این دفعه با ACDSee ، Resize کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این دفعه با ACDSee ، Resize کردم.
آقا دم همتون گرم عجب عکسهایی بود هم با ان73 هم با کا800 :20: من که خیلی حال کردم من نه با ان73 نه با کا800 نتونستم اینجوری عکس بگیرم:41: شما دوستان واقعا برای خودتون یه پا عکاس حرفه ای هستید :46: ما که کف کردیم:18: ایول :33:
اینم یه عکس از....
عکس چین خورده هم به ACDSee ، resize کردم که یه دفعه نگن n73 بد میگیره ، بهونه میاره!!!!
خواهش می کنم، من به شخصه کوچیکه شما هستم.نقل قول:
اینم با سرعت بالای 140 تا!!!
دوست عزیز حالا بازم میگی سرعت شاتر و این حرفا ؟ تازه اینا فکر کنم تو حالت auto این عکسها رو گرفتن. بچه هایی که n73 دارن تو حالت sport یه عکس از پنکه ای چیزی بگیرن بزارن اینجا من حس عکاسی ندارم. تو اون حالت که سرعت شاتر n73 فوق العاده میشه. خودم از پنکه سقفی گرفتم تو سرعت بالا خیلی واضح پره هاش دیده می شدن.
کاملا درسته ، همش تو حالت auto بود ( چون تازه گوشیمو گرفته بودم) ، پنکه هم دم دستم نیست شرمنده!!
اسمش نیست فقط خودشم پشت گوشی هست.نقل قول:
حالا چون اسم کارل زایس پشت گوشی هستباید 3 امتیاز به نفع ن73 بشه
نه دیگه نشد. فقط یه اسمه یعنی چی ؟ میدونی چرا خیلی خیلی معروفه ؟ مگه بدون دلیل مارکی معروف میشه ؟ لنزهایی که میسازه با کمترین خطا و شفافیت فوق العاده هستن که خیلی رو عکاسی تاثیر داره. من نگفتم لنز k800 آشغاله. دیدی که نمره کمی ندادم بهش ولی به n73 نمیرسه قبول کن. حالا این لنز یه جاهایی خودش رو روو میکنه دقت کنی میفهمی...نقل قول:
به نظر من هیچ فرقی باهم ندارن (ففط یه اسمه) البته خیلی خیلی معروف هست و بزرگترین شرکت اپتیکی دنیا هست ولی بهترین و شاهکار سونی تو عکاسی به نظرت از لنز آشغال استفاده میکنه ؟؟
یعنی خداوکیلی تو لنز کارل زایس رو با لنز معمولی k800 مساوی میدونی ؟ حالا به من میگی نامرد ؟نقل قول:
به نظر من باید مساوی بدی
دلایلت بی ربط بودن.نقل قول:
در مورد فوکوس هم ک800 باید بهتر باشه چون سریعتر و ماکروی بهتری داره
در این مورد بعدا بیشتر بررسی میکنیم.نقل قول:
توی سرعت شاتر هم باید به ن73 2 بدی
خدا رحم کرد پس....نقل قول:
خداییش بدون تعصب گفتم
جدی انقدر فرقشهنقل قول:
یعنی خداوکیلی تو لنز کارل زایس رو با لنز معمولی k800 مساوی میدونی ؟ حالا به من میگی نامرد ؟
میشه یه فرقشون بغیر از یه اسم بگی
راستی شک نکن کیفیت لنز ک800 حداقل از ن73 کمتر نیست
اصلآ هم بی ربط نیستننقل قول:
دلایلت بی ربط بودن.
اینو توی عمل میتونی ببینی
بررسی کننقل قول:
در این مورد بعدا بیشتر بررسی میکنیم.
ولی هر چه قدر هم زور بزنه نمیتونه به ک800 برسه (چون توی شب با فلاش ال ئی دی نمیتونی مثل فلش زنون عکس بگیری)
اگه رحم نمیکرد که ن73 توی این نظر سنجی شرکت نمیکردنقل قول:
خدا رحم کرد پس....
در مورد عکس راه ه من من نمیدونم که با سرعت 140 تا با حالت اتو این عکس رو گرفتی :
ولی توی این عکس فک کنم سرعت این پسره بیشتر از 20 تا نبوده :
سلام رضا جون
این عکس فوکوس بدی نکرده ولی آبروی رنگبندی ن73 رو برده :
باور کن که اونو نو ماشین تو حالت اوتو گرفتم!!!!(آخه معلومه که در حال حرکت بوده)
و تو عکس دومی فوکوس توی نمای دور بوده نه نزدیک اگه یه نگاهی به عکس گلی که به k800 انداختی بکنی می بینی که فضای پشتش همش تار هستش و فقط جایی رو که فوکوس کرده خوب نمایش میده. ولی به احتمال قوی اون قسمت از لنز کثیف بوده!
در کل من از عکس ها تو شب خیلی رازی نیستم دوست دارم چند تا عکس از k800 بزاری تا بتونیم مقایسه کنیم.(تو عکسای قبلی که با k800 گرفته شده بود آسمونو قرمز شده بود!!!)
ببینم تو از من انتظار داری چی بگم ؟ فرق دو تا لنز رو ؟ میخوای در مورد فاصله کانونی ... نقطه کور ... شفافیت لنز ... درصد خطای لنز و .... بحث کنیم ؟ چون اطلاعات ما در این مورد پایینه پس نمیشه در موردش بحث کنیم فقط میتونیم بگیم چون این لنز ساخت شرکت کارل زایسه پس بدون شک بهتره... تو میگی بهتر نیست ؟ پس برو دو تا لنز رو در بیار بزار کنار هم و البته قبلش برو متخصص این شاخه شو و بعد مقایسه شون کن بیا به ما هم بگو... اما من حوصله اینکارارو ندارم من میدونم لنزی که محصول کارل زایسه بدون شک بهتره ....نقل قول:
جدی انقدر فرقشه
میشه یه فرقشون بغیر از یه اسم بگی
راستی شک نکن کیفیت لنز ک800 حداقل از ن73 کمتر نیست
مجبوریم کردی بزنم تو خط عکاسی ... بزودی منتظر عکسهای من تو شرایط مختلف باش....نقل قول:
بررسی کن
ولی هر چه قدر هم زور بزنه نمیتونه به ک800 برسه (چون توی شب با فلاش ال ئی دی نمیتونی مثل فلش زنون عکس بگیری)
اینم از اون حرفا بود.نقل قول:
اگه رحم نمیکرد که ن73 توی این نظر سنجی شرکت نمیکرد
آقا اصلآ بیخیال
گور بابای ک800 و ن73
بیایین اسم تاپیک و عوض کنیم بکنیم آلبوم عکس ک800 و ن73
نظرتون چیه ؟
منم موافقم اگه اسم تاپیکو عوض کنن بهتر میشه.
من میگم اصلا یه مسابقه بزاریم. یه موضوع تعیین میکنیم و مثلا یه هفته مهلت. هر کس حق داره فقط با یک عکس تو مسابقه شرکت کنه. و آخر هفته برنده تعیین میشه و موضوع بعدی .... به نفر اول 5 امتیاز و نفر دوم 3 و نفر سوم 1 امتیاز داده میشه. و در پایان مسابقه هر کسی مجموع امتیازاتش بیشتر بود اول میشه. جایزه ش هم اینه که نفری باید یه دور تو p30world سواری بدیم بهش . شوخی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نظرتون رو در این مورد بگید. داور رو هم مشخص میکنیم. کسی که همه قبولش دارن.
