سیدورف: دیدار مقابل بارسا نشان می دهد در چه سطحی قرار داریم
سایت گل- کلارنس سیدورف، هافبک باتجربه میلان، در انتظار اولین دیدار تیمش در لیگ قهرمانان مقابل بارسلوناست و معتقد است این دیدار به خوبی نشان خواهد داد که روسونری در کجا قرار دارد.
میلانی ها پیش از سفر به اسپانیا، در اولین دیدار از فصل جدید سری آ مقابل لاتزیو قرار خواهند گرفت.
سیدورف در گفتگو با میلان چنل گفت:" بارسلونا بی تردید بهترین تیم فوتبال دنیا در حال حاضر است. دیدار مقابل آنها فرصت خوبی برای ماست تا ببنیم این فصل تا کجا می توانیم پیش برویم.
دیدار آسانی نخواهد بود اما ما به چنین دیدارهایی نیاز داریم تا ببنیم در مقایسه با سایر تیم های اروپایی در کجا قرار داریم."
میلانی ها فصل گذشته در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با شکست 1-0 در مجموع دو دیدار مقابل تاتنهام ازگردونه رقابت ها حذف شدند اما به نظر می رسد این فصل قصد دارند به مراحل بالاتری برسند.
شاگردان آلگری در مرحله گروهی لیگ قهرمانان، علاوه بر بارسا، با تیم های ویکتوریا پلژن و باته بوریسوف نیز هم گروه هستند.
بویان کرکیچ: دلم برای بارسا تنگ شده است
سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جدید رم، اعلام کرد دلش برای باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است.
این مهاجم 21 ساله که یکی از محصولات آکادمی جوانان باشگاه بارسلوناست، علی رغم انجام بیش از 100 بازی برای تیم اول این باشگاه، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند و به همین دلیل تصمیم گرفته راهی رم شود.
او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" من برای همه چیز باشگاه بارسلونا دلم تنگ شده است. برای هم تیمی ها، دوستان و همه آنهایی که در باشگاه بارسلونا کار می کردند. برای خیلی چیزها دلم تنگ شده. من عاشق همه چیز بارسا بودم و همیشه این نوستالوژی را با خودم دارم. فکر نمی کنم این چیز بدی باشد.
هیچ باشگاهی نمی تواند با بارسا رقابت کند. آنها همیشه به دنبال قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان و همه جام های دیگر هستند.
مجموعه بازیکنان بارسا بی نظیر هستند. بازیکنان بومی زیادی در تیم هستند که بارسا برای شان اهمیت زیادی دارد. شرایط کنونی باشگاه به میزان زیادی به آنها بستگی دارد."
بارسا به دنبال خوان مانوئل ایتوربه ی پورتو
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مادریدی آ.اس سران باشگاه بارسلونا عملکرد خوان مانوئل ایتوربه که درحال حاضر بازیکن پورتو است را زیر ذره بین گرفته اند.
این بازیکن 18 ساله تابستان امسال از تیم سررو پورتنو به پورتو پیوست ولی هنوز برای تیم جدیدش دیداری رسمی را برگزار نکرده.
با این وجود از او به عنوان یکی از بهترین جوانان دنیای فوتبال یاد می شود و عملکرد تماشایی اش در ترکیب تیم ملی آرژانتین در رقابتهای جام جهانی زیر 20 ساله ها که درماه آگوست در کلمبیا برگزار شد، نظر مثبت سران بارسا را به خود جلب کرده است.
البته سران باشگاه کاتالان قصد خرید آنی این بازیکن را ندارند و آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه کاتالان ملاقاتش با گوستاوو ماسکاردی، که 40% از حق این بازیکن را دراختیار دارد رد کرده است
ایتوربه تا سال 2016 با قهرمان فصل گذشته لیگ اروپا قرارداد دارد
گزارش روز: تیاگو آلکانتارا رسما اسپانیایی می شود؛ دست برزیلی ها از تیاگو کوتاه ماند
با حضور او در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین، باید تیاگو را بازیکن رسمی تیم ملی اسپانیا بدانیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- تیاگو آلکانتارا امشب در دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل لیختن اشتاین به میدان خواهد رفت تا اولین بازی رسمی اش را برای ماتادورها انجام داده باشد.
