اقا سلام گشتان خاصن
من توآم و ناو اينترنتا كرمانشاني فر بم كسكه هيه راهنماييم بكات
Printable View
اقا سلام گشتان خاصن
من نمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا سلام گشتان خاصن
دوستان امروز هنرستان ما شوفاژ ترکید ! ( هنرستان مجتمع فنی پسران واقع در میدان نفت )
فکر کنم یه نفر هم زخمی شد .
هنرستان هم تعطیل شد !!!
واستون کلیپشو آپلود میکنم میزارم ...
ايولا ، بزار ببينيمنقل قول:
واستون کلیپشو آپلود میکنم میزارم ...
نقل قول:
مرگ بر منافقين كوردل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين واحد مركزي خبر يه روده راست توي شيكمش نيستا حالا نميدونم چطوري اينو درست گفته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين كردي آنگولايي بيده نميشه خوندش !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه بد تو كه زنده موندي ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه . من زنده موندم که بیام فایل ها رو واسه شما آپلود کنم ! ...نقل قول:
چه بد تو كه زنده موندي ! ...
بیچاره یه نفر ترکشش رفت تو پاش ........
ولی ما دیگه به اونجاهاش نرسیدیم . وقتی رسیدیم برده بودنش .
اینم لینک مستقیم 2 کلیپ :
کد:http://oracle-c.persiangig.ir/Video/26022008013.mp4
فقط پسوندش Mp4 هست . با Nokia PC Suite باز میشه .کد:http://oracle-c.persiangig.ir/Video/26022008014.mp4
مرسي عزيز
ولي پرشين گيگ با فاير فاكس مشكل داره
سعي كن يه جاي ديگه مثل 4shared آپ كن ، ! من دارم دانلود ميكنم
نقل قول:
نوید وقت کردی یک سر بیا بانک . خودت ادرس رو که داری .
بله كه دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جان بهروز وقت نشده اما در اسرع وقت ، حتما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااااام ميخوام ، برام ميگيري ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بگيري دعا ميكنم يه زن خوب گيرت بيافته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]