چرا گیم پد Biohazzard4 اینقدر بددسته؟نمی شه یه کاری کرد که مثل HalfLife بشه هم با صفحه کلید و هم با ماوس بازی کرد؟آخه من گیم پد ندارم برا همین توی بازی خیلی مشکل دارم.
Printable View
چرا گیم پد Biohazzard4 اینقدر بددسته؟نمی شه یه کاری کرد که مثل HalfLife بشه هم با صفحه کلید و هم با ماوس بازی کرد؟آخه من گیم پد ندارم برا همین توی بازی خیلی مشکل دارم.
نقل قول:
اين مشخصاتي كه گفتي يه ماه پيش هم تو سايت ubi بودش.حالا از كجا ميدوني 2 آپريل بازي مياد چون تو سايت تاريخ رو TBD زده؟؟؟؟
نقل قول:
يه گيم پد بخر خودت رو راحت كن.در ضمن با موس نميشه درست حسابي بازي كرد با كيبرد هم مشكله البته من خودم با كيبرد بازي نكردم ولي فكر ميكنم نسبت به gamepad سختر باشه.
بابا دستم كه زياد فرقي نمي كنه. بايد يا منتظر نسخه بهبود يافته بود يا تو كلوپ محله نسخه ps2 اونو بازي كني.
يا اينكه به سختي بري تا اخرش
نه دسته بهتره . چون با موس هی میلرزه . نمیشه یه هدف رو درست و حسابی بزنینقل قول:
بابا دستم كه زياد فرقي نمي كنه. بايد يا منتظر نسخه بهبود يافته بود يا تو كلوپ محله نسخه ps2 اونو بازي كني.
يا اينكه به سختي بري تا اخرش
منم منظورم اينه كه دركل كنترلش خرابه و سخته و گر نه من خودم با كيبورد نصبت به دسته موس بهتر كار مي كنم و راحتره برام.نقل قول:
نه دسته بهتره . چون با موس هی میلرزه . نمیشه یه هدف رو درست و حسابی بزن
نقل قول:
من قصد كل كل ندارم ولي به نظر من كنترل بازي خوبه و با دسته هم مچه مچه.
دوست عزیز اگه یه ماه پیش دقت می کردی میدیدی که اصلا در مورد گیم پد توضیحی نداده بود در ضمن نسخه آمریکا قرار بود اول از همه پخش بشه ولی وقتی این گرافیک ضایع رو تحویل یوبی دادن عرضه رو عقب انداخت و تا الان طول کشید.... چهار تا سایت فروش آمریکایی رو سر بزن همشون تاریخ عرضه به مشتری رو 2 آپریل اعلام کردن :)نقل قول:
بچه ها من تو سایت یوبی سیستمم رو برای اجرای بازی ایول 4 تست کردم و ببینید که گرافیکم رو متوسط رو به پایین ارزیابی کرد در صورتی که biohazard 4 رو با بالاترین رزولوشن و گرافیک اجرا کردم خیلی روان!!!!
اینهم عکسهاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه یه ماه پیش دقت می کردی میدیدی که اصلا در مورد گیم پد توضیحی نداده بود در ضمن نسخه آمریکا قرار بود اول از همه پخش بشه ولی وقتی این گرافیک ضایع رو تحویل یوبی دادن عرضه رو عقب انداخت و تا الان طول کشید.... چهار تا سایت فروش آمریکایی رو سر بزن همشون تاریخ عرضه به مشتری رو 2 آپریل اعلام کردن.
آره درسته من دقت نكردم اون موقع ننوشته بود كه ميشه با موس هم بازي كرد.بعد بازي كارت گرافيك با picxel shader 2 ميخواداين يعني اينكه با gforce fx 5200 نميشه بازي كرد درسته؟؟؟؟
حالا اينا زياد مهم نيست . نسخه اي مياد كه بشه باهاش مثل Cold Fear بازي كرد ؟
يعني در هنگام راه رفتن بشه تير هم بندازي .
