[quote=BLACK-BLACK;4514554]نیاز به فرمت سطح پایین دارهولی من اسم نرم افزار برای سامسونگا رو نمیدونم
خواهش ميكنم بيشتر توضيح بفرمايين فرمت سطح پايين يعني چه چطور؟
Printable View
[quote=BLACK-BLACK;4514554]نیاز به فرمت سطح پایین دارهولی من اسم نرم افزار برای سامسونگا رو نمیدونم
دوستی میتونه راهنمایی کنه؟
یه هارد 40 گیگ مکستور قدیمی دارم.
دیگه وصل نمیشه و سیستم اینو نمیشناسه و تق تق میکنه و هیچی !!
به نظرتون چیکار کم، اطلاعات رو هم میخوام.
ممکنه بردش سوخته باشه ببریدش پیش تعمیر کارد بردشو براتون عو میکنه اگه مشکل برد باشه درست میشه .کلا پیش تعمیر کار ببرید از اینکه از راه دور درمون بخاید خیلی بهترهنقل قول:
دوستی میتونه راهنمایی کنه؟
یه هارد 40 گیگ مکستور قدیمی دارم.
دیگه وصل نمیشه و سیستم اینو نمیشناسه و تق تق میکنه و هیچی !!
به نظرتون چیکار کم، اطلاعات رو هم میخوام.
فرمت سطح پایین یعنی اینکه میره تمام بلوکهای هارد دیسکو صفر میکنه و ادرسها رو پاک میکنه و جدول فایلها رو خالی میکنهنقل قول:
یه نرم افزار مخصوص هر هارد وجود داره که میشه low level format انجام داد
اساتید محترم لطفا کمک کنید :
یه هارد 500Gb دارم که بعد از کلی نشناختن الان اون رو میشناسه سیستم ولی متاسفانه هیچ درایوی نداره یعنی نمی تونم پارتیشینهای پاک شده رو برگردونم البته با نرم افزار Active_Partition_Recovery_v5.3.71 این کار رو انجام دادم و گذاشتم که اسکن سریع بکنه بعد از گذشت 2 الی 3 ساعت از 500Gb فقط تونسته 5Mb رو چک کنه بسیار هم کنده !!!!
به نظرتون به چه صورت می تونم پارتیشن های حذف شده رو برگردونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اگه اطلاعاتش واستون مهم نیست میتونید از نرم افزارهایی مانند acronic disk direction یا partion magic استفاده کنید و به راحتی پارتیشنبندی کنید هاردتونو
ولی اگه اطلاعاتش واستون مهمه بهترین نرم افزار واسه این کار easeus data recovery هست
یه هارد 250 مکستور دارم قبل از روشن شدن کامپیوتر کابل برقش رو وصل کردم کامپیوتر که بالا اومد هیچ مشکلی نبود بعد کابل دیتا رو زدم(ساتا) که سیستم خاموش شد و بعد از روشن کردن مجدد هارد دیگه بالا نیومد و روی هیچ سیستمی هارد بالا نمیاد و اطلااعاتشم نشون داده نمیشه فکر کنم سوخت باید چیکار کنم یا امید به درست شدن هست؟
جایی سراغدارین تعمیر کنه مطمئن باشه تهران؟
قیمت تغریبی بدین
دوستان و اساتيد
ميشه يكي ما رو كمك كنه وبگه اين هارده ما چشه!!:37:
به عكس هاي زير يه نگاه كنيد!
فريمور هاردم cc44هست!
(فوري)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگامی که می خواهید یک سخت افزار جدید نصب کنید باید سیستم را خاموش کرده و بعد از وصل کردن آن سیستم را روشن کنید نه اینکه هنگامی که سیستم روشن است. احتمالا برد هارد سوختهنقل قول:
آقا داشتان داره.........نقل قول:
هنگامی که می خواهید یک سخت افزار جدید نصب کنید باید سیستم را خاموش کرده و بعد از وصل کردن آن سیستم را روشن کنید نه اینکه هنگامی که سیستم روشن است. احتمالا برد هارد سوخته
حالا باید چیکار کرد درست میشه
یا بندازمش دووور
سلام
حدود يك ماه است يك هارد اكسترنال 3.5 اينچي سيگيت با گارانتي سازگار خريدم كه تا حال حدود 800 گيگ آن پر شده قبلا كه حدود 500گيگ پر بود صدايش در حد طبيعي بود ولي حالا صداي تق تق عجيبي مي كند (بعضي اوقات)به نظر شما به خاطر پر كردن حجم ان است؟
ضمنا تا از برق بكشم و چند دقيقه بعد وصل كنم صدايش برطرف مي شود آيا داغ مي كند و يا ....