این هم اولین باخت لالیگا!
Printable View
این هم اولین باخت لالیگا!
مونتویا مزخرف ترین بازیکنی که میتونه بارسلونا در تاریخش داشته باشه یعنی من مربی تیم دسته دهمی ایران هم بودم این و میذاشتم رو سکو
دنی آلوز هم انگار قصد برگشتن نداره با اون آلبا انگار خوش گذشته دوران مصدومیت به قول یکی از بچه ها پای آلبا هم تا حالا قطع شده بود باید پای جدید در می اورد
نیمار و اینیستا هم افتضاح ... اینیستا که با شاهکارش گل تقدیم کرد
داور هم که شاهکار تر از بارسا بازیکنشون که باید اخراج میکرد فقط یه کارت زرد داد و کلا هیچ خطایی واسه بارسا نمیگرفت
خط دفاعی هم که دیگه مورد لطف قرار ندیم بهتره
هفته بعد هم با ویارئال هست که اونم تو مایه های همین بیلبائو هست و با این وضع اونم باختیم و کلا هفته دیگه اتلتلیکو مادرید میاد صدر
با این وضع که نصف تیم هی یه بازی در میون مصدوم میشن و این وضع دفاع و ... لیگ قهرمانان که سهله جام ولایت هم نمیگیریم
خب پست قبلی که پاک شد/
تاتا بارسا رو نابود کرد! هيچ توجيحي نميشه كرد اين دوباخت رو! آره قبول مسي و البا و الوز نيستن! ولي بيلبائو همون مونتويا رو هم نداره! تيم هيچ تاكتيكي برا حمله نداره! انگار تاتا گفته اينقدر بهم پاس بدين تا جونتون دراد!تيكي تاكا رو نابود كرده! درصد مالكيت كم شده! وقتي گل ميخوريم و عقبيم تيم از هم ميپاشه و تاكتيكي نداره! همه ي اينا يني مربي كارش رو انجام نميده! یعنی *** تو سرش كه تازه دقيقه ٨١ داره تعويض ميكنه!فقط هم از اول تا اخر داره فكر ميكنه! من نميدونم به چي !!
كلا تيم تو دوتا بازي اخير داغون بود!!!
البته ناگفته نماند داور هم گند زد!ولي بازم واسه گند زدن تاتا توجيحي نيست!
محتوای مخفی: هی...
دوباره شروع شد ، فاتحه بارسا رو بخونيم بره:n02:
تيم هنوز تو دفاع ضعيفه ولي تا الان کمترين گل رو خورديم و بهترين خط حمله توي ليگ ، بهترين شروع فصل رو داشتيم اگه بدشانسي مون توي از دست دادن بازيکن ادامه پيدانکنه با اومدن مسي کار راحته ،بازي با سلتيک و ويارئال هم که توي خونس و روحيه به تيم بر ميگرده:n12:
نقاط ضعف تیم داره خودش رو نشون میده:
* فیزیک ضعیف بازیکن ها در زمین و اکثر نبردهای فیزیکی رو باختن / درسته که با تکنیک و تاکتیک میشه تا حد زیادی از فیزیکی شدن بازی جلوگیری کرد ولی شکی نیست مقابل بعضی حریف ها بازی قطعا فیزیکی میشه. ما باید در هافبک و حمله بازیکن هایی داشته باشیم که حضور فیزیکی قوی داشته باشن، که حتی یکیشون رو هم نداریم که هیچ، هر دو فول بک ما هم بازیکن های فیزیکی نبودن. مقابل چنین حریف هایی حتما تیم باید با دو تا هافبک دفاعی بازی کنه.
* نبودن یک مهاجم شماره 9 که من نمی دونم چه زمانی کادر فنی میخواد این رو قبول کنه که بعضی مواقع قطعا نیازه تیم با یک مهاجم شماره 9 بازی کنه. درسته که وقتی مسی هست این ضعف پوشش داده میشه (باز هم نه اینکه ضعف وجود نداره، ولی مسی اونقدر فوق العاده است که با وجود این ضعف باز هم تیم نهایتا گل می زنه)، ولی واضحه تیم لازمه یک مهاجم نوک با قد بالای 185 و فیزیک قوی در اختیار داشته باشه برای چنین بازی هایی. دیشب سسک مهاجم بود که واضح بود چقدر نامناسب هست برای این نقش.