دوست عزيز ما هم قصد كل كل نداريم ولي هر كس نظري داره.نقل قول:
سلام
من این بازی رو با دسته انجام میدم ..میشه یکی بمن بگه چطوری میتونم موقعی که دوربین دارم یا اسلحه دوربین دار با اون زوم کنم ...از کمکتون ممنون میشم
فقط با دسته شك دار ميشه .نقل قول:
سلام
من این بازی رو با دسته انجام میدم ..میشه یکی بمن بگه چطوری میتونم موقعی که دوربین دارم یا اسلحه دوربین دار با اون زوم کنم ...از کمکتون ممنون میشم
اگه شك دار داري نميدونم چه دكمه اي هستش كه ميگيري و بايد شك سمت راست رو رو به بالا ببري .
اگه دسته شوك دار هم داشتي و نشد برو به به setup بازي قسمت control camera دكمه ها رو تعريف كن يعني آنالوگ سمت راست رو بالا پايين چپ راست كن بعد هم سيو كن تا درست بشه.
سلام
کنار کلیسا یک دستگاه هست که من نمیتونم اونو باز کنم ..چجوری باز میشه
در ضمن من با اشلی از کلیسا اومدم بیرون حالا باید چکار کنم
نقل قول:
بعد از اينكه از كليسا اومدي بيرون بايد بري اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اون دستگاه چيز خاصي نداره شايد يه سنگ يا يه الماس بهت بده از همونايي كه ميفروشي براي باز كردنش هم بايد حروف m v z رو روشن كني بايد با اعداد 3 و 4 طوري كار كني كه m v z روشن بشن.ولي وقتي با ada بازي ميكني كليد در كليسا تو اين دستگاه هستش كه مثل بالا بايد عمل كني.
نمي دوني save هاي evil4 كجاست؟
من یه جای resident evil 4 گیر کردم.
یک نفر هست که اره برقی داره ولی من هرچی تیر می زنم نمی میره و اون میاد و منو می کشه.
چی کار باید بکنم؟؟؟؟
همون جايي كه يك كليسا هست . بعد ميري داخل يك خونه قايم ميشي . بعد اره برقي رو نشون ميده
اونجا بايد انقدر بزني به سرش تا بميره .
اونجايي كه دختره باهاته و مي ري اسانسر سوار مي شي بايد چي كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترينر rezident evil 4
ببخشيد؟! ترينر نبود؟!!@#
ولي چيز خوبي است
اونجايي كه دختره باهاته و مي ري اسانسر سوار مي شي بايد چي كنم؟ نمي دوني چطوري بايد تاپيك ساخت !@ تاپيكي در مورد Tomb Raider Legend @hitman Blood Moneyهست
فهرست انجمن:نقل قول:
خواهش مي كنم پست پشت سر هم نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من این بازی رو نصب کردم با این ارور مواجه شدم که فایل :
d3ddx9_30.dll
رو پیدا نمیکنه. اسم این نسخه ای که من خریدم Biohazard هستش از پابلیشر CAPCOM.
2 راه داري :نقل قول:
ببخشید من این بازی رو نصب کردم با این ارور مواجه شدم که فایل :
d3ddx9_30.dll
رو پیدا نمیکنه. اسم این نسخه ای که من خریدم Biohazard هستش از پابلیشر CAPCOM.
1.نصب جديدترين ورژن Direct X 9
2.دانلود فايل DLL از اين سايت زير :
توي قسمت Search اسم فايلي كه نوشتي رو بنويس و دانلود كن . اگه نتونستي بگو تا لينك مستقيم رو بزارم
RE 4 دوم آپریل عرضه نمیشه. 15 می عرضه میشه یعنی دقیقا" 2ماه دیگه. تازه اگه باز ubisoft تاریخ رو عقب نندازه شانس اوردیم.
لینک انتشار بازی از gamespot:
بابا اين UBI ديگه مسخرشو در آورده !نقل قول:
RE 4 دوم آپریل عرضه نمیشه. 15 می عرضه میشه یعنی دقیقا" 2ماه دیگه. تازه اگه باز ubisoft تاریخ رو عقب نندازه شانس اوردیم.
لینک انتشار بازی از gamespot:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30&y=9
مگه ما مسخره دست اين شركتيم ؟!
حالا خوبه اين همه بندازه عقب بعد هيچ تغييري هم نكنه !
شايد داره RE5 رو ميزنه بيرون !