در صورتی که اسپانیا دراین بازی به پیروزی برسد صعودش به مرحله نهایی رقابتهای یورو2012 را مسجل خواهد کرد.
تیاگو برای دیدار دوستانه اسپانیا مقابل ایتالیا هم به اردوی تیم دل بوسکه فراخوانده شده بود ولی دیدار با لیختن اشتاین، به منزله اولین بازی رسمی او با پیراهن تیم ملی اسپانیا خواهد بود. این ستاره برزیلی الاصل اندکی قبل از بازی مقابل تیم ملی ایتالیا گفته بود:« مسخره است که اگر الان که به اردوی تیم ملی اسپانیا آمده ام، بخواهم در اردوی بعدی غیبت کنم.»
تیاگو ، پسر مازینیو قطعا در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین دست کم برای دقایقی به میدان خواهد رفت تا برای همیشه قرمزپوش شود و بدین ترتیب تیم ملی اسپانیا مهره ارزشمند جوانی را داشت.
تیاگو که متولد شهر باری در ایتالیاست در تیمهای ملی زیر 16 سال، زیر 17 سال، زیر 19 سال و زیر 21 ساله های اسپانیا بازی کرده و با تیم زیر 21 ساله ها به قهرمانی اروپا رسید. بلافاصله بعد از آن بود که این بازیکن نظر مثبت مربیان برزیلی را به خود جلب کرد و از سوی دیگر بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا هم بعد از تماشای درخشش او در تیم زیر 21 ساله های اسپانیا و در اردوی پیش فصل بارسلونا او را به اردوی تیمش فراخواند.
تیاگو در دیداری دوستانه برای اسپانیا به میدان رفت و اکنون این فرصت را دارد تا با حضور در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین برای همیشه به این جنجال پایان دهد
مویس از وضعیت دارایی های باشگاه را خبر داد.
مدیر بخش اقتصادی و استراتژیک اف سی بارسلونا٬ علاوه بر موضوعات دیگر٬ از وضعیت ساخت نیو پالائو و احتمال بازسازی قسمت هایی از نیوکمپ خبر داد.
جوردی مویس گفته است که استقلال بارسا همیشه بستگی زیادی به دارایی های ثابت خود دارد. در این راستا٬ وی سه جنبه اصلی برای تمام تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری در نظر گرفت: «این تصمیمات باید با پیامدهای مثبت برای اعضا و ورزش همراه باشند و موجب تولید سود مالی شوند.» او در صحبت های خود٬ روی چهار نقطه تمرکز کرد؛ لس کورتس٬ سیوتات اسپورتیوا٬ کن ریگال و ولادکانس.
مویکس لس کورتس را مهم ترین مسئله حاضر دانست: «
نام نیو پالائو را برای این مکان در نظر گرفته ایم؛ اما معلوم نیست که عملی شود.» پس از تایید جایگاه غرفه که اسپای بارسا آینده خواهد بود٬ وی هزینه احتمالی را حدود 75 میلیون یورو در نظر گرفت: «
ما پایداری آن را تضمین می کنیم. باید هزینه آن را از منابع خارجی تامین کنیم.»
هم چنین مویکس نشان داد که تکمیل نیو پالائو٬ نقطه شروعی برای عناصری که در اسپای بارسا جای خواهند گرفت٬ که در اطراف نیوکمپ و مینی استادی بنا خواهد شد.
