-
سلام خسته نباشيد
متاسفانه امكان دريافت نقشه ها وجود نداره اگه ممكن مجموعه نقشه ها توسط سايت جمع بندي ديگه دوستان با مشكل مواجه نشن . ضمنا خواهش ميكنم اموزش كامل نحوه نصب و راه اندازي و نحوه استفاده و همچنين چگونگي ساين كردن فايل براي گوشي u5 vivaz در مورد GPS به صورت pdf دراختيار دوستان قرار بدين .
ممنون sagi43
-
سلام
آقا یه نقشه از رشت ندارید که من بخوام از فلان تا فلان جا برم یه خط صاف نکشه و از کوچه و و خیابون رد شه یا همون نویگاتور
اگه هست ممنون میشم
-
نقشه مرند رو دارین؟؟؟؟؟من بد جوری دنبالشم ولی پیدا نمی کنم!!!!!!
-
سلام
در گوشی یه نفر دیدم که map رو باز کرد و روی ایران زوم کرد، و براحتی خیابانها و کوچه ها رو نشون داد
حتی خیابانهای کشورهای دیگه رو هم نشون داد.
بدون نصب هیچ برنامه ای. البته از gps داشت استفاده می کرد، چون آنتن gps چندتاش پر بود.
لطفا بگین چطوری میشه اینکارو کرد چون در همان مکان با باز کردن map گوشی خودم (n82) آنتن gps صفر بود....
-
سلام نقشه ورامین میخواستم
-
" salam nasb nashod error midahad "certificate error contact the application supplier
-
برای دریافت نقشه یه نگاهی هم به اینجا بندازین
کد:
http://bluelink.ir/?Ip=2478&PIp=2478&PLevel=2
-
man har kari mikonam toye site symbian ye acount behem nemide
chikar bayad bokonam?
mikham cer begiram
-
با سلام و خسته نباشید
من از راپید شیر هیچ فایلی رو نتونستم دانلود کنم می تونید روش دانلود کد های ارائه شده ( نقشه شهر ها) از راپید شیر توضیح بدید
با تشکر
-
آقا سلام ما یه گوشی ویواز درایم این برنامه رو روش نصب کردیم به gps هم وصل میشه ولی تو صفحه یک مسطتیل قهوه ای هی باز میکنه نقشه ای رو هم که بهش دادم میبره جاش پشت زمینه سفید میشه همون مستطیله بازی میکنه دیگه نیمدونم چیکارش کنم لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید