نقل قول:
شما اينو از چه سايتي آوردي
آدرس بده
Printable View
نقل قول:
شما اينو از چه سايتي آوردي
آدرس بده
با سلامنقل قول:
این قبول که تو تایپ کردن این مشکل به فونت ربطی نداره
اما با مشکل دیده شدن حرف ی تو برخی سایتها که دیگه مربوط به فونت میشه
چون من فقط یه متن رو میبینم نه اینکه بخوام تایپ کنم که بخواد به کد پیج اشتباه ربط داشته باشه
همون طور هم که گفتم این مشکل من تا اونجایی که فهمیدم برای فونتهای
Times New Roman و Arialهست
در ضمن من قبلاً از ويندوز ايكس پي sp3 استفاده ميكردم كه هر بار پس از مدتي
كه از نصبش ميگذشت اين مشكل حرف ي به وجود ميومد .
الان هم كه مدتيه از ويندوز sp2 فكر كنم توليد گروه مافيا باشه استفاده ميكنم مثل ويندوز قبليه پس از مدتي اين مشكل به وجود مياد
عکس از گوگل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که تو این عکس میبینیدهم هنگام تایپ تو کادر جستجو در کلمه آزمایش ی مشکل داره و هم متن زیر کادر در عبارت " میان صفحات فارسی بگرد " ی کلمه میان مشکل داره
عکس از پیام نور تهران
تو عکس سایت پیام نور تهران نیز هم که این مشکل به وفور توش دیده میشه
من میدونم این سایتها مشکل ندارند
هرچی هست مربوط به این دو فونت میشه چون در سایتهایی که با فونتهای دیگه متنشونو نوشتن این مشکل رو ندارم
نقل قول:
سلام
به نظر من ايراد از ويندوزه
بدترين ويندوزها اونايي هستن كه دستكاري ميشن
شما ويندوز سرويس پك 2 گير بيار كه دستكاري نشده باشه و اونو نصب كن و بعد هم برنامه اي كه حرفش بود
سلامنقل قول:
شما از symbol میتونید عمل کنید.Insert>symbol فونت ایران نستعلیق را انتخاب کنید .و کشیدگی های این فونت فقط از این راه می شه اعمالشون کرد
والا شرمنده هرچی فکر کردم یادم نیومد!! یه سایتی بود که در تولید این فونت مشارکت داشتنقل قول:
سایتش مهم نیست مهم اینه که چطوری این کار میکنه، یادمه که توضیح دیگه ای رو سایتش نبود
سعی کرده بودم ولی نتونستم بفهمم کدومش کشیدگی، میتونی بگی کدوم کارکتر؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من توی برنامه ی ویرایشگر فونت کاراکترهاش را کامل می بینم و حرف شما را تاپید می کنم (از نظر خودم)که این کاراکتر ها در همین فونت هست اگر به نتیجه ای رسیدم خدمتتون می گم
دوست عزيز راه ساده تر ديگه اي هم هست اونهم تغيير در قسمت تمپلت هست اگه توضيح بيشتر خواستي pm بده تا كامل واستون توضيح بدمنقل قول:
دوستان وردكار سلام
هرچه در اين تايپيك دنبال غلط ياب فارسي آفيس 2007 گشتم چيزي نبود. من آفيس 2003 را به آفيس 2007 آپ گريد كردم . غلط ياب فارسي آن بخوبي كار ميكرد تا اينكه شيطان زد پس كله من و رابط فارسي ويندوز ايكس پي را از سايت مايكروسافت دانلود و نصب كردم ولي متوجه شدم كه ديكشنري فارسي موجود پريده و حالا هرچه سرچ ميكنم نميتونم غلط ياب براي آفيس 2007 پيدا كنم كسي از دوستان پيشنهادي داره؟
ممنون ميشم كمك كنيد
خوب همینجا توضیح بدید که بقیه هم یاد بگیرن!!!نقل قول: