یه جا پیدا کدرم w950 به تعداد میفروشه :-s با قیمت 245 نامرد هر چی خواهش کرم تک بده نمیداد !
فورتل 88946133کد:http://www.gheymat.com/?pcode=50001940
اگه تونستین ازش تک بگیرین به خبر به منم بدین !
Printable View
یه جا پیدا کدرم w950 به تعداد میفروشه :-s با قیمت 245 نامرد هر چی خواهش کرم تک بده نمیداد !
فورتل 88946133کد:http://www.gheymat.com/?pcode=50001940
اگه تونستین ازش تک بگیرین به خبر به منم بدین !
من W950 دارم، یک ماه نمیشه که خریدم.نقل قول:
چند میخری؟
هر چی که بچه های این کلوپ بگن. ولی بهتر بود که پیغام میذاشتی .شماره تلفنم رو برات پیغام میکنمنقل قول:
اخ جون ن ن ن ن
اقايون جون هركسي كه دوست دارين يه جا توي شيراز به من معرفي كنيد كه داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه يواش يواش دارم از شانس خودم نا اميد ميشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی رو برنداشتنقل قول:
پس کجا رفتی؟نقل قول:
یه سوال دارم فرض کنید که میخواهید یه مخاطب جدید اضافه میکنید و یا اینکه توی اینترنت هستید و یا اینکه یه متنی رو ویرایش میکنید در کل فرض کنید جایی میخواهید تایپ کنید غیر از پیامک نوشتن.
توی اون موقع بازم میشه از صفحه کلید مجازی اش استفاده کرد؟ یا اینکه باید با کیبورد استفاده کرد؟در کل استفاده از صفحه کلید مجازی فقط برای پیام نوشتن هستش ؟
اینم یه شماره تلفن 09329348157 به قیمت 257 هزار توما میده
یه پست فرستادم ولی الان نگاه کردم دیدم نیستش . چه عجب
معلوم نیست توی کدوم تاپیکی اشتباهی فرستادم خب تکرار میکنم
استفاده از صفحه کلید مجازی فقط توی محیط اس ام اس هستش یا توی سایر موارد مثل وارد کردن نام مخاطب ویرایش یک متن و یا استفاده از اینترنت هم هست؟
اصلا نمیشه قابش رو عوض کرد؟
زمانی که من داشتم این گوشی رو از یکی پرسیدم گفتم اصلا قاب نداره که بخوای عوضش کنینقل قول:
ولی اگرم باشه به خاطر اینکه این گوشی خیلی کم هستش قابش بی نهایت گرونه و شاید ارجینالش دور و بر 40-50 تومان باشه که اصلا ارزش خرید نداره.
نقل قول:
دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم براي نوشتن note و يا دداشت هم ميشه از دست خط استفاده كرد.
ولي با اين حال كو گوشي؟:41:
به طور کلی در تمام محیط ها میتونی از صفحه کیبورد مجازی استفاده کنی.....نقل قول:
یه سوال دارم فرض کنید که میخواهید یه مخاطب جدید اضافه میکنید و یا اینکه توی اینترنت هستید و یا اینکه یه متنی رو ویرایش میکنید در کل فرض کنید جایی میخواهید تایپ کنید غیر از پیامک نوشتن.
توی اون موقع بازم میشه از صفحه کلید مجازی اش استفاده کرد؟ یا اینکه باید با کیبورد استفاده کرد؟در کل استفاده از صفحه کلید مجازی فقط برای پیام نوشتن هستش ؟
نقل قول:
اسمش Magid Message Manager هست.
میتونی یه لینک ازش بدی؟
اقا برنامه sms کنتور (که تعداد اس ام اسهای ارسالی را شمارش میکنه) برای این گوشی وجود داره
برنامهای برای بک آپ گرفتن از contact ها چطور؟ وجود داره؟ آیا پی سی سوئیت میتونه از لیست تماسها بکآپ بگیره یا خیر؟
خود گوشي اين کار رو انجام مي ده . يه گزينه به اسم بک آپ هست .نقل قول:
این گزینه کجای گوشی هستش؟
یک روش درست و حسابی برای بک آپ گرفتن از کانتکت ها اینه:نقل قول:
اول pc-suit رو باز کن.
دوم برو به آدرس زیر : File > sync manager > setting
در اینجا میتونی مثلا contacts رو انتخاب کنی و مثلا اون رو با outlook هماهنگش کنی، اگه ویستا داشته باشی میشه کانتکت ها رو با گزینه windows contacts با پوشه contacts در account خودت هماهنگ کرد. اینطوری خیلی راحت میشه توی pc کانتکت جدید ساخت و اونها رو ویرایش کرد و....
