چه بحث جالبی داره انجام میشه!
اینجوری که دارید پیش میرید مشکل ازدواج و همه چیز رو حل می کنید.
دستتون درد نکنه یه فکری هم به حال دلار و سکه هم بکنید!
چه بحث جالبی داره انجام میشه!
اینجوری که دارید پیش میرید مشکل ازدواج و همه چیز رو حل می کنید.
دستتون درد نکنه یه فکری هم به حال دلار و سکه هم بکنید!
اصلش رو که الان نمیدن، میدن؟نقل قول:
با همونم میشه.فقط باید کپی برابر اصل بگیری ازش
من رتبه کشوریم 3423 هست . اما امیدوار باش بابا ! چرا انقد ناامیدی ؟ هم علم و صنعت قبولی هم خواجه هم شهید بهشتی ! من الان یادگار ماندگار که کمتر از نصف قبولی ها رو داره رو رفتم دیدم رتبه 1370 منطقه 2 هم قبول شده بود ( سخت افزار علم و صنعت ) امسالم که علم و صنعت محدودیت جنسیتی رو برداشته پس شانس پسرا میره بالاتر . ایشالا جفتمون همکلاسی میشیم تو دانشگاه علم و صنعت ;)نقل قول:
lol
می بینم که نتایجو هنوز نزدن:31:
وقتی دیروز می گن تا پنجشنبه یعنی قطعا تافردا که امروزه نمیاد وگرنه می گفتن تا فردا !
اما امشب یعنی نصفه شب خیلی احتمالش هست که بیاد
تا اونجا که من می دونم رشته های مهم و اساسی رو دانشگاه 50-50 ظرفیت میده برای دختر و پسرنقل قول:
اون رشته های نه چندان مهم هستن که معمولا توش ظرفیت 50-50 رعایت نمیشه و امار کل رو می کنه 60-40
ایشالله همکلاس میشیم :) ... من امسال کلا از اول تا اخرش بد شانسی اوردم ( 6 سوال ریاضی رو جا به جا زدم و ... ) :دی ... دیگه سعی میکنم به بدترین شکل ممکن به قضایا نگاه کنم :( ... راستی کسی از بچه ها هست علوم مهندسی دانشگاه تهران رو زده باشه ؟نقل قول:
من رتبه کشوریم 3423 هست . اما امیدوار باش بابا ! چرا انقد ناامیدی ؟ هم علم و صنعت قبولی هم خواجه هم شهید بهشتی ! من الان یادگار ماندگار که کمتر از نصف قبولی ها رو داره رو رفتم دیدم رتبه 1370 منطقه 2 هم قبول شده بود ( سخت افزار علم و صنعت ) امسالم که علم و صنعت محدودیت جنسیتی رو برداشته پس شانس پسرا میره بالاتر . ایشالا جفتمون همکلاسی میشیم تو دانشگاه علم و صنعت ;)
'گفتم که پشت کنکوریم سال اولی ها با همون موقت باید برننقل قول:
یکی از دوستام میگفت یک سال بعد از پیش اصلشو میدن درسته؟
سوالم اینه که گواهی موقت من باطل شده یا نه؟
دوستان فردا صبح ساعت ۸ نتایج میاد
اخبار شبکه ۱ گفت (سرکاریم نیست باور کنید)
اینو که همه ی خبر گزاری ها گفتن :دی .نقل قول:
خب پس همه از 12 به بعد امشب ON باشن :دی
آره 1سال دیگه میدننقل قول:
نه بابا باطل چیه.من خودم وقتی از موعدی که روش نوشته گذشته بود برای ثبت نام دانشگاه استفاده کردم