پستش هافبک هجومی هست... اگه اول فصل میرفت قطعاً شماره دوست داشتنی 8 خودش رو می پوشیدنقل قول:
Printable View
پستش هافبک هجومی هست... اگه اول فصل میرفت قطعاً شماره دوست داشتنی 8 خودش رو می پوشیدنقل قول:
روزنامه 90 تیتر زده کریم انصاری فرد هم با 5 میلیون دلار قراره به آینتراخت ترانسفر بشه !! :18::دی
و جالبه که هیچ اثری از این خبر، نه تو سایتای ایرانی و نه خارجی، به جز در 90 نیست !! :27:
خبر بسيار كوتاه و ناگهانى بود و خيلى ها را در يك شوك بزرگ قرار داد. على كريمى با شالكه ۰۴ آلمان به توافق رسيد.
تيمى كه اين روزها درفوتبال آلمان به دنبال تحول است و مى خواهد معادلات موجود دربوندس ليگا را بر هم بريزد. على كريمى مى رود تا در شالكه با رائول گونزالس ستاره ديروز رئال مادريد اسپانيا همبازى شود و اين مى تواند افتخارى برای فوتبال کم لژیونر ايران باشد.
هر چند كه هنوز هم خيلى ها هستند كه اين خبر مهم را باور نداشته و هنوز آرزو دارند تا كريمى با پيراهن قرمز پرسپوليس در ادامه راه ليگ قهرمنان عصاى دست دايى و پرسپوليس باشد. شايد اين افراد كه تعدادشان هم كم نيست، حق دارند كه اينگون بيانديشند. چرا كه ظرف يكى، دو روز گذشته آنچنان خبر حضور على کریمی در پرسپوليس داغ بود كه خيلى ها انتظار داشتند تا او را در تمرينات اين تيم پر طرفدار ببينند، ضمن اينكه حرفهاى دايى و كريمى نيز مزيد بر علت شد تا خيلى ها كريمى را يكبار ديگر پرسپوليسى بدانند.
هنوز ۳۶ ساعت از حرفهاى تازه على كريمى درباره دايى و پرسپوليس نمى گذرد كه چنين اتفاقى افتاده است. البته حرفهاى كريمى جاى هيچ شك و شبهه اى ندارد چرا كه او اين حرفها را در سايت شخصى اش آورده است همان سايتى كه جادوگر مدعى بود كه از اين پس تنها حرفهايش را در آن خواهد زد. شايد خواندن دوباره حرفهاى كريمى درباره پرسپوليس و دايى و حرفهاى سرمربى سرخپوشان درباره جادوگر خالى از لطف نباشد:
«آنجا كه جادوگر صراحتاً اعلام كرد كه حرفهاى دايى بوى رفاقت مى دهد. حيف شد كه سالهاى زيادى به كدورت و دلخورى بين من و دايى گذشت. باور دارم كه على دايى مصلحت را مى خواهد. در ايران جز پرسپوليس پيراهن تيم ديگرى را به تن نخواهم كرد. چنانچه به دايى دست دوستى و همكارى بدهم تا آخر تعهدم پايدار خواهم ماند يا اينكه در نقش يك بازيكن بيش از هميشه به دايى احترام گذاشته و مطيع انضباط تيمى خواهم بود.»
شايد خيلى از علاقه مندان به فوتبال با خواندن اين حرفها از تعجب دهانشان باز ماند و شك كردند، كه اين حرفها، حرفهاى دل على كريمى باشد. در همان روزى كه حرفهاى على دايى بر روى خروجى خيلى از خبرگزارى ها رفته بود حرفهاى دايى نيز به روى خروجى ها آمد.
«آنجا كه دايى گفته بود كه چنانچه مشكل خاصى پيش نيايد، كريمى پرسپوليس مى شود و يا اينكه من على را دوست دارم و انشاءالله همه چيز درست شود و ما بتوانيم كريمى را به پرسپوليس بياوريم تا او به ما كمك كند.»
تعارفات بين دو اسطوره فوتبال ايران تنها ۳۶ ساعت دوام آورد و بعداً مشخص شد كه درست در همان زمانهايى كه على كريمى مشغول تعارف با على دايى بوده است در جاى ديگرى مقدمات حضورش در شالكه و آلمان را محكم مى كرده است.
شاید آنهایی که خیلی بدبینانه به قضیه نگاه می کنند بگوید این انتقال به ضرر پرسپولیس تمام نشد چرا كه خيلى ها نگران اين اتفاق بودند كه با آمدن على كريمى چه اتفاقى در اين تيم خواهد افتاد و على كريمى چگونه با اين اتفاق كنار خواهد آمد و از این خوشحال باشند که ديگر با اين اتفاق حكايت دو پادشاه و يك اقليم در پرسپوليس حادث نخواهد شد و کریمی هم می تواند در این دوران رخوت فوتبال ایران با بازی هایش در بوندسلیگا دوباره مردم ایران را به وجد بیاورد.
