ذغال اونم چه ذغالی... 8مگ هم بگیری در اثر 2-3 شب دانلود سرعت میاد روی 16کیلو... اگر مصرفتون بالاست من خانواده آرت رو پیشنهاد می دوم قابل تحمل تره...نقل قول:
Printable View
ذغال اونم چه ذغالی... 8مگ هم بگیری در اثر 2-3 شب دانلود سرعت میاد روی 16کیلو... اگر مصرفتون بالاست من خانواده آرت رو پیشنهاد می دوم قابل تحمل تره...نقل قول:
شاتل ( لعنت العام علیه!!! :دی ) بنیان گذار این جریان بود اصلا :n02:.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
چی بگم ....
اصلا دانلود نخواستیم ، حداقل از شر این مبین نت حجم خوره گرون راحت شیم
صبح که اوپراتور های وب تماس گرفت گفت چون مرکز شما پورت محدود هست فقط طرح 1 ساله میتونیم بدیم به شما اونم اگه نجنبی تموم میشه !!! :n04:
دیگه چاره ایی جز شاتل نداشتم:n41:
فعلا برای شروع یه طرح 2 مگ گرفتم ببینم چی میشه
خدا عاقبت ما رو با این زیر ساخت اینترنت که مثل یه زامبی شده و زامبی زاده هاش بخیر کنه :n36:
شما از های وب می تونی در سایت 195 به دلیل فروش اجباری خدمات شکایت کنینقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
همین الان شکایت رو ثبت کردم
بلا نسبت این شرکتها یکی از یکی پدر سوخته ترند! می خواد 200-300هزارتومن از شما پیش پیش بگیره کیفیت سرویسش هم خدا میدونه چی باشه پول هم که به اینها آدم بده مگه دیگه می شه پس گرفت! یه مشت دزد حروم خور....نقل قول:
سلام دوستان یه سوال فنی
میخوام به پی سی یه مودم معمولی نصب کنم و تو اتاق نشیمن که یه مودم وایرلس که هر دو رو یه خط تنظیم کنم و هر کدومو که خواستمو روشن کنم و استفاده کنم ایا امکان داره؟
دوستان یه پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 لطف کنید!:n16:
سلام دوستان من مشهد ساکنم مشترک شاتل قبلا خوب بود ولی الان دیگه قعطی وسرعت کمش خیلی بیش از حد شده میخواستم دوستان راهنمایی کنن الان اینترنت خوب توی مشهد کدوم شرکته؟:n27: ممنون