به به 28 كاربر !!!
ساعت 12 هم رد شد ولي نتايج نيومد !!!!:13:
به به 28 كاربر !!!
ساعت 12 هم رد شد ولي نتايج نيومد !!!!:13:
بنده ی خداها دعوا نکردند که اینقدر نصیحت و شعار شنیدن که این مسائل پیش میاد:41:
---------- Post added 05-08-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 04-08-2011 at 11:59 PM ----------
:10:نقل قول:
کارگردانیشو یا بازیگری-کارگردانیشو؟
ای خدااااااااااااااااا... من به یه جا برسم میدونم با اینا چیکار کنم:21:
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
واسه نوازندگی آزمون عملی داره ها بلدی؟:8:
خبر که گفت نیمه شب جمعه... نه شب جمعه :18:
من امروز صبح یه نظریه دادم . گفتم شاید سازمان سنجش میخواد برخلاف همیشه راس ساعت 24 روز جمعه نتیجه رو اعلام کنه:5:
من همیشه شب جمعه رو با جمعه شب اشتباه می کنم
فکر کردم امشبه نگو فردامیاد
در اینده کار دستمون نده!
خداییش منم جای رتبه اول انسانی بودم همین حرفا رو میزدم.... نونم تو روغن بود... بابت هر دیدار یه سکه...:دی (البته انشا.. که اینجوری نیست... و من ال... توفیق)
ولی من موندم این آقا تا دکترا بگیره یه 10 سالی طول میده... اون موقع دیگه واسه اصلاح علوم انسانی یکم دیره ها.... :دی
خداییش پارسالیا بچه های باحال تری بودن... حتی یادمه رتبه اول زبان(فکر کنم اسمش بابک بود...یه بار اومد پی سی یه پیام داد تو تایپیک 90)
هی... یاد خانم شیرزاد ساختمان پزشکان افتادم :31:نقل قول:
معلوم نیست فقط نوشته سینما.چون احتمالا سینما 50 زدم گفتم شانسمو امتحان کنم.اما هدف اصلی موسیقیه.امتحان عملی هم اماده ام.یعنی یذره سلفژم ضعیفه که دارم کار می کنم.نقل قول:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
این یارو با این کارنامه سینما هنر تهرانو اورده.هرجور حساب می کنم همه درصدام بهتر از ایشونه!کد:http://gozine2.ir/files/karname88/hr1-1.htm
به هر حال موفق باشی داداشی^^نقل قول:
برای منم دعا کن :11:
اصلن رو اینا حساب نکن... منم پارسال یه نگاه بهشون انداختم یکی که اصلن 2تا درس رو نزده بود یعنی0 بعد قبول شده بود سینما...خرکی تصحیح میکنن دیگه بعد میگن با دستگاه صحیح شده^^
خدایا به پاکان تو سوگند .... اگر که بگسلی بند من از بند
زخاک من دمد گلهای لاله ..... به هر برگش زند نام تو لبخند
بسوزانم بسوزانم بسوزان
من دیوانه را دیوانه تر کن .... مرا از عالم تن بی خبر کن
من از این پیکر خاکی گذشتم ... وجودم را زنورت پرشرر کن