--------------نقل قول:
درسته ولی فکر نمی کنی من خودم به این فکر افتادم که به این حالت تغییر بدم؟؟
فقط حیف که کلی پول بابت باتری و شارژرهای اصل دادم که مشکلی هل نکرد :)
Printable View
--------------نقل قول:
درسته ولی فکر نمی کنی من خودم به این فکر افتادم که به این حالت تغییر بدم؟؟
فقط حیف که کلی پول بابت باتری و شارژرهای اصل دادم که مشکلی هل نکرد :)
درسته خودت این کارو کردی...
ولی من از اول گفتم مشکل خود گوشی هست نه شارجر و باطری...
موفق باشی...
عزیز همین دیگه!!!
این اصلاً مشکل گوشی حساب نمیشه!!!
این در اصل ترفندی بود که استفاده کردم :)
ولی در اصل network گوشی روی Dual Mode هستش.
این ترفندی بود برای کم کردن مصرف یاطری :)
شما هم موفق باشی :)
خوب بالاخره باید از تو خود گوشی درست میشد دیگه...
من دیشب واسه خودمو دیدم...دیدم رو dul mode...عوضش کردم به gsm دیگه به اینترنت وصل نشد...
دوباره برگردوندمش به dual mode...
ولی تو تنظیمات گوشی یک چیز دیگه هم هست مربوط به wlan میشه...اونم باید بزاری رو never...تا باطری بهتر شه...
منم الان بردم روی GSM ببینم توی کارایی باتری تاثیر داره یا نه ولی این dual mode با GSM فرقش چیه؟اگه روی GSM بزاریم چه تفاوتی داره با default خود گوشی که روی Dual mode هست؟آیا محدودیت خاصی ایجاد می کنه یا نه هیچ تفاوت خاصی واقعا نداره؟چون می خوام ببینم اگه تفاوت خاصی نداره بذارم روی همین GSM باشه تنظیماتش!چون منم واقعا بابت شارژ نگه داشتن کم گوشیم شاکیم 1ساعت و نیم طول می کشه شارژ بشه و کافیه از وایرلس یه ذره استفاده کنی سه سوت خالی می شه...یعنی این یه تغییر کوچولو واقعا تاثیر داره تو شارژ؟
من تو پست قبل گفتم...
من گذاشتم رو gsm به اینترنت وصل نشد...
دوباره گذاشتم رو dual mode به اینترنت وصل شد...
فکر کنم تنها محدودیتش وصل نشدن به اینترنته...
و همونطور که دوستمون اقا ایدین گفت در مصرف باطری تاثیر داره...بهتر میشه...
و منم میگم که ولی تو تنظیمات گوشی یک چیز دیگه هم هست مربوط به wlan میشه...اونم باید بزاری رو never...تا باطری بهتر شه...
ممنون از پاسخت...wlan روی never بود از اول و اینکه از طریق GPRS به نت وصل نمی شه؟چون الان با وایرلس کانکت شدم مشکلی نبود حالا با ایرانسل چک نکردم هنوزنقل قول:
وقتي کشوي گوشي رو ميبندي باز ميکني هم هر دفعه wlan رو اسکن ميکنه اونو هم بزنيد روش آفش کنيد.
خلاصه ما که نمیدونستیم اینطوریه این بک آپ رو هم خداوکیلی با دیال آپ ذغالی آپ کردم. چون قول داده بودم بازم منتظر مجتبی میشیم ببینیم چی کار کرده فعلا که خبری ازش نیست.نقل قول:
-----------------------نقل قول:
من از زحمتی که کشیدی واقعاً ممنونم
دوست عزیزم actooor جان. مال من از همون اول desable بود