* ژاوی، سسک و اینیستا هر سه افت کردن و هیچ بازیکن جایگزینی هم نداریم. تیم به تیاگو الان نیاز داشت که خیلی راحت از دستش دادیم. دروازبان هم درسته که روی گل مقصر نبود ولی پینتو اصلا به اندازه والدز قابل اعتماد نیست به خصوص در بازی با پا و با این سن و سال قطعا از این بهتر هم نمیشه.
--
این بازی ها داره نشون میده ژانویه تیم قطعا نیاز به تقویت جدی داره اگه می خوایم به قهرمانی در لیگ قهرمانان فکر کنیم. یک مهاجم نوک، یک هافبک تهاجمی و یک مدافع وسط حداقل چیزی هستن که تیم نیاز داره، هر سه این بازیکن ها هم لازمه بازیکن هایی با فیزیک قوی و قد بلند باشن.
مدیریت بارسا چشمش رو به حقایق بسته و خودش رو به نفهمی زده یا شاید واقعا" نمیفهمه.همون بهتر که این تیم شکست بخوره چون اگه ببره میگن همه چیز درسته و هیچ فکری به حال تیم نمیکنن.واقعا" تو تابستون میتونستن حداقل یه دفاع بخرن و یه دروازه بان.فکر کنم تا زمانی که مسی بیاد بارسا از رده نخست به رده سوم چهارم نزول کرده باشه.لاماسیا هم که سالهاست بجز یه مشت کوتوله ضعیف الجثه چیز دیگه ای تربیت نکرده که بدرد تیم بخوره.دریغ از یک بازیکن فیزیکی و بلند قد.
اره لاماسیا واقعا دریغ از یک بازیکن خوب وبلند قد هست همشون کوچولو
آقا من نظرم کمی برگشت و میخوام بهتون امیدواری و دلداری بدم!:n02:
بابا انقدر سخت نگیرید:n02: اتفاق خاصی نیوفتاده.بعد از 14 هفته باختیم.اونم تو زمین تیم حریف.اونم یه تیمی که همیشه یقه میگرفته.برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به بیلبائو با یونایتد فنها تماس حاصل فرمایید:n02:
الانم صدر جدولیم.بهترین خط دفاع لیگ رو داریم.حالا وقتی مصدوما برگشتن بارسای واقعی رو یه عده میبینن.به قولی،عاقبت گذر پوست به دباغ خونه میوفته:n09:
مسی که گفتن 8 هفته مصدومه.الان 2 هفته گذشته تازه.آلوز هم گفتن 3 هفته مصدوم:n27:
=====
محتوای مخفی: یادش بخیر
من دو باخت اخیر رو ندیدم
ولی با ال کلاسیکو و سوپر کاپ خیالم راحته تاتا ضعف فنی نداره
مصدومیت مسی از یک چهارم نهایی پارسال خوب باری که میکشه رو نشون داد
رئال بدون رونالدو 4 تا 4 تا میزنه و بیل هت تریک میکنه
بایرن بازیها شو بدون ریبری میبره حتی دورتموند رو سه هیچ
فقط ار روی تعصب میشه تفاوت رو انکار کرد
تو شکست چقدر جممون جمه
بعضی وقتا دلم برای این جمع تنگ میشه
:n16:
در مورد اینکه تاتا ضعف فنی داره یا نه نظری نمیدم. اما باخت دیشب تماما تقصیر کادر فنی تیم بود. تیم شروع نسبتا خوبی تو نیمه اول داشت. چندین حرکت ترکیبی مناسب، بعلاوه پاسهای بلند به موقع که اگر بی دقتی مهاجم ها نبود بارسا با دوگل برتری میتونست به رختکن بره. اما نیمه دوم همه چیز عوض شد. همه بازیکن ها گیج میزدن. اینقدر پرس از جلوی بیلبائو اذیتشون میکرد که فقط احساسی میزدن زیر توپ شاید فرجی شد. مدام مجبور به حرکات ریسکی بودن که خب تو یکی از همین حرکات اینیستا توپ رو لو داد و گل خوردن. بعد از گل هم که فاجعه تکمیل شد. هم منِ تماشاچی و هم فکر میکنم خود بازیکن های بارسا فقط منتظر بودیم اتلتیک گل دوم رو بزنه و دست از سرمون برداره. بذاره یکم نفس بکشیم. که این اتفاق نیفتاد و تا پایان بازی وضع همونجوری بود.نقل قول:
