قیمت 3950 و4950 و5950 تو تهران چنده؟نقل قول:
Printable View
قیمت 3950 و4950 و5950 تو تهران چنده؟نقل قول:
اقا من ماشینو نمیخوابونم
ولی الان سایز لاستیک استاندادرد 185/65/14
اگه بشه 205 با رینگ 15 معمولی سیاه چه بدیهایی داره
آخرش تو سرعتهای بالا خوبه یا نه هر یه چیز میگه
لاستیک بارز رو 405 خوبه یا نه میگن وحشتناک بده.
با سلام
ین خودرو مورد تایید کمیسیون صنایع و معادن مجلس هم قرار گرفته .. 1500 سی سی حجم موتور داره و 4 سیلندره و به گفته مجلسی ها باید هر چه زودتر به بازار راهی بشه .. می گن 90 درصد خودکفایی شده است و (به ظاهر زیراب زنی سمند) و ابتدا به صورت صندوق دار عرضه می شه و پس از مدتی به صورت استیشن ... نکته جالب توجه این جاست که می گن مطمئن باشید قیمتش از ال نود کمتر خواهد بود !!!؟!! تا سال 87 هم عرضه می شه.
این نمایشگاه از تاریخ 18 الی 28 اردیبهشت ماه سال 86 با مجوز فدراسیون فکر کنم برنامه ریزی شده توسط سایت carn3.com از ساعت 12 تا 24 برگزار می شه که 100 غرفه داره و 150 خودرو درنمایشگاه برگزیده می شن و لازم به ذکره که از همه ی کلاس ها هم شرکت می کنن !!
این نمایشگاه در پارکینگ تله کابین توچال برگزار می شه .
مدیر سایپا می گه سال بعد دو خودروی سایپا 132 و زانتیا فیس لیفت و تا سال 87 هم همون خودروی ملی سایپا که s81 نام داره رو به بازار عرضه می کنن و متعاقبا سیتروئن C4 .. منتظر دگرگونی در سایپا با شید چون می خواد به شعارش عمل کنه " برای هر ایرانی یه خودرو" پس تا یه ماشین هم قالب شما نکرده خیالتون راحت نباشه !!
اینم یه جمله بدون شرح :
""""رئیس فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری : مسابقات اتومبیلرانی از سال آینده بر اساس مقررات جهانی برگزار می شود"""""
قضاوت رو به خودتون واگذار می کنم !
سهيل جان ميبينم که آن لاين هستي . خيلي خوش اومدي .
یک گام به جلو .. موفق باشید...!!
جمشید جان به اون جمله میشه گفت جک پایان سال 1385
فدراسیونی که رئیسش اندازه تخم مرغ از رانندگی و تیونینگ و مسائل مربوطه سرش نمی شه میخاد سال آینده مسابقات رو بر اساس مقررات جهانی برگزار کنه...3 ساله که دارم همین حرف رو از زیون خودش میشنوم اما هر سال بدتر میشه که بهتر نمیشه...نمونه آخریشم همین ریس آخر سال بود که هر کی هر چی تونسته بود چپونده بود تو موتورش و اومده بود کلاس استانداردنقل قول:
اینم یه جمله بدون شرح :
""""رئیس فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری : مسابقات اتومبیلرانی از سال آینده بر اساس مقررات جهانی برگزار می شود"""""
اقا يون من ديشب خيلي خسته شدم نتونستم بيام .
خوب من از اينجا رو جواب ميدم ديگه قبليا رو بچه ها بودن و به درست جواب دادن . خوب بازم اگه كسي چيزي شك داشت منم نوكرشم .
اخرين بحث در مورد خوابوندن ماشين بود :
خوب اين كه اگه تصادف كني مقصر بگيرنت رو من قبول ندارم. اگه تصادف كني شايد يه جريمه ي اضافي بكنن و يا حداكثر ببرن پاركينگ بخوابونن اما تاثيري در مقصر بودن نداره .
در مورد فوايد و مزايا :
اگه بخوابونين خوب خيلي عاليه تو هندل تاثير داره چون باعث نزديك شدن ماشين به سطح زمين و به اصطلاح ماشين افزارش مياد تو دست راننده . سره پيچ ها نشست فوق العاده اي پيدا ميكنه و احتمال چپ كردن نسبت به حالت فابريك نصف ميشه ( در حالتي كه لاستيك همون باشه)
تو سرعت ماشين تاثير مشهودي داره مخصوصا در شتاب ثانويه ماشين در سرعت بالا چون با نزديك كردن ماشين به زمين يا خوابوندن نيروي اصطكاك ناشي از برخورد باد به زير گلگير ها و ته ماشين به حداقل ميرسه.
