وارد تهران شد و در گفتگو با خبرنگاران ايراني دايي را بهترين سفير فوتبال ايران و يکي از بهترين هاي بايرن مونيخ در 100 سال اخير اين باشگاه دانست.
او رو به دايي گفت : مدتهاست که به آلمان نيامده اي و مطمئنم اگر در جام جهاني وارد ورزشگاه هاي ما شوي ، متعجب خواهي شد. به گفته او ، آلمان فقط با مشکل شيوه فروش بليت روبه روست چون 3.2 ميليون قطعه در اختيار آلمان است و تنها در مرحله اول ، حدود 10 ميليون نفر از سراسر دنيا تقاضاي خريد اينترنتي بليتها را ارائه کرده اند. قيصر گفت : هزينه برگزاري جام حدود 430 ميليون يورو خواهد بود که 170 ميليون يورو آن از طريق کمک فيفا ، 60 ميليون يورو از طريق حاميان مالي و 200 ميليون يورو از طريق فروش بليت تامين خواهد شد. سرمربي آلمان در جام جهاني 90 گفت : شعار ما در جام جهاني «جهان به ضيافت دوستان» است جامي که در 12 شهر برگزار مي شود و بيشترين فاصله بين اين شهرها ميان مونيخ و هامبورگ (780 کيلومتر) خواهد بود. البته خبرنگاران هيچ مشکلي براي طي مسافت شهرها نخواهند داشت ، چون همه چيز در جام جهاني براي خبرنگاران رايگان خواهد بود. بکن باوئر تنها چند ساعت در تهران بود و در همين مدت يک جلسه کوتاه مدت با مسوولان فدراسيون فوتبال و يک جلسه هم با خبرنگاران ايراني داشت و پيش از آن که تهران در تاريکي شب فرو رود ، تهران را با هواپيماي اختصاصي اش ترک کرد و راهي رياض شد.
جام جو
حسین جان فکر کنم شما بازی رو تا آخر ندیدینقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
شما ضربه ایستگاهی زن نداشتین
داور برای شما هم سه چهار متر دفاع رو عقب تر برد
با تشکر
من کاملا باهات موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط Diego
ايران يکي از تيم هاي صعود کننده به جام جهاني فوتبال در آلمان است و من از حضورم در ايران بسيار خوشحالم.
فرانس بکن باوئر مسئول برگزاري مسابقات جام جهاني فوتبال 2006 آلمان به محض ورود به ايران ضمن بيان مطلب فوق در پاسخ به سوالات خبرنگاران درخصوص فوتبال ايران و لژيونرهاي ايراني شاغل در آلمان گفت:
به اين کشور زيباي شما سفر کرده ام تا به خاطر صعود به اين مسابقات به شما تبريک بگويم . همچنين دليل ديگرم براي حضور در ايران اين است که در مورد نحوه برگزاري مسابقات جام جهاني و ورزشگاه هايي که مسابقات در آن ها برگزار مي شود اطلاعاتي را به شما بدهم.
فوتبال ايران داراي بازيکنان بزرگي است و پتانسيل پيشرفت به سطح اول فوتبال دنيا را دارد اما به شرطي که از اين پتانسيل ها و بازيکنان بزرگ به خوبي استفاده شود.
من به شما نويد مي دهم که تيم ملي ايران مي تواند در مسابقات جام جهاني از گروه خود صعود کند در صورتي که تمام تيم اين موضوع را بخواهند و اراده کنند.
بکن باوئر درخصوص علي کريمي اظهار داشت: من شخصا کار کريمي را از نزديک نگاه مي کنم و اعتقاد فراواني به اين بازيکن دارم و در مورد او مي توانم بگويم که وي يک بازيکن فوق العاده خوب و بزرگ است و در سطح اول فوتبال اروپا درخشش خاصي خواهد داشت.
ما سال گذشته هم در بايرن مونيخ يک بازيکن ايراني ديگر نيز به نام وحيد هاشميان داشتيم که متاسفانه زياد موفق نبود.
وي در خصوص دلايل عدم موفقيت هاشميان در بايرن تاکيد کرد : هاشميان و کريمي دو تفاوت بزرگ با يکديگر دارند و آن در مورد خصوصيات اخلاقيشان است، هاشميان يک بازيکن خجالتي و با حجب و حيايي است و اين موضوع به درد فوتبال اروپا نمي خورد .
مخصوصا اين که آن بازيکن يک مهاجم باشد و وظيفه گلزني را برعهده داشته باشد اما کريمي به هيچ بازيکن با حجب و حيا و خجالتي نيست و بازي فيزيکي اش باعث موفقيتش خواهد شد.
بايد عنوان کنم که شخصا از هاشميان خوشم مي آيد و او يک مهاجم باهوش است و تکنيک خوبي نيز در گلزني دارد اما نکته مهمي که به آن اشاره کردم را نداشت.