معضل پپ زمانی که بارسا بود مقابله با دفاع اتوبوسی بود. اما الان معضل تاتا اینه که چطور پرس از جلوی تیم های ته جدول لالیگا رو جمع کنه تا گل نخورن. البته مقداریش هم برمیگرده به کمتر تحرک داشتن هافبک هایی که پیر شدن و افت کردن
متاسفانه به نظر میاد تیم هنوز تو همون چند هفته پایانی فصل قبل گیر کرده. وقتی شرایط مناسب نباشه و تیم حریف هم بدونه داره چیکار میکنه، بارسا خیلی واضح و آشکار بازی رو میبازه. یعنی نوع بازی بارسا تو همچین شرایطی کوچکترین امیدی برای طرفدار باقی نمیذاره که شاید بتونه نتیجه رو عوض کنه. دیشب از دقیقه 55 به بعد بارسا برام باخته بود.
من قبول دارم گاهی کمبود بازیکن تاثیرگذار تو همچین شرایطی تو تیم حس میشه. مثلا تو نیمه نهایی CL وقتی مسی نبود، با دیدن پدرو، الکسیس و ویا به عنوان مهاجم اصلا حال خوبی بهم دست نمیداد. اما این رو هم نمیتونم هضم کنم که چرا تو همچین شرایطی بارسا اینقدر سقوط میکنه. واقعا تیم های مدعی دیگه به این شدت وانمیدن. مثلا چلسی رو درنظر بگیرید. کیفیت وینگرهاش اگر کمتر از بارسا نباشه، بیشتر نیست. اما همین تیم میتونه بایرن رو خیلی اذیت کنه
باز هم میگم نمیدونم واقعا چشون میشه که بازی ای مثل نیمه دوم دیشب ارایه میدن. باور کنید بازی بارسا رو مخصوصا بعد از دریافت گل، اصلا دوست ندارید ببینید. من یکی حتی دوست ندارم به یاد بیارمش. الان هم فقط امیدوارم بازی بعدی سریعتر بیاد تا فراموشش کنم. اما این رو میدونم که وقتی بازیکن ها همون بازیکن های نیمه اول هستن و تیم حریف هم حداقل در نفرات تغییری نکرده، پس مربی بد کار کرده که وضعیت اینطور میشه.
بارسا اینقدر بازیکن با کیفیت داره که حتی تو بدترین روزش 4-5 موقعیت عالی گلزنی داره. اینجا وظیفه مربیه که شخصیتی به تیم بده تا با خلق هر موقعیت حتی اگر گل هم نشد، انرژی و انگیزه بیشتری برای گل زدن پیدا کنن. به قول انگلیسی ها به تیم Momentum بده. اما بارسا تو اینجور بازیها با از دست دادن موقعیت های ابتدایی همینجور کم کم میریزه تا جایی که تو 15-20 دقیقه آخر هیچی از بارسا دیگه تو زمین نمی بینی
یکم بیش از حد نوشتم اما میخوام یه چیز دیگه هم اضافه کنم. کادر فنی باید دست از استفاده از سیستم چرخشی تو دفاعهای میانی برداره. مخصوصا باید استفاده از ماسکی در دفاع وسط رو تموم کنه. تعداد خطاهای ماسکرانو بیش از حد و بیخوده. ماسکرانو تو هر بازی چندین لحظه درخشان داره و مخصوصا تکل های خوبی میره اما نه توانایی رهبری دفاع رو داره و نه آرامش و حضور ذهن کافی برای شرایط پیچیده بازی.