نقل قول:
هر چی نشون بده از برنامه های مبتذل و بی سر و ته ماهواره خیلی قشنگ تره:40:
Printable View
نقل قول:
هر چی نشون بده از برنامه های مبتذل و بی سر و ته ماهواره خیلی قشنگ تره:40:
نه با کد می تونید باز کنیدنقل قول:
من دارمش
خیلی هم هم دارند
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
خیلی جالبه دوست عزیزنقل قول:
اولا به این نتیجه رسیدیم تموم دنیا به جز ما 70 میلیون ایرانی برنامه هاشون بی سر و ته
دوما فهمیدیم دوستمون از کانالهای ماهواره فقط به بی سر و تهاشونو نگاه می کنند
شما اگه دوست دارین و متعصب نیستین بیایید برای این بحث یه تایپیک را بندازید تا همه نظر بدن .
ولی دستگاه مادیریان یه کاستی بسیار بزرگ داره :41:
ویژگی Time-shifting رو نداره :13:
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
راست می گه دیگه این دوستمون SCORPION8 :27:!نقل قول:
الان خدایی شما سریال لاست و با دلنوازان مقایسه کن. :21:
آره تاپیکشو خودت بزن بیاییمنقل قول:
من هم انتقاد از ماهواره زیاد دارم هم نکات خوبشو میخوام بگم
نقل قول:
تشریف ببرید ایت تایپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417285
به زودي ماهواره صداوسيما در مدار قرار مي گيره و از اون طريق ، تمامي فرستنده هاي ديجيتال تغذيه ميشن و تمامي شبكه ها ديجيتالي پخش ميشن . براي بزرگترين شهرها هم برد يك فرستنده 100 كيلومتري كافي هستش !!!!نقل قول:
اين بحث ديش 30 سانتي متري هم در حال بررسي هستش و بعد از پرتاب ماهواره ، در صورتي كه نتونن به خوبي فرستنده هاي ديجيتال رو تغذيه كنن ، مردم ميتونن با ديش 30 سانتي متري مستقيما از اون ماهواره تصوير بگيرن
سلام دوستان
من یک ستاپ باکس X.Vision مدل ----T 121 خریدم که مشکلم با این دستگاه اینه که یک ساعت پس از روشن بودنش داغ می کنه .
حالا می خواستم ببینم این طبیعیه و این دستگاه اینطوریه و یا دستگاه من مشکل داره ؟؟؟
سلام دوستان من یه تلویزیون sony 46 kdl nx700 گرفتم که نمیدونم تیونر ----t داره یا نه.اگر داره خواهشمندم کمکم کنید چجوری فعالش کنم.
مطمئن باش که ندارهنقل قول:
نقل قول:
ببینم چی شده شما ها که ادعای آزادی بیان میکنید من 2 تا نظر تو این تاپیک گذاشنم تازه نظری که اثبات شده بود و نظر شخصی نبود چرا منو محدود کردید نمیتونم برم تو این بخش خوبه یک جیزی معلوم شد اونم اینه که جوابی برای حرفای من نداشتید