قشنگه ولی با همون باتری قبلی میاد و با توجه به فرکانش cpu فکر کنم عمر باتریش کمتر باشه به نسبت arc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قشنگه ولی با همون باتری قبلی میاد و با توجه به فرکانش cpu فکر کنم عمر باتریش کمتر باشه به نسبت arc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز 7 هسته ای یا همون core i7 (قابل توجه شما که 4 هسته حقیقی و 3 تا مجازی)نقل قول:
دوستان بالاخره فهمیدم جریان این کلیپ ها چیه
من 3 تا پلیر(mobo , mx player, Qq player) رو امتحان کردم که به نظرم mx player از همشون بهتره .آرک
با فرمت Mkv با رزولوشن 720×1280 مشکل نداره و خوب پخش میکنه اما با mkv با رزولشن 1080×1920 مشکل داره (پخششون میکنه اما لگ زیادی داره چون تصویر جا میمونه و صدا هم مجبور میشه که خودشو با تصویر مچ کنه و هر چند ثانیه قطع میشه) اما وقتی همون Mkv 1080 فریمی 243 مگابایتی که 3.24 ثانیه بود رو به Avi با همون رزولشن تبدیل کردم حجمش 259 مگابایت شد و گوشی هم عین هلو پخشش کرد که خیلی واسم جالب بود
فکر کنم آرک با Mkv کمی مشکل داره
و دوست عزیز R@R#M@N مشکل برایتنس Mobo از برنامه و یا گوشی و یا هر چیزه دیگه ای نیست که دوستان این همه نظر میدن فقط برو تو تنظیمات و براتنس رو زیاد کن
راستی شارژ گوشی هم منو بیش از 1 روز همراهی نکرد البته دیشب که همش در حال پخش فیلم و کلیپ با پلیرهای مختلف بودم و با بلوتوث هم زیاد کار کردم
با تشکر
منم گرفتم ، البته روز قبل از عید فطر
570 با گارانتی و کابل.رنگ نقره ای
یه سوال : چرا وقتی بلوتوثش رو روشن می کنم برای Discoverable یه زمان مشخصی گذاشته و نمیشه به طور دائمی باشه ؟
دوم یه فایل منیجر خوب سراغ دارید ؟
انشاالله هم از عکاسی و هم از فیلمبرداریش براتون آپ میکنم
بابا منم همينو گفتم كه :31: عجبانقل قول:
مشکل برایتنس Mobo از برنامه و یا گوشی و یا هر چیزه دیگه ای نیست که دوستان این همه نظر میدن فقط برو تو تنظیمات و براتنس رو زیاد کن
من اينطوري فهميدم كه يعني آرك 1280*720 رو با هر فرمتي (mkv , ....) به راحتي و بدون مشكل پخش ميكنه و فول اچ دي (1920*1080) رو پخش كرد ولي با فرمت AVI درسته؟نقل قول:
با فرمت Mkv با رزولوشن 720×1280 مشکل نداره و خوب پخش میکنه اما با mkv با رزولشن 1080×1920 مشکل داره (پخششون میکنه اما لگ زیادی داره چون تصویر جا میمونه و صدا هم مجبور میشه که خودشو با تصویر مچ کنه و هر چند ثانیه قطع میشه) اما وقتی همون Mkv 1080 فریمی 243 مگابایتی که 3.24 ثانیه بود رو به Avi با همون رزولشن تبدیل کردم حجمش 259 مگابایت شد و گوشی هم عین هلو پخشش کرد که خیلی واسم جالب بود
دوستان فقط یه چیزی :دی
فک نکنم چشم انسان تو یه صفحه 4.2 اینچی بتونه تفاوت بین یه فیلم 720 با یه فیلم 1080 رو تشخیص بده :5:
اینقدر گیر ندید :دی به پخش فیلمش از بقیه قسمت ها سوال بپرسید :8:
مثلا این سنسور اکس مور خوبه؟ دوستان تست کرن ببینیم چی تفاوتی داره با عکس گوشی های هم رده ارک :11:
بله دوست عزیز . همینطوره که شما میگید . البته گفتم که با mkv مشکل داره و 720 فریمی رو برای بار اول با کمی لگ پخش میکنه اما بارهای بعد بهتر میشه و من هر فرمتی رو به جز mkv باهاش پخش کردم عالی پخش کرد اما تو mkv ها لگ دارهنقل قول:
در مورد دوربینشم باید بگم که من از فلشش راضیم و انتظار این نور زیادو از یه فلاش تک Led نداشتم
راستی برای اگزمور باید بریم تو تنشیمات و روشنش کنیم (مثل براویا انجین) یا خودش روشنه؟
با تشکر
خوب خوب :دی !
من اومدم :دی
لایت فلو رو ریختم :دی ! همه ی نوتیفیکیشن ها رو میتونین رنگ ال ای دیشو تنظیم کنین باهاش :دی
خیلی باحاله :دی
با مسنجر یاهوو ویس کال کردم فوق العاده بود :دی
فیلم ایکس من با این مشخصات رو هم بدون لگ با MoBo Player اجرا کردم !
الانم دارم فایلای دیگرو تست میکنم خبر میدم :دیکد:Complete name : I:\Video\X-Men-First-Class-720p.mkv
Format : Matroska
File size : 998 MiB
Duration : 2h 11mn
Overall bit rate : 1 059 Kbps
دوست عزیز ممکنه این لینک دانلود لایت فلو رو واسه ما هم بذارید ؟
و Mobo player شما ورژن چنده ؟ چون Mobo player من مشخصات فایلو اونطوری نشون نمیده
با تشکر
بیا داداش :
کد:http://download.pandaapp.com/android-app/lightflowledcontrol_2.4.2-id4044.html
بچه ها مارکت گوشی شما هم کار نمیکنه?
مارکت گوشی من باز نمیکنه,فقط لود میکنه!