نقل قول:قیل از بازی منم به این نتیجه رسیده بودم .... تیم بجای بالا رفتن از گروه از پله های هواپیما رفت بالا :n28:نقل قول:
Printable View
نقل قول:قیل از بازی منم به این نتیجه رسیده بودم .... تیم بجای بالا رفتن از گروه از پله های هواپیما رفت بالا :n28:نقل قول:
دقیقا...نقل قول:
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
برانکو رو یادتونه دوستان ؟ 8 سال پیش ؟ :n08:نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
نقطه ضعف بازی ما از اونجایی شروع میشه که بازی رو نمی تونیم خوب کنترل کنیم.... مثلاً وقتی با ارزانتین میتونستیم مساوی کنیم جو گیر شدیم و بچه ها فکر میکردن که مساوی رو گرفتن (دست کم گرفتن حریف) با یه شوت به گوش دروازه مسی گل زد در حالی که همیشه چندتا بازیکن مراقب مسی بودن...
مقابل بوسنی که یک گل زدیم اصلاً به یه دیقه هم نرسیده بچه ها نتونستن بازی رو کنترل کنن...:n29:.
ما چطوری تونستیم با نیجریه مساوی کنیم و در مقابل ارژانتین اون بازی خوب رو انجام بدیم در حالی که بوسنی از هر دوتای اینا باخت ولی ما از بوسنی سه تا خوردیم؟:n13:
کنترل بازی و مدیریت = ضعیف.
موفق باشید.
این بازی که تموم شد و تیم در حد خودش ظاهر شد انصافا . نمیشه شکایت کرد .
چون شکایت مال الان نیست . همه میدونستیم این تیم از چه عناصری ساخته شده و اینجور جاها به مشکل میخوره .
در واقع امیدی هم نیست که اینا یه فکر به حال تیم ملی بکنن . اگه صعود میکردیم شاید اینا به خودشون میومدن که ایران پتانسیل بالایی داره اما حالا همون روال قبل رو ادامه میدن .
فکر کنم باید این ارزو رو به گور ببریم که تیم ملی یه روزی تو صحنه جهانی موفق بشه .
کيروش:بايد از همينفردا کار را دوباره آغاز کنيم
سرمربي تيم ملي ايران ميگويد: راه زيادي مانده تا بازيکنان تيمش به سطح بازيکنان تيمهاي اروپايي برسند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلوس کيروش پس از شکست 3 بر يک ايران برابر بوسني گفت: ما همه تلاشمان را کرديم که موفق شويم اما به نهايت ظرفيت ذهنيمان رسيده بوديم، با اين حال همه بازيکنانمان تلاش کردند و جنگيدند تا موفق شويم.
وي گفت: فکر ميکنم در اين ديدار تجربه اروپايي ما مشخص شد. ما شانس خوبي داشتيم و حيف شد که گل نزديم و با اشتباهاتي که در خط دفاعي داشتيم گل خورديم و حذف شديم.
او در پاسخ به اين سوال که چه چيزي را از اين جام جهاني ياد گرفت اظهار کرد: اين جام جهاني عالي بود. مهمترين چيزي که ياد گرفتيم اين بود که اگر سرمايهگذاري کنيم و با قدرت کار را انجام دهيم شانس ما هم مثل همه تيمها خواهد بود. خيلي چيزها هست که بازيکنان ما بايد ياد بگيرند و انجام دهند تا به سطح بازيکنان منچستر، رم، بنفيکا و رئال مادريد برسند. راه زيادي پيش روي ماست و نبايد زمان را از دست بدهيم. بايد از همين فردا کار را آغاز کنيم.
پ.ن : خیلی اظهار نظر خوبی کرده . حیف که قدر اون جمله اخرش رو نمیدونیم
کسی کاری نداره ما خوب بازی کردیم یا بد.
در مجموع ما فقط 1 امتیاز کسب کردیم و 4 از 4 شدیم.
بهتر بود از رحمان احمدی یا داوری در دروازه استفاده میشد.
خوب بود در یک کلام میشه گفت ایران همینه
مردم ایران هم همینن
من به عنوان یک ایرانی از عملکرد تیم راضیم
ایران = بزرگ نمایی
ایران = جو گیر بودن
و همیشه فکر میکنیم کل دنیا دارن ما رو تحسین میکنن و در مورد کشور ما حرف میزنن
ولی اون حتی ما رو....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
در نگاه اول اونچه که بیشتر به شکست ما منتهی شد ، این بود که سازماندهی دفاعی ای که در دوبازی قبلی داشتیم رو در این بازی نتونستیم پیاده کنیم ، دلیلش هم این بود که از ابتدا به قصد حمله و برد وارد زمین شدیم و از کار دفاعی غافل شدیم .
