saman جان نیازی نبود 15 تومان پول بدی واسه اینکار... خودتم تو خونه به راحتی میتونی این کار رو بکنی... من خودم ماله خودم رو کردم.. الانم جدیدا به اینترنت ادیشن تغییرش دادم که از میوزیک ادیشن به مراتب بهتره...
Printable View
saman جان نیازی نبود 15 تومان پول بدی واسه اینکار... خودتم تو خونه به راحتی میتونی این کار رو بکنی... من خودم ماله خودم رو کردم.. الانم جدیدا به اینترنت ادیشن تغییرش دادم که از میوزیک ادیشن به مراتب بهتره...
چند روزي نبودم ولي با د ست پر برگشتم
اونم واسه مشکل تم هااااااااااااااااا!!!!!!!!!!
bekham farsi benvism
e sall tool dareh
vase hamin en type mikonam
avalin kar bayad
nokia pc suito install konin
windows s.pack 2 bashe
khob
hala gushiyo vasl mikonin b pc
dar halate mass stoge!!
khob hala
mirin tu folder privet k
e folder hidden ast
chandin ta folder miyad k tu har kodom eki az theme ha hastn
hala har folderi k pak konin
\theme k mikhayee pak she va too app.manger nist pak mishe
anjam bedin javab mideh
har ki ham anjam dad halesho bord
post bedeh
moafagh bashin brb....
متالیک جان اینترنت ادیشن دیگه چیه :18: جدیده؟نقل قول:
والا من تو سايت رسمي نوكيا اينترنت اديشن ان80 رو ديده بودم وشنيدم ولي ان73 رو چه عرض كنم:41: :2:نقل قول:
سلامنقل قول:
ميگم كد internet edition چند هست ممنون ميشم بهم بگي (مثل تبديل عادي به موزيك اديشن هست ديگه مگه نه؟؟؟)
راستي اونايي هم كه آدرس ميلشون رو گذاشته بودن واسشون دعوت نامه sms رايگان فرستادم
اگه بازم خواستيد خبر كنيد:10:
واقعا شما اینترنت ادیشن n73 رو نشنیدید ؟ بابا مدتهاس که اومده... شمایی که به آخرین ورژن آپدیت کردید نمیتونید به اینترنت ادیشن تغییر بدید. باید وایسید تا ورژن جدید اینترنت ادیشن بیاد... من هم با هزار مکافات این کارو کردم...
کدش رو هم الان یادم نیست براتون میزارم...
از مهمترین ویژگی هایی که میشه بهش اشاره کرد. اولا سرعت بهتر شده... دوما player میوزیک ادیشن رو داره به اضافه اینکه مثل میوزیک ادیشن همیشه در حال اجرا نیست. امکانات اینترنتی بیشتری هم داره....
جواب وخوام. هلپ می!!!!!!!!!!نقل قول:
دقيقا طريقه ي تبديل موزيك اديشن به اينترنت اديشن رو ميتونين توضيح بدين؟
در ضمن يادتونه گفتم تم سبز موزيك اديشن رو برا يكي از دوستام ميخوام ؟برام پيدا كردين ؟
اینم تم سبز رنگ مخصوص گوشیهای موزیک ادیشن (N73-N70-N91)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما يه زحمت بكش و كد رو چك كن (كد internet edition ) و واسم بنويسش ممنون ميشمنقل قول:
:10:
من sms pic رو از تو کامپیوتر ریختم تو مموریه گوشی بعد اینا رفتن تو قسمت گالریه عکس .چطوری با sms اینارو بفرستم؟ فرمتشون هم ota هست. کجا باید کپی کنم؟
2. نمیشه کاری کرد که موقع فیلم برداری این فلاشش خاموش دشه؟ نورش که قوی نیست . کلآ ضایست
شما اين پست رو چند بار ميدين؟؟؟؟؟
عزیز اگر ان 70 داشتی میتونستم کمکت کنم ولی متاسفانه برنامه symot oic masege برای سیمبین سری 60 ورژن3 نیومدهنقل قول:
ميخوان از عربستان برام n73 بفرستن امكان داره تو ايران كار نكنه؟
لطف كنيد جواب بديد.
اگه تو عربستان از سيم كارت ايران تست بشه كار كنه چي؟
n73 آلمانيش وجود داره ؟خوبه يا نه؟
ان73 فنلاندش فكر كنم بهتر باشه درثاني بهترين گوشي هاي سري ان موجود در ايران ان70 و ان90 هستش
امكانش شديدا فراوونه كه تو ياارن كار نكنه به جرات مي تونم بگم شايد 100 درصدنقل قول:
سلام
دوستان
كا800 هم ديديم ان73 رو هم همينطور. ملاحظه كرديم و استفاده و داريم نظرياتمونو مي گيم.
ان73 در برابر كا800 حربه اي جز سيمبيان بودن نداره. سرعتش در برابر كا800 تقريبا سه برابر پايينه
فيلمبرداري كا800 ضعيفتره خوب به درك كه ضعيفه تنها كه فيلمبرداري مطرح نيست
باتري كا800 قوي تره
آنتن دهي فرقي ندارن
شكل و شمايل و صفحه كليد كه كا800 بهتره
صدا درسته كا800 ضعيفتره ولي كيفيت فكر كنم برتر از كميت باشه صدا رو با كيفيت عالي بشنوي ولي كمي ضعيف بهتر از اينه كه با صداي بلند بشنوي و مگسي باشه
ان73 مشكلاتش زياده بدليل سيمبيان بودنش و هي نوكيا داره فريم وير جديد براش صادر مي كنه. كسي هم كه نتونه آپ ديت كنه مي مونه
نظر دوستان چيه؟؟؟ با بيان علت
من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه فروشندم و نه هيچ كدومو دارم مي خوام نظر بدين تا بلاخره يكي رو بخرم
برادر من مثل اینکه دوباره میخوای بحث N73 و K800 رو راه بندازی؟؟؟:28: به خدا به اندازه کافی درباره خصوصیات . سرعت . انتن دهی . قیمت . و از همه مهمتر کیفیت عکسبرداریش تا حالا بالای 1000 پست توی انواع تاپیک ها زده شده و هر کسی هم تا الان مقایسه کرده و در نهایت تصمیمشو هم گرفته که کدومو بخره. ولی قضیه شما که هنوز در حال پست زدن هستی و نتونستی یه تصمیم بگیری جداس. ثانیا کی گفته N73 به خاطره سیمبیان بودنش مشکل داره؟؟؟؟؟؟ اتفاقا یکی از محاسنش سیمبیان بودنشه تا کی باید دنباله برنامه جاوا بود؟؟؟؟؟؟ ثالثا در مورد صدا هم باید بگم شما احتمالا جایی بودی که مگس زیاد داشته :31: وگرنه خودتم میدونی از لحاظ صدا k800 جلوی N73 هیچ حرفی برای گفتن نداره.نقل قول:
به نظر من شما هم بهتره به جای اینکه پست های بیهوده بزنی بری یه N73 بگیری تا قیمتش بازم بالاتر نرفته.
عزيز جون اين كد internet edition رو واسه ما نميزاريي؟؟نقل قول:
راستي اگه شما آخرين ورژن رو داشتي پس چطوري تغييرش دادي به internet edition
راستي n73 معمولي داشتي ديگه مگه نه؟؟:13:
ببين دوست من. من نگفتم سيمبيان ان73 ايراد داره من مي گم اين گوشي خودش چون وپاست مشكلاتي داره حالا از لحاظ سيمبيان يا فريم ويري كه دائما نوكيا داره فريم وير جديد براش مي ده بيرون بايد قبول كرد هنوز حالا حالا ها كار داره.نقل قول:
در مورد سرعت هم بگم من ان70 دارم و ان73 سرعت ان70 يكم كمتر از ان73 هستش ولي هيچ توفيري نداره همون آش و همون كاست. واسه خوندن يه اس ام اس بايد جونت درآد. برا جستجوي يه تماس از دست رفته اي بايد راه طولاني تري بري اونم با سرعت دستيابي كمتر.
دوست عزيز كا800 هم دارم صداشم ديدم. مثلا به نظرت صدا بلند باشه چي مي شه؟؟؟ مي خواي نكنه با گوشيت استريو راه بندازي؟؟؟ حالا مثلا صداي مگسي 3250 زياده ولي مي خوام نباشه اصلا معلوم نمي شه چي ميشنوي بلنده ولي بي كيفيت. ان73 هم صداش بلنده كيفيتشم نمي گم بده ولي از لحاظ كيفيت در برابر كا800 يكم پايينه. ببينم تو دوست داري يه پژو405 با كيفيت خركار داشته باشي يا يه زانتياي بي كيفيت كه دائما تو تعميرگاه باشي؟؟؟؟؟؟؟ (مثال عرض كردم اينجا پژو 405 نقش كا800 رو بازي مي كرد:27: )
آخه بابا مثل ابرنامه چي مي خواي رو گوشي نصب كني چه برنامه اي چه كوفتي چه زهرماري؟؟؟/ برنامه به چهدرد آدم مي خوره مگه كامپتوره؟ مگه لپ تاپه؟؟/ آخه مگه سرعت داره؟؟ آخه با چه ديدگاهي ان73 رو من نگه دارمش؟؟؟؟؟ از صفحه كليد و جوي استيك ان73 هم نگم كه بهتره اه اه اه
من هر سه تاي اين گوشي ها رو دارم ولي كا800 بيشتر و بهتر حال مي ده در ثاني همگاني هم هست. سيمبيان ورژن 9.5 آمده كه نوشتن سرعتش 75 درصد بيشتر از 9.1 هستش حالا آيا به نظرت خريدن ان73 صلاحه يا منتظر شدن صلاحه يا فعلا با كا800 حال كردن بهتره تا بعدها؟؟؟
دوربين كا800 حرفه اي تره عكساش داخل خونه و شب بهتره.
ببين هر وقت كه K800 خريدي حالت به هم خورد اون موقع ميفهمي كه N73 بهتره يا K800:46:نقل قول:
من نمیدونم این اطلاعات ناب رو تو از کجا میاری...نقل قول:
تو با n73 مشکل داری ؟ دلیل نمیشه چون تو نتونستی بخریش حالا به هر دلیل ... واسه اینکه عقده ای نشی بیای بد بگی ... خودتم میدونی n73 چیه ....
k800 گوشی خوبیه اما اگه پیش یه آدم این کاره این حرفا رو بزنی بهت میخنده آخه n73 اسمارت فون کجا و k800 جاوا ؟
تو فکر کن n73 آشغاله و k800 توپه... اونهایی که خریدن میدونن....
میزارم براتون... گفتم که یادم رفته ... در ضمن تو گوگل سرچ کنیn73 internet edition product code فکر کنم به نتیجه برسی...نقل قول:
ما یه کلک رشتی زدیم تونستیم تغییر بدیم... اما شما عجله نکنید ورژن جدید اینترنت ادیشن به زودی میاد بدون مشکل میتونید آپدیت کنید.
فعلا که میبینی این K800 (پژو405) دایما داره اتیش میگیره .خر کاری پیش کشش بیان یه فکری برای موتورش کنن. خوشم میاد میدونی K800 رو با چی مثال بزنی:31: در اینجور مواقع عقل سلیم میگه یه زانتیا خوشگل و ناز داشته باشی بهتر از اینکه وسط جاده بری رو هوا. ببین اخه الکی بحث رو به کجا کشوندی.نقل قول:
در مورد عکساش هم باید بگم بله K800 در شب فلاش قوی تری داره و برای همین یه مقدار عکساش بهتر از N73 هستش ولی اینو به جرات میتونم بگم در روز و نور کافی کیفیت هیچ عکسی (البته موبایل) به پای N73 نمیرسه اینو خودتم میدونی همین جوری که من در رابطه با شب اعتراف کردم .بعدشم مگه شما شب کاری که اینقدر دوربین در شب برات مهمه.مگه تا الان چند تا عکس توی شب انداختی؟؟؟ برادر من نه وقت من و نه وقت خودت و نه وقت بقیه بچه ها رو با این بحث های پیش پا افتاده و فوق العاده تکراری تلف نکن.به جای این همه وقتی که داره الکی هدر میره بهتره بری تو سایت های مختلف سر بزنی و درباره خصوصیات N73 اطلاعات جمع کنی.
حرفات خیلی خنده داره... خیلیییی.نقل قول:
n73 صداش قویه ... برمیگردی میگی صدا چیه دیگه صدا رو میخوای چیکار ..... فیلمبرداریش قویه... میگی ای بابا فیلمبرداری چه به درد میخوره .... برنامه میخوره ... میگی اه برنامه چیه دیگه مگه کامپیوتره....
یهو بگو 1100 بهترین گوشیه دنیاس دیگه. شما همون 1100 باید بخری چون به نظر تو همه چیز به درد نخوره... چون n73 همه چیزش سره...
اگه 1100 بگي بهونه مياره ميگه چراغ قوه به درد نميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم 3310 بهترين گوشي دنياست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا هر کی هر گوشی داره از اون تعریف میکنه
من خودم ک800 داشتم اون موقع اصلا نوکیا رو قبول نداشتم اما وقتی ن73 رو دست دوستم دیدم امکاناتشو دیدم (صدا دوربین سیمبین بودنش و.....)خدا شاهد 1 هفته بعد ن73 خریدم خیلی باهش حال میکنم فقط یه ایرادی که داره به نظر من فلشش هست که تو شب خو ب عکس نمیشه گرفت اگه فلش سونی اریکسونو داشت خدایی دیگه endsh بود
n73 فقط
مد نظر بنده پژوي گند 1800 ساخت برادران خودت تو ايران نبود منظورم پژو2000 فرانسه هستش كاربرات كه خودمونم حال مي كنيم باهاش و داريم.نقل قول:
درثاني بحث رو به جاهاي انحرافي آتيش ماتيش نكش
سرعتش ان73 رو چي مي گي؟؟؟؟ من ان70 دارم الان دستمه يه اس ام اس مياد تا بازش كني طول مي كشه يكمم روش فشار تحميل كني مثل فورس ماژور هنگ مي كنه ان73 هم دقيقا همينطوره و از اين لحاظ مبرا نيست اينجاشو چي بگم؟؟؟؟ . من شب كار نيستم ولي دوست من تو فقط بيرون عكس مي اندازي؟؟؟/؟؟؟؟؟
تو خراب شدت چي؟؟؟ :19: شوخي كردم منظورم خونتون بود تو خونه عكس نمي گيرين؟؟؟؟ اين فلاش نمي خواد اين مطرح نيست دائما كه بيرون نيسيت
گرچه فيلمبرداري ان73 بهتره ولي اينم هيچي نمي ارزه من خودم يه هندي كم دارم يه ميلون و پانصد خريدم با اون فيلم مي گيرم. شايد دوستان بگن كه دوربين كه هميشه همرات نيست قبول ولي موبايل و دوربينش برا شكار لحظست و طبق نظريات نويسنده تو شكار لحظه اون صحنه مهمه كيفيت عكس بعدا مد نظر هستش. ولي
من موبايل نمي خرم تنها عكس و فيلم مطرح باشه نمي دونم كي بود آمد يه دوربينم بند كرد پشت موبايل ها
همه جا كه نور كافي نيست همه جا كه آفتابي نيست اونوقت بايد از كجا نور بياريم؟؟؟؟؟
آدم عاقل يه چيزي رو ملاك خودش قرار نمي ده. درثاني موبايل همه كاره ي هيچ كاره هستش اين تفسير خوبيه. اينترنت داره ولي سطح پايين. دوربين وفيلمش همينوطر. صداش كه ديگه استوديوي سه بعدي كه نيست
خلاصه من هر دوي ان73 و كا800 همنين الان دستمه نه مي خوام برنامه نصب كنم آخه اصلا بگو برنامه به چه دردم مي خوره من مي خوام مكالمه كنم
1100 هم همنكار رو مي كنهو لي چيزهاي ديگه اي مدنظرمه كه 1100 تامين نمي كنه
حالا گيريم كه صداي ان73 قويه چيكار كنيم حالا مگه كا800 صداش چقدر كمه كه به خاطر اون ديگه بگيم كا800 بجيه بد اخهه. يه ذره قوي تره حالا مثلا ان73 صداش اين يه ذره هم قوي نبود چي مي شد؟؟ مگه ساير گوشي ها صداشو نضعيفتر از اين دوتان نمي شه صداشونو شنيد نمي شه موسيقي گوش داد؟؟ نه عمو . دوستان پي 990 دارن حالا بگن چون ضعيفه و 40 كاناله ديگه گنده ما هيچي نمي شنويم و كيفيت نداره پس پي 990 بده.نقل قول:
درثاني كيفيت صداي كا800 كه برتر از ان73 هستش
در مورد فيلمبرداري. قبول كه فيلمبرداري ان73 قويه و كا800 ضعيف ولي والا دوست من فيلم مي گيري با موبايل چيكارش كني؟؟؟ نظر من اينه كه تبديلش كنم به VCDو تو تلويزيون ببينمش. درصورتي كه مي بينم همين ان73 رو تبديل مي كنم كيفيت ي خوبي نداره پرش داره و كيفيتش بده حالا ببين كا800 رو تبديل كنيم چي مي شه ؟؟/ اين مورد قبوله و لي دوست عزيز كلا دوربينهاي موبايل چند دسته هستن.
1. اينكه دوربينشون قوي فيلمبرداريشو نضعيف مثل كا800
2. دوربين و فيلمبرداريشون يه ذره خوب مثل ان70
3.دوربين ضعيف فيلمبرداري قوي مثل ان93
4. دوربين خوب فيلمبرداري خوب مثل ان73 ولي عالي نيست
در مورد برنامه بگم دوست عزيز گوشي وسيله ي ارتباطيه نه برنامه ريزي . تمام كلك هاي اين كمپاني هاي سازنده برا فروش زياد تره و جر دادن مخ من وامثال شما. بابا مگه گوشي چه سرعتي داره چي مي تونه اجرا كنه كه برنامه نصب كنيم روش والا ان73 خيلي سسته بخاطر سيمبيانش اين به نظر شما يه ضعف نيست ؟؟/ به خدا عملكرد سريع برا آدم مطرح تر از امكاناته.
حالا كه مي بيني نداره:27:نقل قول:
بابا چرا بحث های الکی میکنید :19: عالم و آدم میدونن ان73 چه جواهریه :27:
tcom_mobile عزیز شما که نمیخوای ان73 بخری و خوشت از کا800 میاد دیگه بحث کردن فایده ای نداره
حالا هی بیا از بدی ان73 بگو :19:
ما ان73 دارها حال میکنیم باهاش :8:
هر چیز n73 خوبه به نظر تو هیچی نمیارزه....نقل قول:
گرچه فيلمبرداري ان73 بهتره ولي اينم هيچي نمي ارزه
ای بابا اگه عکس تو شب رو هم بزاریم کنار که دیگه k800 حرفی واسه گفتن نداره...نقل قول:
من موبايل نمي خرم تنها عكس و فيلم مطرح باشه نمي دونم كي بود آمد يه دوربينم بند كرد پشت موبايل ها
همه جا كه نور كافي نيست همه جا كه آفتابي نيست اونوقت بايد از كجا نور بياريم؟؟؟؟؟
بابا بیخیال با تو یکی بحث کردن فایده نداره.... سوال منو جواب بده... اینترنت داره سطح پایین یعنی چی ؟ مگه گوشی هم از خودش اینترنت در میکنه ؟ یعنی چی اینترنت داره ؟ اگه منظورت امکانات اینترنتیه بگو ببینم تو اصلا تا حالا با n73 اینترنت کار کردی ؟ من خودم شب و روز دارم با گوشیم چت میکنم تو وبگردی میکنم واقعا امکانات اینترنتی خفنی داره ... بابا اسمارت فونه دیگه یعنی گوشی هوشمند....نقل قول:
آدم عاقل يه چيزي رو ملاك خودش قرار نمي ده. درثاني موبايل همه كاره ي هيچ كاره هستش اين تفسير خوبيه. اينترنت داره ولي سطح پايين. دوربين وفيلمش همينوطر. صداش كه ديگه استوديوي سه بعدي كه نيست
جمله رو دقت کنید " اینترنت داره سطح پایین دوربین و فیلمش هم همینطور " دوربین و فیلم n73 سطح پایینه ؟ هیچی بابا ولش کنید بچه ها این تو باغ نیست اصلا من که آخرین پستمه که دارم به این جواب میدم. بزارید نظراتت سرتاسر سوتی خودش رو بده....
