سلام به داداش های خوبم
من می خواستم بزام شبیه ساز سرور 3.3.5aرو بزارید {برای آفلاین بازی کردن}
فقط تورو خدا لینکش سالم باشه !!!!!!
تو این سرور ها که باس ها پدر مارو در آوردن انقدر اسپل های دیوانه کننده می زنن حد اقل یکم سرشون در بیاریم:D
Printable View
سلام به داداش های خوبم
من می خواستم بزام شبیه ساز سرور 3.3.5aرو بزارید {برای آفلاین بازی کردن}
فقط تورو خدا لینکش سالم باشه !!!!!!
تو این سرور ها که باس ها پدر مارو در آوردن انقدر اسپل های دیوانه کننده می زنن حد اقل یکم سرشون در بیاریم:D
بهترین repack ها که همون شبیه ساز خودمونه از 3.3.5 تا cata و 2.4.3 در ac-web.org
همه چی هست همه چی
سروری که همه ی آیتم هاش اددی باشه به درده لای جرزه دیوار هم نمیخوره ، کسائی که منو میشناسن میدونن که تا چیزی بهم ثابت نشه دربارش حرف نمیزنمنقل قول:
همیشه از قدیم همه گفتن آدم های خوب دشمن زیاد دارن . Bllizzardwow شرط می بندم که حتی 1 % از wow سر در نمیاری . از روی هوا و هوس حرف زدن کار راحتی هست . اما همه می دونن اون دسته از پلیر هایی که اومدن داخل سرور و خواستن یه کار های شیطنت آمیزی بکنن ، ادمین . جی ام ها چه جریمه ای کردن .نقل قول:
شاید هم حرف شما درست باشه ، چون تعدا پلیر ها روز به روز افزایش پیدا می کنه .
هر کس را بهر کاری ساخته اند :20:
سلام دوستان
من توی سرور بلیزارد( ریلم Kazzak ) بازی می کنم ولی متئاسفانه زبانم یه مقدار ضعیفه .... می خواستم بدونم کسی میتونه تاکتیک باس های جدید رو بزاه تا ما بدونیم به معنی فارسی این تاکتیک ها که مثلا تو سایت WowHead.Com می زارن GM های بلیزارد واسه ما معنی کنه آخه تو بلیزارد اگه تاکتیک بلد نباشی هیچ raid ی نمی تونی بری . ممنون میشم اگه یه نفر به من کمک کنه .
شایدم من از ورلد آف وارکرافت سر در نمیارمنقل قول:
شایدم من دشمنه کسی هستم
در کل زیاد شدنه پلیر دلیل بر این نیست که سرور اددی نباشه بلکه حرفه منو اثبات میکنه چون به هرکی بگی بیا یه 70 بهت میدم 10 تومن با سر میاد :)
من همیشه دوست داشتم سرورهای ایرانی بهترین باشن ولی متأسفانه همیشه بدترین بودن و هستن و خواهند بود ، البته حقیقت همیشه تلخ بوده و هیچ ماسبندی نمیگه ماست من ترشه شما هم جزو پلیرهای اون سرور نیستی و مطمئناً جزو دستندرکارانشی
در کل هیچ گربه ای محزه رضای خدا موش نمیگیره ، پلیرهای زیادی از سرورتون رفتن به خاطر ادد واقعاً نمیخوای این کارو تموم کنی ؟
راه های زیادی هست که میشه از سرور پول در آورد اگه بلد نیستی چرا زحمات بقیه رو به باد میدی ؟
امیدوارم با این حرف ها کسی رو دلگیر نکرده باشم ، اینا رو گفتم تا بدونی همونطور که آرام و با ادب بودن نشانه ی ضعف نیست ، بی ادب و پرخاشگر بودن هم نشانه ی قدرت نیست
والسلام
انسان ها دو دسته می شن .نقل قول:
1. اونهایی که زیاد حرف می زنند و اونهایی که کم حرف می زنند
اونهایی که زیاد حرف می زنند 2 دسته می شن ، یا واقعا چیزی بلدن یا هیچی بلد نیست
اونهایی هم که کم حرف می زنن دقیقا مثل بالا .
خیلی ها رفتن چون فکر می کردن مثل بقیه جا ها می تونن از مشکلات سرور سوء استفاده کنن ، که مسئولین سرور تمام این بازیکن نما ها رو حذف کردن . البته خیلی ها هم رفتن چون کم آوردن . میدونی که خیلی ها در ایران یاد گرفتن Anzu بزنن و جاستیک جمع کنن ، طبیعی هست وقتی برسن به یک جای سالم فلج می شن ، راهی هم جز ترک میدون ندارن . :20:
سرور فکر کنم به خاطر این که 2000 تومان برای جریمه از پلیر بگیر جنگ و دعوا داره . چه جوری شده 10,000 تومان می گرن جالبه . نکنه شما هم بله :20:
فکر کنم اونهایی که ادعا داشتن اومدن و خودشون رو هم ثابت کردن . ولی ...
گریه آدم رو سبک می کنه
سکه با دو رویی اش یک تکه ست
در کل عروس تعریفی زیاد مال از آب در نمیاد زیاد :D
نمیدونم شما هنوز با سرور wowzone.ir آشنا شدید یا نه ! راه های درآمدی این سرور رو نگاه کنید در نوع خودش جالبه پلیر هم زیاد داره !
سلام مي خاتام بدونم ميشه هر ريليمي كه بخايم رو بزاريم
با سلام موجدد سرور لود شود سيستم صداهم داد ولي وقتي سفه سيا عرور ميده بايد چكاركرد
لطفا بهم بگين