ما هم یه جایی زندگی میکنم طبیعتش شبیه همی عکس بالایی هاست اینم عکسش امروز صبح ! گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم یه جایی زندگی میکنم طبیعتش شبیه همی عکس بالایی هاست اینم عکسش امروز صبح ! گرفتم
ممنون برادر
اینجا اهوازه ای منظره ای هم که میبینی به خاطره طوفان شنه که امرزو شهرو فلج کرده بود شده بود مثل این فیلمای آخرالزمانی که شهرا متروکه میشن !
از سرما استفاده کن که ما اینجا عاشق سرما و بارون هستیم ولی نداریم !
مااینجا جفته بیابون های عربستان و عراقیم انواع بلایای انسانی و جوی از اونجا برسرمون نازل میشه !
هر دو عکس عالی هستن
کاربندی تو اولی مشکل داره یه خورده
نوع دوربین و تنظیماتم کاش میگفتید
ضمن تشكر از شما
من عكس مي گيرم فقط براي دل خودم يعني خيلي از تنظيمات رو بلد نيستم مثلا عكاسي در شب رو مشكل دارم كه اگه ميشه منو راهنمائي كنيد تا بتونم بهترين عكاسي رو در شب داشته باشم ممنون مي شم. در ضمن ديافگرام و ...رو برام توضيح بدين
دوست گلم ما هم مثل شما هستیم به جز یکیمون که فکر کنم عکاس باشن بقیه دانشجو دانش اموز دکتر و... هستیمنقل قول:
هممون برای دلامون برای درک هنر و زیبایی ها عکاسی میکنیم
منم مثل شما چیزی نمیدونم ولی چند تا چیز این چند وقته از دوستان یاد گرفتن اگر اشتباه گفتم دوستان درستش کنن
برای عکاسی در شب ایزو رو باید برد بالا که نویزم میره بالا
دیافراگم هم هرچی بیشتر دریچه ی نورگیری کوچیکتر و عکس تاریک تر و برعکس
سرعت شاترم که تغریبا همین طوری هست با این تفاوت که وقتی کم باشه نور زیادی وارد دوربین میشه و عکس روشن تر میشه و احتیاج به سه پایه هست
سلام دوستان هنرمند
من دیگه کمبود عکس پیدا کردم. شما هم عکس بزارید.
Focal 14mm
F 9
1/800
Iso 80
آیا میشه عکسی که بالا گذاشتم یه جورایی ابی ادیت کرد؟
سلام . از اونجایی که سایز برای ادیت کوچیک بود ، و کیفیت هم ندارد و محیط خیلی گرمی دارد برای تبدیل آسمون به رنگ آبی بهتره یه عکس دیگه بگیری .نقل قول:
ولی تا اونجایی که سر ظهری از دست ما بر اومد :
محتوای مخفی: خورشید پشت ابر
یکم توی رنگ آبی زیاده روی کردم چون در غیر این صورت نمیشد . به دلیل رنگ ابرها ، چون توی هوای آبی رنگ ابر ها سفید و خاکستری هستند و اینجا امکان ادیت نبود .