اشکالی نداره چون پچهایی که نصب میکنید فرمتشون vkp هست 'گزینه FLASH BABE ssw image برای پچهای ssw هست.نقل قول:
اشکالی نداره چون پچهایی که نصب میکنید فرمتشون vkp هست 'گزینه FLASH BABE ssw image برای پچهای ssw هست.نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت كارشناسان محترم بخش موبايل
من الان دو روزي هست كه مطلب اضافه كردن پچ و تعويض منو و ... در كا 750 را ديدم به هر دري زدم از بس حجم اطلاعات بالا بود و متفاوت و در عين حال داراي فاكتورها و شرايط فراوان كه من سرگيجه گرفتم .
اول از همه خدمتتان عرض كنم مشخصات گوشي خودم را
sony ericsson k750i
رجيستر دستي و غيرقانونيکد:R1CA021
prgCXC 125952_EU_1_CLR1CA021
EROM:R3A005
prgCXC 1250091_EROM_DB2010_CLARA_FLAFLA
ITP SW VERSION
CXC 125 932_49 R1C
Customizition
DDA 102338/37 R6A
cxc 125953 R1CA021
EMEA_6
Content version
PA19
من از دوستان تقاضامندم پاسخ من را لطف بفرمايند .
چطور مي توانم روي گوشي منوهام رو عوض كنم يا پچ بريزم بدون اينكه سريال گوشي تغيير كنه (با توجه به دستي بودن)
اگر آدرس تاپيكها رو هم لطف كنيد و يك راهنمائي هم به همراهش ممنون مي شوم (مثلاًنمي دونم گوشيم RED هست يا BRAWN ) و ......
k750 با cid36 و brown را رفتم با فار به (red)رد تبدیل کنم .تمام مراحل را انجام دادم ولی دیگه گوشی روشن نمیشه؟فلش هم قبول نمی کنه.چیکارش باید بکنم؟مرسی
با اين نرم افزار اطلاعات گوشيتو بگو تا بگمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض تشكر و سپاس
کد:Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI:**************************
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102338/37
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):Divx
Phone Model (2):K750i
K750 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
و سوالات متعدد
من نمي خواهم تبديل به دابليو 800 بكنم فقط مي خواهم پچ ها رو روش بريزم . براي تعويض آيكونهاي منو بايد چكار بكنم ؟ براي تعويض پلير موزيك بايد چكار بكنم ؟
از لطف بيكران شما سپاسگزارم .
آقا توحید یک مشکل دیگه (...)
همه کارها رو کردم و آخر سر فایل ریست رو هم با فار ریختم ولی گوشیم هنوز روشن نمی شه (دیگه داخل فولدر های فلش و .. هم نمی ره...) چیکار کنم؟
سلام
من چند تا منوی خوشکل واسه K750i می خوام از کجا باید به طور رایگان دانلود کنم ؟
سلام برو اينجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيام هاي خصوصي رو هم چك كن:10: :40: :11:
سلام
من وقتي ميخوام با far manager وارد گوشيم بشم مشكل دارم.وقتي كابل رو به گوشيم وصل ميكنم گوشي خود به خود روشن ميشه و بعد از 60 ثانيه كه اون خط load كامل ميشه هيچ اتفاقي نمي افته و فقط اين error روميده.
unable to open device:EPIUSB
Check for EPIUSB.SYS driver installed
خواهشن يكيتون مارا راهنمايي كنه چون خيلي ضروريه.
اخه اول بايد اين فايل را با sx رو گوشيت فلش كني k750w800_r2e_dcu.49r.sswنقل قول:
يا هم كه گوشيت 49 هستش و تو پلاگين هاي 36 را به كار ميگيري