مرسی دوست عزیز. :11:نقل قول:
مشکل اینجا بود که من نمی دونستم باید با سنگ ها برم پایین.
Printable View
مرسی دوست عزیز. :11:نقل قول:
مشکل اینجا بود که من نمی دونستم باید با سنگ ها برم پایین.
بالاخره این بازی هم تموم شد. هرچند دیر شروع کردم. خوب شد که این ورژن مثل ورژن قبلی نبود. در کل آپگرید ها باعث شده بود که بازی یک نواخت نشه. خصوصا آپگرید هایی که رازیه می داد.
-----------------------------
دوستان اگه بگید محل سیو این بازی کجاست ممنون می شم.
.................................................. .................................................. ...............نقل قول:
راضیه!!!
درسته ورژن قبلی همش سکو بازی بود و اصلا هیجان لازم رو نداشت..............ولی خداییش بعضی مراحل این بازی خیلی سخت میشن .........مخصوصا اون جاهایی که باید هی آب رو یخ می کردی..........یخ رو آب می کردی!!!!!!!!!!!! مخصوصا اون مرحله آخر که باید از اون برج بالا می رفتی تا با مالک برسی و باهاش مبارزه کنی...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
من که فقط از مرحله اخرش خوشم اومد...وگرنه در کل خیلی ایزی بود بازیش
من نسخه ی Xbox این بازی رو گرفتم تا اونجا پیش رفتم که مالک گنده شده و باهاش جنگ می کنم... بعد از اینجا میرم توی یه محیط دیگه و از وسط یه چیزایی مثل سوسک گنده ی پروازی (:20:) میاد همش که همشونو میکشم بعدش گوشه ی دایره ی بزرگی که وسطش بودم یه مجسمه هست که با دستگیره ی جلوش میجرخونمش تا تیکه هاش با هم مچ شه بعد دو سری پله ی دایره وار دو طرف میاد که میرسه به سکوی بالا با همون مجسمه و همون دستگیره اما اینجا دستگیره دو تیکه از سه تیکه ی مجسمه رو با هم میچرخونه... خود Prince میگه باید آبی رو که از بالای مجسمه میاد قطع کنم ولی من نمیدونم کجا باید برم همه جا بستست و هر دیوار و ستونی رو هم امتحان کردم کاری از پیش نبردم... آبی هم که از بالای مجسمه میاد رو یخ میکنم ولی نمیره ازش بالا... باید چیکار کنم؟!؟!:19:
ممنون:11:
عجب سوتی تابلویی دادم.:31:نقل قول:
چون تو بازی با Z می نوشت. آدم دیگه حواسش از املای فارسیش پرت می شه.
شما باید اول آب رو یخ ببندی، بعد دست های مجسمه رو بچرخونی. اینطوری گیر می کنن به آب و بالاخره با هم مچ می شن.نقل قول:
موفق باشی:11:
----------------------
دوستان اگه محل سیو بازی رو هم بگید ممنون می شم.
باید اب ها رو یخ کنی بعد اون دستگیره رو بچرخونی تا مچ بشه........ما تو pc این دکمه رو میزدیم شما رو نمیدونمshift
ما شیفت رو میزدیم
نقل قول:
7 :
C:\Users\*****\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
به جای ***** نام سیستمتون رو بنویس
دوستان منم این بازیو تا اخر رفتم
کسی کمکی خواست در خدمتم:11:
غول اخرش عین غول اخر بازی devil may cry 4 بود , از روی اون فکر کنم درستش کرده بودن :27:
سلام
من پست های قبلی رو گشتم ولی همه ی کرک ها فیلتر بود
خواهشا یکی محبت کنه جای دیگه آپلود کنه
ممنووووووووووووووووووون