عزیز اینترناله نه اکسترنال (توی خود گوشیه و نمی تونی ببینیش و همیشه همراهته)نقل قول:
آقا نخرین n82 :دی
برو ن78 بخر fm transmiter هم داره یا ن95 8 گیگ بخر (هاها)
Printable View
عزیز اینترناله نه اکسترنال (توی خود گوشیه و نمی تونی ببینیش و همیشه همراهته)نقل قول:
آقا نخرین n82 :دی
برو ن78 بخر fm transmiter هم داره یا ن95 8 گیگ بخر (هاها)
مگه چشه n82.
امکاناتش که شبیه n95 هست،فقط انگار ظاهرش عوض شده.
از n78 هم بهتره،هم قشنگ تر.
دلیل شما چیه؟ لطف کنید بگید.
ممنون میشم اگه بگید.
ای کاش پستهای چند صفحه قبل رو حداقل می خوندیدنقل قول:
(شرمنده ولی:) بابا آی کیو! (=منادا:27:) داره خز میشه (=جفاد (نکته : جواد نگین زشته))
یکی از دوستان می گفت تو مغازه واستاده بودیم یکی اومد تو و با گویش بسیار زیبای مشهدی قیمت k750 رو گرفت, بعدش انگشت گزاشت رو ن82 پشت ویترین و گفت اینا یکی چنده؟! :weird:
گوشی خیلی خوبیه و مشکل خاصی هم نداره
.
.
.
راستی دوستان مال من در باتریش یه کوچولو لق شده و عذابم میده (اولا اصلا" از جاش تکون نمی خورد), مال شما هم همینجوریه؟
من روزی 10 - 12 بار اونو باز میکنم ولی هیچیش نشده ، همون موقع که با بیل میافتادی به جونش میخواستی درشو بازکنی باید فکر الانشو میکردی :دی ( شوخی ) چه قدر لق شده حالا ؟ ببین از خود گوشیه یا از قابش ( منظور چفتای دور گوشی یا از در پشت )نقل قول:
راستی دوستان مال من در باتریش یه کوچولو لق شده و عذابم میده (اولا اصلا" از جاش تکون نمی خورد), مال شما هم همینجوریه؟
زبون بسته دیده برق میزنه،چششو گرفته:31:
یعنی اینقدر جواد :18:شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو کف این اساسی ...باور کن من تاحالا 82 بیرون از خونمون ندیدم ( بجز مال خودم ) ولی X هر روز که میاد خونه میگه فلانی رفت یه 82 خرید ، میگه عجب گوشییه ! هر روز دو تا از دوستاش یا فوامیل دوستاش میرن 82 میخرن ! رفتن رو اعصابمنقل قول:
زبون بسته دیده برق میزنه،چششو گرفته
یعنی اینقدر فِتِلو(فتح ا...) شده؟
اولا خوندم.:angry:نقل قول:
دوما مگه چی گفته تو پستای قبلی.:29:
1 جا گفتن 78 بهتره.چونکه تازه اومده و هنوز به قول شما جفاد نشده؟؟؟:23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برو تو کف این!!!!!e.khafan!
82 بهتره یا78؟ از نظر شما.
82 ، ولی برای خرید الان 78 ، هم کاراییش تو ایران بیشتر از 82 هست ...
اقاجون اون مداری که دادم واقعیه ، میخوام بسازمش .... گذاشتم ببینین تو 78 چی بکار رفته :دی ، ولی کف کردیم ، اگر بزرگشو میزاشتی از کف در میومدیم :جی
کارایی چی؟
جفتش که gps داره که مال 82 بهتره.
فقط 78 یه fm transmitter (فرستنده FM) داره که واسه 82 اکسترنالش هست.(دوستان گفتن هست)