[HTML]قبلا هم له این جور سوالات پاسخ دادیم...
مشمول هستین و نمیتونین سال 90 کنکور بدین . دفترچه رو نفرستین غیبت میخورین.[/HTML]
فقط نیمه اول ها نمیتونن یا من که متولد اذر هستم یعنی نیمه دوم میتونم بمونم برای سال بعد اخه همه گفتن میتونی؟؟؟:41:
[HTML]قبلا هم له این جور سوالات پاسخ دادیم...
مشمول هستین و نمیتونین سال 90 کنکور بدین . دفترچه رو نفرستین غیبت میخورین.[/HTML]
فقط نیمه اول ها نمیتونن یا من که متولد اذر هستم یعنی نیمه دوم میتونم بمونم برای سال بعد اخه همه گفتن میتونی؟؟؟:41:
نقل قول:
نیمه دوم هم بودین بازم مشکل بود. چون وقتی 18 سالتون تموم میشه شما جایی تحصیل نمیکنن.
اگه در حال تحصیل باشین که خب مشمول نیستسن...
.
یه سوال از دوستان که شاید تکراری باشه اما نمیشه که کل تاپیک رو جوند
سوالم اینه که من الان دانشجوی کارشناسی هستم ترم 4 و متولد 69 ماه تیر
همان سال اول رفتم دانشگاه اما رشتم سخته اما سال یعد بدون پر کردن دفترچه سربازی (چون نیازی نبود ) کنکور دادم اما هیچی قبول نشدم
امسالم شرکت نکردم
میخواستم بدونم میتونم سال بعد شرکت کنم و اگه قبول بشم چطوریه؟
بعد از فرستادن دفترچه چند وقت بعدش باید برم سربازی؟؟؟؟
من میتونم دفترچه رو همون اذر ماه که 18 سال تموم شدم بفرستم میتونم کنکور بعدی رو بدم؟؟؟
ممون از راهنمایی
:11::11::11:
نقل قول:
اگه مشغول به تحصیل نیستین غیبت خوردین و نمیتونین برین دانشگاه
نقل قول:
بستگی یه سازمان نظام وظیفه داره. 4 ماه و بیشتر که میتونی بری تا 2 یا 4 ماه تمدید کنی
سلام
من ورودی سال 83 دانشگاه هستم. آخرین امتحانم رو وسطای بهمن 88 دادم . دقیقا تا چه زمانی برای فرستادن دفترچه سبز اینا وقت دارم ؟
هنوز کارای مدرکم اینا تو دانشگاه تموم نشده . اصلا شاید تو این یکی دو ماه هم تموم نشه . اونوقت چی میشه ؟
تاخیر میخورم ؟
کلا چه کارایی از دست من بر میاد که تاخیر نخورم و چه کارایی باید بکنم ؟
اقا جریان این 3 خواهری چی شد تصویب شد؟
فقط مربوط به مددجویان است یا نه شامل مردم عادی هم میشه؟
سلام
رفتم نظام وظیفه عمومی تهران (میدان سپاه) جهت شرکت در شورای پزشکی؛
عکس سی تی اسکن را دید و مشکلم را هم گفتم.... گفت چون این عکس برای اون بیمارستانی (امیر اعلم) که من را فرستاده بودن نیست قبول نکردند و دوباره بهم نامه دادن برم بیمارستان شماره 2 ناجا ( امام سجاد) وگرنه فکر کنم امروز معاف میشدم ؟؟ درسته...؟؟؟ چون اگر چیزی توی عکس دیده نمیشد میتونست راحت رد کنه!!
فقط به این خاطر گیر داد که این عکس مال اون بیمارستان نیست !!
عجب مملکتی داریم ؛ خودشون فرستادن بیمارستان امیر اعلم ؛ دکتر اونجا هم چون دید سی تی اسکن من جدید هست (89/2/5) سی تی اسکن ننوشت بجاش برام آندوسکوپی نوشت و نتیجه را تو نامه نوشت.. حالا اینا میگن چون سی تی برای اون بیمارستان نیست باید یک بار دیگه بری بیمارستان ... (این دفعه فرستان بیمارستان شماره 2 ناجا ، از اون بیمارستان امیر اعلم راحت شدم... این بیمارستان چطوریه ؟؟؟ )
ضمن یادآوری بیماری من پان سینوزیت مزمن (بند 20 ماده 42 مربوط به گوش و حلق و بینی) هست...
ممنون میشم نظر دوستان را بدونم...
با تشکر
یه سوال من شهریور میشه 20 سالم .. الانم ترم 2 دانشگاه هستم..
ولی علاقه ندارم به رشته ام می تونم انصراف بدم و سال 89 کنکور بدم یا باید برم خدمت؟