-
این دیشب حدود 200 مگ از حجم من کم کرده
من دیدم اویل شب سرعتش بالا بود نگو از حجم کم کرده یه نگا یندازید ببنید شما هم اینجوری شده؟؟
صبحی هم که اومدم حدود 6:10 بود سرعت پایین بود الان ساعت 6:20حدود 1 دقیقه اینتر قطع شد سپس خودش وصل شد ظاهر تا موقعی که قطع و وصل نشه روی اکانت قبلی هست شب هم همنجوری بود من متوجه نشدم دوستان یه کنترل بکنن
اون چند شب هم که سرعت بالا بود اگه احیانا بعد از ساعت 1 یه لحظه قطع و وصول میشدید سرعت میومد پایین و به احتمال زیاد باگ سیستمشون همین بود الان درست کردن ولی یکم با تاخییر قطع و وصل میشه مواضب باشید از نظر ترافیک تو کتتون نره برا من که دیشب رفته
-
-
این خبر جالبه
همشهری آنلاین: در روزهای پایانی سال 89، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد. براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین 3 تا 14 برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند! بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند. این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
ادامه این فرایند باعث عقبماندگی بیشتر ایران در زمینه توسعه زیرساختهای اینترنت خواهد شد؛ اتفاقی که در برنامه چهارم توسعه نیز افتاد و بهرغم تصریح قانون مبنی بر برقراری یک میلیون و 200 هزار خط اینترنت پرسرعت، تنها 465هزار پورت نصب شد. حتی اکنون نیز در آغاز سال 1390 و آغاز برنامه پنجم توسعه تنها قریب یک میلیون خط دایر شده است؛ در حالی که تا پایان این برنامه باید ۱۲ میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور نصب و دایر شود.
عقب ماندن ایران از توسعه اینترنت پر سرعت به تبع آن باعث کندی برنامههای دولت الکترونیک و تجارت الکترونیک در کشور خواهد شد. اگر چه فلسفه خصوصیشدن شرکت مخابرات، توسعه و رونق بخش خصوصی بود اما ظاهرا در زمینه توسعه اینترنت این اتفاق به ضرر بخش خصوصی تمام شده است.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش 14 برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
خبر آمد توطئه ای در راه است...:31:
-
مخابرات کجا خصوصی شده ؟! :دی از این جیب رفته به اون جیب ! :دی
جیب یک سازمان که پاش بیفته نت رو منهدم میکنه واسه اهدافش :دی
که اون سازمان هم زیر نظر یک عرب است !
-
تبریک عید هم گذاشتن روی سایتشون!
حتی حوصله نکردن یه دونه عکس درست کنن.
اومدن عکسی رو گذاشتن که پایینش آدرس سایت "فارسی نت" رو نوشته!
نکته جالب اینجاست که "فارسی نت" مسدوده . . .
-
-
-
دستشون درد نکنه با این ای دی اس الشون! زد 300 مگ از حجم منو به فنا داد!
شاتل روحت شاد!
-
سرعت چرا امشبا اینجوریه ؟ یه ذره روی 60 می مونه بعد میره 80 بعد میره 100 دوباره بر می گرده روی 60
چند شبه سرعت شبانه ی من افتضاح شده
بگو عیدی نمی دید لااقل حال گیری نکنید..اه :2:
-
دوستان من سرعتم الان روي 120 هست و هيچي هم ازم شارژ كم نميكنه . به نظر شما دانلود كنم يا نه :19: فردا نيام ببينم نصف شارژم رفته