در بهتر شدن ترمز هم موثر ه و خيلي زياد .
معايب:
ببينيد اين معايب صرفا در ايران بروز پيدا ميكنه . علت اصلي اينه كه به علت ناهموار بودن جاده هاي ايران و وجود خندق هاي متوالي در خيابان باعث ميشه خيلي زود ماشين از قسمت جلو بندي مشكل پيدا كنه .
در مجموع در حالتي كه ماشين رو يه نمه بخوابونيم فوقالعاده ميشه .
در مورد نوع لاستيك و در چه حالتي بهتره :
ببينيد توصيه من اينه كه اگه قرار ه كه بخوابونينو گاز گاز بازي كنين اصلا رينگ اسپرت نندازينچون رينگ هم پدر جلوبندي رو در مياره هم اينكه نميزاره گازگاز بازي كنين و مهمتر از همه از اسب بخار مفيد ماشين كم ميكنه يعني تو شتاب و سرعت تاثير منفيه محسوسي ميزاره ولي اماb] [/b]
اگر عاشق رينگ اسپرت 18 و لاستيك 235 هستين و هم ميخواين با ماشين شتاب توپ و قابل قبولي داشته باشينو كل همه رو بزنين با اين شماره تماش ميگيرين ميگين اقاي حميد بابايي ؟ اون ميگه بفرماييد ... ما ميگين منو سهيل حسيني معرفي كرده و ميخوام ماشينمو بتركوني ... !!! هر كسي خواست با رينگ و با سرعت برونه ديگه بايد از زير دسته حميد رد شه و با تيون حميد به اوني كه ميخواد برسه..
ولي در كل حالتي رو كه من خودم براي ماشينم انتخاب ميكنم و جواب اكتورس عزيز هم هست اينه كه براي ماشيناي ايران خودرو : رينگ 15 مشكي فابريك سمند + لاستيك 205 يا كوهو يا بريدج استون يا اگه پولتون رسيد ميشلن اصلي و يا ... فقط 205 + فنر لول خوب و يه ارتفاع مشتي ===>>>>> جواب ميده
خوب بچه ها بازم دست حميد درد نكنه كه روي مارو زمين نزدو يه قرار فيكس كرد فقط همون تور كه حميد گفت لطفا بيخيال نارنجك شين ( من ميترسم ..!!!!)
دوستان تا شب
يا علي
اقا من یه پست دادم و بعدشم مثل ... پشیمون شدم.اومدم حذفش کنم دیدم که خودش حذف شده.خلاصه ببخشید.
سهيل جان ممنون بابت توضيحات . ماشين من همون رينگ 14 ولي 205 روداستونه . چه جوريه به نظرت /
جمشيد جان تشكر بابت اخبار
اقايون در مورد اين هيوندا هاي جديد ميخوام بدونم . در مورد سوناتا و ازرا كه سهيل جان توضيح داد .
در مورد ورنا و اوانتا ميخوام بدونم كلي . اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه .
سورنا
با اجازه بزرگترا و اقا حمید و اقا سهیلنقل قول:
اول از سوناتا:
موتور:6سیلندرvشکل
قدرت موتور:235 اسب بخار
وزن:1610 کیلوگرم
شتاب0-96 کیلومتر:7 ثانیه.
شتاب0-160: 19.3 ثانیه.
حداکثر سرعت:کنترل شده:220 کیلومتر بر ساعت
گیربکس:اتوماتیک پنج دنده هوشمند.
دیفرانسیل عقب (البته فکر کنم)
سایز تایر:50/225
شتاب ثقلی:.79. جی
حجم صندوق عقب:121 فوت مکعب
میانگین مصرف سوخت:9.5 لیتر در صد کیلومتر
طول:4798 میلیمتر
عرض:1831 میلیمتر
ارتفاع:1473 میلیمتر
فاصله کف تا زمین:160 میلیمتر
حجم باک بنزین:67 لیتر
منبع:مجله ماشین شماره 283
و اما ازرا:
موتور:6 سیلندر V شکل به حجم 3778 و 263 اسب قدرت.
نیروی تورک:255 پاوند
فاصله دو محور : 2779 میلیمتر
طول:4894 میلیمتر
عرض:1849 "
ارتفاع:1491 "
وزن:1660 کیلو
شتاب 0-96 :6.5 ثانیه
طی مسافت 400 متر 15.2 ثانیه
حداکثر سرعت:234 کیلومتر بر ساعت
مصرف سوخت:12.5 لیتر در 100 کیلومتر
منبع مجله ماشین شماره:281