میشه تنظیمات دستیشو وارد کرد تا درست بشه میشه تنظیماتشو بژارید؟
Printable View
میشه تنظیمات دستیشو وارد کرد تا درست بشه میشه تنظیماتشو بژارید؟
دوست عزیزنقل قول:
بگوید مدل تلویزیونتان بطور کامل چیست
دوست عزیزنقل قول:
تمامی اعداد را در ADC/WB -----> White Balance رقم 128 انتخاب کنید و اگر از روی tv وارد منو مخفی می شوید اعداد را از بالا به پایین در ADC/WB ----->ADC Result آنهای که فعالند به ترتیب پنج تای اول صفر سه تای بعدی 134 و سه تای آخر 49 را وارد کنید. واگر از کابل AV استفاده می کنید . اعداد را به ترتیب اولی 257 پنج تای بعدی غیر فعال و بعذاز آن سه تای بعدی 136 و سه تای آخر 68 را وارد کنید
سعی کنید همیشهآیتمهای زیر بدین صورت باشد
AV Calibration Success
DTV Calibration Success
PC Calibration Success
HDMI Calibration Success,
مرسی از همتون. مدلش ua40es5960 لطف میکنید بگید
از پست بالا استفاده کن و در صورت درست شدن اعلام کننقل قول:
الان خودش بعضی از اعدادش هموناست بعضیاشم با اختلاف چندتا پاییو بالاست این اعداد جدید هم که میزنم هیچ تغییری تو رنگ ایجاد نمیشه
تصویر کدر کدر با نور که قیافه آدم ها هم قرمز قرمزه .البته کانال های دیجیتال درسته رنگشون.ولی مثلا ماهواره که با av کار میکنه یا شبکه های آنالوگ اینجوریه
دوست عزیزنقل قول:
این آیتمها رو اعمال کن
64 1st-AV-LOW 888 1st-AV-HIGH 2 1st-AV-Delta
اگر نشد
کالیبراسیون
یک بار region را از sub option تغییر بدهید
کد کالیبراسیون
• INFO 3 2 1 EXIT -> "Calibration"
راه حل برای تاریک شدن در اثر calibration
در قسمت adc resultگزینه دوم چیزی به اسم 1st-y-glاست که با کالیبره شدن صفر می شود که باید انرا به عدد بالاتر از 100 رساند فقط همین دست به تنظیمات دیگر نزنید
یا اگر می توانی با دوربین از تمامی منو سیستمتان عکس بگیرید و به ایمیل من ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تنظیمات عکس گرفتم و فرستادم مرسینقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ایمیلتان را چک کنید
جناب آقاي متين پور عزيز
سلام و وقت بخير
بنده فريمور جديد روي تلويزون خود مدل ES7770 نصب کرده ام و الان مي توانم از اپليکيشن هاي سامسونگ استفاده کنم اما در مورد استفاده از WEB BROWSER مشکل دارم مي خواسم ببينم که اين درسته که بعضي دوستان مي گن اين گزينه کلا در ايران غيرفعاله ؟