رائول از بازی درشالکه خوشحال است /مورینیو:با خرید نیستلروی موافقم
سایت گل - به گزارش مرجع خبري رئال مادريد كنفرانس مطبوعاتي پيش از با آلمرياي مورينيو ، بيشتر به بحث خريد مهاجم توسط تيم اختصاص داشت .
استقبال از خريد مهاجم :
"خوب است كه مهاجم ديگري داشته باشيم . هميشه گفته بودم كه داشتن يك مهاجم ديگر بسيار عالي خواهد بود چرا كه بايد بازيهاي زيادي انجام دهيم . حالا باشگاه پرونده خريد بازيكن را باز كرده است و من خيلي خوشحالم . باشگاه به دنبال پيدا كردن بهترين گزينه است . فصل نقل و انتقالات زمستاني تا 31 ژانويه باز است اما پيش از آن ، ما بايد اتلتيكو را حذف كنيم و پنج بازي ديگر داشته باشيم . اضافه شدن يك مهاجم ديگر عالي است . نامهاي زيادي مطرح شده ، همه آنها مي توانند به ما كمك كنند ."
شانس پيوستن نيستلروي به رئال :
" اگر اين گزينه رود باشد ، خيلي خوشحال مي شوم . او را در انگليس از نزديك ديده ام و از داشتن او خيلي خوشحال مي شوم . او در طول ساعات آتي در هامبورگ بازي خواهد كرد چرا كه بازيكن هامبورگ است و من هيچ تماسي با باشگاه نداشته ام تا بدانم كه او چقدر نزديك يا دور است . نمي توانم در مورد بازيكني كه پيراهن تيم ديگري را به تن دارد صحبت كنم ."
حمايت از بنزما :
"در بازي با اتلتيكو در زمان تعويض كريم ، من هو شدم نه او . نتيجه 1-1 بود و من يك مهاجم تعويض كردم و مطمئنم كه سوتها براي من بود چرا كه آنها مي خواستند كه تيمشان با تنها مهاجمي كه دارد به بازي ادامه دهد . از بنزما راضي هستم . بيش از هميشه تلاش مي كند و و تمام تلاش خود را انجام مي دهد تا به تيم كمك كند و توقعات را در تيم بزرگي همچون رئال مادريد از خود بر آورده سازد . او گل نمي زند ، چرا كه ذهنيت گلزني را از دست داده است . به طور مقال ،در همان هفته ديديد كريستيانو چقدر براي گلزني دويد ؟ بنزما شم گلزني خود را از دست داده است اما من از كريم خيلي راضي هستم . اگر به دنبال خريد مهاجم ديگري باشيم ، به اين خاطر نيست كه از كريم خوشم نيايد ، به اين خاطر است كه انتخاب هايم بيشتر باشد . از نظر رواني خيلي با كريم كار مي كنم . او خيلي زياد بازي كرده است و شايد خسته شده باشد . مهم اين است كه او بداند كه من با او هستم . من تلاش او را براي كمك به تيم ديده ام . همه توان خود را مي گذارد و همه تلاشش را مي كند . اگر قرار است مهاجم بخريم ، به خاطر ضعف او نيست ، به خاطر كمبود مهاجم در تيم است ."
مصدوميت اوزيل :
"اوزيل اگر توان بازي داشته باشد ، بازي خواهد كرد . به اين خاطر در ليست قرار گرفت كه احتمال بازي كردنش وجود دارد . اما با توجه به اين كه تمرين نكرده ممكن است دچار مشكلات باشد . هنوز 24 ساعت تا بازي مانده است و بايد ديد كه چه اتفاقي خواهد افتاد . منتظر مي مانيم . البته اگر نباشد ، بدون شك جانشينش كاكا خواهد بود ."
حمايت از لاس :
"من روي لاس هنوز حساب مي كنم . من ژابي ، گاگو ، خديرا و گرانرو را در ليست داشتم و ترجيح دادم به جاي لاس يك عنصر تهاجمي تر همچون پدرو لئون را در ليست قرار دهم ."
مصدوميت آگرو :
"ترجيح مي دادم كه بازيكن آلمريا مصدوم مي شد تا آگرو چرا كه بازي بعد هميشه مهمترين بازيست . جدا از شوخي ،اگر هر بازيكني درون زمين نباشد ، براي بازي بد خواهد بود چرا كه به نظر من بهتر است كه تمام بازيكنان بتوانند در هر بازي باشند . اين خبر بدي براي اتلتيكوست ، هر چند كه آنها بازيكناني همچون كاستا و ديگو فورلان را هم دارند . به هر حال بازي جذابي پيش رو خواهد بود . "
آلوارو موراتا :
"موراتا براي رئال مادريد بازي خواهد كرد ، در تيم اصلي و تاريخ باشگاه را خواهد ساخت ، يك تاريخ ده ساله ، همين طور كانالس . طبيعتا رئال مادريد قصد فروش موراتا را نخواهد داشت . همه ايمان داريم كه او بازيكن خوبي در تيم اصلي خواهد بود . طبيعتا همين كه بارها با تيم اصلي تمرين كرده برايش باعث افتخار است و مي تواند در سال آتي بازيكن تيم اصلي باشد . اما مشكل اصلي بازيكنان كم نام و نشان و جوان در اين تيم مطبوعات و جو هستند كه آن طور كه انتظار مي رود نيستند . بازيكنان آكادمي رئال در تيمهاي ديگر لاليگا پر هستند چرا كه در آن جا هيچ كس انتظاري از آنها ندارد و كار خود را مي كنند . كمتر بازيكني مي تواند مثل رائول ، مارادونا يا زيدان در سن 17 سالگي به شهرت برسد . موراتا فقط 18 سال دارد و اكنون بايد به گلزني در كاستيا بدرخشد . او در اين تيم فقط چهار گل زده ، بايد خيلي بيشتر از اين ها بتواند كه گل بزند . آينده از آن اوست اما نبايد زياد به او فشار آورد . بايد صبر كرد ، سال آينده بازيكن بزرگتري خواهد شد ."
احتمال بازگشت رائول :
"رائول از شرايط كنوني خود خوشحال است و همين مهم است . از طريق پيامك با او در ارتباط هستم و مي دانم كه گل مي زند و خوشحال است و همين برايش مهم است . "
بازي با آلمريا :
"مي دانيم كه بازي مشكلي برابر آلمريا در انتظارمان خواهد بود . آنها محتاج امتياز هستند و تيم خوبي دارند . خوب بازي مي كنند و چيزي براي از دست دادن ندارند ."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/15/2307178/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%84%D8%B1%D9%88%DB%8C