من فکر میکنم اگر بازی ای نظیر اونچه که در برابر نیجریه انجام دادیم رو اینجا هم انجام میدادیم ، شاید نتیجه ی بهتری کسب میکردیم اما میل به حمله ی بیشتری که در این بازی داشتیم باعث فاصله افتادن بین خطوط ما و در نهایت ایجاد فضاهای بیشتر برای بوسنی خصوصا در ضد حملات شد /
اما خب واقعا بد اقبال هم بودیم در این جام ، اگر اون چیپ شجاعی وارد دروازه میشد و نیمه ی اول رو میتونستیم با تساوی به رختکن بریم ، امیدواری بیشتری داشتیم برای ادامه ی کار
به نظر من زمان اون رسیده که تیم ملیمون رو بتونیم یک سبک مشخص براش تعریف کنیم ، همین سبکی که کی روش پیاده کرد در چند بازی انتهایی مقدماتی جام جهانی که تونستیم در اون شرایطی که امیدها برای صعود رنگ باخته بود و در نهایت ناباوری تونستیم مستقیما صعود کنیم به جام جهانی و در ادامه ی اون نمایش ها ، نیجریه و سپس اون نمایش بینظیر در تاریخ فوتبال ایران در بعد دفاعی ( به نظرم ) همه و همه بیانگر این نکته هست که ما میتونیم یک تیم با سازماندهی خوب دفاعی باشیم ؛ همون چیزی که قطبی هم بسیار روی اون تاکید داشت و آغاز انسجام دفاعی رو میتونیم از تیم قطبی تا به امروز جستجو کنیم .
اونچه که مشخصه ما از لحاظ هافبک بازیساز ، در فقر مطلق به سر میبریم در حال حاضر ، بنابراین تکیه به توانمندی های دفاعیمون که با به همراه داشتن طرح و برنامه ی دقیق برای زمان ضد حملات تکمیل میشه میتونیم یک تیم ملی بسیار خوب و با ثبات و منسجم رو در سالهای آتی داشته باشیم .
به هرحال دست همشون درد نکنه. دیگه بضاعت بازیکن های ما همینه دیگه. وقتی یه هافبک تمام عیار و توپ پخش کن تو تیم نداریم چجوری میشه بازی رو در اختیار گرفت. بازی ما شده گرفتن توپ و انداختن به کناره ها تا شاید فرجی بشه که اکثرا هم توپ رو لو میدادیم. کیروش با علم به ضعف ایران سعی کرده بود در تمام بازی ها یه تیم دفاعی رو بسازه که یا گل نخوره یا حداقل کم بخوره . یه بازی هم که تیاز به برد داشتیم خودش هم میدونست که در بین بازیکنان ایران بازی ساز و کسی که بتونه توپ رو نگه داره و درست و دقیق پخش کنه نداره.
یادمون نره که هممون از اول هم میدونستیم که این بوسنی از نیجریه برامون سخت تر و قدر تر بود چون درست در زمینه هائی برتری داشتند که نقطه ضعف ما بود. شوت از راه دور و سرعت بالا . دیگه دوندگی بالاشون و قد و قواره خیلی بلندشون بماند. علاوه بر اون ما باید بازی رو میبردیم و همونطور که قبلا گفتم هدف کیروش این بود که تیم نیمه اول گل نخوره که خورد و دیگه مابقیش رو خودتون میدونید.
همشون خسته نباشند و در حد توان و استعدادشون فراتر از انتظار زحمت کشیدند. به امید ظهور استعداد های ناب و جوان در آینده که الان کمبودشو حس میکنیم و ربطی به کیروش نداره
امشب مسی سعی کرد دست ایران رو بگیره و بکشه بالا که نشد و کم کاری از خودمون بود.
مثل روز روشن بود که بچه ها روحیه بازی با آرژانتین رو نداشتن.
در جریان بازی با بوسنی کاملا مشخص بود که تیم ما برای یک دفاعِ خوب رفته برزیل و برنامه ای برای حمله نداره اصلا.
کیروش هم نمیمونه. الکی یه جوی درست کردن و میگن ما میخواهیم مذاکره کنیم.