انتظار می رود که باشگاه نتایج امکان پذیری این پروژه را در اواخر 2011 تا نهایتا اواخر 2012 دریافت کند. مویکس از تماس باشگاه با یورو لیگ خبر داد؛ که به ارائه منظم به روز رسانی در خصوص تکامل پروژه متعهد است.
بازسازی نیوکمپ
مویکس در موضوع تغییرات نیوکمپ٬ گفت که این باشگاه به دنبال افزایش ظرفیت استادیوم٬ از طریق اضافه کردن 10000 صندلی در جایگاه ویژه است: «باید بسنجیم که آیا این کار عاقلانه است یا خیر. بایستی این تصمیم را با توجه به هزینه این سرمایه گذاری و تمایل بازار گرفت.»
مسئله اساسی درمورد گسترش نیوکمپ٬ طراحی مجدد گردش عمودی به منظور بهره برداری از امکانات و ساخت فضاهای جدید است. فضاهای جدیدی که باشگاه در نظر دارد٬ عبارتند از: غذاخوری ها و جعبه های جدید.
مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir
رکورد ضعیف تیم گواردیولا پس از وقفه فیفا
تیم پپ گواردیولا پس از وقفه بازی های بین المللی ماه سپتامبر فصل های پیشین در ورزشگاه کمپ نو چند بار لغزش داشته است، هرچند در یک رویارویی پس از بازگشت به مسابقات تنها یک برد نیز کسب کردند.
هرگز برای بارسا – تیمی که اکثر بازیکنانش ملی پوش هستند - بازگشت مطلوب پس از وقفه بین المللی در ابتدای لیگ آسان نیست. اغلب بازیکنان پیش از 4شنبه یا 5شنبه قبل از یک مسابقه برنمی گردند و با وجود آغاز رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان، بارسا اغلب بازی هایش را در روز شنبه انجام خواهد داد – مسئله ای که در این فصل در حال اتفاق افتادن است – و همین موضوع زمان باارزش اندکی در اختیار گواردیولا و دستیارانش برای آماده سازی تیم قرار می دهد.
تساوی خانگی در 09/2008
پس از آنکه تیم موفق به گرفتن امتیاز در بازی ابتدایی لیگ مقابل نومانسیا نشد، پپ گواردیولا به عنوان سرمربی وارد دومین بازی لیگ مقابل راسینگ در ورزشگاه کمپ نو شد. تساوی در دقایق آخر ضربه بدی برای تیم بود، ولی مقابل اسپورتینگ لیسبون در رقابت های لیگ قهرمانان در فرم بهتری بودند و پیروزی مقابل اسپورتینگ در خیخون شروع پایه های فصلی برای کسب جام های سه گانه بود.
پیروزی در ختافه...
در فصل فبل با گل های ابراهیموویچ و مسی برای بارسا و پیروزی در ختافه، بارسا لغزشی نداشت.
... و شکست مقابل هرکولس
بازیکن سابق بارسا استبان ویگو فصل گذشته در 11 سپتامبر با هرکولس به ورزشگاه کمپ نو آمد و با دوگل از والدز پیروزی شوکه کننده ای مقابل تیم بارسلونایی به دست آورد که همچنان خستگی در آنها به خاطر بازی دوستانه سه شنبه پیش از آن تیم اسپانیا به همراه 8 ملی پوش قهرمان جهان در مقابل آرژانتین مسی و ماسکرانو در بوینس آیرس مشهود بود.
پانزده بازیکن خارج از تمرینات
امسال نیز بار دیگر بازی های بین المللی فیفا موجب دوری بسیاری از بازیکنان بارسا، جمعا 15 بازیکن – 14 بازیکن تیم اصلی و 1 بازیکن تیم ب – از تمرینات تیم شده است. گواردیولا باز هم ترکیب اصلی را تا 4شنبه این هفته در اختیار نخواهد داشت، او تنها 3 جلسه تمرین برای آمادگی مسابقه در آنوئتا مقابل رئال سوسیه داد در اختیار خواهد داشت.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir