دوست عزیز 5500 گوشی خیلی خوبیه! خیلی خوشدسته و هیچکدوم از این عیبهایی که تو سایت ها نوشته شده غیر از ور اومدن صفحه کلید بقیه درست نیستند. به نظر من بخر و پی ور اومدن صفحه کلید هم به تنت بمال! بهت قول میدم که باهاش حال کنی!
Printable View
دوست عزیز 5500 گوشی خیلی خوبیه! خیلی خوشدسته و هیچکدوم از این عیبهایی که تو سایت ها نوشته شده غیر از ور اومدن صفحه کلید بقیه درست نیستند. به نظر من بخر و پی ور اومدن صفحه کلید هم به تنت بمال! بهت قول میدم که باهاش حال کنی!
معایب این گوشی از نظر من :نقل قول:
1.صفحه نمایش گوشی کوچک است و دارای رزولوشن غیر استاندارد 208 در 208 هست که باعث می شه با برخی نرم افزار ها و بازی ها مشکل پیدا کنه.
2.صفحه کلید گوشی در صورت استفاده نادرست ور مییاد.
3.دوربین گوشی از تمام گوشی های 2 مگ کیفیت کمتری دارد.
همین.
شما اگه دکمه ی خاموش شدن رو 15 ثانیه نگه داری گوشی ریست میشه ونیازی به باطری در آوردن نداری.نقل قول:
در ضمن چند بار که در پوش گوشی رو بر داری روون تر میشه ومشکل بر طرف میشه.
قسمت جای فیش ها هم یه لایه ی پلاستیکی هستش. بعد از مدتی اون لایه شل و ول نمیشه ؟
خیر . اصلا شل نمیشه. فقط یک قسمت پلاستیکی داره که صفت هست اگه اون قسمت بشکنه یک حالت ول شدگی پیدا می کنه که اون هم با چسب درست مشه. این مشکل رو من تا حالا ندیدم کسی پیدا کنه به جز یک مورد اون هم تو اینترنت توی انجمن های خارجی.
مشکیش از همه قشنگتره.نقل قول:
زردش هم بستگی به سلیقت داره.
قرمزش رو هم تا حالا ندیدم جایی بفروشن.
اگه 5500 ای که می خری رمش 512 بود معلوم میشه موزیک ادیشن هست و اگه 64 بود 5500 عادی. به رنگش هم کاری نداره. البته توی سایت نوکیا رنگ قرمز را برای 5500 موزیک ادیشن نمایش داده.
من شخصا از گوشیم خیلی راضیم. اگه شما هم خریدی در اسرع وقت آپدیتش کن توپ توپ میشه. سرعت منو ها واجرای برنامه ها توی این گوشی به طرز قابل توجهی از گوشی ها هم رده بالاتر هست.
راستی قیمتش الان چنده ؟
بیلچه منو دریاب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان چند روزه همچین شده چیکارش کنم(آنتنش رفته سرچ هم میکنم شبکه رو نمیشناسه)
ایام تعطیلات نوروزی هست. موبایلها هم رفتند عید دیدنی.نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت.نقل قول:
5500 داران عزیز سال نو بر همگیتون مبارک
دوست عزیز عید شما هم مبارک.سال خوبی براتون ارزو میکنم:11::40::11:.نقل قول:
من هم به تمام 5500 داران عزیز عید را تبریک می گم :)
سلام به همه دوستان عزیز
خوشحالم که دوباره تایپیک رو راه انداختید
به freemagicعزیز هم خوش اومد میگم و باید بگم که من از این گوشی راضیم و به نظر من عیب اساسی این گوشی به جز صفحه نمایشی که داره در صفحه کلیدشه که بعضی از دوستان میگن بعد از یه مدتی از جاش بلند میشه ( البته گوشی خودم تا حالا اینطوری نشده ) و دیگه زیاد وارد جزئیات نشو چون به طور مثال در پوش اتصالات این گوشی یه مقدار شل میشه ولی نه اینکه خود به خود باز بشه یا مثلا پیچ پشت این گوشی هم بعد از یه مدت روون میشه و مشکلی با هاش نداری
و با عرض معذرت از بیلچه عزیز میخواستم بگم که با این حرفش که دوربین این گوشی از همه 2 مگا پیکسلی ها ضعیف تر مخالفم و معتقدم که از خیلی گوشی ها مثل 5700 و 6300 دوربینش بهتره و این گوشی به خاطر صفحه نمایش خوبشونه که دارای عکس های خوبند
عید همتون مبارک یا حق
اول ســـلام
♥دوم عیدتون مبارک♥
سوم چه عجب با تایپیک راه افتاد!!!
چهارم از شما دوستان کسی جایی رو سراغ نداره (اصفهان) که گوشی رو آپدیت کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خودت آپدیت کن هیچ مشکلی پیش نمیاد! خیالت راحت. من مشکلمو به کی بگم هیشکی جایی رو بلد نیست؟
بچه ها من هنوز با اپدیت گوشیم مشکل دارم اخه بعد از اینکه اون فایل 15 مگی رو دانلود میکنم ، اونطوری که من فهمیدم با رفتن بر روی این فایل عمل اپدیت خود به خود انجام میشه . ولی من بعد از اینکه روی اون فایل میرم تا یه قسمتی جلو میره و بعدش پیغام میده که میزان حافظه کمه ( حالا منظور کدوم حافظه من خودم نفهمیدم ) از بین دوستان اگه کسی نحوه اپدیت گوشی رو به صورت قدم به قدم بگه ممنون میشم
بچه ها من نیازبه یه نرم افزار دارم تا با اون بتونم کلیپهایی که فرمتشون mp4 هستش رو ببینم.
اگه کسی سراغ داره خبرم کنه.
ممنون
یا علی
سلام دوستان سال نو بر همگی مبارک.
میبینم که 5500 نایاب شده و خیلی ها هم دنبالشن از جمله چندتا از دوستای خودم.
دوست عزیز گوشی من که mp4 رو خودش میخونه دیگه برنامه نمیخواد!نقل قول:
البته اگر شما یه برنامه میخوای که اکثر فرمتها رو بخونه برنامه Core player رو نصب کن.
بسیار عالی و کامله. من خودم مدت زیادیه که ازش استفاده میکنم.
چون ویندوزمو تازه عوض کردم لینکشو گم کردم ولی تو تاپیک برنامه های کاربردی دوستان گذاشتنش.یه سرچ بزنی پیدا میکنی.نشد بگو.
یا علی.
جناب zand عزیز راست میگه ، 5500 خودش mp4 میخونه دیگه برنامه نمیخوادنقل قول:
سلام به همه دوستای گلم
آقا یه سوال
من با تمای نصبی روی گوشی هنوز که هنوزه مشکل دارم!!؟؟
بعضی تم ها رو می تونم unistal کنم یعنی توی قسمت app.maneger آیکون unistal شون هست ولی بعضیای دیگه نیست!!!؟؟؟
کسی علتشو نمیدونه!!!؟؟؟
حالا این تمای نصبی و که نمی خوام و توی app.maneger نیستن چه جوری پاک کنم!!؟؟؟
راستی یه سوال دیگه چرا توی قسمت تم تعداد نمایش تم ها محدود است حدود 30 تا تم!!؟؟؟ یعنی مثلاً اگه بخوای بیشتر از این تعداد تم روی گوشیت نصب کنی اسم تم های قبلی از فولدر تم حذف میشه و تم جدید جای اونو میگیره!!!
واسه این مشکلم اگه راه حلی دارین بگین ممنون میشم
حتما متوجه شديد که براي بار دوم امکان نصب يک تم روي گوشيهاي OS9
وجود نداره اين ايراد از تمها نيست بلکه يه باگ در OS9
هست چنانچه بيشتر از 8 تم نصب بشه خود بخود يکي از تمها معلوم نيست کجا ميره
اول باید مموری را داخل کارت خوان بگذارید و فولدر PRIVATE را از حالت مخفی ( HIDDEN ) ( در بیاورید
اگر میخواهید تمی را پاک کنید میتوانید انرا در مسیر E:PRIVATE:10207114:IMPORT پیدا کنید و همانجا پاکش کنید
اما بعد از پاک کردن اگر بخواهید مجددا" همان تم را نصب کنید دیگر نمیتوانید و باید توسط برنامه ای که لینکش را گذاشته ام
و روی PC نصب میشود تم مورد نظر را EXTRACT کنید و محصول این کار را داخل همان پوشه IMPORT گوشی کپی کنید
همه این کارها تا زمانی امکان دارد که شما گوشی را فرمت نکرده اید
ادرس تم EXTRACT شده درون کامپیوتر C:\UNSIS\TEMP\private/10207114/import
اینم لینک برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک آدرس دیگه از برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابت راهنماییت مرسی
ولی هیچکدوم از لینکا کار نکرد!!؟؟؟
چه بد! سرچ کنی پیدا میشه!
اقا کسی تم فابریک این گوشی رو داره ؟ منظورم اون تمی هست که یه توپ توی زمینه و روی رم فابریکش هست ؟ راستی کسی نرم افزار اس ام اس فارسی رو تونسته روی این گوشی نصب کنه من که هر وقت نصب میکنم ایکونش توی my own نمیاد و نمیتونم هیچ جایی پیداش کنم .
به نظر من بیخیال شو چون من یکی که گیر نیاوردم هیشکدومو!
راستی کسی آپدیت جدیدو داره؟ ورژنش چیه؟
دوستان سلام.
امروز وقتی اومدم گوشیم رو بزنم برا شارژ دایما میگه که not charging .:41:
حالا نمیدونم چیکارش کنم.
اگه کسی میدونه خبرم بکنه:42:
چرا کسی تو این تاپیک نمیاد؟
بابا من بی گوشی موندم:41:
گوشیم الان خاموش شده
با یه شارژر دیگه امتحان کن خب .
:41:چرا هیشکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
الو
الو
الو
پس کجایین بچه ها؟؟؟؟؟؟
سلام.
من دیگه نمیام آخه گوشیم خراب شد! فروختمش. بجاش یه lg ke970 shine خریدم.
دوچرخه جان! احتمالا آی سی که برق رو به شارژر میفرستاده خراب شده! ببرش توی اتصالات فقط اونا از این چیزا سر در میارن!
خدانگهدار.
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.دادم درستش کردن.
گوشی جدیدت هم مبارکه.
یا علی
سلام دوستان
همه میدونین که این گوشی شتابسنج داره...
ولی وقتی برنامه های مربوط مثل Rotateme و Flipsilent رو روش میریزم اجرا نمی کنه :41:
اشکال از کجاس؟
جووون هرکی دوس دارین کمک کنین ...
ممنون
این برنامه ها رو هم جناب Majid393 گذاشتن.:10:
بعلت اینکه این گوشی در ایران یا دبی احتمالا ریجستر شده
سلام دوستان...
چرا اینجا اینقدر خلوت شده.......
درسته که با گوشی هیچ مشکلی ندارین ولی خوب بیاین اینجا از خوبیاش حرف بزنین...
هی....!
دست رو دلم نذار که خونه :37:
یه زمانی ما بیلچه رو داشتیم...
الان دیگه کسی نمیاد منم قیدش رو زدم
راست میگی یادش بخیر...........
راستی الان چند نفر از بچه ها هنوز گوشیشون و دارن..........!!؟؟؟اگه میشه اونایی که هنوز 5500 دارن بیان اینجا اسمشون و بگن.....
سلام دوستان من که هنوز دارمش ازشم راضیم.
بعد از مدتها اومدم تو سایت. دارم برنامه هایی که با شتابسنج کار میکنه رو دانلود میکنم.
زند جون این برنامه ها رو واسه ما معرفی کن و اگه میشه لینکشون و واسمون بزار داداشی.....
دوستان عزیز سلام.
منم هنوز این گوشیو دارم.ازش هم راضیم.فقط نمیتونم آپدیتش کنم.
سلام چرا نمی تونی آپدیت کنی؟ مشکلش چیه؟
آخه قربونت با کدوم اینترنت آپدیتش کنیم؟نقل قول:
آخه 3 و 4 کیلو بایت هم شد سرعت؟
آقا راستی من یه سوال دارم
من حافظه گوشیم( منظورم حافظه خود گوشیه نه مموری کارت) حدود 8 مگ ظرفیت داره ولی الان بدون اینکه عکس یا آهنگ یا فیلمی یا هر چیز دیگه ای توش بریزم حدود 7.5 مگ ازش پر شده ، و با بعضی از برنامه که باید رو حافظه گوشی نصب بشن مشکل دارم
کسی نمیدونه این 7.5 مگ مربوط به چیه؟ چه جوری باید پاکش کرد؟
کد *#7370# رو هم زدم فاید نداشت ، مستر ریست چیه ؟ با مستر ریست درست میشه؟ چه جوری باید مستر ریستش کرد؟
نرم افزار آپدیت رو دانلود میکنم ولی اجرا نمیشه.نمیدونم چه مرگشه!!!نقل قول:
آقا من برنامه x-plore روی گوشیم نصبه...
توی قسمت tools\about divice رفتم واسه من زcpu speed زده 235 مگاهرتز....
ولی واسه n73 , n95 می زنه 206 مگا هرتز......
واقعاً این عددی که میزنه این برنامه درسته!!؟؟
یعنی سرعت cpu 5500 از n73 , n95 بیشتره!!؟؟