فکر کنم اولین نفری باشی که اینا رو گرفتی
اینکارو بکن به ما هم بگو
Printable View
فکر کنم اولین نفری باشی که اینا رو گرفتی
اینکارو بکن به ما هم بگو
دوست عزیز ! میشه لطف کنی لینک دانلود منو ها رو واسه ما هم بذاری ؟ :20:نقل قول:
آخه ماهم دل داریم :40:
باور کن وقت ثبت نام و 10 تا پست دادن توی این سایت رو ندارم ! بعدم نمیدونم چرا از دیروز سایتش واسه من نمیاد .
دمت گرم منتظرم . :10:
سلام بر دوستان عزیز
آقا قیمت K800 سریال اصلش بدون گارانتی الان چنده ؟
اگه میشه سریع بگین آخه می خوام به جمع K800 ی ها بیام
Downwith n73
الان قیمت k800 بدون گارانتی چنده؟
دمت گرم رفیق ! خیلی باحالی ... :11: :46:نقل قول:
بدون گارانتی 380 تومن
یعنی اینقدر رفته بالا؟
دسته دو چنده؟
من می خوام بفروشم ولی 330 بیشتر نمی خرن
چطوره؟
چند بدم خوبه؟
منم همین سوالو دارم !نقل قول:
گوشی من سریال اصلی و گارانتی سیتادل ! چقدر بفروشم خوبه ؟
بديه اين topsony اينه كه نميشه دانلود كرد اگه يكي انگليسي خوب بلد بود اونجا فعال بود user ميزاشت همه باهاش دانلود كنن
نقل قول:
قربون دایی !
بابا شماها چرا اینقدر عذا گرفتین. سایت به این باحالی معرفی کردم تنبلیتون میاد برین عضو شین. هر کدوم 600 تا پیغام دادین تو این p30world. خوب ده تا هم اونجا بدین. من که گوشیمو فروختم. وگرنه عضو بودم و تا حالا فکر کنم یه 5 تایی پست داشتم اونجا. کاری نداره که؟؟ چهار تا سوال دست و پا کنید بفرستید دیگهنقل قول:
الان قیمتش 430 هستشنقل قول:
کاش زود تر می گفتی
آخه من همین 3 4 روز پیش فروختم:27: :27:
البته سریال اصلی و گارانتی سیتادل بود. با قیمت 380 فروختم. 1 ماه کار کرده بود. البته به مغازه دار 380 فروختما.:46: :46: :5:
خوب فروختم. نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31: :31: :31: :31:
مشکل دانلود منو ها حل شد ! ولی یه مشکل به مراتب بزرگ تر ...:18: از مشکل قبلی .نقل قول:
چطوری میشه منو ها رو جایگزین منوی اصلی گوشی کرد ؟
دوستان اشتباه شد
قیمت گوشی k800 بدون گارانتی 380
نقل قول:
سریالش اصله یا نه؟
یه خورده اطلاعاتم درباره ی اصل بودنش می خواستم (مثه p990 که تقلوبیش زیاد شده*)
نه عزیز چنج
اصل خیلی کمه یا به عبارتی نایابه
سلام بچه ها من تازه تو این سایت عضو شدم یه سوالی داشتم من k800 دارم دکمه joystik ش خراب شده چیکار کنم پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم:20:
کسی نیست جواب من را بده
ماله منم زیاد کار میکنم باهاش دکمه پایینش کار نمیکنه، بعد 2-3 ساعت درست میشه!!!!:5: ... ولی یکی از فامیلامون 3250 داره ، جوی استیکش خراب شد برد درستش کردند... قابل شمارو نداره ... 50هزار تومن هزینه تعمیرش شد!!نقل قول:
نقل قول:
وقتی فایل رو دانلود می کنی، توش یه Manual.txt هست که میگه با برنامه phone XS باید منوها رو بریزی تو گوشی.
اون برنامه هم تو همون سایت هست و فکر می کنم یکی از برنامه های فلش کردن باشه. ولی وقتی تو Forum میری خیلیها گفتن که با این برنامه این کارو کردن و گوشیشون به باد رفته !
50 هزار تومان:18:
ببخشید یه سوال داشتم lcd k800 کسی قیمتش را نداره؟:19:
پاكسازي مهمترين شرطش است كه هيچ وقت خراب نشه. من شنيدم كه ميگيند با گوش پاك كن داخل جوي استيك را پاك كنيد. ولي من كه هر چي سعي و تلاش كردم جواب نداد يعني گوش پاك كن بزرگ بود:31: ولي با هر روش ابتكاري به شرطي كه آب تو كار نباشه و خسارت به بار نياريد ميتونيد ازش استفاده كنيد.نقل قول:
آقا کسی نیست جواب من را بده:41:نقل قول:
من امروز k800 ام رو 330 فروختم؟
چطوره؟
بد نفروختی ولی به نظر من اشتباه کردی گوشی خوبیه .حالا چی می خوای بخری؟:13:نقل قول:
نمی دونم هنوزنقل قول:
به نظر شما با این پول چی میشه خرید؟
n70........
3250 هم بد نیست
یه 50 تومان بزار روش p990 بگیرنقل قول:
اگه چیز خوبی بود بگو ما هم بگیریم:46:
ازش راضی نبودینقل قول:
آخه من می خوام K800 بگیرم
به نظر من که گوشی عالی هست ! مشکلاتش اینه که سیمبیان نداره و صدای اسپیکرش کمه !
ولی از نظر سرعت، کیفیت و تنظیمات دوربین، خوش دست بودن، ظاهر به شدت جذابش، و ... حرف نداره
3250 به نظر من مناسبه:46:نقل قول:
این هم مدرک که دوبین k800 فوق العاده بهتر از n73 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3250 دیگه حال نمیده
از k800 راضی هستین؟
من به شخصه ازش راضیم همه چیزش خوبه به جز بلندی صدا که اونم مشکل مهمی نیست صدا در هندزفری بسیار عالیست:8:نقل قول:
الان قیمت k800 سریال اصل و بدون گارانتی چنده؟