5میلیون دلار اونم آینتراخت فرانکفورت؟نقل قول:
فرانکفورتیا تو دستمزد سالانه نزدیک به 2میلیون یورویی مهدویکیا مونده بودن و همه کاری کردن تا بتونن کیا رو بزارن کنار تا سبک تر بشه هزینه هاشون اونوقت بیان 5میلیون بدن بابت انصاری فرد؟:27:
دايي: حضور در شالکه نشاندهنده تواناييهاي كريمي است
دایی در خصوص تصميم علي كريمي مبني بر حضور در تيم شالكه آلمان و اينكه آيا اين بازيكن با او درباره رفتن به فوتبال آلمان صحبت كرده يا خير، گفت: روز گذشته من و کریمی با هم صحبت كرديم.
دايي تاكيد كرد: هر بازيكني جاي علي كريمي بود شالكه را انتخاب ميكرد و اين موقعيت را از دست نميداد. خيليها آرزو دارند در چنين باشگاهي بازي كنند و اين نشاندهنده تواناييهاي كريمي است كه در چنين باشگاهي حضور پيدا ميكند. وقتي كريمي با اين سن و سال و مشكلاتي كه برايش به وجود آمده توانسته در بوندس ليگاي آلمان و در تيمي كه قرار است در ليگ قهرمانان اروپا حضور پيدا كند، برود يك اتفاق مهم براي فوتبال ما رخ داده است چون مدتها بود نمايندهاي در آلمان نداشتيم. از صميم قلب براي اين بازيكن آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم روزهاي خوبي را در اين كشور سپري كند.
دوستان این تراکتور زیر تراکتور مونده ی ما بازیکن خوبی خریده؟؟؟:31:
خدایا شکرت که یکی مثل «کریمی» را داریم
ملی پوشان حاضر در جام ملتهای آسیا این روزها آرزو می کنند دلالان تیمهای عربی با آنها وارد مذاکره شوند. آنها حتی حالا آرزوی بازی در دبی رادارند اما علی کریمی، بازکنی که حتی در هیچ تیمی عضو نیست با شالکه قرارداد می بندد. این مسئله حتی اگر مربوط به علاقه ماگات به کریمی باشد باز هم برای ما ارزشمند هست، چرا که می دانیم در فوتبال ماشینی ومکانیکی آلمان، رفاقت ودوستی جایی ندارد وآنها بیشتر روی خصوصیات فنی بازیکن زوم می کنند. باور کنید از صمیم قلب خوشحالیم که هنوز یکی مثل علی کریمی را داریم که می تواند نام ایران را در یکی از لیگ های معتبر اروپایی سر زبانها بیندازد، آن هم در این بازار خراب که بازیکنان ایرانی در هیچ کشوری خریدار ندارند. در این باره فقط می توانیم در یک کلام بگوییم مرسی آقای جادوگر که یک بار دیگر فوتبال ما را در آن سوی مرزها سر زبانها انداختی.....
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
شيث رضايي به طور رسمي از علي دايي به دادسراي عمومي شكايت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شيث رضايي كه از اردوي تيمش در دوبي به دليل آنچه " توهين به تماشاگران پرسپوليس در بازي مقابل زيلينا " عنوان شد، اخراج شده بود، از علي دايي، سرمربي تيمش به دادسراي عمومي شكايت كرد.
مديربرنامههاي رضايي با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: «شيث به وسيله وكيل قانونياش از علي دايي به دليل نشر اكاذيب، توهين و افترا، آبروريزي و ترور شخصيت در برنامه پربيننده ٩٠(مورخ ١١/١١/١٣٨٩) به دادسراي عمومي منطقه ٢ تهران شكايت كرده است.»
نويد مجد ادامه داد: «علي دايي در اين برنامه گفته بود "شيث با اين صحبتها به خانوادههاي ايراني توهين كرد و حرفهايش به حدي زشت بود كه من شرم دارم آنها را بيان كنم"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ........
فقط عکس ایسنا رو دارین!:31:
دایی:حیف شد کریمی به پرسپولیس نیامد
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آخرين شرايط اين تيم در آستانه آغاز مجدد ليگ برتر و ديدار شنبه با صنعت نفت آبادان اظهار كرد: خدا را شكر همه چيز خوب است و در اين مدت به طور منظم تمرينهايمان را پيگيري كردهايم. همه ما آماده هستيم كه انشاءالله ليگ را با بازيها و نتايج خوب آغاز كنيم.
وي در مورد ديدار پرسپوليس با نفت آبادان نيز گفت: نفت تيم بسيار خوبي است و بازي سختي را مقابل اين تيم در پيش داريم اما ما در اين بازي محكوم به برد هستيم و انشاءالله از سد اين تيم خواهيم گذشت.
سرمربي پرسپوليس در مورد رفتن علي كريمي به شالكه گفت: براي كريمي آرزوي موفقيت ميكنم، هميشه گفتهام كه علي از لحاظ فني يكي از بهترينهاي فوتبال ما بوده و هست. كريمي به من زنگ زد و من در اين وضعيت به او حق ميدهم. مطمئنا در اين وضعيت علي به اين انتقال نياز داشت تا اتفاقاتي كه براي او افتاده بود را فراموش كند و خود را نشان دهد، در روز آخر به من زنگ زد و به من گفت كه مطمئن بودم كه ميتوانستيم به همديگر كمك كنيم. نميتوانم بگويم متاسفانه يا خوشبختانه اما متاسفانه براي ما و خوشبختانه براي كريمي اين انتقال انجام نشد. فقط ميتوانم آرزو كنم كه علي در شالكه تواناييهاي فني خود را نشان دهد.
:31::31::31:نقل قول: