پیشاپیش از کمک شما رجیستر گرامی سپاسگذارم.
Printable View
پیشاپیش از کمک شما رجیستر گرامی سپاسگذارم.
نقل قول:فهمیدم. DVD ویستا را گذاشتم . بعد قسمت Repair your computer ، که اینستالر به دنبال پارتیشنی که ویستا روش نصبه می گرده که درایوD بود.
حالا چطوری باید درستش کنم ؟
با تشکر :11:
این آموزش ها می تونه کمک ات کنه ... راهش نرم افزاری هست و ساده :10:نقل قول:
وکد:http://www.theeldergeek.com/change_drive_letters.htm
کد:http://forums.cnet.com/5208-6142_102-0.html?forumID=5&threadID=270258&messageID=2620096
موفق باشید
نقل قول:
خوب ، بریم سر بحث خودمون infernalboy (پسر جهنمی :31: ) !
اینطوری که معلومه ، مشکل از خورد کارت گرافیکه ... چون نه با Svideo رفت و نه با VGA ... اگر بگیم از درایور هست ، چرا با تعویضش درست نشد ؟!!
اگر کارت گرافیک Nvidia باشه با ورود به Nvidia control panel و بخش setup multiple display ، وقتی کابل وصل هست توی لیست نام تلویزیون باید بیاد و شناسایی بشه
و اگر میاد چرا با لرزش ؟
من یک راهنمای کامل و بسیار خوب برات میزارم :
امیدوارم زبانت خوب باشه ...! این فکر کنم تمام مشکلاتت رو جوابگو باشهکد:http://www.geekwithlaptop.com/how-to-connect-laptop-to-tv
متشکر :10:
با سلام به همگی
آقا از همون موقعی که dell vostro 1510 رو گرفتم - یه سه ماهی میشه - عادت داشتم که سیستم رو hibernate می کنم.
اولا می خوام بدونم ضرر داره واسه سیستم یا نه؟ چون شنیده بودم موقعی که میخواید سیستم رو حمل و نقل کنید، سعی کنید turn off کنید.
ثانیا اوقاتی که سیستم رو turn off می کنم، دفعه بعد ویندوز بالا نمیاد و مجبور میشم از restore استفاده کنم. دوستان علت این مشکل رو کسی میدونه؟
اینم config لپ تاپ:
2.5 core 2 dou
6m cache
3 g ram
geforce 8400 gs
ممنون
خوب برای چند ساعت مثل دو یا سه ساعت هایبرنیت مشکلی نیست ... حتی برای حمل و نقل چون هارد turn off میشه
اون restore مربوط به این میشه که لپ تاپ رو خاموش نمیکنی ! هایبرنیت میکنی !نقل قول:
ثانیا اوقاتی که سیستم رو turn off می کنم، دفعه بعد ویندوز بالا نمیاد و مجبور میشم از restore استفاده کنم. دوستان علت این مشکل رو کسی میدونه؟
برای خاموش کردن ، دکمه start رو بزن ، روی فلش گوشه منوی استارت کلیک کن و گزینه آخر یعنی shut down رو بزن و وقتی خاموش شد (یعنی صفحه رفت و چراغ ها کاملا خاموش شدند) ، در لپ تاپ رو ببند
اگر درش رو زودتر ببندی ، بجای خاموش شدن میره هایبرنیت ... نکته ای که اغلب رعایت نمی کنند
اگر میخوای با دکمه پاور shutdown کنی باید بری توی power option و عملکرد دکمه ها رو تغییر بدی
موفق باشید
سلام.نقل قول:
رجیستر جان لینک خرابه.فقط تو صفحه اصلی سایت میره ولا غیر !
در ضمن من منظورتو نفهميدم که نه با svideoرفت نه باvga.با svideoکه از طريق تبديل فرستادم که نشده .از vgaهم که مستقيم به مانيتور زدم جواب داد.ممکنه کارت اين توانايي رو نداشته باشه؟
راستی یه چیزی به اسم analoge tv هست تو لیسته.ولی .. تصویر با لرزشه شدیده دیگه.در ضم
سایت رو چک کرد مشکلی نیست ... میاد بالا راحت ...
Analoge TV میشه همون تلویزیونت
سلام
دیشب زده بود فیلم دانلود بشه .صبح بیدار شدم دیدم لپتاپ خاموشه
دیگه هم روشنش نکردم.اومدم خونه ساعت 7 شب بود.لپتاپ رو روشن کردم و داشتم تو پی سی ورد میچرخیدم یهو خاموش شد لپتاپ و دیگه هم روشن نشد.لپتاپ هم به برق بودش و اصلا ولتاژ تغیری نکرد.باطریش هم فول هست ولی بازم روشن نمیشه.چیزیش سوخته به نظر شما؟
فکر کنم پاورش مشکل پیدا کرده
ببین باطری رو در بیار و با power AC چیک کن ببین روشن میشه ؟