چی؟:18: بابا جوانان یکی از آشنا ها 260 تا میره. بوگاتی بدون تیونیگ همینطوری 350 تا میره . حالاچه برسه به اسپرت کردنش.نقل قول:
Printable View
چی؟:18: بابا جوانان یکی از آشنا ها 260 تا میره. بوگاتی بدون تیونیگ همینطوری 350 تا میره . حالاچه برسه به اسپرت کردنش.نقل قول:
ماشین Bugati حالت معمولی و بدون Tuning 407 تا میره .نقل قول:
تو انجمن ماشین کلیپ تست گیری سرعتش هست .
کسی نیست ؟؟نقل قول:
خلاصه ترین توضیحی که من میتونم بدم اینه که ایشون حق دارن این تک جمله رو گفتن :31:نقل قول:
اي بابا !!!نقل قول:
يعني از نظر شماها اين بازي هيچي نداشت !!!
عجيبه !!!!!!:13:
نه دیگه خیلی بی انصافی هست که بگیم هیچی نداشت واقعا بازم باحال تر از نسخه قبلی بود فقط در حد انتظار نتونست ظاهر بشه چون تعریف های بیجای قبل انتشار انتظارها رو شدید بالا برده بود شاید اگه این همه تعری توصیف نمیشد ازش نمره بازی تا این اندازه پایین نبودنقل قول:
قبلش میگفتن توش تیر اندازی و ... هست ! در صورتی که حتی تخریب پذیری ماشینم افتضاحه ! شما اینو با تخریب پذیری بازی مثل Gta IV مقایسه کنید !
بله حرف و حدیث های زیادی در این زمینه بود و یه بار هم شایعه انداختند که از روی فیلم ترانسپورتر ساخته شده ولی دیدیم که اصلا به هیچ کدوم از 3 فیلم منتشر شده از ترنسپورتر ربطی نداشتنقل قول:
اگه ميگفتن بازي يه street racing خوب هستش و از pro Street بهتره الان همه ازين بازي راضي بودن!!!
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (7000).
اگه یکی کمکم کنه ممنونش میشم