نه تورو خدا از یه گوشی 100 گرمی انتظار استودیو سه بعدی داری ؟ همین کافیه که k800 رو تو صدا له میکنه....
تو اگه n73 دستت بود دیگه الان این سوتی ها رو نمی دادی... برو با همون 1100 نه ببخشید 3310 حال کن ... امکانات اینترنتیش سطحه بالائه....نقل قول:
خلاصه من هر دوي ان73 و كا800 همنين الان دستمه نه مي خوام برنامه نصب كنم آخه اصلا بگو برنامه به چه دردم مي خوره من مي خوام مكالمه كنم
1100 هم همنكار رو مي كنهو لي چيزهاي ديگه اي مدنظرمه كه 1100 تامين نمي كنه
این یه حرفت درست بود. n73 واسه اونهایی که هیچی بارشون نیست و فقط گوشی رو واسه مکالمه میخوان اصلا گوشی خوبی نیست همون 3310 براشون خوبه....
وایسا بینم کی گفت k800 گوشی بدیه ؟ هااا ؟ برو پستهای قبلی رو بخون هیچ کس نگفت k800 بده . این تویی که بدون ذره ای اطلاعات داره در مورد n73 نظر میدی و ازش بد میگی در حالیکه همه میدونن n73 چیه ....نقل قول:
حالا گيريم كه صداي ان73 قويه چيكار كنيم حالا مگه كا800 صداش چقدر كمه كه به خاطر اون ديگه بگيم كا800 بجيه بد اخهه. يه ذره قوي تره حالا مثلا ان73 صداش اين يه ذره هم قوي نبود چي مي شد؟؟
در ضمن صدای n73 یه ذره قوی نیست خیلی قوی تره... همین جا معلومه که رو n73 تا حالا از نزدیک ندیدی....
دیگه جلو خندمو نمیتونم بگیرم. آخه تو با این اطلاعات ناقصت مجبوری بیای اینجا مردم رو راهنمایی کن. اول یه مدت تو تاپیکا بگرد 4 تا چیز یاد بگیر بعدش که احساس کردی میتونی کمک کنی پست بده... آخه اون کانال چه ربطی به قوی یا ضعیف بودن صدا داره ؟نقل قول:
پي 990 دارن حالا بگن چون ضعيفه و 40 كاناله ديگه گنده ما هيچي نمي شنويم و كيفيت نداره پس پي 990 بده.
درثاني كيفيت صداي كا800 كه برتر از ان73 هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل شما فکر میکردم اما الان نزدیک 100 مگابایت انواع نرم افزارها رو گوشیم نصبه و از همشونم استفاده مینم. تو با photorite کار کردی ؟ برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....نقل قول:
بازم یه نمونه دیگه که معلوم شد n73 ندیدی تا حالا که میگی صدای k800 باکیفیت تره ....
در مورد برنامه بگم دوست عزيز گوشي وسيله ي ارتباطيه نه برنامه ريزي . تمام كلك هاي اين كمپاني هاي سازنده برا فروش زياد تره و جر دادن مخ من وامثال شما. بابا مگه گوشي چه سرعتي داره چي مي تونه اجرا كنه كه برنامه نصب كنيم روش والا ان73 خيلي سسته بخاطر سيمبيانش اين به نظر شما يه ضعف نيست ؟؟/ به خدا عملكرد سريع برا آدم مطرح تر از امكاناته.
برنامه soloutin رو دیدی ؟ بهش معادله ریاضی میدی. برات نمودار میکشه و ماکسیمم و مینمم رو حساب میکنه...
بازم بگم ؟ برنامه phone gurdian رو دیدی ؟ وقتی گوشیت رو دزدیدن ... سیم کارتش رو عوض کردن به طور اتوماتیک برای شماره هایی که تو بهش قبلا دادی اس ام اس می فرسته و تو میتونی اینجوری رد طرف رو بگیری...
بازم میگی برنامه به درد نمیخوره ؟ تازه اینا یه نمونه هاش بود.
دیگه بی خیال بحث تمومش کن.