آقا یه سوال.این emula چیه و به چه درد می خوره.در این زمینه صفره صفرم
Printable View
آقا یه سوال.این emula چیه و به چه درد می خوره.در این زمینه صفره صفرم
آقا امروز آسيا چرا اينج.ري شده صفحات وب خوبه ولي ياهو كانكت نميشه مشكل داره نميدونم چرا ؟؟؟ الانم كه كانكت شده به هر كي پيغام ميدم نميره براش وقتي ميره 1 ساعت بعدمن 128 دارم .
در ضمن ماهانه 128 چند ميشه با عوارض وماليات مخابرات؟؟؟ چون نميدونم چطوري بايد حساب كردش؟؟؟ تو سايت بايد قيمت تمام شده رو ميزد كه بدونيم چقدر بديم.
رفيق سلام خوبي؟؟؟ نگفتي چي كار كنم بابت اون روزنامه داخلي كه گفتم بهت ميتونم اين كار رو كنم ؟؟؟؟ خوندي اون پست منرو برات زدم؟/؟؟نقل قول:
arashka
arashka is Offline
تاريخ عضويت: 25 July 07
تعداد تشکرها (از کاربران دیگر): 0
--------------------------------------------------------------------------------
آسیاتک حالا دیگه به یک شرکت بزرگ تبدیل شده و پهنای باند مراکزش را همین طور داره افزایش میده و برایش هم فرق نمی کند که شما در مدت مجانی هستید یا پول داده اید. با توجه به نبود محدودیت دانلود من نمی دونم دیگه شما از یک سرویس دهنده چه انتظاری دارید.
256 آسیاتک با هزینه 24 هزار تومان 30 کیلوبایت دانلود میده. کسی بهتر سراغ داره؟
================================================== ======
نقل قول:
نویسنده arashka
آسیاتک حالا دیگه به یک شرکت بزرگ تبدیل شده و پهنای باند مراکزش را همین طور داره افزایش میده و برایش هم فرق نمی کند که شما در مدت مجانی هستید یا پول داده اید. با توجه به نبود محدودیت دانلود من نمی دونم دیگه شما از یک سرویس دهنده چه انتظاری دارید.
256 آسیاتک با هزینه 24 هزار تومان 30 کیلوبایت دانلود میده. کسی بهتر سراغ داره؟
دوست عزيز آسياتك كه 256 به كاربر خانگي نميده بايد حقوقي باشه بعدشم قيمتش 30 هزار و خورده اي هستش 20 هزار تومن قيمت 128 دولتيش هستش اونم 23 هزار تومن تازه . من خودم الان 128 آسياتك دارم. يه نفر ميگفت ميادماهواره ميذاره 300 هزار تومن قاچاقي ولي خيلي خوبه ها پهناي باند نامحدود. يكي از دوستام آشنا بازي 512 گرفته دانلودش واقعا 512 هستش آسيا نميده البته ما كه فعلا پولمون به همين 128 ميرسه قبلا صباداشتم 256 5 گيگ خوب بود سرعتش واقعا ولي محدوديت داشت
.................................................. .........................
نقل قول:
نویسنده mrmostafa
دوست عزيز آسياتك كه 256 به كاربر خانگي نميده بايد حقوقي باشه بعدشم قيمتش 30 هزار و خورده اي هستش 20 هزار تومن قيمت 128 دولتيش هستش اونم 23 هزار تومن تازه . من خودم الان 128 آسياتك دارم. يه نفر ميگفت ميادماهواره ميذاره 300 هزار تومن قاچاقي ولي خيلي خوبه ها پهناي باند نامحدود. يكي از دوستام آشنا بازي 512 گرفته دانلودش واقعا 512 هستش آسيا نميده البته ما كه فعلا پولمون به همين 128 ميرسه قبلا صباداشتم 256 5 گيگ خوب بود سرعتش واقعا ولي محدوديت داشت
آقا کی میگه نمیده ؟ از دانشگاه نامه بگیر که من تحقیقات دارم و احتیاج به اینترنت پر سرعت دارم با همون قیمت خونگی بگیر و حالشو ببر.
اين پست ها تو سايت majidonline هستش ببينيد گفته كه 256 20 هزار تومن ؟؟؟؟؟ مگه ميشههه
من مجبور شدم دوباره از آسیا تک بگیرم چون که باید سر این ماه از اینجا برم و اگه میخواستم عوض کنم باید یه هفته معتل می شدم
ولی دیروز پیک فرستادن منم خونه نبودم اومد برای اشتراک 64 ، 15000 تومن گرفت رفت
این آخر کلاه برداریه چون این هزینه رو تو جایی ننوشتن
بابا يكي بگه اسياتك سرعت 128 جمعا چقدر ميشه...............................
بچه ها اين اسيا تك چرا پورت 6667 و 6668 و 7000 اينا رو بسته ؟؟؟؟ من تو چت بدهي ميرم با نرم افزار MIRC با اين پورتها به سرور كانكت ميشه با vpn كانكت ميشم ولي بدون اون نه اين رو بايد به كي بگيم بازش كنه چرا اينجوريهههه
من فکر کنم منظورش این بود که نباید تلفن دیگه ای به پریز تلفن وصل باشه ، منم الان خوندم اینو نفهمیدم منظورت از اینکه میگی هر دوشو داری چیه؟ نمیشه کهنقل قول:
برای 18 باید 3 تومن هم به مخابرات بدی تازه اگه نگه برای ماه اول 5 تومن هم باید اضافه بدی چون از من گرفن
منظورم اينه كه من هم سوكت دارم هم دوشاخه هست ديگه..ولش كن..مثل اينكه مشكل حل شد...مسكل از سشوار بود...از ديروز كه كندمش ا برق اصلا قطع نميشه وقتي ميزنم چراغ روشن نميشه!!!!!نقل قول:
يعني ميشه 25 هزار تومن؟
16 تومن که باید بدی به خودشون
3تومن مخابرات
5 تومن هم احتمالا برای ماه اول
رو هم میشه 24 تومن