لازم بذکر است بکن باوئر بامداد امروز وارد تهران شد و تا ساعتي ديگر از فدراسيون فوتبال بازديد خواهد کرد .
ضمن اينکه او عصر امروز در کنفرانس مطبوعاتي پاسخگوي سئوالات خبرنگاران خواهد بود
تيم استقلال اهواز در هفته پنجم ليگ برتر در ورزشگاه تختي آبادان با نتيجه دو بر صفر مغلوب استقلال تهران شد .
کرامت برهمن در گفت و گو با فرند در خصوص اين بازي اظهار داشت: در ديدار مقابل استقلال بعضي از بازيکنان خود را به علت مصدوميت در اختيار نداشتيم . علي بداوي، ابوالهيل و جلالي ثابت بازيکناني بودند که نتوانستيم از آنها در اين مسابقه استفاده کنيم.
همچنين افشين کمائي و غلام عيدي زاده نيز در زمان بازي مصدوم شدند و به ناچار مجبور شديم دست به دو تعويض اجباري بزنيم .
وي در ادامه افزود: همين مسائل باعث شد که تا حدود زيادي برنامه هاي تاکتيکي تيم به هم بريزد.
ضمن اينکه بعضي از مسائل ديگر نيز به ضرر تيم ما تمام شد. کمک داور اول ديدار روبروي نيمکت استقلال قرار داشت و بر اثر برخي اعتراضات مربيان حريف روي يک گل اشتباه کرد.
اعتقاد داريم گل اول استقلال مشکوک به آفسايد بود و تيم ما از اين مساله شديدا متضرر شد.
برهمن خاطرنشان کرد: متاسفانه شرايطي را بوجود آوردند تا نتوانيم از شرايط ميزباني استفاده کنيم .
انها بدون دليل بازي ما را از ساعت 16 به ساعت 17 موکول مي کنند يا مثلا اينکه در زمين تختي آبادان به دليل کم لطفي بعضي از آقايان به ما اجازه تمرين نمي دهند، در حالي که تيمهايي نظير برق شيراز، استقلال تهران و.... براحتي در زمين شماره يک تختي و زير نورافکن تمرين مي کنند.
سرپرست استقلال اهواز در پايان تصريح کرد: در حالي که تيم ما در خوزستان از در اختيار داشتن زمين تمرين محروم است با وجود اين مسائل برخي از آقايان ادعاي خوزستاني بودن دارند.
عده اي سعي مي کنند تيم ما را وارد حاشيه سازند و با عنوان کردن مسائلي نظير بي پولي و عدم پرداخت حق و حقوق بازيکنان ما را از مسير اصلي شان منحرف سازند، در حالي که چنين مسائلي به هيچ وجه صحت ندارد و مسوولان باشگاه به تمام تعهدات خود عمل کرده اند
احتمال برگزاري مسابقات فولاد در ليگ قهرمانان آسيا در تهران يا اصفهان وجود دارد .
قائم مقام باشگاه فولاد در گفت و گو با فرنددر خصوص وضعيت اين تيم گفت: نتيجه بدست آمده مقابل سايپا راضي کننده نيست، اما در اين بين بازي قابل قبول بازيکنانمان ما را به آينده اميدوار ساخت تا در بازي آينده با ارائه يک پيروزي دلچسب و شيرين راه خود را براي يکه تازي در ليگ و جام قهرمانان آسيا هموار سازند.
وي در ادامه اظهار داشت: شکست مختص به يک يا دو نفر نيست، نبايد تقصيرات را تماماً معطوف به فرانچيچ کرد، به هر حال سرمربي نيز زير مجموعه اي از افراد يک باشگاه است و تعداد بسياري در اين بين مقصر هستند.
اين مقام مسئول در باشگاه فولاد ادامه داد :متاسفانه عده اي از افراد در ابتداي فصل با هدف تخريب باشگاه سعي داشتند با مقصر جلوه دادن کادر فني و مديريت تيم ،بسياري از مسائل را زير سوال ببرند، اما ما هنوز هم به توانايي فرانچيچ اعتقاد داريم.
قائم مقام فولاد در پايان در خصوص ليگ قهرمانان آسيا خاطر نشان کرد: مسابقات سنگيني را در آسيا پيش رو داريم که در اين مرحله بايد از تمام توان و پتانسيلهاي استان استفاده کنيم.
اگر به هر دليل ورزشگاه تختي اهواز براي ليگ قهرمانان آسيا مهيا نشود احتمال برگزاري اين مسابقات در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي يا ورزشگاه اصفهان وجود دارد.
محمود ياوري مدير فني تيم ملي اميد کشورمان اسامي 41 بازيکن را براي شرکت در اردوي انتخابي اين تيم اعلام کرد.