ببین عزیزم این سایت گیم اسپات هر موقع بازی یه دستش برسه میگه تاریخ ریلیز... شما خودت برو یه سر به سایت یوبی سافت بزن میبینی که نوشته بازی به زودی عرضه میشه ... تو دهات ما؛ به زودی فوقش میشه 1 ماه, نه دیگه دو ماه دیگه !!!!:18:نقل قول:
ببين اقا مهدي تاپيكي در مورد بازيtotal overdose نداري؟!
سلام يكي به من بگه اويل 4 بعد نصب دوباره بايد نصب شه؟ يا نه؟ اگه آره چه جوري؟ (لطفا سريع تر) ممنون ميشم.
نه! DVDخريدي
drict xشو نصب كردي توي سي دي هستش
نه دوست عزیز. بازی بیشتر از 1ماه دیگه عرضه میشه. GameSpot تاریخ هاش دقیق هستن. درسته ubi تو قسمت comingsoon اسم RE 4 رو زده ولی منظورش 2ماه دیگس. از این ubi خوشم میاد. همه رو فیلم میکنه. یادمه پارسال قرار بود بازی 25می عرضه شه ولی عرضه نشد... الان حدود 1سال گذشتهنقل قول:
به نظر من بیخیال این UBI بشید .نقل قول:
نه دوست عزیز. بازی بیشتر از 1ماه دیگه عرضه میشه. GameSpot تاریخ هاش دقیق هستن. درسته ubi تو قسمت comingsoon اسم RE 4 رو زده ولی منظورش 2ماه دیگس. از این ubi خوشم میاد. همه رو فیلم میکنه. یادمه پارسال قرار بود بازی 25می عرضه شه ولی عرضه نشد... الان حدود 1سال گذشته
بهت قول میدم همونه !نقل قول:
بچه ها الان تو سایت یوبی دیدم زده رزیدنت ایول 4 بزودی تو آمریکا عرضه میشه
خداکنننننننننننننننه گرافیکش بهتر شده باشه
آخه همه ی بازی هاش جدیده و همشون هم Easy Setup و نصبش راحته . خیلی این شرکت طرفدار دارهنقل قول:
جالبه فکر کنم مدرن این فروم رو کرده منبعی برای دانلود بازیهای جدید و تلبیغ
منم خودم یکی از اونا !
من بازی resident evil 4 رو نصب کردم ولی فعال نمیشه... وقتی میخوام وارد بازی بشم پیغام خطا میده با این معنی که: فایل d3dx_dll پیدا نمی کنه . این چی میخواد که سیستم من نداره در ضمن سیسم من diretex 9c روش نصب شده.
کمه. داخل سیدیش آخرین ورژن دایرکت ایکس 9 هست. اون رو نصب کنی این فایل هم اضافه میشه. البته با بازیهای زیر 2005 مشکل پیدا میکنی.نقل قول:
من بازی resident evil 4 رو نصب کردم ولی فعال نمیشه... وقتی میخوام وارد بازی بشم پیغام خطا میده با این معنی که: فایل d3dx_dll پیدا نمی کنه . این چی میخواد که سیستم من نداره در ضمن سیسم من diretex 9c روش نصب شده.
من ورژن بالاتر direx رو ندارم روی سیستم من direx 9cهست توی cd بازی direx جدیدتر نداره .اگه کسی ورژن بالاتر رو داره لطفاً لینکش رو برای دانلود به من بده. ممنونم( برای بازی resident evil )
من ورژن بالاتر direx رو ندارم روی سیستم من direx 9cهست توی cd بازی direx جدیدتر نداره .اگه کسی ورژن بالاتر رو داره لطفاً لینکش رو برای دانلود به من بده. ممنونم( برای بازی resident evil )نقل قول:
اونجايي كه پسره اشلي رو مي بينه و اون مرده منو مي اندازه توي اون چاله بايد چه دكمه هايي رو بزنم ؟
هر دکمه ای که روی صفحه نشون می ده دیگهنقل قول:
منظورت دو تا shift است اخه هر وقت اين دكمه ها رو نشون مي داد من دو تا shift ها رو با هم مي زدم ولي اين دفعه عمل نكرد!