آخه چرا این دفعه وقت عمومی کم بود؟؟؟؟؟
واسه 90 سوال عمومی(110 سوال هست که دو درس 10 سوالی زوج درسه) 1 ساعت وقت داده بود
که اصولا باید به 80 سوال 60 دقیقه وقت بده
Printable View
آخه چرا این دفعه وقت عمومی کم بود؟؟؟؟؟
واسه 90 سوال عمومی(110 سوال هست که دو درس 10 سوالی زوج درسه) 1 ساعت وقت داده بود
که اصولا باید به 80 سوال 60 دقیقه وقت بده
این 500 تا رو امسال که وقتتون بیشتره زدید دیگه؟نقل قول:
خب من که نمتونم 70 ساعت بخونم و بیخوابی بکشم:41:
استرس اینکه هر چی تست میزنم هی با خودم بقیشم بزنم ممکنه سوالی که میاد مشابه اون تستایی باشه که نزدم (یا نکتش تو اون تستا باشه)بعد حیفه این همه زدم هیچ میشه :41: هی میخوام تست بزنم ولی نمیرسم...تست هم که تمومی نداره .آخه من پایه هم موندم هنوز...:41:
مرسی.:11:
ببین من قوانینش زیاد یادم نیست.. از مدرستون حتما بپرس.. ولی یادمه که اگر از یک تعداد واحد کمتر داشته باشی نمیتونی خیلی کشش بدی و باید حتما قبول بشی.. امتحان جبرانی رو که حتما داره.. هم زمستون و هم تابستون..نقل قول:
ولی از مدرستون اگر بپرسی بهتره.. امیدوارم که بتونی تا اردیبهشت لفتش بدی..:46:
همه ميگن كه بدم من , كتابام همش تميزه ----------------- تست زدن بلد نبودم , حق من فقط همينه!!
حالا دارن منو پاي سايت گزينه ميارن ------------------------- خودت كارنامه رو بردار باز بگو قبرت رديفه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك پنجاهم محدوده بندي اين ازمون رو هم نرسيدم بخونم . انقدرم ديگه خنگ نيستم :31:
يه چيز ديگه ما كه استاد شعر و طرب سبك و عروض بوديم تو اين تست مونديم :
قالب شعر زير :
گر با غم عشق سازگار ايد دل -------------- بر مركب ارزو سوار ايد دل
گر دل نبود كجا وطن سازد عشق ------------ ور عشق نباشد به چه كار ايد دل
راستش شب ازمون نخوابيدم سر جلسه قاطي كرده بودم نميدونستم دوبيتيه , مثنويه , رپه , بند...ريه , شي...ش و هشته , شي...ش و نهه , ساس...ي مان...كنه!:31:
ولي همين كه پسرفت نكردم خوبه. نميدونيد چه حالي ميده وقتي يه درصد بالاي 60 نداري:31:
واي 38 هزار تا! جامعه اماريو عشقه :31:
بچه های کانون از طریق سایت ghalamchi.com وارد شید تا بتونید کارنامه بگیرید
:11:
اینم کارنامه من:
خدا رو شکر...:26:
فکر میکردم زیر 6000 بشه !!! ..... !
واسه حسابان چی میخونی ؟نقل قول:
سلام بچه ها
اینم از کارنامه من...
این آزمون 300 تایی ترازم اومد بالاتر با اینکه کمتر خونده بودم و همش کلاس بودم...
شیمی رو واسه 100 خونده بوم و آزمون قبلی هم شیمی هام بالای 80 بود ولی دیروز وقتی فیزیک رو تموم کردم دیگه 10 دقیقه از آزمون بیشتر نمونده بود... واسه همین شیمی 2 4 تا سوال بیشتر نتونستم جواب بدم و به زور پاسخبرگ رو ازم گرفتند.:13:
راستی دوستان به نظر شما من پتانسیل 3 رقمی آوردن رو دارم؟؟؟؟؟؟ (به کسی نگیدا ولی کتبی سوم من 12.44بوده) در ضمن همونطور که میدونید فارغ التحصیلم....:24:
من با این عربی چه کنم؟!؟!؟!؟ کمرم رو شکونده...
ازمون اول عربی:-2
آزمون دوم:8
آزمون سوم:11
آزمون بعدی فکر کنم:14:27:
عربی از روی کتاب سبز می خونم به نظر شما ایاد فیلی بگیرم بهتر میشه ؟!؟!؟!؟!
ّزودی در این مکان کارنامه قرار گرفته خواهد شد