اسامي بازيکنان دعوت شده به اين اردو به شرح زير است:
خسرو حيدري و ميلاد ميداودي (پاس) محمد غلامي نژاد، محسن ارزاني و مسعود شجاعي (سايپا) مهرداد اولادي (پرسپوليس) ميثم بائو (استقلال) ايمان حيدري و محمد صلصالي (ذوب آهن) داود دانش دوست، عبدالله شاه حسيني، رضا ناصحي و محمدرضا خلعتبري (ابومسلم) جلال اکبري، حامد رسولي و محمد نوري (سپاهان) ميلاد ميرترابي، محمد غلامحسين، حنيف عمران زاده (ملوان) نادر احمدي، پژمان منتظري، عادل کلاه کج و ميلاد نوري (فولاد) سوشا مکاني، هاشم بيگ زاده، اميد روانخواه و غلامرضا رضايي (فجر سپاسي) محسن ميرابي، سعيد دقيقي و مهدي اسلامي (صباباتري) احسان راستي و فرهاد محمدي (برق شيراز) حجت الله زادمحمود و حسين مائيني (استقلال اهواز) عليرضا نظيف کار (پگاه گيلان) محسن رمزپوش (مرصاد شيراز) بهشاد ياورزاده (شهيد قندي) محسن يوسفي (شموشک) مهدي محمدپور (تراکتورسازي) فرشاد مولايي (اميد برق) و عليرضا حقيقي (تيم ملي جوانان ـ پرسپوليس).
لازم به ذکر است مازيار زارع، محمد آفند، مصطفي اکرامي، محمدعلي اميري و امير اميني فر پس از بهبودي کامل جهت شرکت در اين اردو فراخوانده مي شوند.
در چهار دوره گذشته مسابقات ليگ برتر تاکنون برق شيراز در مقابل رقيب خود فجرسپاسي به پيروزي دست نيافته است.
غلامحسين پيرواني سرمربي فجر سپاسي شيراز در گفت و گو با فرند در آستانه ديدار با تيم رقيب اظهار داشت: بازيکنان فجر از شرايط بسيار خوبي برخوردار هستند زيرا در بازي قبلي مقابل ذوب آهن صدرنشين مسابقات بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشته اند.
وي ادامه داد: مطمئنا اگر بازيکنان ما در بازي مقابل برق نيز مانند ديدار با ذوب آهن حاضر شوند، صددرصد پيروز ميدان خواهيم بود، ديداري که به هيچ وجه ساده نخواهد بود.
سرمربي فجرسپاسي در خصوص تيم رقيب افزود: شناخت کافي از تيم برق دارم و به خصوصيات و بازي تک تک بازيکنان حريف آشنا هستم و هيچ چيز حريف براي من غريبه نيست.
برق هر سال مربي عوض مي کند و تا حدودي تغييرات در ترکيب خود دارد ، امسال نيز 5 مهره خوب را به خدمت گرفته و سيستم بازي اش با آمدن مربي جديد تا حدودي تغيير يافته است .
وي همچنين تصريح کرد: در طرف مقابل چندين سال است که سرمربي فجر هستم. در واقع تداوم حضور من و کادر مديريتي از بزرگترين عوامل موفقيت نسبي باشگاه بوده است.
سرمربي فجر سپاسي در خصوص جو ورزشگاه و بروز جنجال احتمالي خاطرنشان کرد: فکر نمي کنم مشکل خاصي در اين بازي به وجود آيد، سال گذشته برق شرايط خوبي در جدول نداشت به همين دليل مشکلاتي در ديدار با آنها براي تيم ما بوجود آمد.
سرمربي فجرسپاسي در پايان تصريح کرد: امسال نيز چندين بازيکن اصلي خود را از دست داده ام اما با فرا خواندن يازده بازيکن از تيم اميدها سعي در رفع کمبودها دارم، مسئله اي که در ليگ برتر کاري بسيار سخت به نظر مي رسد.
سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا پس از اعلام شدن اسامي تيم ملي ايران گزارش ويژه اي تهيه و در آن به عدم حضور نام علي دايي در ليست برانکو اشاره کرد.
در اين گزارش مي خوانيم؛
برانکو ايوانکوويچ سرمربي تيم ملي ايران اسامي 22 بازيکن را براي ديدار دوستانه بيستم مهرماه برابر کره جنوبي اعلام کرد.
در اين ليست اسامي ستاره هاي اروپايي ايران حضور دارد ولي نام علي دايي کاپيتان مصدوم ايران به چشم نمي خورد.
وحيد هاشميان، فريدون زندي، علي کريمي و محرم نويدکيا بازيکنان ايراني حاضر در رقابت هاي بوندس ليگا و رحمان رضايي عضو تيم مسينا ايتاليا از جمله بازيکنان مطرح ايران هستند که در اين اردو تيم ملي کشورشان را همراهي خواهند کرد.
در اين ميان چند بازيکن به نامهاي مصطفي صالحي نژاد از ذوب آهن، سياوش اکبرپور و مجتبي جباري از استقلال براي اولين بار به تيم ملي دعوت شده اند.
در پايان اين گزارش نيز اسامي کامل 22 بازيکن تيم ملي ايران آمده است.