پیشنهاد خوبی دادینقل قول:
من میگم اصلا یه مسابقه بزاریم. یه موضوع تعیین میکنیم و مثلا یه هفته مهلت. هر کس حق داره فقط با یک عکس تو مسابقه شرکت کنه. و آخر هفته برنده تعیین میشه و موضوع بعدی .... به نفر اول 5 امتیاز و نفر دوم 3 و نفر سوم 1 امتیاز داده میشه. و در پایان مسابقه هر کسی مجموع امتیازاتش بیشتر بود اول میشه. جایزه ش هم اینه که نفری باید یه دور تو p30world سواری بدیم بهش . شوخی کردم
اما نظرتون رو در این مورد بگید. داور رو هم مشخص میکنیم. کسی که همه قبولش دارن.
ولی مثلآ کی داور بشه ؟
رضا خوبه ؟؟؟؟؟Rjoun ؟؟
یا یکی باشه که از عکاسی یه سر رشته داشته باشه
اینم چند تا عکس که قبلا گرفته بودم :
من قبولش دارم.نقل قول:
این عکس رو تو حالت auto گرفتم. فکر نکنم سرعت شاتر n73 اونقدرا هم که بعضی ها میگن پایین باشه.
عکسای قشنگی بودن مخصوصا اولیه.اون آتیشه هم معرکه بود.
اینم یه عکس دیگه :
متالیکا جان عکسات قشنگ بود
تفریح رفته بودین؟
اسم من محمده...
بله با داییم و چند تا از دوستام رفته بودیم تفریح حدود یه ماه پیش...
همه عکسارو دیدم ماشالا همتون یه پا عکاسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشون زیبا بودن دست همگی درد نکنه :10: بازم بزارید
منم دارم یه مجموعه دیگه آماده میکنم :27: هر نوع مسابقه ای رو هم پایه هستم :21: :46:
ماشالا به این بروبچ با ذوق ..!!! ماشالا یکی از یکی هنرمند تر .... از هر گوشیشون هزار تا عکس با کیفیت میریزه .... محمد جان عکسای قشنگی بودن ....
ولی به نظر من اول ان 73 و بعد از اون k800که خیلی خوب عکس میگیرین
چون دوربینش سایبر شات هستش
بازم بزارید
محمد جون دمت گرم...!:10:نقل قول:
عزیز این عکس آواتور از کی هستش ؟ مال آرجون رامپال هستش ؟نقل قول:
ايول!!!!:46: :46:نقل قول:
چه عجب بعد از اين همه پست دادن يكي از ما پرسيد آواتورت كيه؟
خدمت سرورم عارضم كه ايشون جان آبراهام هستن بازيگر نيمه ايراني!
آواتور قبليم آرجون بود!
در هر صورت دمت گرم واقعا حال كردم!:10:
آقا بحث رو منحرف نكنم الانه كه بندازنم بيرون!
موفق باشي!
منم منظورم همین بود خیلی وقت بود که فیلم هندی ندیده بودم ولی خیلی از این جان آبراهام خوشم نمیاد. همیشه یه جوری هستش :13: :13:
همون بهتر که مدل باشه . حالا عکس بازیگر محبوب خودم رو میذارم تا روت کم بشه:31:
ببخشید بحث رو عوض کردم
سلام به همگی.....
میدونم کسی نظر منو نخواست ولی منم هم با مسابقه و هم با تغییر نام تاپیک موافقم.
آقا محمد عکس هاتون عالی بودن...
راستی بهتر نیست یه تاپیک جدید ایجاد کنیم که تویه اون فقط عکس بذاریم؟؟؟؟؟؟
موفق باشید
آقایون صاحب نظر و صاحب تاپیک(!)....
بهتره سریتر یه فکری به حال تاپیک بکنید،وگرنه اینم مثل تاپیک های اخیر قوفول میشه ها.....
موفق باشید
یادمه پارسال وقتی این تایپیکو زدم
همیشه ان73 اول بود
یه روز اومدم دیدم کا800 افتاده جلو .ضد بدی بود که ادامه پیدا کرد
انگار اسم سایبر شات کاره خودش رو کرده
نه خير
گويا تمام تاپيك هاي كلوپ بعد از مدتي تبديل ميشن به چت روم
قفل شد...