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده بده به صفحه؟
دوستان بالاخره اين گوشي رو توي شيراز گير اوردم.(240 تومن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركي ميخواد بگه تا ادرس بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شنیدم تا اواخر اذر ماه میادش . قم هم یکی دو جایی چند تا داشت ولی قیمتش بالاست260 میگن که دوباره زیاد میشهنقل قول:
آقایون هندزفریه w950 از ایناس که یه lcd هم داره (مثل w900) یا از همین معمولیاست؟
داداشی مطمئنی ؟نقل قول:
نه عیز مثل دبلیو 900 ال سی دی نداره ولی ریموت داره مثل میتونه متوقف کنی و یا تراک بعدی و قبلی بزنی مال من که اینجوری بود.نقل قول:
چی شده سعید؟تو هم حوس کردی؟
اینجوری میگن.اون شماره هایی که بهت دادم زنگ زدی؟نقل قول:
سلام-اگه ادرس بدی ممنون میشم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه حوس نکردم. حوس کردم یکی از این هندزفریها بگیرم. w900 که خودش تو بازار نیست چه برسه به هندزفریش. گفتم شاید ماله w950 اینطوری باشه. من فعلا حوس گوشی نمیکنمنقل قول:
چی شده سعید؟تو هم حوس کردی؟
سلام مجدد.
ادرس:
شيراز / فلكه گاز / پاساژ انتظاري / طبقه همكف.
روي گوشي زده made in chaina .
تمامي وسايلي هم كه توي سايت gsm.ir زده توي جعبش بود.
قيمتش هم 240 تومن.
قربون همتون.
معمولي نيست.نقل قول:
ولي lcd هم نداره.
هندزفري w900 ال سي دي داره.
اقا یه سوال داشتم چرا با اینکه تاریخ و ساعت گوشیم درسته ولی اس ام اسهایی که میاد ساعت را اشتباه میزنه مثلا طرف برام ساعت 10 اس ام اس فرستاده میزنه ساعت 5!!!!!
چرا؟
ساعت گوشي شما روي لندن تنظيم شده.
بايد بياريش روي تهران.
اگه نشد بگو تا يه كاريش كنيم.
سلام-از بابت ادرس دستت درد نکنه . چون من رشت هستم. اگه یه شماره ای هم ازش داری لطف میکنی بزاری . این همه راه رو بکوبم برم شیراز بعدش نباشه! البته ÷س فردا میرم تهران اگه پیدا نکردم میرم این ادرسی که دادی.مرسینقل قول:
الان وضعیت ساعت گوشیم اینهنقل قول:
current time zone: iran time
home time zone: iran time
zone of interest: greenwich time
مورد های اول و دوم را نمیتونم همزمان ایران بزارم
به نظر من توی تهران نگرد که نیست ... اگه هم باشه مکه بعید میدونم زیر 280 پیدا نمیکنی !نقل قول:
شماره:نقل قول:
0711306078
موبايل:
09117175050
موبايل فروشي مهرزاد.
سلامنقل قول:
دوست عزیز باز هم گرون خریدی تو آناهیتا 220 با گارانتی گیرت میومد !...
موفق باشید .:46:
دستت طلا -خیلی ممنون از لطفت.امیدوارم داشته باشه.نقل قول:
سلام -دوست عزیز به نظرت بیام شیراز میتونم پیدا کنم.؟ و اگه اومدم کجاها برم دنبالش بگردم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آره پیدا میکنی ... تو شیراز زیاده
شیراز مجتمع تجاری پردیس دارن
پاساژ آناهیتا دارن
ستاره فارس هم دارن ...
ولی تو آناهیتا - طبقه دوم --> پارادایس موبایل --> مهران
اونجا داره اگرم نداشته باشه برات میاره 220 میده (قیمت 4 روز پیش ) محصولاتش رو هم گارانتی میکنه با کارت گارانتی از نمایندگی تهران !...( سریال گوشی هم اصل هست)
اگر بازم سوالی داشتید من در خدمتم
موفق باشید
عزيزم سر زدم ولي نداشت!!:27:نقل قول:
يه بار گوشيتو خاموش روشن كن شايد ok بشه.نقل قول:
اخه گاهي اوقات سيستم عامل قات ميزنه!!:31:
سلام-خیلی ممنون از همکاریت-همه 950 بازها بچه های باحالین:46: اگه شماره ای از این پارادیس موبایل که گفتی بزاری که خیلی بهترتر میشه.بازم مرسینقل قول:
باید بیشتر سر میزدی - چون میارن و زود تموم میکنن:31: در هر صورت مبارکتون باشه ...:5:نقل قول:
دوست عزیز اینم شماره ...همراه با کد شهر میزارم که راحت تر باشی ...نقل قول:
07116290010 --> مهران (پارادایس موبایل)
موفق باشی.