کیس یو جان مبارکت باشه داداش:31::31::31::31::31::31::31::11::11::11: :11::11::11::10:نقل قول:
دمت گرم منتظر ریویو با حالت هستم:31:
عزیز به نظت از ال دیجیتال بگیرم میارزه 960 ؟
خسته شدم دیگه:41:
کیس یو جان مبارکت باشه داداش:31::31::31::31::31::31::31::11::11::11: :11::11::11::10:نقل قول:
دمت گرم منتظر ریویو با حالت هستم:31:
عزیز به نظت از ال دیجیتال بگیرم میارزه 960 ؟
خسته شدم دیگه:41:
منم قبلا همین حرفا رو سر گوشی Xperia Arcزدم و گفتم که تو بوشهره ما ارزون گیر میاد منو متهم کردن که شما قاچاقچی هستین و جنس نامرغوب میارین.نمیدونم والا مدلی که 2روزه اومده کی به این زودی جنس نامرغوبش داده بیرون.خلاصه بذار بازم بمون بگین قاچاقچی اما امروز GS2بوشهر 900تا 930بود قیمت دبی هم 830 بود.بازم بگین به ما قاچاقچی .قاچاقچی حلال خور تر از کلاهبردارهنقل قول:
کیس یو جان حالا آپلودش به کنار به فکره دانلود بچه ها هم باش !
البته من که مشکلی ندارم ! شبی 2 گیگ دانلود دارم :دی ولی شاید بچه ها نتونن ! هم سرعتی و هم حجمی محدود باشن !
یه ورژن سبکتر هم آپ کن !
بچه ها وقتی اپلودم تموم شد پرشین بلاگ لینک میده که به شما بدم
من بلد نیستم اینا رو اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم:31:
ممنون و موفق باشید:11:
KISSYOU جان خیلی مبارکه
ان شاا... یه روز بشه GS 3 گرفته باشی و بیای رویوی خفن بزاری برامون
چند تا سوال درمورد GS 2 داشتم،میخواستم امتحان کنی ببینی و جوابشو بدی...ممنون
1- موقع نوشتن اس ام اس ،درحالت افقی و عمودی ، آیا تعداد کاراکتر های باقی مانده تا تکمیل اس ام رو نشون میده؟مثل اس ام اس نوشتن در نوکیا که مثلا مینوشت 116/1 یعنی 116کاراکتر تا تکمیل صفحه ی اول اس ام اس
2-Delivery Report به چه صورت هستش؟اگه فعالش کنیم،Delivery به صورت یک علامت میاد(مثل نوکیا) یا به صورت یک پیام داخل inbox(مثل Bada در سری گوشی هایWave)این حالت منو خیلی آزار میدادچون اگه در اس ام اس Deliveryرو فعال میکردم delivery reportها به صورت یک اس ام اس می اومد و باعث میشد مجبور بشم هفته ای یکبار Inbox ام رو خالی کنم
3-موقع نوشت اس ام اس در حالت تمام صفحه کلید(qwerty) اگه گوشی رو 180درجه بچرخونی آیا صفحه هم 180درجه میچرخه تا دید درسته بشه؟(این خاصیت مطلوب در GTS8500بود و خیلی عالی بود)
4-آیا در VIDEO PLAYER چیزی مثل mosaic search وجود داره؟ این خاصیت در bada بودش و عالی بود و باعت میشد از فیلم مورد نظر 16عدد Screen shot گرفته بشه و شما با لمس هرکدوم از Screenshotها به اون قسمت از فیلم پرش می کردید
الان اینها در ذهنم هستش
بعدا چیزی به ذهنم رسید بازهم می پرسم
ممنون
راستی علت اینکه کم پست میزارم اینه که نمیدونم چرا دوسه تا از پستهام توسط مدیر محترم حذف میشند و حالم گرفته میشد و راستش سرد شدم ،تاحالا پست خلافی زدم!!!؟...:45:
ولی بچه ها همتونو دوستون دارم:11:
دارم تبدیلش میکنم دوست عزیز اگه شد تا امشب میزارم ولی اگه نشد تا فردا حتما ردیفش میکنم دوست من:31:نقل قول:
دوستان عزیز مهدی جان راست میگه شهرهای بزرگ یه عادت بدی دارند تامیبینند یه گوشی خیلی خواهان داره شریعا کلی میکشن رو گوشی جدید و جون میدونند میخرند اون ها هم کلا انصافو میزارند کنار
خود من این گوشی رو در بانه استان کردستان تا قیمت 890 هزارتومن هم دیدم آک کارخونه سامسونگ که هنوز پلمپش باز نشده بود.(حالا یه دوستی میاد و میگه اونا قاچاقن البته چون با قیمت این دوستان به اصطلاح فروشنده نمیخوره میگن قاچاقه)
آیفون 4 قیمت کردم طرف تا قیمت 800 تومن هم پایین میومد
خود من یه ایکس 8 از اونجا گرفتم به 170 تومن آک مثل ساعت کار میکنه
چشم حتما دوست عزیز دارم تبدیلش میکنم به حجم کمتر تموم شد اپ میکنم:31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
جواب سوال اول و دومتون رو هنوز تست نکردم
در مورد جواب سومتون بله وقتی دارید اس ام اس میدید اگه صفحه رو 180 درجه بچرخونید صفحه هم باهاش میگرده و نوشته های شما هم اتوماتیک fit میشه:46:
در مورد سوال چهارمتون من این مورد رو تو یکی از پلیرهای اندروید روی x10 دیده بودم ولی یادم نیست کدوم پلیر بود .من این مورد رو هم چک میکنم براتون.ولی با وجود پلیرهای متنوع اندروید فکر نکنم از این مشکلها براتون پیش بیاد.
ممنون و موفق باشید:11:
اگه دیگه واقعا نمیتونی صبر کنی بگیر قیمتش تقریبا خوبه من خودم 920 برام تموم شد:31:نقل قول:
ولی اگه میتونی صبر کنی وایسا یه 1 ماهو نیم دیگه قیمتش میاد پایینتر:31:
موفق باشی:10: