نه ، دیسک اول روی فلش نصب کردم با دیسک دوم بازی اجرا میکنمنقل قول:
Printable View
نه ، دیسک اول روی فلش نصب کردم با دیسک دوم بازی اجرا میکنمنقل قول:
بازیت ایراد داره...بنداز سطل آشغال!نقل قول:
یه سری ویدئو سایت گیم اسپات گذاشته بود که طرف تو بازی فقط کرم میریزه:n02: (شرمنده اصطلاح بهتری پیدا نکردم تا مطلب رو برسونه:n26:)
اتوبوس پر مسافر به بدنش بمب میچسبونه تو حرکت میترکونش!
با ماشین میره از یه جای بلند میپره پایین!
این تیکه ش جالب بود ، با ماشین میره جلو قطاره ، قطاره میکوبونش به دیواره تونل و تو همین گیر و بیر ماشینه میره روی یکی از واگن های باربریش:n02:
بهترین صحنش هم اینه :
یه اتوبان پر رفت و آمد رو بند میاره و کلی ماشین جمع میشن یه نارنجک میندازه همشون دونه دونه منفجر میشن:n08:
محتوای مخفی: ...
از این دست پستا بیشتر بذارید :n02:نقل قول:
سلام دوستان ، من حدود 21% بازی کردم ، ولی دیگه مرحله اصلی آزاد نمیشه ، همش منتظر تلفن هستم ... نقشه دزدی از جواهرفروشی رو هم کشیدیم اما دیگه مرحله اصلی باز نمیشه ، هرچه قدر هم قرار می ذارم با دوستان و میریم اینور اونور ( بار و سینما و ... ) باز هم داستان اصلی بازی آزاد نمیشه ، مثلا کسی زنگ نمیزنه که کاری انجام بدیم و غیره .... کاراکتر سوم بازی هم هنوز باز نشده !!! خواهش می کنم راهنمایی کنید
نیازمند راهنمایینقل قول:
مرسی
سلام.بازي رو %37 رفتم(هم ماموريت هاي اصلي و هم جانبي هارو ميرم) بعدش الان تو نقشه هيچ ماموريتي نيست ك برم!
دو حالت داره:نقل قول:
اول اینکه همه ی مقدمات رو واسه دزدی انجام ندادی!
دوم اینکه هنوز چنتا چپتر از فرانکلین مونده و باید انجامشون بدی.(سوییچ کن به فرانکی و نقشه رو نگاه کن چیزی جا نذاشته باشی)
نقل قول:15تا نسخه از این سری عرضه شده،تاریخچه اینارو بخوای بگی تا پایان کار دندونات مثه موهات سیاه میشه!نقل قول:
اگه نسخه ی بخصوصی مدنظرتون هست اعلام کنید توضیحات مذکور ارایه میشه.
آخرین ماموریت اصلی ای که انجام دادی چی بود؟(از لحاظ داستانی)نقل قول:
میشه اسم 15تا رو به ترتیب با تاریخ عرضشون بگیننقل قول:
ممنون
دیگه 100 درصد شدم ... :|
میشه الان استراحت کرد.